Gość: staszek IP: *.eastwest.com.pl 27.11.08, 17:43 idę zajarac a potem znowu ide zajarac, potem sobie dla odmiany zajaram i tak cale 90 minut. Sport mnie zniszczy|!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 17:43 Melduję się Pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:46 A panowie za kim są? Za CSKA, że tak się cieszycie z siły tego zespołu? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 17:49 www.cskashop.ru/index.php?productID=726 popatrzcie na to i potem niech Pol, Leniarski albo inny Błoński napiszą oburzony tekst o buractwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 27.11.08, 17:56 > www.cskashop.ru/index.php?productID=726 grunt zeby pozniej nosili to ze wstydem. Kciuki za Leszka trzymane, oby dali rade CSKA i wyniesli punkty z tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puree Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 27.11.08, 19:05 wygląda na to, ze lepiej zachwycać się klasą moskwiczan niż miernotą poznaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak:)) CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 85.232.233.* 27.11.08, 17:55 czemu informacja o meczu jest na któryms tam miejscu wiadomosc dnia to wypadki z F1 Wawa chyba znowu wam gul skacze nie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:05 Gość portalu: staszek napisał(a): > idę zajarac a potem znowu ide zajarac, potem sobie dla odmiany > zajaram i tak cale 90 minut. Sport mnie zniszczy|!!!! szcześć staszek czyli zmamy pierwsze miejsca przed telwizorami ex equo idę po browca,potem dla odmiany walnę heinekena,potem grzdulnę jeszcze trzy browarki i tak całe 90 minut. I love this game! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS FAN CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 91.192.250.* 27.11.08, 18:06 K....a!!! czemu znowu komentarz wyprzedza obraz!!!??? tak samo było jak Wisła grała z Barcą, tego sie nie da oglądać!!! Co to ma znaczyć? może na TVP Sport tak nie jest? znowu trzeba płacic zeby ogladac porządnie mecz?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wagner L. Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 27.11.08, 18:35 bo Wawie znowu gul skacze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:06 czy u was jak zwykle w tVP komentator wyprzedza wizję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 19:03 Mamy coraz bardziej błyskotliwych komentatorów po prostu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 18:07 KUR##@%!#@ !!!!!!! Znowu tv pis nadaje komentarz kilka sekund szybciej niż obraz. KTÓRY TO JUŻ RAZ ?!!! No do ch... wacława, czy te tumany się nigdy niczego nie nauczą ???? Ręce mi opadły. Znowu trzeba oglądać mecz bez głosu :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 27.11.08, 18:14 Podajcie linka na zywo w necie.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 18:19 Już chyba naprawili ten komentarz. Zdaje się, że kazali komentatorowi mówić z 3 sekundowym opóźnieniem. WOT K.WA TIECHNIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Co to za panienka?? 27.11.08, 18:20 Co to za panienka w tych warkoczykach na miękkich nogach?? Odbiła się od Manu jak piłeczka od ściany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Co to za panienka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:51 Kupcie chusteczki manu dal sie ograc dziewczynce przy pierwszej bramce jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:23 sportsonlaptops.blogspot.com/ mecz Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:25 Spoko, to tylko piłka nożna. Zawodów sportowych z udziałem naszych nie oglądam już dawno, rozumiesz, serce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 155.136.80.* 27.11.08, 18:42 Do boju Kolejorz ! Tradycyjne pozdro z Manchesteru :) Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Zmiana 27.11.08, 18:35 Jak na razie to Wilczek gra kiepsko, chyba nie wytrzymał presji spotkania...Raczej wejdzie Bander, oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e [...] IP: *.93.classcom.pl 27.11.08, 18:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 27.11.08, 18:54 No kolorowy chłopcze pamiętaj, że kibice CSK to znajomi Lecha. Uważaj by Tobie się nie przydarzyła krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.93.classcom.pl 27.11.08, 19:07 to będziecie je... się razem amikowronkowski lechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 27.11.08, 19:54 Spokojnie pamiętaj, że internet nie jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Turina 27.11.08, 18:50 Nie wiem jak wy ale zauważyłem, że on się boi piłki, przy bramkach przy każdym strzale zamyka oczy i odwraca głowę, przypadek?? Zobaczcie powtórki...chyba przyda nam się nowy bramkarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Turina IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 18:53 Ja bym nie zwalał na bramkarza. Ogólnie Lech gra kiepściutko. Czy to wina bojaźliwości czy ogromnej różnicy klas między tymi drużynami to już ciężko ocenić. A ten Stilic to w ogóle biega jak w zwolnionym tempie. On tak zawsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejuż 0-7 jesteśmy z wami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:52 wytrząśnijcie kupkę by po przerwie było gdzie dalej robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:54 Ehh co by dużo nie mówić do przerwy Lech pokonał się sam. Dwa kardynalne błędy obrońców. Mam wrażenie, że jakby dać naszym piłkę to sami strzeliliby sobie ze dwa gole.. Tym nie mniej gdyby nie było tak źle można by pokusić się o stwierdzenie że nawet jest dobrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 27.11.08, 18:54 Po meczu to już było w szatni...Przepaść jest ogromna. Na tle CSKA widać też super talent Stilića...cienias po prostu! Ale w sumie jeżeli czegoś można wymagać, to tylko zaangażowania i podjęcia walki, ale cóż przestraszyli się. Lech nie wyjdzie z grupy na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pony Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 83.238.213.* 28.11.08, 09:32 wyjdzie z grópy na milion procent moge sie z tobą o to zalozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.eastwest.com.pl 27.11.08, 18:55 Tak naprawdę to zajarałem tylko dwa razy...czuję się odpowiedzialny za wynik, ale nie wiem co robic! Jarac wiecej czy wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagon CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.devs.futuro.pl 27.11.08, 18:55 Skoro tutaj już raczej pozamiatane to może się przerzucicie na ręczną? jakaś szansa na happy end tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
thyson CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:58 przydalby sie muras w srodku... ale i tak jest dobrze ... nie ma wstydu - jest walka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek96 CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.c157.petrotel.pl 27.11.08, 19:00 Wydaje mi się, czy Peszko to najlepszy zawodnik Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Prawdziwi kibice 27.11.08, 19:03 Prawdziwi kibice są z drużyną (w szczególności na stadionie) nie tylko jak wygrywa lecz przede wszystkim jak przegrywa!! Kolejorz mamy jeszcze 45 minut!! Do boju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic niech lech sie skupi na lidze IP: 78.52.227.* 27.11.08, 19:12 niech lech sie skupi na lidze. franz odpusc sobie puchary bo nie masz skladu i nic tu nie zdzialasz skup sie na lidze i bedzie gut. p-uefa i tak nie zdobedziesz lech to 3 swiat jak cala polska yeebana liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.kul.lublin.pl 27.11.08, 19:10 I po co sie czepiacie Turiny,Kotorowski ie broniłby wcale duzo lepej Odpowiedz Link Zgłoś