Gość: Kusnier IP: 84.13.86.* 07.09.08, 12:07 Papa. Powodzenia w bundeslidze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgal_aegirsson Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera 07.09.08, 12:10 Who cares? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: 77.99.122.* 07.09.08, 12:16 Artur "patrzcie jakem piękny" Wichniarek jest zbyt zajebisty by grać w reprezentacji Polski. :D:D btw. nie sądzę by Beenhakker miał kiedykolwiek jakikolwiek ból głowy związany z Wichniarka osobą. PS. nie mam polsatu, ale czy podczas ogłaszania tej "decyzji" Borek z Kołtoniem dostawali spazmów rozkoszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: 195.205.254.* 07.09.08, 12:17 hehehehe nie oglądałem, ale przypuszczam, że Borek mógł to skomentować: "Beenhakker zero, Wichniarek jeden". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic PZPN zaprasza na radosną imprę IP: *.waw.cdp.pl 07.09.08, 12:38 PZPN z okazji tej decyzji oraz wpadki ze Słowenią zaprasza na uroczysty bankiet. Sponsorują: "Koza, Grzesiu i Geniek". Jak będzie wpadka z San Marino to wszyscy chleją za darmo. Spnsorzy j.w...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania Cały czas trzymam z Leo.Ale wczoraj było jak za... IP: *.icpnet.pl 07.09.08, 13:15 Janasa, Wójcika i przez ostatnie 20 lat. Znów tego czego brakowało, to motywacji. Zupełnie jakby ci powołani wiedzieli, że musieli być powołani i grali na 80% (jeśli nie na 60%). Czy Leo też się sprzedał by zostać po ME? Czy to zawodnicy chcą go upupić, gdyż tak im kazali menedżerowie polskiej piłki (nie mylić z PZPN). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuba Wisniarka tak nam akurat potrzeba w reprezentacji, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.08, 14:12 jak Leo B. na etacie trenerskim. Dla obu sa lepsze alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: Wisniarka tak nam akurat potrzeba w reprezent IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 19:48 Masz lepszych rozumiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: PZPN zaprasza na radosną imprę IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:12 Srac na PZPN za badziewie biora jeszcze kupe szmalu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyLeo Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 12:05 I dobrze! Niech coraz więcej piłkarzy rezygnuje a Polska niech przegrywa, siwy mądrala musi odejść za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 19:53 A co sie dziwic takich ma doradcow jak DZIEKANOWSKI wielki spirzdzeniec pamietam jak on gral-kleska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 13:22 Benhaker powołuje do kadry zawodników nie tych co dobrze grają lecz tych co mają zasługi dla reprezentacji... Krzynówek, Smolarek, Jop - przecież oni nawet nie są w rezerwie swoich klubów! W tej sytuacji nie można wspomnieć o Majewskim, Lewandowskim, Wichniarku czy Wojtkowiaku, którzy są w kapitalnej formie, a nie dostają szans gry w reprezentacji! Jeśli mamy awansować do Mundialu to zarząd PZPN musi jak najszybciej zmienić trenera, nawet jeśli trzeba będzie zapłacić gigantyczne odszkodowanie. PS. Wcale nie dziwię się Wichniarkowi, że zrezygnował z gry w reprezentacji Polski jeśli trenerem jest Leo. Piłkarz miesiąca takiej ligi jak Bundesliga MUSI BYĆ powoływany do reprezentacji. Nie zdziwię się jeśli w jego ślady pójdzie jeszcze wielu utalentowanych polskich piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.nat.tvk.wroc.pl 07.09.08, 18:17 Wichniarek jest kopaczem klasy Rasiaka, albo i gorszym (technicznie na pewno gorszym, medialnie lepszym). Do tego Wichniar ma kłopoty z własnym ego: "nie bede grał u Janasa, bo jest be", "nie bede grał u Engela, bo jest be", "u Beenhakera też nie bede grał"...małe dzidzi co się na każdego obraża...jak to, Arturka nie powołują??? Niech koleś spada, nawet do pięt nie dorasta chociażby takiemu Błaszczykowskiemu. Najlepiej niech dołączy do dyżurnych zgredów pokroju Borka i Kołtonia. On z tymi kolesiami to sobie pewnie pozytywne komentarze na naszej-klasie wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 195.205.254.* 07.09.08, 12:13 Umówmy się, że rezygnujesz z gry w kadrze Polski, a nie w kadrze Beenhakkera. Choćby czasowo - ale rezygnujesz. Ja bym tak nie umiał. Co innego w klubie. Ale reprezentacja jest jedna i nawet jeśli uważasz, że polityka Leo uwłacza Twojej godności, to pamiętaj, że nie dla niego grasz. $ $ $ Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. 07.09.08, 12:54 Ten lamer nigdzie nie rezygnuje, zawsze był beznadziejnie kiepski i strzelał 6 goli gdy inni strzelali 12-15. Ponadto kiedy on grał w kadrze? Ja pamiętam jak ta żałośna lama stawiała warunki trenerowi, że jak przyjedzie na kadrę to musi grać! Taki żałosny lamer! Gdy wtedy było kilku lepszych niż on. A teraz lamer strzelił 4 gole i już się mądrzy. Napewno tego lamera nie należy powoływać NIGDY do kadry, nawet gdyby był (a nie jest) najlepszym napastnikiem to przy jego braku zaagażowania efektywnie jest ze 100 lepszych niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 83.238.182.* 07.09.08, 13:14 Hehe... przykro mi to mówić, ale nikt z Polaków mu nie dorównuje w Bundeslidze. W statystykach niepodzielnie prowadzi od wielu lat. Co do reprezentowania kraju ma nadal lizać d* trenerom? zawsze dają mu chwilę pograć, a potem nie chcą go widzieć. Praktycznie nie ma szansy zgrania z drużyną, bo jest w kadrze przez chwilę. Nikt nie dostał tak mało szans przez tyle lat, porównując co osiągnął. Poza tym kibice tacy jak wy ciągle go opluwacie za słabą grę bez względu na to jak spisuję w Bundeslidze - ma dla takich sukin* grać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 195.205.254.* 07.09.08, 13:38 Po pierwsze, nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał, bo i ja Ciebie nie obraziłem. Po drugie, jakie "nadal lizać dupę"? A kiedy on lizał? On ma tylko wymagania. Po trzecie, tu nie chodzi o to, czy jest dobry, czy słaby. Zwróć uwagę na to, że nikt nie pisze, że to ciota, więc go nie lubimy. On się właśnie wypiął na mnie. I dlatego mam go od dzisiaj gdzieś. To nie ja mu powiedziałem: "Wichniarek, jesteś gó.. wart", a on na to zrezygnował z kadry. Było dokładnie na odwrót. Więc zanim drugi raz wyzwiesz mnie/nas od skur.., zastanów się, czy to my go opluwamy, czy on opluł nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.dclient.hispeed.ch 07.09.08, 21:01 Synus bosy!!! co ty perdoliiiiisz! Tak to mozesz rezonowac do Sobolewskiego, ktory mogl kopac dla POLSKI, bo mial potencje i patent od Slepego leosia, ale nie wobec Wichniarka, Jelenia, czy do niedawna Brozka, ktorych PALANT nie dostrzega badz nie dostrzegal - oni sa w formie, kochaja Polske i chca dla niej grac, podczas gdy holenderski starzec wyraznie sie pogubil... i leci sobie z nami w trabke i z nami wszystkimi zreszta tez. Poczatek meczu ze Slowenia: karny za darmo, przewaga bezprzeczna Polski, a Facio nie robi nic, nie wstaje z lawy, by pilkarzyki strzelily kolejne CZTERY bramy. Przy wsparciu trenera stac ich bylo na to... Odpowiedz Link Zgłoś
util Gó..arz. 07.09.08, 12:17 Reprezentacja jest jedna. Wypinasz się na nią ze szczeniackich powodów osobistych - nie licz na szacunek. Choćby sam diabeł prowadził kadrę - pierwszą powinnością piłkarza jest gotowość do gry dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry piłkarz Re: Gó..arz. IP: *.tsi.tychy.pl 07.09.08, 12:57 util napisał: > Reprezentacja jest jedna. Wypinasz się na nią ze szczeniackich > powodów osobistych - nie licz na szacunek. Choćby sam diabeł > prowadził kadrę - pierwszą powinnością piłkarza jest gotowość do gry > dla kraju. util co ty bredzisz człowieku ze wzgledu na szacunek dla samego siebie orzeł orzełkiem ale Leo nawet nie ma zadnej koncepcji na prowadzenie reprezentacji wiec po jaka cholere wstepowac do tego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gó..arz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:43 > wiec po jaka cholere wstepowac do tego cyrku reprezentacja to nie cyrk. reprezentują kraj - Polskę. wypinając się na Leo wypiął się na Polskę. jeżeli brak powołania uwłacza jego "godności", to dlaczego nie uniósł się honorem i po prostu strzelał gole w bundeslidze. Taki rodzaj protestu kibice przyjęliby przychylniej. A co do Leo i wczorajszego meczu. Leo dobrym trenerem jest. Moja cierpliwość nie kończy się po 1 meczu eliminacyjnym. Poza tym nie widzę nikogo kto by miał zastąpić Leo. Ale mam nadzieję że kogoś z grupy: Krzynówek, Lewandowski (łysy), Piszczek i banda reszty odcinających kupony nie ujrzymy w kolejnym meczu. Swoją szansę powinien dostać Robert Lewandowski, moim zdaniem to taki Błaszczykowski naszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Gó..arz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 17:39 bredzisz...o to chodzi ze wichniarek strzela bramki w bundeslidze , "kicker" wybiera go najlepszym graczem miesiaca...mimo to benhaker nie powoluje go do reprezentacji a bierze ludzi ktorzy nie mieszcza sie na lawkach rezerwowych...albo starzec jest slepy albo robi to na zlosc wichniarkowi...wiec wichniarek wypial sie na dziadka i bardzo dobrze....widze ze juz wielu kibvicow prejrzalo na oczy bo behaker to kiepski trenerzyna jest niestety ktory ma nas wszystkich kibicow za debili, ale dni starca juz sa policzone Odpowiedz Link Zgłoś
util Zero profesjonalizmu. 07.09.08, 17:39 Grajek nie jest od tego, żeby określać u którego selekcjonera będzie grał, a u którego już nie raczy. Wichniarek jasno określił swój stosunek do reprezentacji. Wisi mu ona całkowicie, ważniejsza dla niego jego urażona duma. W zwiazku z tym kibicom repry powinien całkowicie wisieć Wichniarek. Nieodwołalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: Zero profesjonalizmu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:09 A co w Polsce nie ma dobrych trenerow to powinno Listkiewicza wziasc sie za morde mafiozo pieprzony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaMistrzów Re: Gó..arz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:45 Ja uważam, że masz rację!!A kim jest Wichniarek?? Zwykłym piłkarzem, który wypiął się na kadre bo mu nigdy w niej nie szło.Nie chce-nie musi grać i nie musi żadnych oficjalnych papierów wysyłać do PZPN.Nie jest żadnym ponadprzeciętnym graczem, który dotychczas był ogniwem i nagle jego duma została urażona.Powinien podwinąc ogon i zapierniczać jeszcze więcej jeśli tak bardzo chce trenera przekonać a nie odstawiać jakies szopki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator zdrajca kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:21 gra w reprezentacji to nie kwestia personalnych rozgrywek tylko reprezentowanie swojego kraju.. kto tego nie chce robic bo ma urazone ego jest zdrajca-jak zolniez ktory powie ze nie bedzie walczyl bo nie lubi generala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.centertel.pl 07.09.08, 12:21 masz rację bo to co nasi grają ,to farsa. A beenhakker udaje że mu coś wychodzi,bije tylko kasę. Kasperczak może coś wykrzesać z naszej kadry i tacy zawodnicy jak ty znajdą się w kadrze , czego ci zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Beenhakker jest grabarzem Polskiej Piłki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:25 Byle źle gdy przychodził, obecnie jest tragicznie, brak wyników, brak stylu gry reprezentacji, brak atmosfery. Holender zniszczył polska piłkę, za co powinien odpowiadać karnie! Ewidentne działania dywersyjne Beenhakkera powinny być przedmiotem nie tyle dyskusji, co zainteresowania organów ścigania. Niech niezawisły sąd rozstrzygnie czy Beenhakker dopuścił się działań przestępczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Beenhakker jest grabarzem Polskiej Piłki!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.09.08, 12:40 nie rzucim ziemi skomd nasz ród i nie będzie żaden cholender dzieci nam germanił. Ave ojciec dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgjhgjg Arczi nie!!! nie rob tego!! szita faka!!! IP: *.lublin.mm.pl 07.09.08, 12:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Beenhakker jest dywersantem i ZDRAjcą kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:27 Kto mu płaci za dywersyjne działania?! Tylko ślepy nie widzi celowości działań w osłabianiu reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiom Re: Beenhakker jest dywersantem i ZDRAjcą kraju IP: *.aster.pl 07.09.08, 12:35 Ja też rezygnuję z gry w kadrze! Jestem w formie, w maju nawet strzeliłem gola na osiedlowym boisku, a Leo ciągle mnie nie powołuje. A poważnie to niech się Wichniarek uspokoi i przypomni sobie ile ma lat. Za dwa lata jak Leo odejdzie będzie miał 33 i tyle sobie pogra w reprezentacji :-) bardzo dobrze, nigdy go nie lubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Beenhakker sprzedał mecz Słoweńcom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:31 Szereg działań ewidentnie osłabiających siłę reprezentacji prowadzi do prostego wniosku, że Holender dumnie zwany Leo jest albo głupcem i wariatem (więc kadra musi mu zostać odebrana), albo zwyczajnie sprzedał wczorajsze spotkanie (więc prokuratura we Wrocławiu ma pole do popisu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 07.09.08, 12:32 Artur, wyluzuj troche. Jestes bardzo dobrym piłkarzem a Leo bardzo dobrym trenerem. Chciałbym by Polacy cenili Cie za to jak grasz w piłkę, a nie opluwali Cie (patrz to forum) po takich decyzjach jak dzisiejsza. Spokojnie, wszyscy widzą Twoją dobrą grę, a że Leo nie, no to trudno. Moze kiedyś zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:39 To jeden z najgorszych trenerów w historii polskiej piłki, a do tego dywersant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:51 A Ty masz neostradę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaMistrzów Re: Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:48 Ciekawe czy to samo mówiłes(aś)jak wygrywaliśmy z Portugalią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Leo dobrym trenerem?! Żarty sobie robisz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 22:10 ciekawe czy Portugalczycy się też tak tym meczem podniecają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mert [...] IP: *.sileman.net.pl 07.09.08, 12:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzio Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:36 Nie zagra ? HA ha ha ha . Ja wiem czemu nie zagra ! Bo... bo go nikt nie powoła ha ha ha. Może do oldbojów jak tvn będzie z kimś grał harytatywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 07.09.08, 13:03 ahhaaa kup se okulary slepcze ..... pierwsze experymenty mozna bylo uznac za poszukiwanie ale to co ten staruch wyprawia to skandal. Po raz kolejny apeluje rozgonic cale to polkarskie towarzycho zaorac pola i posadzic kukurydze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.08, 12:37 Fochy stawia wichniar jakby miał conajmniej umiejętności Henrego czy innego piłkarz światowego formatu.Dostawał od każdego trenera szansę w reprezentacji i jak grał chyba wszyscy pamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 82.160.150.* 07.09.08, 12:37 Zastanawiam się do jakiej kadry na mecze eliminacji Mistrzostw Świata trener nie powołałby najlepszego piłkarza miesiąca Bundesligi? Z Europy chyba żaden (sory, poza jednym) nie byłby tak głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikos a mi sie wlasnie skonczyl ketchup. IP: *.lublin.mm.pl 07.09.08, 12:40 a kogo to obchodzi. zdrajca? bo ja wiem, tak samo mozna powiedziec o tych co graja, bo to jaka oni szmire odstawiaja to az szkoda ogladac. no ale oni graja na swoim poziomie, ba zaryzykowalbym nawet ze wzniesli sie na wyzyny. wiec ja im nic nie zarzucam, graja jak umieja, a jak umieja to widac. polska pilka to bagno, pod wzgl odganizacyjnym, mentalnosci kibicow, jak i poziomu pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: a mi sie wlasnie skonczyl ketchup. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:20 Nie zapomnij za ta szmire dostaja pieniadze-wstydu nie maja i tacy nosza orla na klacie to jest kicha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj co za burak IP: *.sarmacka.net 07.09.08, 12:42 niech tylko nie zapomni poinformowac jeszcze o swojej decyzji rzadu RP, arybiskupa i wszystkich swietych. szkoda, ze nie zostawil leo furtki - mogl powiedziec, ze ewentualnie rozwazy uczestnictwo w kadrze jak leo z listkiewiczem przyjda do jednego z najlepszych klubow swiata arminii w workach pokutnych i 3 dni beda blagac artura o zmian decyzji... co za burak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:48 O. Kolejna supergwiazda polskiej piłki się odezwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry piłkarz Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.tsi.tychy.pl 07.09.08, 12:51 Leoś waj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnc Zenada! IP: *.zone4.bethere.co.uk 07.09.08, 12:50 Panie Wichniarek, wypiales Pan tylek na kibicow a nie na Leo! Oby kadra byla dla Pana zamknieta do konca Pana kariery!!! Zero szacunku dla Wichniarka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepszy Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.centertel.pl 07.09.08, 12:50 ja też rezygnuję z gry w kadrze, niech temu benhałerowi nie przyjdzie czasem do głowy mnie powoływać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mckenzie Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:52 To znaczy, że dowiódł w przeszłości, iż umie grać w reprezentacji i ma powody być obrażonym! Facet potwiedza tym samym, że rację ma Beenhakker. Z ludźmi, którzy niczego nie rozumieją, nie myślą, nie są zdolni do samooceny i wyciągania wniosków, nie ma sensu pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErikaSzwabskaPizza Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: 87.244.85.* 07.09.08, 12:59 4 gole w 17 meczach w reprezentacji-ale wielka strata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 07.09.08, 13:06 smolarek ile? zurawski ile? rasiak pasiak ile? atomowa stopa ile? mozna by wymienic jeszce kilku super snajperow .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki pedał Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.aster.pl 07.09.08, 13:19 żuraw Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. 07.09.08, 13:30 Gość portalu: wiki pedał napisał(a): > żuraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.08, 20:16 Znasz lepszych takich kalekow jak Wasilewski!!!Przez niego tylko szmaty wpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pen-ley Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera IP: *.manc.cable.ntl.com 07.09.08, 13:18 artur ma 100% racje, beenhakker jest kiep! bedziemy miec druzyne kiedy on odejdzie.wszyscy to widza ale listkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper19 Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 13:23 Benhaker powołuje do kadry zawodników nie tych co dobrze grają lecz tych co mają zasługi dla reprezentacji... Krzynówek, Smolarek, Jop - przecież oni nawet nie są w rezerwie swoich klubów! W tej sytuacji nie można wspomnieć o Majewskim, Lewandowskim, Wichniarku czy Wojtkowiaku, którzy są w kapitalnej formie, a nie dostają szans gry w reprezentacji! Jeśli mamy awansować do Mundialu to zarząd PZPN musi jak najszybciej zmienić trenera, nawet jeśli trzeba będzie zapłacić gigantyczne odszkodowanie. PS. Wcale nie dziwię się Wichniarkowi, że zrezygnował z gry w reprezentacji Polski jeśli trenerem jest Leo. Piłkarz miesiąca takiej ligi jak Bundesliga MUSI BYĆ powoływany do reprezentacji. Nie zdziwię się jeśli w jego ślady pójdzie jeszcze wielu utalentowanych polskich piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Wichniarek: Nie zagram u Beenhakkera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:31 Nie będę dyskutował na temat powołań. Natomiast fakt rezygnacji polskich "gwiazd" z gry w reprezentacji, bo im się trener nie podoba jest zatrważający i staje się powoli normą zapoczątkowaną przez Jelenia. W przypadku odmowy gry w reprezentacji dyskwalifikacja powinna być dożywotnia. Nie może piłkarz zapominać, że reprezentacja nie służy do promocji, tylko do reprezentacji kraju. Odpowiedz Link Zgłoś