Dodaj do ulubionych

CSKA - Lech Z czuba i na żywo

IP: *.eastwest.com.pl 27.11.08, 17:43
idę zajarac a potem znowu ide zajarac, potem sobie dla odmiany
zajaram i tak cale 90 minut. Sport mnie zniszczy|!!!!
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 17:43

Melduję się Pierwszy :)
    • Gość: Lech CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:46
      A panowie za kim są? Za CSKA, że tak się cieszycie z siły tego zespołu?
      • mikolaj.plank Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 17:49
        www.cskashop.ru/index.php?productID=726
        popatrzcie na to i potem niech Pol, Leniarski albo inny Błoński napiszą oburzony
        tekst o buractwie :)
        • Gość: Q Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 27.11.08, 17:56
          > www.cskashop.ru/index.php?productID=726

grunt zeby pozniej nosili to ze wstydem. Kciuki za Leszka trzymane, oby dali
          rade CSKA i wyniesli punkty z tego meczu.
      • Gość: Puree Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 27.11.08, 19:05
        wygląda na to, ze lepiej zachwycać się klasą moskwiczan niż miernotą poznaniaków
    • criss82 Kolejorz!! 27.11.08, 17:49
      No to gramy!!
    • Gość: Poznaniak:)) CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 85.232.233.* 27.11.08, 17:55
      czemu informacja o meczu jest na któryms tam miejscu
      wiadomosc dnia to wypadki z F1
      Wawa chyba znowu wam gul skacze nie!!!!!!
    • morfeusz_1 Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:05
      Gość portalu: staszek napisał(a):

> idę zajarac a potem znowu ide zajarac, potem sobie dla odmiany
      > zajaram i tak cale 90 minut. Sport mnie zniszczy|!!!!

szcześć staszek czyli zmamy pierwsze miejsca przed telwizorami
      ex equo

idę po browca,potem dla odmiany walnę heinekena,potem grzdulnę
      jeszcze trzy browarki i tak całe 90 minut. I love this game!
    • Gość: KKS FAN CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 91.192.250.* 27.11.08, 18:06
      K....a!!! czemu znowu komentarz wyprzedza obraz!!!??? tak samo było jak Wisła
      grała z Barcą, tego sie nie da oglądać!!! Co to ma znaczyć? może na TVP Sport
      tak nie jest? znowu trzeba płacic zeby ogladac porządnie mecz?!?!
      • Gość: Wagner L. Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 27.11.08, 18:35
        bo Wawie znowu gul skacze :P
    • Gość: buba CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:06
      czy u was jak zwykle w tVP komentator wyprzedza wizję?
      • Gość: yosemitesam Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 19:03
        Mamy coraz bardziej błyskotliwych komentatorów po prostu ;-)
    • Gość: zzz Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 18:07
      KUR##@%!#@ !!!!!!!
      Znowu tv pis nadaje komentarz kilka sekund szybciej niż obraz. KTÓRY TO JUŻ RAZ
      ?!!! No do ch... wacława, czy te tumany się nigdy niczego nie nauczą ???? Ręce
      mi opadły. Znowu trzeba oglądać mecz bez głosu ://
    • Gość: alek CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 27.11.08, 18:14
      Podajcie linka na zywo w necie.Dzieki
      • Gość: zzz Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 18:19
        Już chyba naprawili ten komentarz. Zdaje się, że kazali komentatorowi mówić z 3
        sekundowym opóźnieniem. WOT K.WA TIECHNIKA.
    • criss82 Co to za panienka?? 27.11.08, 18:20
      Co to za panienka w tych warkoczykach na miękkich nogach?? Odbiła się od Manu jak piłeczka od ściany :)
      • Gość: ppp Re: Co to za panienka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:51
        Kupcie chusteczki manu dal sie ograc dziewczynce przy pierwszej bramce jak dziecko.
    • lukasz.mackiewicz CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:23
      sportsonlaptops.blogspot.com/
      mecz
    • awitold Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:25
      Spoko, to tylko piłka nożna. Zawodów sportowych z udziałem naszych
      nie oglądam już dawno, rozumiesz, serce...
      • Gość: P Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 155.136.80.* 27.11.08, 18:42
        Do boju Kolejorz ! Tradycyjne pozdro z Manchesteru :)
    • criss82 Zmiana 27.11.08, 18:35
      Jak na razie to Wilczek gra kiepsko, chyba nie wytrzymał presji spotkania...Raczej wejdzie Bander, oby...
    • Gość: e [...] IP: *.93.classcom.pl 27.11.08, 18:50
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Zenek Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 27.11.08, 18:54
        No kolorowy chłopcze pamiętaj, że kibice CSK to znajomi Lecha. Uważaj by Tobie
        się nie przydarzyła krzywda.
        • Gość: e Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.93.classcom.pl 27.11.08, 19:07
          to będziecie je... się razem
          amikowronkowski lechu
          • Gość: Zenek Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 27.11.08, 19:54
            Spokojnie pamiętaj, że internet nie jest anonimowy.
    • criss82 Turina 27.11.08, 18:50
      Nie wiem jak wy ale zauważyłem, że on się boi piłki, przy bramkach przy każdym strzale zamyka oczy i odwraca głowę, przypadek?? Zobaczcie powtórki...chyba przyda nam się nowy bramkarz...
      • Gość: zzz Re: Turina IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 18:53
        Ja bym nie zwalał na bramkarza. Ogólnie Lech gra kiepściutko. Czy to wina
        bojaźliwości czy ogromnej różnicy klas między tymi drużynami to już ciężko ocenić.
        A ten Stilic to w ogóle biega jak w zwolnionym tempie. On tak zawsze ?
    • Gość: Kolejuż 0-7 jesteśmy z wami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:52
      wytrząśnijcie kupkę by po przerwie było gdzie dalej robić.
    • Gość: AS CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:54
      Ehh co by dużo nie mówić do przerwy Lech pokonał się sam. Dwa kardynalne błędy
      obrońców. Mam wrażenie, że jakby dać naszym piłkę to sami strzeliliby sobie ze
      dwa gole.. Tym nie mniej gdyby nie było tak źle można by pokusić się o
      stwierdzenie że nawet jest dobrze:D
    • Gość: Piotrek CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 27.11.08, 18:54
      Po meczu to już było w szatni...Przepaść jest ogromna. Na tle CSKA widać też
      super talent Stilića...cienias po prostu! Ale w sumie jeżeli czegoś można
      wymagać, to tylko zaangażowania i podjęcia walki, ale cóż przestraszyli się.
      Lech nie wyjdzie z grupy na 100%.
      • Gość: pony Re: CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: 83.238.213.* 28.11.08, 09:32
        wyjdzie z grópy na milion procent moge sie z tobą o to zalozyc
    • Gość: staszek CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.eastwest.com.pl 27.11.08, 18:55
      Tak naprawdę to zajarałem tylko dwa razy...czuję się odpowiedzialny
      za wynik, ale nie wiem co robic!
      Jarac wiecej czy wcale?
    • Gość: Dagon CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.devs.futuro.pl 27.11.08, 18:55
      Skoro tutaj już raczej pozamiatane to może się przerzucicie na ręczną?
      jakaś szansa na happy end tam jest...
    • thyson CSKA - Lech Z czuba i na żywo 27.11.08, 18:58
      przydalby sie muras w srodku... ale i tak jest dobrze ... nie ma wstydu - jest walka
    • Gość: arek96 CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.c157.petrotel.pl 27.11.08, 19:00
      Wydaje mi się, czy Peszko to najlepszy zawodnik Lecha?
    • criss82 Prawdziwi kibice 27.11.08, 19:03
      Prawdziwi kibice są z drużyną (w szczególności na stadionie) nie tylko jak wygrywa lecz przede wszystkim jak przegrywa!! Kolejorz mamy jeszcze 45 minut!! Do boju!!
      • Gość: kibic niech lech sie skupi na lidze IP: 78.52.227.* 27.11.08, 19:12
        niech lech sie skupi na lidze.
        franz odpusc sobie puchary bo nie masz skladu i nic tu nie zdzialasz
        skup sie na lidze i bedzie gut. p-uefa i tak nie zdobedziesz
        lech to 3 swiat jak cala polska yeebana liga
    • Gość: asd CSKA - Lech Z czuba i na żywo IP: *.kul.lublin.pl 27.11.08, 19:10
      I po co sie czepiacie Turiny,Kotorowski ie broniłby wcale duzo lepej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka