Gość: WOJTEKK IP: 212.244.6.* 15.10.08, 15:02 Ten pierwszy Szwejk jest z Sanoka!!! Od kiedy Sanok jest na Słowacji? Jeszcze godzinę temu tam byłem i nic nie wiem, żeby go do Słowacji przyłączyli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gecko Re: Bracia Pyrka IP: *.icpnet.pl 15.10.08, 17:36 heh, Mateusza ściągnąłem w FM08 do wówczas drugoligowego Motoru Lublin. Bardzo pomógł w awansie do ekstraklasy i brylował na ekstraklasowych boiskach przez dwa kolejne sezony po czym odszedł za ponad ćwierć miliona złotych do Karpat Lwów :D Dobre atrybuty, chociaż raczej kiepskie CA/PA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Bracia Pyrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 18:06 ja znam Daniela i Mateusza gralem z nimi w jednym klubie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coen Re: Bracia Pyrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:24 "Dwójka bliźniaków" LOL A może być trójka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el greg ko Re: Bracia Pyrka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 14:53 jasne, że może być trójka bliźniaków: dwóch Nowaków i jeden (z dwóch - drugi zaniemógł) Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś