Gość: gfdtfg IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polo PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:57 Piechniczek niech lepiej siedzi w swojej chacie w wiśle a nie wpie.dala się między wódkę a zakąskę!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 11:42 Jestem Ślązakiem i kiedyś bardzo życzliwie odnosiłem się do pana Piechniczka, ale teraz... W pewnym wieku widać trzeba odchodzić na emeryturę. Stary, zgryźliwy piernik, który nie potrafi się pogodzić z tym, że jego czasy już minęły, a polska myśl szkoleniowa jest beznadziejna (może z wyjątkiem Franza Smudy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejl Re: PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.ucd.ie 06.01.09, 15:06 Ja juz tez mam dosc Piechniczka, kiedys go szanowalem, teraz jest dla mnie jednym z lesnych dziadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich PZPN ma następcę Beenhakkera IP: 94.251.142.* 06.01.09, 12:34 jeszcze troche i Nowak też im nie będzie pasowł a może należało by znaleść utalentowanych zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: PZPN ma następcę Beenhakkera 06.01.09, 12:37 Mam dziwne wrażenie, że większość działaczy wręcz trzyma kciuki za to żebyśmy eliminacji przypadkiem nie przeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.thx.pl 06.01.09, 12:45 to co znowu sie pokłócili? przecież ostatnio sie pogodzili. nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pitz PZPN ma następcę Beenhakkera 06.01.09, 12:52 Ja myślę, że najlepszy byłby jednak Łukasz Kruczek. W skokach się nie sprawdza, więc tam dajmy Marcina Bachledę albo lepiej Tonio Tajnera, to Kruczek będzie mógł spróbować z piłką nożną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adso Re: PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.bremultibank.com.pl 06.01.09, 12:56 To jest myśl! Ale mimo wszystko liczę, że jeszcze Jacek Gmoch znajdzie się wśród faworytów. Pomyślcie jakby On zaczął mazać w szatni na tablicy tak jak w studiu TVP to nasi chłopcy by normalnie wymiatali:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.09, 15:41 Calkowicie popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Przegaliśmy już wszystko!!! IP: *.aster.pl 06.01.09, 12:58 Przestańmy dawać robić się w konia przez nadal gnijący PZPN. Nowe władze o starych zwyczajach powinny nazajutrz po wyborach wywalić Benhakera! Czy wy tam naprawdę nie widzicie, że ten dziadek to nieudacznik, który oczarował kolegę Listkiewicza? Mielibyśmy 4 lata do przygotowania drużyny na EURO 12, a tak stracimy te dwa lata i potem ktoś nowy g... zrobi. Nie stworzy drużyny w dwa lata, a wystąpić musimy. Po co nam ta największa kompromitacja sportowa? A może "odpuszczacie" w PZPN drużyne, trenera, piłkę bo nie wiecie kto z was jutro będzie siedział? A pewno będzie. Nadejdzie czas na piłkarzy... No bo nikt w to nie wierzy, że dwu działaczy + sędzia ustawiali mecze, a zawodnicy o tym nie wiedzieli goniąc po boisku! Też brali, też oszukiwali kibiców, graczy TOTO (pewno stąd hasło: GRAJ W TOTO IDIOTO). Nie mam racji? Azet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do azet Re: Przegaliśmy już wszystko!!! IP: 193.201.167.* 06.01.09, 13:47 nie, nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coach PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.if-pan.krakow.pl 06.01.09, 12:58 Rewelacja. Zaliczył 11 klubów jako zawodnik. A kogo trenował??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at [...] IP: *.chello.pl 06.01.09, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziu PZPN ma następcę Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:00 Tak,super pomysł-Kruczek na selekcjonera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Piotrek IP: *.nrth.cable.ntl.com 06.01.09, 14:21 Nie wchodz w to bagno, zyjesz w normalnym kraju i tam siedz. Miej na uwadze dobro swojej rodziny i ciesz sie ze tak Ci sie zycie ulozylo Odpowiedz Link Zgłoś
prorok21 Hajto 06.01.09, 15:14 a może Hajto ten to by chłopaków zmotywował dobra zjebka a jak trzeba to i ryj by dał, a może jako grający trener repry znowy Polska była by w awangardzie mysli szkoleniowej na chwałe polskiej szkodły footbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN Re: Hajto IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 15:38 No, Hajto nauczyłby naszych kadrowiczów szmuglować papierosy, grać w kasynach, robić długi, rozjeżdżać ludzi i trzymać poziom Górnika Zabrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko A może to jest tak... 06.01.09, 16:03 że Gazeta z braku pomysłów na artykuły szykuje w tajemnicy kolejne wyssane z palca newsy licząc na wzbudzenie sensacji i wywołanie jakiegoś konfliktu? W końcu nie od dziś wiadomo, że skandale przyciągają czytelników. Gdyby tak się sugerować doniesieniami Gazety, to Leo straciłby robotę już kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: A może to jest tak... IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 08.01.09, 03:43 Nieee, najlepszy bylby Listkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś