Dodaj do ulubionych

Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw...

IP: 94.254.191.* 05.01.09, 14:36
gdyby nie te kontuzje...! szacunek, Olo!
Obserwuj wątek
    • Gość: sup Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:47
      Tylko pogratulować, ze nie jęczy nad własnym losem tylko normalnie sobie gość
      pracuje. Jakby wszyscy nie biadolili tylko pracowali mniej lub więcej to byłby
      to kraj mlekiem i miodem płynący - i nie ważne czy za granica czy w Polsce.

Pozdrawiam Panie Aleksandrze
      • Gość: ggg praca nie hanbi IP: *.range86-166.btcentralplus.com 06.01.09, 00:45
        kazdy kieruje swoim zyciem, mister Klak nawet "na zycie"
        to przykład dla nierobów i ustawionych lalusiow

brawo za niegnicie
        • Gość: das spiel ist aus trzeba bylo zwrocic sie do tej IP: *.adsl.alicedsl.de 06.01.09, 09:28
          wytresowanej polskiej dziwki od blatera to moze by zalatwila cos lepszego albo do kretyna listkiewicza
          hahahahahaha
        • Gość: fil Re: praca nie hanbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:13
          Myślałem, ze Tomaszewski wziął sie do roboty, ale zaraz
          skontastowałem, że przecież on jest za głupi na kierowcę.
    • Gość: Marek Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: *.dsl.bell.ca 05.01.09, 14:57
      Coza glupi tytul sugerujacy sensacje. Kazdy robi co chce, to jest
      jego sprawa. Aleksander wykonuje bardzo uzyteczna prace, o wiele
      wazniejsza niz pisanie glupich artykulow.
    • panihalinka Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. 05.01.09, 14:57
      Szacunnn!!! Normalny gość, zero pierdzielenia. Najlepszego!
      • Gość: starski Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.mcon.pl 06.01.09, 00:36
        Szacunek Panie Arturze i dzięki za to ze godnie Pan nas reprezentował.To ze
        można sobie i ludziom spojrzeć w oczy bardzo sie liczy się.Powodzenia.
        • Gość: fdg Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.range86-166.btcentralplus.com 06.01.09, 00:48
          a c~óz on takiego narozrabia~ł ze az musi miec odwage na spogladanie sobie w
          oczy? chyba cie troszeczke ponioslo
    • Gość: a Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: *.prokom.pl 05.01.09, 15:00
      piękny przykład potwierdzający, że wszelkie wcześniejsze (obecnie:
      pomostowe) emerytury to nieporozumienie.
      • gelbigel Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An 05.01.09, 15:02
        Ciekawe gdzie zatrudnią Kaczyńskiego w takim razie. Szambiarnia?
        • thasis Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An 05.01.09, 15:09
          Ten artykul byl juz tu drukowany kilka lat temu.
          Nie macie juz o czym pisac glaby ?
    • Gość: Behemot Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw.. IP: 212.124.244.* 05.01.09, 15:11
      Te mi nowina, to ju od paru lat wiadomo.
    • Gość: yea right WIELKI kit wyborczej... IP: 220.191.169.* 05.01.09, 15:17
      ktora od jakiegos czasu specjalizuje sie glownie w wymyslaniu chwytliwych
      naglowkow do kiepskich artykulikow... ;-&
    • Gość: kretu23 a mickewicz jednak się myli IP: *.maast1.lb.home.nl 05.01.09, 15:19
      że polak w polaku to olbrzym a człowiek w polaku to Karzeł. Człowieku!!!
      Człowiekiem i Polakiem można jednak być.
      O basta ale pojechałem truizmów. sorki. ale mimo wszystko sursum corda.
      • Gość: kretu23 Re: a mickewicz jednak się myli IP: *.maast1.lb.home.nl 05.01.09, 15:22
        zapomniałem dodać, że dla mnie ta propaganda pierwszego czytania jest
        • Gość: lk Re: tokarz został bokserem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:14
          A pewien stolarz zostal ciężarowcem .
          • Gość: kretu23 Re: tokarz został bokserem IP: *.maast1.lb.home.nl 05.01.09, 20:47
            estetyka pogrzebów. zapomniałem
    • Gość: David Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.btsnet.pl 05.01.09, 15:49
      ale o co chodzi? nie uzbieral na spokojna starosc? troche to dziwne przeciez
      gral tu i tam i troszke tych pieniazkow zarobil zeby teraz nie bujac sie po
      portach czy jezdzic autobusem
    • Gość: sebek Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.aster.pl 05.01.09, 15:54
      Jest wielki, szacunek, oby więcej takich ludzi, a opinia o Polakach za granica
      tez sie poprawi.
    • marcjank A co on za ,,wielki polski bramkarz''? 05.01.09, 15:57
    • arek.gazeta Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... 05.01.09, 15:58
      Przecież facet ma tą robotę kilka lat, czy naprawdę nie macie już o czym pisać
      czy najzwyczajniej w świecie w głowie jeszcze wam szumi? Litości...
      • Gość: kRZYK! Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:00
        JA akurat znam tego zawodnika.. z czasów jak grał - to co robi teraz
        dowiedziałem się z tego co tak krytykujesz - nie, nie interesowałem
        się jego losem po Barcelonie (uprzedzam durną ripostę), ale to nie
        znaczy, że teraz mnie to nie interesuje. Dla mnie facet ma większe
        jaja niż ktoś taki jak ty... bo ciebie (celowo z małej litery) nie
        kojarzę. Osiągnięcia? Pieprzenie na forum.
      • Gość: kRZYK! Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:04
        ...i jeszcze jedno: pisanie, że to już było, że to odgrzewanie
        kotleta.... pomyśl! A może są nowe pokolenia, które muszą mieć
        odświeżane filmy (to narzekanie, że znowu KEVIN, znowu SEKSMISJA) -
        co roku nadchodzi nowe pokolenie, które musi osiągnąć swój wiek,
        żeby zrozumieć, często raz, dwa razy pozwoli jedynie zapamiętać -
        tak to jest to - ale zrozumienie intencji autora przychodzi po
        trzecim seansie. Zapomniał wół jak cielęciem był
        • Gość: Behemot Re: Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z An IP: 212.124.244.* 06.01.09, 15:02
          Chłopie, przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Idąc Twoim (celowo
          z dużej) tokiem rozumowania powinniśmy być obecnie bombardowani
          newsami z 98'. Naprawdę jest wiele ciekawszych tematów.
    • Gość: rere sensacja po 3 latach!!!! IP: *.eranet.pl 05.01.09, 16:15
      kurna napiszcie co się z nim działo po Barcelonie; to jest ciekawe -
      czemu temu niewątpliwemu talentowi się nie układało a nie że od 3
      lat (sic!) jeździ autobusem
    • Gość: elfik to było piękne lato i piękne mecze IP: *.chello.pl 05.01.09, 16:44
      dziękujemy, Kłak! byłeś świetny, gdy zatrzymywałeś Włochów,
      Amerykanów, potem Hiszpanów. Pamiętam.
    • Gość: gupek Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:51
      a co ma robic facet bez wykształcenia? ludzie co to za njus???!!!!!
    • Gość: Finwal ur.w Nowym Sączu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:10
      Ze zdziwieniem dowiaduję się, że w Barcelonie w 1992 grało dwóch piłkarzy (Kłak
      i Świerczewski) urodzonych w Nowym Sączu. Mnie to cieszy bo sam tam się urodziłem.
    • Gość: mm Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.nyc.res.rr.com 05.01.09, 17:17
      Nie wiem dlaczego taki tytuł. A kim ma być, informatykiem, maklerem giełdowym?
      A co złego jest w tym, że jest kierowcą autobusu? Gazeta.pl schodzi na psy.
    • Gość: piłka to oszustwo wreszcie zaczął uczciwuie zarabiać IP: *.elk.net.pl 05.01.09, 17:42
      dobre i to.
    • Gość: Fulko de Lorsz szkoda że miał kontuzję IP: *.41.77.6.sub.mbb.three.co.uk 05.01.09, 17:43
      ...pamiętam mecz Widzewa z Pegroturem gdy było 5:0 dla Widzewa, a Kłak schodził
      z boiska z powodu kontuzji to dostał owację od stadionu na stojąco bo bronił w
      nieprawdopodobnych sytuacjach - nie przypominam sobie takiej owacji dla
      zawodnika gości (masażysta Mławy tylko dostał podobną).
    • Gość: red. Wodogłowie Proponuję podobną uczciwą pracę IP: *.acn.waw.pl 05.01.09, 17:44
      redaktorom sportowym z wyborczej. Zaczęli by coś pożytecznego robić.
    • Gość: merek Szacunek! Normalny człowiek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:47
      Pracuje i żyje a nie kombinuje jak wielu inmych. Nie został też "działaczem" lub "trenerem" w PZPN. Wybrał normalność.
      Więcej normalnych ludzi, to świat będzie normalniejszy!
    • Gość: bob Jak widać palma mu nie odbiła IP: *.ghnet.pl 05.01.09, 18:01
      W tańcu z gwiazdami nie jeździ. spoko facet.
      • Gość: obiektywny Hieny żerują na padlinie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:25
        a niektórzy dziennikarze na tym że komuś kariera nie wyszła. A kim
        miał zostać opluwającym wszystkich "ekspertem" piłkarskim ?
    • Gość: patriota Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.resetnet.pl 05.01.09, 18:40
      chociaż jeden któremu nie odbija palma kubica powinien brac przykład
      a nie jezdzic tymi gokardami i udawać gwiazdę.
    • Gość: gosc Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.itt.com 05.01.09, 19:22
      to ze pracuje to jest chyba normalne, ale dlaczego tak dziadowsko
      robia drogi w tym miescie i dlaczego takie zmiany temperatury, tego
      nie rozumiem
    • Gość: michu Wicemistrz z Barcelony kierowcą autobusu z Antw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:28
      "wielki" polski bramkarz, kto wymyśla takie tytuły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka