Gość: rzarufka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:17 KRAKÓW: solarkowa opalenizna jednego z kandydatów i hasło: Człowiek z charakterem .... DOPISEK: PROSTAKA A jak tam Wasza postawa obywatelska i fantazja urozmaicania kampanii wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakui Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 16.09.05, 23:34 jeden z kandydatow pisu - tomasz gorski - piekna solarowa opalenizna - dopis - "oddaje glos na solarium" inny kandydat tej samej parti(dodam ze jest on gruby)dopis - "oddaje glos na golonke" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ennia Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:53 Premier z Krakowa - o kurdę, to z tymi sknerusami mamy przesrane... (Prezydent) Człowiek z zasadami - nepotyzmu Bez dopisku ale strasznie podoba mi się ta niemal aureola (taki duszek świetlistego orła) świętości bijąca z plakatu naszego Romana. No i ten jego zniewalający uśmiech... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:01 Zniewala mnie to solarium ! Mam ochotę dopisać : człowiek z opalonym charakterem ! Albo: Balcerowicz musi odejść ! - dla wzmocnienia siły hasła. Wybierz ( imię kandydata ) Polska będzie zrujnowana! Kurde, rozkręcam się, czuję chęć wprowadzenia myśli w czyn! KRAY W SPRAYU! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 17.09.05, 00:13 W-wa: Człowiek z charakterem - W kinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrrr Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.krakow.pl 17.09.05, 01:06 Chyba na ul. Kamińskiego stoi ten bilboard :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarcinn Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:46 Bochnia plakat wyborczy Macieja Giertycha dopisek flamastrem: "TO JA ZROBILEM ROMKA" Odpowiedz Link Zgłoś
francka Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 17.09.05, 10:26 szkoda ,że jego cnotą nie było lenistwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 20.09.05, 17:24 hehehe, rewelacja! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khas Re: Kaczyński IP: *.internet.v.pl 17.09.05, 12:44 hahahaha .Kaczyński w doklejonej masce zorro + wąsiki szelmowskie. pozdro na kilku bilbordach w szczecinie czarnym sprayem "daj głos i spierd...aj" Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Kaczyński 18.09.05, 16:45 Gość portalu: khas napisał(a): > na kilku bilbordach w szczecinie czarnym sprayem "daj głos i spierd...aj" nic dodac nic ujac:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płot Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.chello.pl 17.09.05, 13:02 W Bydgoszczy na wiatach autobusowych facet stoi na foto za elektryczną kosiarką ze sznurem (pomarańczowym!)owiniętym wokół rączki sprzętu,dłonie spokojnie spoczywają na prowadnicy.Tu napis: Roman Sidorkiewicz CHWASTY TRZEBA WYKOSIĆ. Sznur jest zwinięty więc Wam nie powiem gdzie kandydat ma zamiar go podłączyć i ile wykosi. Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_ruda Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 17.09.05, 14:19 a po co dopisek? sami się kompromitują. Ja widziałam dwa...rewelka. Jeden: Zdjęcie kolesia i napis Zbigniew (chyba) Szaleniec - szalenie skuteczny. Drugi - Imię kandydata ( wypadło mi z głowy) KISIEL zdjęcie i napis KISIEL DLA WSZYSTKICH ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 17.09.05, 15:23 Na trasie północ -południe.Bilboard-Prezydent D.T. - "Oddaj głos" I SPIERDLAJ . Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 17.09.05, 18:07 Człowiek z charakterem buraka. Człowiek z charakterem ale bez zasad. Człowiek z charakterem wioskowego debila. O solarium też ale inne-dopisek na plakacie: Andrzej! W belwederze nie ma solarium! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 21:47 Giertych w masce zorro - ufasz anonimom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:13 U mnie w mieście jets kandydat do sejmu, który ma hasło: ,,Bo wiem jak", a ktoś dopisał : ,,was okraść";]. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 02.10.05, 20:58 pozdrawiam walbrzych;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 18.09.05, 16:06 Widziałam jeszcze "Człowieka z charakterem przestępcy". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 18.09.05, 10:36 dopisek na plakacie z A.Lepperem (tfu...) Andrzej, zastanow sie, w sejmie nie ma solarium! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:36 Szczecin: Plakat z Romanem Giertychem: "Lepszy martwy niz wybrany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khas Re: propozycja ;) IP: *.internet.v.pl 18.09.05, 23:24 napiszcie proszę, gdzie w szczecinie są bilbordy tak na wyciągnięcie ręki. Wiecie o co chodzi. ja nic nie sugeruję;)ale moznaby coś tam, kiedyś;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
amikina Re: propozycja ;) 21.09.05, 13:24 w Szczecinie to nie wiem, ale w Krakowie, widziałam kilka "czytstych" plaktów Andrzeja L. i to dosłownie na wyciągnięcie ręki:)Przykładowo: 1)pętla tramwajowa w Borku Fałęckim, 2)ulica Zawiła, tuż obok szpitala (nota bene neuropsychiatrycznego, znanego powszechnie w Krakowie jako Kobierzyn:)), 3) ulica Zakopiańska, odcinek między Górą Borkowską a petlą autobusową. Widziałam jeszce kilka ale do nich potrzebna by była minimum metrowa drabina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do_khasa Re: Do khasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:21 ość portalu: khas napisał(a): > napiszcie proszę, gdzie w szczecinie są bilbordy tak na wyciągnięcie ręki. > Wiecie o co chodzi. ja nic nie sugeruję;)ale moznaby coś tam, kiedyś;) pozdro Na Matejki, przed ZUSem pod tej samej stronie jest plakat z Romanem, całkiem czyściutki...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyda2 Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 18.09.05, 16:19 Rybnik: Plakat Romana Giertycha: "Nadzieja dla Polski" dopisek: "Bez-nadzieja dla Polski":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 18.09.05, 19:55 a ponoc gdzies jest roman z domalowanymi usteczkami i rzesami i dopiskiem GEJ OK Odpowiedz Link Zgłoś
piot-r Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 18.09.05, 21:00 podobno jest przerobiony plakat: ROMAN GEJ Z TYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.chello.pl 18.09.05, 20:52 Na plakacie "CZŁOWIEK Z ZASADAMI " - "CZŁOWIEK Z ZAKOLAMI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.chello.pl 18.09.05, 23:41 sld, olejniczak "zmieniając siebie, zmieniajmy polskę" ktoś dopisał "w chlew". Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 19.09.05, 10:10 człowiek z charakterystycznym krawatem Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 19.09.05, 11:50 Ja widziałam w Gdańsku: Człowiek z charakterem K***y, złodzieje, Paździoch jeden. A w RMF się naśmiewali z Włodzimierza, bo mu ktos do "Niech połączy nas Polska" dopisał "lub czasopisma". Odpowiedz Link Zgłoś
selby hahahahaa 19.09.05, 11:58 w Gorzowie- plakat Jaroslaw Podyma (tak ma na nazwisko!), a ktos dopisal ''chetnie"i wyszlo : JAROSLAW CHETNIE PODYMA. :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:05 ewosia napisała: . A w RMF się naśmiewali z Włodzimierza, bo mu ktos do "Niech połączy nas > Polska" dopisał "lub czasopisma". Cudne :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 19.09.05, 14:02 Plakat D. Tuska, kandydata na Prezydenta Orginal: "Czlowiek z zasadami" Dopisek: "... w dupie" Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Podyma ... bez dopisku :) 19.09.05, 14:04 czad.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?502381 Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Podyma ... bez dopisku :) IP: *.cable.satra.pl 19.09.05, 16:28 to podchodzi pod prokuratora :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
black.iron Re: Podyma ... bez dopisku :) 25.09.05, 16:59 cudny chlopak, faktycznie dla niego to najwyzszy czas na nowa twarz Odpowiedz Link Zgłoś
talucha Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 19.09.05, 17:15 Ostatnio minelam wielki billboard z usmiechnietym Romanem, a dopiesek brzmial: Roman...juz dosc Gier Tych!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 19.09.05, 17:46 Dariusz Jedlina, kandydat z Lublina, dopisek: na ciebie emeryt dupę wypina! Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 20.09.05, 11:59 ja widziałam zamalowane "człowiek" a w tym miejscu napis "MULAT z charakterem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.chello.pl 20.09.05, 13:12 govu.republika.pl/missalla.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 20.09.05, 14:36 CIMOSZEWICZ, przerobione hasło: Niech połączy nas Kolska :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.chello.pl 20.09.05, 15:59 www.joemonster.org/i/i/romano-italiano.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noas Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:54 U mniw w mieście Lepper miał dopisana Ciałko też mam zajebiste, a za to Giertych mówi pare ulic dalej, Jebali mnie w dupe mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick NA TYM PLAKATCIE DOPISEK JEST ZBĘDNY :) 20.09.05, 18:57 www.nie.com.pl/grafika/numery/2005/35/08pomaza2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silk Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:31 Gdynia, Lepper człowiek z charakterem ALE BEZ PENISA Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH 20.09.05, 22:30 A we Wrocku na kilku plakatach (Giertycha np.) ktoś podopisywał: Chciałem dobrze, ale jak zwykle wszystko spier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOPISKI NA PLAKATACH WYBORCZYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:45 Przemyśl, koło dworca. Plakat kandydata LPRu. Napis flamastrem: GG - Gang Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś