Gość: kibic Polecam relację filmową z trybun z meczu z Arką IP: *.e-wro.net.pl 19.10.08, 12:39 Polecam relację z trybun z meczu z Arką. Nisamowita atmosfera. Na pewno nie dla mięczaków chcących oglądać mecz bezemocjonalnie na siedząco. pl.youtube.com/watch?v=azbDdDRFHgg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS odnośnie Piotra K. z Bystrzycy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.08, 14:45 jeśli bilety by były po 20zł to tak naprawde zaoszczędzasz z tych 300zł w miesiacu zaledwie 20. Moim zdaniem powinienes sie ugadac jeszcze z 2-3 osobami z twojego miasta i jechać większą grupą. Wtedy paliwo rozkłada się na ilość osób i wyjdziesz pienieżnie na tym zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popiz Kibic ze Swidnicy IP: *.cust.tele2.pl 04.12.08, 14:53 Moim zdaniem władze Sląską powinny zadbać również o kibiców ze Świdnicy! Wiem ze w powszechnej opinii Slask jest w moim mieście mało popularny wiec zastanawiam sie jak udało mi sie zabrać na mecz 16 osób, a było więcej chętnych tylko mój samochód tyle mógł pomieścić. Przeważnie jeżdżę jednak sam autobusem i nigdy jeszcze nie zdążyło sie żeby jechał sam, choć zdanych znajomych nie zabieram. Apeluje do władz klubu, aby zainteresowały sie tez Świdnica bo przykro jest czytać, ze np: kibice z Trzebnicy będą mieli podstawiane autobusy, ze piłkarze Sląska udają sie do kolejnych szkol, a o Świdnicy nikt nie pamięta Odpowiedz Link Zgłoś