Gość: yosemitesam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 22:16 Uważam że wynik 2-1 to najniższy wymiar kary. Lech zagrał po prostu słabo, na zbyt wiele pozwalali Austriakom. W obliczu rewanżu szanse oceniam na 40% - 60% na korzyść Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ChiNziR Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w... IP: *.109.48.80.easy-com.pl 18.09.08, 22:16 nie wiem jak to jest z sędziowaniem w Austrii, ale jak i w Euro tak i tutaj gospodarze byli wyraźnie faworyzowani przez sędziego... mam nadzieję, że w rewanżu Lech pokaże co potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Obiektywnie patrząc Lech zagrał bardzo słabo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 22:30 Poza krótkimi fragmentami gry zupełnie nie pokazał swojego dużego potencjału. Austria była lepsza i zaslużyła na to zwycięstwo, ale kwestia awansu jest otwarta i myślę, że Lech duże szanse na awans po meczu u siebie. Oby tak właśnie było...HEJ LECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Obiektywnie patrząc Lech zagrał bardzo słabo. 19.09.08, 13:45 lech zagrał gorzej niż wszyscy oczekiwali a austria lepiej niz wszyscy oczekiwali a właciwie zaskoczyła lecha agresją na pograniczu faulu ,tak jednak graja w austri siłowo i fizycznie .mimo wszystko widac było że to lech jest jest druzyna choc młoda i niedoświadczoną to z o wiele wiekszym potencjałem niz austriacy i w rewanżu przy swojej publicznosci lech jest w stanie wygrać i to nawet wysoko ,jeżali chodzi o personalne laurki to zawaliła w lechu druga linia i bosacki na obronie a smuda troche zbyt asekuracyjnie podszedł do meczu nie wystawiając peszki przynajmniej od drugiej połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwardia Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w.. IP: 149.254.192.* 18.09.08, 22:39 PILKARZE LECHA POKAZALI ,ZE SA ZAKOMPLEKSIONYMI GRAJKAMI Z KRAJU NIEDALEKO SYBERII...ZEL NA WLOSACH NIESTETY W CYWILIZOWANYM KRAJU NIE POMAGA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zarzadzanie ryzykiem bylo ok IP: *.chello.pl 18.09.08, 22:56 Nie wiem czy moj ulubiony trener Franio S. wie co to zarzadzanie ryzykiem, ale z tego punktu widzenia zrobil to prawie optymalnie. Liczy sie dwumecz, czyli chodzilo o to aby mecz 1 na wyjezdzie przetrwac bez wiekszych strat w warunkach duzego ryzyka, bo AWien to nie ogorki i zachowac szanse na awans i tego pkt widzenia to sie udalo. Oczywiscie mogl zagrac jak z Wisla, ale to nie liga gdzie sie straty odrabia w nastepntych kolejkach, tylko puchar Uefa gdzie po 2 do 0 na wyjezdzie raczej trudno pojsc wyzej. Tez jestem rozczarowany, ale na zimno nie jest tak zle. Poza tym jak nie wygraja z AWien choc 1 do 0 to gdzie na salony UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał W "cywilizowanym kraju"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 22:57 Jeśli w "cywilizowanym kraju" rzucają przedmiotami w bramkarza, to ja dziękuję za taką "cywilizację" dziękuję. Choć nie zmienia to faktu, że zespół Austrii był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje IP: *.echostar.pl 19.09.08, 07:35 Ale Jacek Bąk od kilkunastu lat nie gra już w Lechu.. Zamiast czepiać się żelu na jego włosach i generować głodne teksty - przemyśl sens swojej żałosnej egzystencji ograniczony umysłowo malkontencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Jeśli ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 08:45 ... tych nacjonalistów nazywasz cywilizowanym krajem, to broń nas PB od takiej cywilizacji. Obawiali się naszych kibiców, a sami pokazali słomę wychodzącą z drewniaków. Byli lepsi o jednego sędziego i nic więcej. Za 2 tygodnie okaże się która cywilizacja lepsza i to bez względu na wynik na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketris Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:01 Ten mecz przegrał Smuda niepotrzebnie mieszając w obronie.Kiedy ostatnio Bosacki zagrał na prawej obronie,Tanevski nie nadaję się do I składu I bramka z jego winy.Wystarczyło dać Wilka na lewą obronę i sprawa byłaby załatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek_Gilewiczius Jacek Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:02 Umiem zrozumieć brutalne faule, ale chamstwa jakie pokazał Jacek Bąk zrozumieć nie umiem. Zwłaszcza, że grał z polską drużyną (i sam w niej kiedyś występował). On ma czelność mieć miejsce w Klubie Wybitnego Reprezentana? Przecież to zwykły boiskowy cham, który nie umiem trzymać nerwów na wodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:28 Dzisiaj Austria W. była lepsza ... odrobiła lekcje i nie dała się zaskoczyć, niestety nas zaskoczył Franio S. nie rozumiem jego roszad w składzie. Następny mecz za dwa tygodnie i tam się wszystko rozstrzygnie, dobra i ta jedna bramka na wyjeździe ... BĄK TY PROSTAKU TY ŚMIECIU - usłyszysz to nieraz w Poznaniu za dwa tygodnie - i to tak na własne życzenie .... Odpowiedz Link Zgłoś
dwakilo Jacek Bak= 18.09.08, 23:25 =prostaczyna i cham! Austria Wieden= antyfutbol, slabsi od Grashopper, za dwa tygodnie nie bedas mieli szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario666 austryjacy mają kompleks Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:28 Oni jakoś zawsze mają do nas jakieś wąty. Za komuny skandalicznie traktowali naszych na granicach, ohydnie macając Polki niby pod pozorem kontroli i bijąc Polaków. Teraz nie mając już żelaznej granicy usiłują wpływać na sędziów, rzucają w Polaków czym popadnie na meczach i szydzą jak ten "mały" faszysta heider z naszego narodu. Ale jak w tym powiedzeniu, mały pise zawsze głośno szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Pokażemy austriakom jak kibicuje sie w Europie IP: 212.38.200.* 19.09.08, 08:54 Masz rację - a kibice autriaccy to żenada - jak przyjada do Polski pokażemy im jak kibicuję sie w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Pokażemy austriakom jak kibicuje sie w Europi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 17:11 Ten sektor, z którego sypały się jakieś przedmioty na boisko to nie byli żadni Austriacy, tylko napływowa chołota z Turcji, Albanii i byłej Jugosławii. Co nie zmienia oczywiście faktu, że austriacki klub powinien zostać za to ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mk Kometator IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.08, 23:30 Z innej beczki sędzia dramat ilość rzutów wolnych w stosunku do fauli piłakarzy Lecha chyba razy dwa ale o czym innym czy zauważyliście, że według komentatora sędziowie byli z Cypru a Acimovic to Słowak i tak przez cały mecz sorry ale kto go tam zatrudnił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikee Re: Kometator IP: *.echostar.pl 19.09.08, 07:43 Być może komentator pomylił jakieś nieistotne z mojego punktu widzenia fakty.. Ale i tak Iwański jest moim zdaniem jednym z najlepiej komentujących mecze w telewizji - taki Szpak to dopiero jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kometator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 13:00 a wiesz ze Cypr jest w polowie grecki a w polowie TURECKI ?? Wiec sedzia mogl byc Turkiem z Cypru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Słaby Lech IP: 83.143.98.* 18.09.08, 23:51 powinno byc 3:0 dla Austriaków; a taka była radość po losowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlxlech Re: Słaby Lech IP: *.icpnet.pl 19.09.08, 00:08 nie bój nie bój jeszcze ich przejdziemy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fortunat Bąk chciał dostać czerwoną kartkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:56 Chciał osłabić swoją drużynę, żeby grali w 10 na 11 piłkarzy Lecha. Lepiej pomógłby Lechowi gdyby faulował we własnym polu karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzenia Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w... IP: 213.77.71.* 19.09.08, 07:14 Lech nie zagrał zle , lecz nie rozumiem dlaczego trener nie postawił na Sławomira Peszkę .Uważam że swoimi rajdami pomógłby Lechowi w pokonaniu Austrii Wiedeń.Słabo spotkanie sędziował sędzia powinien wyrzucić z boiska Jacka Bąka za uderzenie Rengifo liczę na to klub z Poznania odwoła się i Jacek zostanie ukarany przez FIFA.Mam nadzieje że zostanie ukarana także Austria Wiedeń za skandaliczne zachowanie kibiców którzy rzucali przedmiotami w bramkarza Lecha Poznań.Wiem że Lech w rewanżu pokarze że jest lepszy i wygra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zbieracz azbest do zbieracza azbestu IP: *.domainunused.net 19.09.08, 07:22 Post powyżej był odpowiedzią, a nie stwierdzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 08:31 Czytając tą relację zastanawiam się, czy oglądałem ten sam mecz. Ani słowa o ręce Austriaków w polu karnym, a zachowaniu Bąka również nic. Pomijam kwestię uderzeń w słupek, itd. Dziennikarzyno, oglądałeś to spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.... Re: Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje IP: *.toya.net.pl 19.09.08, 10:03 mam dokladnie to samo odczucie. Ktoś mu to opowiedzial czy co? A może za dużo literek by wstawił? Ale nie wspomnieć o takich zdarzeniach, które dla mnie były kluczowe - czerwień dla Bąka ewidentna! gdzie byli asystenci głównego? W 10 AW skupiłaby się na obronie, a Peszko by ich rozjechał ba bokach i byłoby w drugą stronę. A kibicować, to na tym meczu kibicowali tylko lechici! Serce rośnie jak się patrzy na tkaich kibiców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazek Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w.. IP: 88.156.226.* 19.09.08, 09:06 komentator albo byl pijany lub nacipany,sedziowie ponizej krytyki,Bak wybitn Ham a nie reprezentant Polski Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdrza Re: Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje 19.09.08, 10:01 Awiedeń jest do przejścia Lech ładnie gra ale fakt piłkarze Lecha stracili troche animuszu mam tylko nadzieje że kibice w Poznaniu nie dadzą plamy i nie beda rzucać - w rewanżu w austriaków - wiadomo klub zostanie ukarany niech piłkarze Lecha się zrewanżuja na boisku !!! i pojadą z austriacką chołotą!! pzdr kibic z Wawy, zawsze kibicuje polskim drużynom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: performerka Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje w... IP: *.limes.com.pl 19.09.08, 14:53 Obrońcy Lecha powinni już teraz wiedzieć, że rugby w polu karnym kończą się 11. podyktowaną dla drużyny atakującej. Nie ma w tym nic złośliwego, ani żadnej złej intencji sędziego, raczej tak się dziś sędziuje na europejskich stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Lech Poznań przegrał bitwę o Wiedeń, nadzieje 28.09.08, 13:22 teraz jest tak że jak lech nie wygra z kims przewagą co najmniej kilku bramek to od razu jest mowa że lech zagrał tragicznie słabo, he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Jacek Bąk skończony IP: *.chello.pl 21.09.08, 00:18 Jacek stracił w moich oczach wszystko, niestety nawet Jego zasługi dla reprezentacji ani ilość występów nie rekompensują takiego zachowania jak w meczu z Lechem (którego jestem zaciekłym ANTYfanem). Jacek zachował się jak gó...arz, mimo swojego wieku, doświadczenia i osiągnięć. Przykro mi Jacek, jestem starszy od Ciebie - ale nie stać mnie na język w stylu "jakiś tam Jatzek Bak czy Bok czy Bonk". Jesteś Jacek Bąk, i szanuj to. Wtedy inni uszanują Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś