Dodaj do ulubionych

Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter

IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 13:55
giggs.. grająca legenda. pamietam jak w bodajze 1995 roku zdobylem z UK jego
kalendarz. mam go do dzis.
widac jak Ferguson potrafi motywowac pilkarzy. "Masz byc wzorem dla
mlodszych". i jest..

swoja droga. Kuszczak nie ma w POlsce dobrej prasy. co innego Boruc,
ulubieniec warszawskich mediow. a jak gra ostatnio Boruc?
zobaczcie na video:
www.justin.tv/clip/8d6fab4924c
www.justin.tv/clip/4564fdd180b
ale w relacji z meczu nic o tym ze obydwie bramki powinien wybrobnic..
Obserwuj wątek
    • Gość: sierżant Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:46
      Nie przepadam za obecnym Man Utd ale Giggsa zawsze lubiłem i ceniłem. Świetny
      piłkarz i jak widać również inteligentny człowiek. Do tego wierny barwom klubu
      w którym się wychował. Dobrze, że są jeszcze tacy piłkarze.
      • Gość: IRAs Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 18:23
        Ciekawe czy był by wierny barwom klubu
        gdy by np. był wychowankiem -Rotherham United- lub Reading
    • pancwynar Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter 29.09.08, 14:51
      oświeć mnie:
      w czym w podanych przez Ciebie syt. zawinił Boruc?
    • todeskult Niewielu jest takich piłkarzy 29.09.08, 15:22
      Niewielu jest takich piłkarzy - grających przez prawie całą karierę w tylko
      jednym klubie. To prawdziwi profesjonaliści i zawodowcy. Taki właśnie Giggs,
      Baresi, Maldini, Kahn.
      • Gość: szpieg Re: Niewielu jest takich piłkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 15:36
        oby tylko nie był to gatunek na wymarciu...
      • Gość: maciek Re: Niewielu jest takich piłkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 15:52
        Kahn zanim trafił do Bayernu, grał w Karlsruher SC. Pozostali, których
        wymieniłeś to wychowankowie. Ostatnio mojemu 10letniemu chrześniakowi
        tłumaczyłem kto to Franco Baresi:)) To jest gatunek na wymarciu w każdej
        dyscyplinie.
    • Gość: zed Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: *.54.18.80.static.telsat.wroc.pl 29.09.08, 18:18
      "Jak stwierdził słynny Bobby Robson, "pierwszym wielkim rozczarowaniem każdego
      trenera reprezentacji Anglii jest dzień, kiedy odkryje, że nie może powołać do
      kadry Ryana Giggsa"."

ciekawe kto to napisał ... mam nadzieje że nie Michał Pol

1 Giggs nigdy nie wystąpił w reprezentacji Angli ponieważ.. jest
      Walijczykiem!!!!!i grał w kadrze Walii ( od 2007r nie gra w kadrze zakończył
      karierę reprezentacyjną.)

Jak wybiórcza będzie takie głupoty pisała na necie to kibice przestaną ją czytać
      • Gość: Psubrat Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.08, 18:48
        Robson właśnie to miał na myśli, tłuku.
      • Gość: :> Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: 83.168.89.* 29.09.08, 19:17
        Naprawdę niektórzy mają kłopoty ze zrozumieniem tego co czytają.
      • Gość: magg Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: *.devs.futuro.pl 29.09.08, 21:57
        Dobry Boże... i ty widzisz takich 'bystrzaków' i nie grzmisz...
      • Gość: kozi Re: Ryan Giggs: Kuszczak ma świetny charakter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:33
        Jak czytelnicy wybiorczej będą nadal czytać bez zrozumienia tez ja przestane
        czytać;]
    • Gość: reks szmatławiec z pismakami analfabetami i nieukami IP: 77.223.195.* 29.09.08, 19:48
      Zresztą jak kibole leglej mogli by nie byc analfabetami?'Giggs nic nie mówi o pracy ktora czeka tomka.Mówi zaś że jest Świetnym kolegą i ma duże szanse by dorownać legendom MU.Borubar takich szans nie ma i nie bedzie nigdy mial choćby kibole z gW się zesrali,.
    • Gość: ek Swiatło dla pancwynara IP: 77.223.195.* 29.09.08, 19:57
      Otóż w ostatnim meczy ligi szkockiej,wbrew temu co pisze warszawka Boruc puścił jedną szmatę a przy wolnym mógl się zachować lepiej.Przy pierwszej bramce zanim przeciwnik oddal strzał pilka przeleciala kolo nosa Borubara,a ten miast ją wybijac stal ja zamurowany.Borubar grając w najlepszej szkockiej drużynie puscił w tym sezonie 10 bramek czyli bardzo dużo .Wiecej puścilo tylko trzech bramkarzy.Takie osiagnieci,przy grze w najlepszej drużynie,grajacej w wiekszości przeciw piwożłopom i pastuchom,to wstyd.
    • Gość: szyderca Autor jest niekompetentny IP: *.icpnet.pl 29.09.08, 21:06
      Autor artykułu mógłby się dokształcić: Giggs jest Walijczykiem i zawsze grał w
      reprezentacji Walii.
      • Gość: tomek Re: Autor jest niekompetentny IP: *.pub.sarocom.net 29.09.08, 21:48

A czy gdzieś napisał coś innego?
        Najlepiej jakbyś sam nauczył się czytać ze zrozumieniem.
      • Gość: magg za to czytelnik jest uważny! IP: *.devs.futuro.pl 29.09.08, 21:59
        Następny...

Swoją drogą nie ma to jak uważać się za szydercę i kompromitować się na każdym
        kroku... Idź lepiej synku lekcje odrób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka