Gość: B IP: 94.254.191.* 05.01.09, 14:36 gdyby nie te kontuzje...! szacunek, Olo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sup Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:47 Tylko pogratulować, ze nie jęczy nad własnym losem tylko normalnie sobie gość pracuje. Jakby wszyscy nie biadolili tylko pracowali mniej lub więcej to byłby to kraj mlekiem i miodem płynący - i nie ważne czy za granica czy w Polsce. Pozdrawiam Panie Aleksandrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg praca nie hanbi IP: *.range86-166.btcentralplus.com 06.01.09, 00:45 kazdy kieruje swoim zyciem, mister Klak nawet "na zycie" to przykład dla nierobów i ustawionych lalusiow brawo za niegnicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus trzeba bylo zwrocic sie do tej IP: *.adsl.alicedsl.de 06.01.09, 09:28 wytresowanej polskiej dziwki od blatera to moze by zalatwila cos lepszego albo do kretyna listkiewicza hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fil Re: praca nie hanbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:13 Myślałem, ze Tomaszewski wziął sie do roboty, ale zaraz skontastowałem, że przecież on jest za głupi na kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: *.dsl.bell.ca 05.01.09, 14:57 Coza glupi tytul sugerujacy sensacje. Kazdy robi co chce, to jest jego sprawa. Aleksander wykonuje bardzo uzyteczna prace, o wiele wazniejsza niz pisanie glupich artykulow. Odpowiedz Link Zgłoś
panihalinka Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. 05.01.09, 14:57 Szacunnn!!! Normalny gość, zero pierdzielenia. Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.mcon.pl 06.01.09, 00:36 Szacunek Panie Arturze i dzięki za to ze godnie Pan nas reprezentował.To ze można sobie i ludziom spojrzeć w oczy bardzo sie liczy się.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.range86-166.btcentralplus.com 06.01.09, 00:48 a c~óz on takiego narozrabia~ł ze az musi miec odwage na spogladanie sobie w oczy? chyba cie troszeczke ponioslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: *.prokom.pl 05.01.09, 15:00 piękny przykład potwierdzający, że wszelkie wcześniejsze (obecnie: pomostowe) emerytury to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An 05.01.09, 15:02 Ciekawe gdzie zatrudnią Kaczyńskiego w takim razie. Szambiarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
thasis Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An 05.01.09, 15:09 Ten artykul byl juz tu drukowany kilka lat temu. Nie macie juz o czym pisac glaby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: 212.124.244.* 05.01.09, 15:11 Te mi nowina, to ju od paru lat wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yea right WIELKI kit wyborczej... IP: 220.191.169.* 05.01.09, 15:17 ktora od jakiegos czasu specjalizuje sie glownie w wymyslaniu chwytliwych naglowkow do kiepskich artykulikow... ;-& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretu23 a mickewicz jednak się myli IP: *.maast1.lb.home.nl 05.01.09, 15:19 że polak w polaku to olbrzym a człowiek w polaku to Karzeł. Człowieku!!! Człowiekiem i Polakiem można jednak być. O basta ale pojechałem truizmów. sorki. ale mimo wszystko sursum corda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretu23 Re: a mickewicz jednak się myli IP: *.maast1.lb.home.nl 05.01.09, 15:22 zapomniałem dodać, że dla mnie ta propaganda pierwszego czytania jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: tokarz został bokserem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:14 A pewien stolarz zostal ciężarowcem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretu23 Re: tokarz został bokserem IP: *.maast1.lb.home.nl 05.01.09, 20:47 estetyka pogrzebów. zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.btsnet.pl 05.01.09, 15:49 ale o co chodzi? nie uzbieral na spokojna starosc? troche to dziwne przeciez gral tu i tam i troszke tych pieniazkow zarobil zeby teraz nie bujac sie po portach czy jezdzic autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.aster.pl 05.01.09, 15:54 Jest wielki, szacunek, oby więcej takich ludzi, a opinia o Polakach za granica tez sie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
arek.gazeta Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... 05.01.09, 15:58 Przecież facet ma tą robotę kilka lat, czy naprawdę nie macie już o czym pisać czy najzwyczajniej w świecie w głowie jeszcze wam szumi? Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYK! Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:00 JA akurat znam tego zawodnika.. z czasów jak grał - to co robi teraz dowiedziałem się z tego co tak krytykujesz - nie, nie interesowałem się jego losem po Barcelonie (uprzedzam durną ripostę), ale to nie znaczy, że teraz mnie to nie interesuje. Dla mnie facet ma większe jaja niż ktoś taki jak ty... bo ciebie (celowo z małej litery) nie kojarzę. Osiągnięcia? Pieprzenie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYK! Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:04 ...i jeszcze jedno: pisanie, że to już było, że to odgrzewanie kotleta.... pomyśl! A może są nowe pokolenia, które muszą mieć odświeżane filmy (to narzekanie, że znowu KEVIN, znowu SEKSMISJA) - co roku nadchodzi nowe pokolenie, które musi osiągnąć swój wiek, żeby zrozumieć, często raz, dwa razy pozwoli jedynie zapamiętać - tak to jest to - ale zrozumienie intencji autora przychodzi po trzecim seansie. Zapomniał wół jak cielęciem był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: 212.124.244.* 06.01.09, 15:02 Chłopie, przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Idąc Twoim (celowo z dużej) tokiem rozumowania powinniśmy być obecnie bombardowani newsami z 98'. Naprawdę jest wiele ciekawszych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere sensacja po 3 latach!!!! IP: *.eranet.pl 05.01.09, 16:15 kurna napiszcie co się z nim działo po Barcelonie; to jest ciekawe - czemu temu niewątpliwemu talentowi się nie układało a nie że od 3 lat (sic!) jeździ autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik to było piękne lato i piękne mecze IP: *.chello.pl 05.01.09, 16:44 dziękujemy, Kłak! byłeś świetny, gdy zatrzymywałeś Włochów, Amerykanów, potem Hiszpanów. Pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:51 a co ma robic facet bez wykształcenia? ludzie co to za njus???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal ur.w Nowym Sączu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:10 Ze zdziwieniem dowiaduję się, że w Barcelonie w 1992 grało dwóch piłkarzy (Kłak i Świerczewski) urodzonych w Nowym Sączu. Mnie to cieszy bo sam tam się urodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.nyc.res.rr.com 05.01.09, 17:17 Nie wiem dlaczego taki tytuł. A kim ma być, informatykiem, maklerem giełdowym? A co złego jest w tym, że jest kierowcą autobusu? Gazeta.pl schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłka to oszustwo wreszcie zaczął uczciwuie zarabiać IP: *.elk.net.pl 05.01.09, 17:42 dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz szkoda że miał kontuzję IP: *.41.77.6.sub.mbb.three.co.uk 05.01.09, 17:43 ...pamiętam mecz Widzewa z Pegroturem gdy było 5:0 dla Widzewa, a Kłak schodził z boiska z powodu kontuzji to dostał owację od stadionu na stojąco bo bronił w nieprawdopodobnych sytuacjach - nie przypominam sobie takiej owacji dla zawodnika gości (masażysta Mławy tylko dostał podobną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red. Wodogłowie Proponuję podobną uczciwą pracę IP: *.acn.waw.pl 05.01.09, 17:44 redaktorom sportowym z wyborczej. Zaczęli by coś pożytecznego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merek Szacunek! Normalny człowiek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:47 Pracuje i żyje a nie kombinuje jak wielu inmych. Nie został też "działaczem" lub "trenerem" w PZPN. Wybrał normalność. Więcej normalnych ludzi, to świat będzie normalniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Jak widać palma mu nie odbiła IP: *.ghnet.pl 05.01.09, 18:01 W tańcu z gwiazdami nie jeździ. spoko facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Hieny żerują na padlinie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:25 a niektórzy dziennikarze na tym że komuś kariera nie wyszła. A kim miał zostać opluwającym wszystkich "ekspertem" piłkarskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.resetnet.pl 05.01.09, 18:40 chociaż jeden któremu nie odbija palma kubica powinien brac przykład a nie jezdzic tymi gokardami i udawać gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.itt.com 05.01.09, 19:22 to ze pracuje to jest chyba normalne, ale dlaczego tak dziadowsko robia drogi w tym miescie i dlaczego takie zmiany temperatury, tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:28 "wielki" polski bramkarz, kto wymyśla takie tytuły? Odpowiedz Link Zgłoś