Gość: sereq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 21:09 Go go Man Utd!!!!!!!!!!!!! To jest najlepszy klub na swiecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Locutusss AJAX !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 21:25 Ajax jest najlepszy. Oni sie w pilke bawia, a kasa jest na drugim(albo jeszcze kolejnym miejscu) w przeciwienstwie do innych zespolow w LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v hck, rośnie temperatura wydarzeń na boisku - komentarz na 1 IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 04.11.03, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan MU Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.netia.pl 04.11.03, 21:25 potwierdzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 21:35 to co wyprawia z mutu ten brudas mihajlovic przechodzi ludzkie pojecie!!! kiedy posypia sie w koncu kartki dla lazio?? a crespo tez jest niezly:) gdyby sie nie wyglupial byloby 3-0, mam zreszta nadzieje, ze tak sie ten mecz skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dtuk Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 04.11.03, 21:45 <b>fdkg<b/> <i>zxf<i/> <u>gfh<u/> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Jaka kara dla tego sk******a Mihajlovica za:??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 22:23 1:Oplucie Mutu 2:Kopanie po łydkach leżącego gracza Chelsea 3:Ordynarne zachowanie w czasie całego meczu 4:Niezwykle brutalne faule 5:Wyzwiska po adresem sędziego technicznego. Ja bym mu dał ze 4 mecze zawieszenia w europejskich pucharach +jakaś ładna grzywienka za to oplucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek RZASA GRA W BELGRADZIE IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 22:21 Rzasa gra od 20.tej minuty i maja teraz remis z MU. Ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzu?w IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 22:40 fajny mecz byl:D lubie pilke angielska, a jak jeszcze jada po takim lazio to nic tylko sie cieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin A GDZIE TABELA POSZCZEGOLNYCH GRUP????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.03, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit.Ek. Re: A GDZIE TABELA POSZCZEGOLNYCH GRUP????? IP: *.rudynet.pl 04.11.03, 22:44 Ciekawe ile można było zarobić obstawiając remis Partizanu Belgrad z Realem Madryt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donigorro Mihajlovic ty $cierwo IP: *.acn.pl 04.11.03, 22:44 To że opluł Mutu powinno być bardzo surowo ukarane. Pownien dostać wykluczenie na co najmniej pół sezonu !!! $cierwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mutu Re: Mihajlovic ty $cierwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 22:54 Dokładnie! Świnia niezrównoważona! Od razu trzeba było go wywalić. Przynajmniej rozjechali ich jak trzeba. Roma mołodiec! Odpowiedz Link Zgłoś
dusioluni Re: Mihajlovic ty $cierwo 04.11.03, 22:59 Cały zespół włoski nie potrafił stawić czoła przegranej i zachowywali się jak banda tchórzy! Makaroniarze chowajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 22:58 manchester united to banda pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Forza Milan IP: 81.210.124.* 05.11.03, 00:41 Brawo druzynie ktora grajac wieksza czesc meczu w 10 przewazala i zasluzenie wygrala po kapitalnej bramce kaki. A tak swoja droga to szkoda nesty, bo te 2 zolte kartki byly bardzo problematyczne, w koncu za byle faul sedzia nie powinien szastac kartkami :P Ale i tak defensywa milanu wrocila do normy Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów 05.11.03, 09:11 Mała prośba, czy moglibyście w imię dobrze rozumianej życzliwości wypełnić moją ankietę (potrzebne mi na zliczenie przedmiotu na uczelni z góry dzięki: www.worms3dpl.prv.pl/ankieta.htm Poniższa ankieta powstała w celu poznania Państwa zdania i opinii na temat zróżnicowania partnerów na stałe i na przelotny romans. Wyniki poniższej ankiety będą analizowane na przedmiocie "Psychologia atrakcyjności", który mam przyjemność studiować na Politechnice Wrocławskiej. Poniższa ankieta to jedna z cegiełek, które mogą Państwo dołożyć i przyczynić się do pozytywnego zaliczenia tego przednmmiotu przeze mnie. Za dobrowolne i szczere (bo na tym szczególnie zależy mi podczas tej ankiety) wypełnienie popniższego formularza bardzo serdecznie dziękuję. Proszę również pamiętać o zaznaczaniu odpowiedzi, które są przez Państwa akceptowane i uznawane za słuszne dla Państwa osobowości, a nie te które wydają się poprawnymi lub powszechnie uznawanymi za poprawne. Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wypełnienia ankiety. AZTECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.wsm.gdynia.pl 05.11.03, 10:20 A prosze Cie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfutbolwloski Włoski AntyFutbol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:12 buhahaha milan jaki bilans bramkowy "2-1" po 4 meczach.. Muhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Blues Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 09:21 jak na tej focie jest Lampard to ja jestem Matka Teresa z Kalkutty :D Ja tam widze Crespo, Mutu i TERRY'EGO! a nie Franka.. . C'mon Chelsea! Forza Lazio te 2 ekipy maja awansowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kashpir A ilu gralo tych Szkotow w Rangers? IP: *.mis / localhost 05.11.03, 09:57 Z tego co slyszalem w telewizji to caly jeden Szkot, wiec to udowadnianie van Nistelrooya, ze potrafi strzelac bramki Szkotom to jakis pic na wode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaLDINI Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.ae.krakow.pl 05.11.03, 09:58 No to Milan pokazuje jak sie gra w piłkę. Następny puchar też będzie należał do Mediolańczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantek ZMERKANTYLIZOWANE I NUDNE IP: *.kiel.gazeta.pl 05.11.03, 10:05 Czy kogoś jeszcze ekscytuje Liga Mistrzów???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerek Re: ZMERKANTYLIZOWANE I NUDNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 11:43 Gość portalu: jantek napisał(a): > Czy kogoś jeszcze ekscytuje Liga Mistrzów???????? Prawdę powiedziawszy z każdym rokiem coraz mniej. Jak kibicować drużynom, które podkupują sobie piłkarzy, a system jest ustawiony pod potęgi? Drużyna to jej zawodnicy, tradycja. Kiedyś każdy klub miał wyraźny wizerunek. Dzisiaj zostały nazwy i resztki legendy. I przez to emocji też coraz mniej. Ale jeszcze gorzej jest z drużynami narodowymi. Dla mnie piłka narodowa poległa na ostatnich mistrzostwach w Korei. Zobaczyłem tam zawodników, którzy swoje umiejętności i serce zostawili w swoich klubach. A na mistrzostwach grali, bo musieli. Do tego machlojki FIFA z sędziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hagi Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: 212.244.250.* 05.11.03, 11:00 jebani angole, znow im sie udalo Gość portalu: sereq napisał(a): > Go go Man Utd!!!!!!!!!!!!! > To jest najlepszy klub na swiecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupa Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:33 A mowili zeby nie kopac a trzeba bylo chociaz Hagi'wgo utluc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzz Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: 150.254.66.* 05.11.03, 11:46 Real jest i tak najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fleja Re: Wtorkowe wyniki Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:57 Od 9 lat kibicuje Manchesterowi Utd. i do konca zycia bede wychwalal ten BOSKI klub. Glory Glory Man Utd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patman Makaroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 19:34 Co prawda goście w kolorowych skarpetkach (pedały) z Rzymu wczoraj się wypięli i Chelsea ich przerżnęło, ale boję się, że niestety któryś z tych pedalskich klubów z Italii znowu wygra LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: Makaroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:44 Pacjent Patman napisał (a): > Co prawda goście w kolorowych skarpetkach (pedały) z Rzymu... Alicjo, miałaś już więcej nie robić wstydu partii! Odpowiedz Link Zgłoś