Dodaj do ulubionych

Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera.

IP: 84.13.86.* 07.09.08, 12:07
Papa. Powodzenia w bundeslidze.
Obserwuj wątek
    • thorgal_aegirsson Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera 07.09.08, 12:10
      Who cares?
      • Gość: goran Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: 77.99.122.* 07.09.08, 12:16
        Artur "patrzcie jakem piękny" Wichniarek jest zbyt zajebisty by grać
        w reprezentacji Polski. :D:D

btw. nie sądzę by Beenhakker miał kiedykolwiek jakikolwiek ból głowy
        związany z Wichniarka osobą.

PS. nie mam polsatu, ale czy podczas ogłaszania tej "decyzji" Borek
        z Kołtoniem dostawali spazmów rozkoszy?
        • Gość: malpp Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: 195.205.254.* 07.09.08, 12:17
          hehehehe nie oglądałem, ale przypuszczam, że Borek mógł to
          skomentować: "Beenhakker zero, Wichniarek jeden".
          • Gość: kibic PZPN zaprasza na radosną imprę IP: *.waw.cdp.pl 07.09.08, 12:38
            PZPN z okazji tej decyzji oraz wpadki ze Słowenią zaprasza na uroczysty bankiet. Sponsorują: "Koza, Grzesiu i Geniek". Jak będzie wpadka z San Marino to wszyscy chleją za darmo. Spnsorzy j.w......
            • Gość: Włodek z Poznania Cały czas trzymam z Leo.Ale wczoraj było jak za... IP: *.icpnet.pl 07.09.08, 13:15
              Janasa, Wójcika i przez ostatnie 20 lat. Znów tego czego brakowało, to
              motywacji. Zupełnie jakby ci powołani wiedzieli, że musieli być powołani i grali
              na 80% (jeśli nie na 60%). Czy Leo też się sprzedał by zostać po ME? Czy to
              zawodnicy chcą go upupić, gdyż tak im kazali menedżerowie polskiej piłki (nie
              mylić z PZPN).
              • Gość: cuba Wisniarka tak nam akurat potrzeba w reprezentacji, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.08, 14:12

jak Leo B. na etacie trenerskim.
                Dla obu sa lepsze alternatywy.
                • Gość: Bynio Re: Wisniarka tak nam akurat potrzeba w reprezent IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 19:48
                  Masz lepszych rozumiem !!!
            • Gość: Bynio Re: PZPN zaprasza na radosną imprę IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:12
              Srac na PZPN za badziewie biora jeszcze kupe szmalu !!!
        • Gość: AntyLeo Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 12:05
          I dobrze! Niech coraz więcej piłkarzy rezygnuje a Polska niech przegrywa, siwy
          mądrala musi odejść za wszelką cenę.
          • Gość: Bynio Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 19:53
            A co sie dziwic takich ma doradcow jak DZIEKANOWSKI wielki spirzdzeniec pamietam
            jak on gral-kleska!!!
      • Gość: snajper Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 13:22
        Benhaker powołuje do kadry zawodników nie tych co dobrze grają lecz tych co mają
        zasługi dla reprezentacji... Krzynówek, Smolarek, Jop - przecież oni nawet nie
        są w rezerwie swoich klubów! W tej sytuacji nie można wspomnieć o Majewskim,
        Lewandowskim, Wichniarku czy Wojtkowiaku, którzy są w kapitalnej formie, a nie
        dostają szans gry w reprezentacji! Jeśli mamy awansować do Mundialu to zarząd
        PZPN musi jak najszybciej zmienić trenera, nawet jeśli trzeba będzie zapłacić
        gigantyczne odszkodowanie. PS. Wcale nie dziwię się Wichniarkowi, że zrezygnował
        z gry w reprezentacji Polski jeśli trenerem jest Leo. Piłkarz miesiąca takiej
        ligi jak Bundesliga MUSI BYĆ powoływany do reprezentacji. Nie zdziwię się jeśli
        w jego ślady pójdzie jeszcze wielu utalentowanych polskich piłkarzy.
        • Gość: franek Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.nat.tvk.wroc.pl 07.09.08, 18:17
          Wichniarek jest kopaczem klasy Rasiaka, albo i gorszym (technicznie na pewno
          gorszym, medialnie lepszym).

Do tego Wichniar ma kłopoty z własnym ego: "nie bede grał u Janasa, bo jest be",
          "nie bede grał u Engela, bo jest be", "u Beenhakera też nie bede grał"...małe
          dzidzi co się na każdego obraża...jak to, Arturka nie powołują???

Niech koleś spada, nawet do pięt nie dorasta chociażby takiemu
          Błaszczykowskiemu. Najlepiej niech dołączy do dyżurnych zgredów pokroju Borka i
          Kołtonia.

On z tymi kolesiami to sobie pewnie pozytywne komentarze na naszej-klasie wypisują.
    • Gość: malpp Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 195.205.254.* 07.09.08, 12:13
      Umówmy się, że rezygnujesz z gry w kadrze Polski, a nie w kadrze
      Beenhakkera. Choćby czasowo - ale rezygnujesz. Ja bym tak nie umiał.
      Co innego w klubie. Ale reprezentacja jest jedna i nawet jeśli
      uważasz, że polityka Leo uwłacza Twojej godności, to pamiętaj, że
      nie dla niego grasz.

$ $ $
      • manhu Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. 07.09.08, 12:54
        Ten lamer nigdzie nie rezygnuje, zawsze był beznadziejnie kiepski i strzelał 6 goli gdy inni strzelali 12-15.

Ponadto kiedy on grał w kadrze?
        Ja pamiętam jak ta żałośna lama stawiała warunki trenerowi, że jak przyjedzie na kadrę to musi grać! Taki żałosny lamer! Gdy wtedy było kilku lepszych niż on. A teraz lamer strzelił 4 gole i już się mądrzy.

Napewno tego lamera nie należy powoływać NIGDY do kadry, nawet gdyby był (a nie jest) najlepszym napastnikiem to przy jego braku zaagażowania efektywnie jest ze 100 lepszych niż on.
        • Gość: RR Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 83.238.182.* 07.09.08, 13:14
          Hehe... przykro mi to mówić, ale nikt z Polaków mu nie dorównuje w Bundeslidze.
          W statystykach niepodzielnie prowadzi od wielu lat.

Co do reprezentowania kraju ma nadal lizać d* trenerom? zawsze dają mu chwilę
          pograć, a potem nie chcą go widzieć. Praktycznie nie ma szansy zgrania z
          drużyną, bo jest w kadrze przez chwilę. Nikt nie dostał tak mało szans przez
          tyle lat, porównując co osiągnął. Poza tym kibice tacy jak wy ciągle go
          opluwacie za słabą grę bez względu na to jak spisuję w Bundeslidze - ma dla
          takich sukin* grać?
          • Gość: malpp Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 195.205.254.* 07.09.08, 13:38
            Po pierwsze, nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał, bo i ja Ciebie nie
            obraziłem.

Po drugie, jakie "nadal lizać dupę"? A kiedy on lizał? On ma tylko
            wymagania.

Po trzecie, tu nie chodzi o to, czy jest dobry, czy słaby. Zwróć
            uwagę na to, że nikt nie pisze, że to ciota, więc go nie lubimy. On
            się właśnie wypiął na mnie. I dlatego mam go od dzisiaj gdzieś. To
            nie ja mu powiedziałem: "Wichniarek, jesteś gó.. wart", a on na to
            zrezygnował z kadry. Było dokładnie na odwrót.

Więc zanim drugi raz wyzwiesz mnie/nas od skur.., zastanów się, czy
            to my go opluwamy, czy on opluł nas.
      • Gość: darek Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.dclient.hispeed.ch 07.09.08, 21:01
        Synus bosy!!! co ty perdoliiiiisz! Tak to mozesz rezonowac do
        Sobolewskiego, ktory mogl kopac dla POLSKI, bo mial potencje i
        patent od Slepego leosia, ale nie wobec Wichniarka, Jelenia, czy do
        niedawna Brozka, ktorych PALANT nie dostrzega badz nie dostrzegal -
        oni sa w formie, kochaja Polske i chca dla niej grac, podczas gdy
        holenderski starzec wyraznie sie pogubil... i leci sobie z nami w
        trabke i z nami wszystkimi zreszta tez.
        Poczatek meczu ze Slowenia: karny za darmo, przewaga bezprzeczna
        Polski, a Facio nie robi nic, nie wstaje z lawy, by pilkarzyki
        strzelily kolejne CZTERY bramy. Przy wsparciu trenera stac ich bylo
        na to...
    • util Gó..arz. 07.09.08, 12:17
      Reprezentacja jest jedna. Wypinasz się na nią ze szczeniackich
      powodów osobistych - nie licz na szacunek. Choćby sam diabeł
      prowadził kadrę - pierwszą powinnością piłkarza jest gotowość do gry
      dla kraju.
      • Gość: dobry piłkarz Re: Gó..arz. IP: *.tsi.tychy.pl 07.09.08, 12:57
        util napisał:

> Reprezentacja jest jedna. Wypinasz się na nią ze szczeniackich
        > powodów osobistych - nie licz na szacunek. Choćby sam diabeł
        > prowadził kadrę - pierwszą powinnością piłkarza jest gotowość do gry
        > dla kraju.

util co ty bredzisz człowieku ze wzgledu na szacunek dla samego siebie orzeł
        orzełkiem ale Leo nawet nie ma zadnej koncepcji na prowadzenie reprezentacji
        wiec po jaka cholere wstepowac do tego cyrku
        • Gość: m Re: Gó..arz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:43
          > wiec po jaka cholere wstepowac do tego cyrku

reprezentacja to nie cyrk.
          reprezentują kraj - Polskę.
          wypinając się na Leo wypiął się na Polskę.
          jeżeli brak powołania uwłacza jego "godności", to dlaczego nie uniósł się
          honorem i po prostu strzelał gole w bundeslidze. Taki rodzaj protestu kibice
          przyjęliby przychylniej.

A co do Leo i wczorajszego meczu. Leo dobrym trenerem jest. Moja cierpliwość nie
          kończy się po 1 meczu eliminacyjnym. Poza tym nie widzę nikogo kto by miał
          zastąpić Leo. Ale mam nadzieję że kogoś z grupy: Krzynówek, Lewandowski (łysy),
          Piszczek i banda reszty odcinających kupony nie ujrzymy w kolejnym meczu. Swoją
          szansę powinien dostać Robert Lewandowski, moim zdaniem to taki Błaszczykowski
          naszej ligi.
          • Gość: rrr Re: Gó..arz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 17:39
            bredzisz...o to chodzi ze wichniarek strzela bramki w
            bundeslidze , "kicker" wybiera go najlepszym graczem miesiaca...mimo
            to benhaker nie powoluje go do reprezentacji a bierze ludzi ktorzy
            nie mieszcza sie na lawkach rezerwowych...albo starzec jest slepy
            albo robi to na zlosc wichniarkowi...wiec wichniarek wypial sie na
            dziadka i bardzo dobrze....widze ze juz wielu kibvicow prejrzalo na
            oczy bo behaker to kiepski trenerzyna jest niestety ktory ma nas
            wszystkich kibicow za debili, ale dni starca juz sa policzone
        • util Zero profesjonalizmu. 07.09.08, 17:39
          Grajek nie jest od tego, żeby określać u którego selekcjonera będzie
          grał, a u którego już nie raczy. Wichniarek jasno określił swój
          stosunek do reprezentacji. Wisi mu ona całkowicie, ważniejsza dla
          niego jego urażona duma. W zwiazku z tym kibicom repry powinien
          całkowicie wisieć Wichniarek. Nieodwołalnie.
          • Gość: Bynio Re: Zero profesjonalizmu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:09
            A co w Polsce nie ma dobrych trenerow to powinno Listkiewicza wziasc sie za
            morde mafiozo pieprzony!!!
      • Gość: LigaMistrzów Re: Gó..arz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:45
        Ja uważam, że masz rację!!A kim jest Wichniarek?? Zwykłym piłkarzem,
        który wypiął się na kadre bo mu nigdy w niej nie szło.Nie chce-nie
        musi grać i nie musi żadnych oficjalnych papierów wysyłać do
        PZPN.Nie jest żadnym ponadprzeciętnym graczem, który dotychczas był
        ogniwem i nagle jego duma została urażona.Powinien podwinąc ogon i
        zapierniczać jeszcze więcej jeśli tak bardzo chce trenera przekonać
        a nie odstawiać jakies szopki
    • Gość: obserwator zdrajca kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:21
      gra w reprezentacji to nie kwestia personalnych rozgrywek tylko
      reprezentowanie swojego kraju.. kto tego nie chce robic bo ma
      urazone ego jest zdrajca-jak zolniez ktory powie ze nie bedzie
      walczyl bo nie lubi generala..
    • Gość: bodzio Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.centertel.pl 07.09.08, 12:21
      masz rację bo to co nasi grają ,to farsa. A beenhakker udaje że mu
      coś wychodzi,bije tylko kasę.
      Kasperczak może coś wykrzesać z naszej kadry i tacy zawodnicy jak ty
      znajdą się w kadrze , czego ci zyczę.
    • Gość: haha Beenhakker jest grabarzem Polskiej Piłki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:25
      Byle źle gdy przychodził, obecnie jest tragicznie, brak wyników, brak stylu gry
      reprezentacji, brak atmosfery.
      Holender zniszczył polska piłkę, za co powinien odpowiadać karnie!

Ewidentne działania dywersyjne Beenhakkera powinny być przedmiotem nie tyle
      dyskusji, co zainteresowania organów ścigania. Niech niezawisły sąd rozstrzygnie
      czy Beenhakker dopuścił się działań przestępczych
      • Gość: kibic Re: Beenhakker jest grabarzem Polskiej Piłki!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.09.08, 12:40
        nie rzucim ziemi skomd nasz ród i nie będzie żaden cholender dzieci nam germanił. Ave ojciec dyrektor.
    • Gość: jhgjhgjg Arczi nie!!! nie rob tego!! szita faka!!! IP: *.lublin.mm.pl 07.09.08, 12:26
    • Gość: taka prawda Beenhakker jest dywersantem i ZDRAjcą kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:27
      Kto mu płaci za dywersyjne działania?! Tylko ślepy nie widzi celowości działań w
      osłabianiu reprezentacji
      • Gość: Xiom Re: Beenhakker jest dywersantem i ZDRAjcą kraju IP: *.aster.pl 07.09.08, 12:35
        Ja też rezygnuję z gry w kadrze! Jestem w formie, w maju nawet strzeliłem gola
        na osiedlowym boisku, a Leo ciągle mnie nie powołuje.
        A poważnie to niech się Wichniarek uspokoi i przypomni sobie ile ma lat. Za dwa
        lata jak Leo odejdzie będzie miał 33 i tyle sobie pogra w reprezentacji :-)
        bardzo dobrze, nigdy go nie lubiłem.
    • Gość: niestety Beenhakker sprzedał mecz Słoweńcom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:31
      Szereg działań ewidentnie osłabiających siłę reprezentacji prowadzi do prostego
      wniosku, że Holender dumnie zwany Leo jest albo głupcem i wariatem (więc kadra
      musi mu zostać odebrana), albo zwyczajnie sprzedał wczorajsze spotkanie (więc
      prokuratura we Wrocławiu ma pole do popisu)
    • Gość: marcel Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 07.09.08, 12:32
      Artur, wyluzuj troche. Jestes bardzo dobrym piłkarzem a Leo bardzo
      dobrym trenerem. Chciałbym by Polacy cenili Cie za to jak grasz w
      piłkę, a nie opluwali Cie (patrz to forum) po takich decyzjach jak
      dzisiejsza. Spokojnie, wszyscy widzą Twoją dobrą grę, a że Leo nie,
      no to trudno. Moze kiedyś zobaczy.
      • Gość: haha Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:39
        To jeden z najgorszych trenerów w historii polskiej piłki, a do tego dywersant.
        • Gość: Ja Re: Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:51
          A Ty masz neostradę...

• Gość: LigaMistrzów Re: Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:48
          Ciekawe czy to samo mówiłes(aś)jak wygrywaliśmy z Portugalią...
          • Gość: zxc Re: Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 22:10
            ciekawe czy Portugalczycy się też tak tym meczem podniecają
    • Gość: mert [...] IP: *.sileman.net.pl 07.09.08, 12:35
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: muzio Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:36
      Nie zagra ? HA ha ha ha . Ja wiem czemu nie zagra ! Bo... bo go nikt nie powoła
      ha ha ha. Może do oldbojów jak tvn będzie z kimś grał harytatywnie
      • Gość: solo Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 07.09.08, 13:03
        ahhaaa kup se okulary slepcze ..... pierwsze experymenty mozna bylo uznac za
        poszukiwanie ale to co ten staruch wyprawia to skandal.
        Po raz kolejny apeluje rozgonic cale to polkarskie towarzycho zaorac pola i
        posadzic kukurydze ...
    • Gość: greg Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.08, 12:37
      Fochy stawia wichniar jakby miał conajmniej umiejętności Henrego czy
      innego piłkarz światowego formatu.Dostawał od każdego trenera szansę
      w reprezentacji i jak grał chyba wszyscy pamiętają
    • Gość: wz Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 82.160.150.* 07.09.08, 12:37
      Zastanawiam się do jakiej kadry na mecze eliminacji Mistrzostw Świata trener
      nie powołałby najlepszego piłkarza miesiąca Bundesligi? Z Europy chyba żaden
      (sory, poza jednym) nie byłby tak głupi.
    • Gość: nikos a mi sie wlasnie skonczyl ketchup. IP: *.lublin.mm.pl 07.09.08, 12:40
      a kogo to obchodzi.
      zdrajca? bo ja wiem, tak samo mozna powiedziec o tych co graja, bo to jaka oni
      szmire odstawiaja to az szkoda ogladac. no ale oni graja na swoim poziomie, ba
      zaryzykowalbym nawet ze wzniesli sie na wyzyny. wiec ja im nic nie zarzucam,
      graja jak umieja, a jak umieja to widac.

polska pilka to bagno, pod wzgl odganizacyjnym, mentalnosci kibicow, jak i
      poziomu pilkarzy.
      • Gość: Bynio Re: a mi sie wlasnie skonczyl ketchup. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:20
        Nie zapomnij za ta szmire dostaja pieniadze-wstydu nie maja i tacy nosza orla na
        klacie to jest kicha!!!
    • Gość: jj co za burak IP: *.sarmacka.net 07.09.08, 12:42
      niech tylko nie zapomni poinformowac jeszcze o swojej decyzji rzadu RP,
      arybiskupa i wszystkich swietych. szkoda, ze nie zostawil leo furtki - mogl
      powiedziec, ze ewentualnie rozwazy uczestnictwo w kadrze jak leo z listkiewiczem
      przyjda do jednego z najlepszych klubow swiata arminii w workach pokutnych i 3
      dni beda blagac artura o zmian decyzji...

co za burak...
    • Gość: Ja Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:48
      O. Kolejna supergwiazda polskiej piłki się odezwała.
      • Gość: dobry piłkarz Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.tsi.tychy.pl 07.09.08, 12:51
        Leoś waj???
    • Gość: fnc Zenada! IP: *.zone4.bethere.co.uk 07.09.08, 12:50
      Panie Wichniarek, wypiales Pan tylek na kibicow a nie na Leo! Oby kadra byla dla
      Pana zamknieta do konca Pana kariery!!! Zero szacunku dla Wichniarka!!!
    • Gość: najlepszy Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.centertel.pl 07.09.08, 12:50
      ja też rezygnuję z gry w kadrze, niech temu benhałerowi nie przyjdzie czasem do
      głowy mnie powoływać!
    • Gość: mckenzie Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:52
      To znaczy, że dowiódł w przeszłości, iż umie grać w reprezentacji i
      ma powody być obrażonym! Facet potwiedza tym samym, że rację ma
      Beenhakker. Z ludźmi, którzy niczego nie rozumieją, nie myślą, nie
      są zdolni do samooceny i wyciągania wniosków, nie ma sensu pracować.
    • Gość: ErikaSzwabskaPizza Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 87.244.85.* 07.09.08, 12:59
      4 gole w 17 meczach w reprezentacji-ale wielka strata!
      • Gość: solo Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 07.09.08, 13:06
        smolarek ile? zurawski ile? rasiak pasiak ile? atomowa stopa ile?
        mozna by wymienic jeszce kilku super snajperow ....
        • Gość: wiki pedał Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.aster.pl 07.09.08, 13:19
          żuraw
          • pawko13 Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. 07.09.08, 13:30
            Gość portalu: wiki pedał napisał(a):

> żuraw
      • Gość: Bynio Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:16
        Znasz lepszych takich kalekow jak Wasilewski!!!Przez niego tylko szmaty wpadaja.
    • Gość: pen-ley Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.manc.cable.ntl.com 07.09.08, 13:18
      artur ma 100% racje, beenhakker jest kiep! bedziemy miec druzyne
      kiedy on odejdzie.wszyscy to widza ale listkiewicz?
    • Gość: snajper19 Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 13:23
      Benhaker powołuje do kadry zawodników nie tych co dobrze grają lecz tych co mają
      zasługi dla reprezentacji... Krzynówek, Smolarek, Jop - przecież oni nawet nie
      są w rezerwie swoich klubów! W tej sytuacji nie można wspomnieć o Majewskim,
      Lewandowskim, Wichniarku czy Wojtkowiaku, którzy są w kapitalnej formie, a nie
      dostają szans gry w reprezentacji! Jeśli mamy awansować do Mundialu to zarząd
      PZPN musi jak najszybciej zmienić trenera, nawet jeśli trzeba będzie zapłacić
      gigantyczne odszkodowanie. PS. Wcale nie dziwię się Wichniarkowi, że zrezygnował
      z gry w reprezentacji Polski jeśli trenerem jest Leo. Piłkarz miesiąca takiej
      ligi jak Bundesliga MUSI BYĆ powoływany do reprezentacji. Nie zdziwię się jeśli
      w jego ślady pójdzie jeszcze wielu utalentowanych polskich piłkarzy.
    • Gość: tomcat Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:31
      Nie będę dyskutował na temat powołań.
      Natomiast fakt rezygnacji polskich "gwiazd" z gry w reprezentacji, bo im się
      trener nie podoba jest zatrważający i staje się powoli normą zapoczątkowaną
      przez Jelenia.
      W przypadku odmowy gry w reprezentacji dyskwalifikacja powinna być dożywotnia.
      Nie może piłkarz zapominać, że reprezentacja nie służy do promocji, tylko do
      reprezentacji kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka