janus50 Re: 3 i 5. 30.06.06, 12:46 ZWIĄZEK „TRÓJKA" Z „PIĄTKĄ" Bardzo stymulujący związek dla was obojga. Podróże, twórczość artystyczna, działalność na polu literatury, dziennikarstwa, zdobywanie wykształcenia, doświadczeń, nowe znajomości — to wszystko może być wasze wspólne. „Piątka" będzie wymagała od „trójki" większej koncentracji i powagi w traktowaniu waszych życiowych planów. „Trójka" musi wiedzieć, że dla jej partnera wolność jest najwyższą wartością. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fidox Re: 3 i 5. 30.06.06, 16:43 Witam, jakie ma szanse zwiazek 15.11.1977 (kobieta) i 06.02.1975 (meżczyzna), z tym, że ja jestem na bardziej tak, a on, że sie troche mijamy. Prosze o rade, bo jestem bliska zalamania niestety kliknelo mi sie niechcacy-glowny watek to mial byc ten, jesli bede mogla prosic o jakas jeszcze opis to bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link
janus50 Re: 3 i 5. 05.07.06, 11:47 witaj oboje macie dobre wibracje drogi życia. twój partner jest aktualnie w cyklu 6 a więc pod działaniem wibracji, w której pragnienie szczęścia rodzinnego jest największe. ty jesteś piątką najbardziej pozytywną z możliwych bo wywodzi się ona z 41, jest to bardzo szczęśliwa liczba. po ukończeniu 28 roku życia wchodzisz również w cykl 6 a więc wasze pragnienia będą biły równym rytmem. Oczywiście nie wolno zapominać, że sposób realizacji wibracji urodzeniowych zależy w ogromnym stopniu od wibracji z imion i nazwisk, które mogą poważnie zakłócić dobrą drogę życia o ile nie są pozytywne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fidox Re: 3 i 5. 05.07.06, 12:40 Bardzo dziekuje za informacje, troche mnie to podbudowało. Czy moge w takim razie nasze imiona i nazwiska przeslac na e-mail. Odpowiedz Link
janus50 Re: 3 i 5. 05.07.06, 13:00 witaj nie robię analiz z imion i nazwisk, jest to zbyt pracochłonne a po drugie wymaga moim zdaniem dużego doświadczenia, którego jeszcze mi brak. Jeśli zależy tobie na pełnej analizie zgłoś się do doświadczonego numerologa. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego życia!! Odpowiedz Link
fidox Re: 3 i 5. 05.07.06, 13:18 Dziękuje Panie Januszu, a czy moge prosić tylko jeszcze o rozpracowanie mojej daty urodzenia 15.11.1977. Odpowiedz Link