Dodaj do ulubionych

Smolarek- Wichniarek

IP: 62.202.20.* 05.08.01, 22:22
Uważam, że tych dwóch napastników zdecydowanie wzmocniło by kadrę Jerzego
Engela. Smolarek to wysoce utalentowany, wybiegany piłkarz, który mógłby
decydować o losach meczu, np. po zmianie w końcówce meczu.
O formie wichniarka nie trzeba nikogo przekonywać, to urodzony snajper.
Pierwsze miejsce w składzie nałeży się jednak Olisadebe i Krzyszałowiczowi.
Mimo to piłkarze ci ( Wichniarek- Smolarek ) bez problemu mogą zająć miejsce
np. Juskowiaka, w rezerwie
Obserwuj wątek
    • boloaz Re: Smolarek- Wichniarek 23.08.01, 01:37
      Zgadzam sie z toba.Polska ma duze klopoty ze zdobywaniem goli gdy zabraknie
      Olisadebe i mam nadzieje ze Jerzy Engel wezmie wkoncu pod uwage tych pilkarzy i
      przestanie powolywac (swojego ulubienca) Marcina Zewlakowa. Wichniarek z
      Olisadebe tworzyli by piękny duet.
      • Gość: grek Re: Smolarek- Wichniarek IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 23.08.01, 04:55
        Oczywiscie zgadzam sie z tym ze oprocz Olisadebe nie mamy prawdziwego
        napastnika w obecnej kadrze ale wydaje mi sie ze Smolarek to jeszcze zbyt mlody
        i nie opieszaly pilkarz zeby mogl grac w pierwszej reprezentacji a tym bardziej
        decydowac o losach meczow. Co do Wichniarka Engel powinien go sprawdzic to sie
        przekonamy czy jest taki przydatny reprezentacji jak swojemu 2 ligowemu klubowi.
        Mam nadzieje ze tak, ale jak wiadomo nasz selekcjoner niechetnie powoluje
        nowych zawodnikow ...
        • Gość: Pietras Re: Smolarek- Wichniarek IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 12:09
          Racja. Oprocz Oliego nie mamy napastnika. Bo to co pokazuje Zewlakow to
          kompromitacja. Powinien Engel sprawdzic Wichniarka a i mlody Smolarek powinien
          sobie poradzic. Przeciez gar w pierwszej 11 w Feyenordzie !! To juz niezle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka