Gość: Kibic z kibuca Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: 32.129.113.* 23.01.09, 19:16 Wyborcza pada na łeb totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys obiektywny za 75k sam zajme sie chetnie dystrybucja biletow IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 19:42 zeby nie bylo jestem z POZNANIA chodze regularnie na bulgarska na wyjazdy praca mi nie pozwala nizla sumka ile z tego poszlo na oprawe i kary tak z ciekawosci:)) pewnie dokladnie wszystko nie mam nic przeciwko WL ale wszystko powinno miec rece nogii i byc przejrzyste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafia Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:18 ta wiara lecha to jedna wielka mafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:28 Ty też należysz do mafii. Co? Napisałem nieprawdę? Nie należysz do mafii? I co z tego, już należysz bo ja tak napisałem. Tak można w prosty sposób pokazać myślenie pseudo-dziennikarzy z GW. A taki baran jeden z drugim przeczyta i uwierzy, mimo że nigdy nie był na meczu Lecha ani pewnie nawet w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 20:40 Smiech na sali. Wszystkie zarzuty Kiliński odpiera w wywiadzie jaki udało mi się znaleźć na jednej ze stron o wielkopolskim sporcie. Zerknijcie tu: www.sportowawielkopolska.pl/tekst/id/21 Panowie z Gazety szukają sensacji na siłę. Tyle z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Co to obchodzi wyborczą?! IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 20:46 Klub może sobie sprzedawać bilety jak chce.Nie żdziwie się jeśli na kolejny mecz znów da Wiarze Lecha.I w czym problem,czy to jest temat który należy rozdmuchiwać? Dziennikarze tego szmatławca znów doszukują się drugiego dna.Najchętniej by napisali że jest konflikt,każdy pretekst jest dobry.Nie dajmy się zwariować tym pseudo dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon I bardzo dobrze! Pikniki na Małysza! IP: *.174.broadband7.iol.cz 23.01.09, 20:46 Na wyjazdy powinni jeździć TYLKO fani, którzy będą czynnie dopingować swój zespół a nie pikniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha 23.01.09, 21:11 Przepraszam bardzo, a może GW pokazałaby jak należałoby te sprawę modelowo rozwiązać? Może jak na wyjeździe Legii do Wilna? Tego byście chcieli? Widzę, że sukcesy Lecha, zarówno te sportowe jak i te pozasportowe są wyjątkowo nie w smak redakcji sportowej "Wybiórczej". Ilość kalumni rzucanych pod adresem tej drużyny przekracza ludzką przyzwoitość. Jakkolwiek by sie sprawa miała pewne jest jedno - że w tym szmatławcu KAŻDY krok Lecha jako drużyny i jako zbiorowości kibiców będzie zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 10:59 Wyborcza czy inna gazeta, czy tez media w ogole nie sa od pokazywania jak prowadzic biznes. Wyobrazasz sobie zeby gazeta piszac, ze bank poniosl straty przedstawiala mu plan naprawienia tej sytuacji? Media sa od kontrolowania i niedopuszczania do patologii a taka byla sprzedaz biletow w Lechu. Nie jestem ani fanem Wyborczej ani Lecha choc dopinguje go w pucharach. Nie zauwazam tez zeby byla jakas nagonka na Lecha raczej wszysca zycza mu jak najlepiej z wyjatkiem jakis zaslepionych kiboli innych druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Wreszcie dopięliście swego... ;( IP: 193.189.116.* 23.01.09, 21:12 Pewnie jesteście bardzo z tego dumni, że dokopaliście ludziom, dla których klub to połowa życia, którzy nie raz w iście spartańskich warunkach przemierzali kawał Europy byle tylko obejrzeć mecz ukochanej drużyny. Dokopaliście prawdziwym fanatykom, którzy są z klubem na dobre i na złe, promujecie za to frajerów z popcornem dla których stadion warto odwiedzić tylko wtedy gdy jest na to moda... ach, zapomniałem że GW prowadzi swoją krucjatę przeciw KIBOLOM, więc nic już mnie nie zdziwi... GW- swoje kompleksy leczcie gdzie indziej, łapy precz od stadionów, nie mieszajcie się w nieswoje sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: 213.199.218.* 23.01.09, 21:21 po przeczytaniu niektórych artykułów wyborczej odnośnie lecha postronny czytelnik może śmiało stwiedzić że panowie z gazety strasznie nie lubią tego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy-Lechia Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:24 zaklamana GW, na Lechii tez probowala zrobic porzadek, wpajajac wszystkim jaki to rasizm panuje na stadionie. artykuly gotowe przed meczem itp. Nie wpie...c sie ku... miedzy wodke a zakaske! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.chello.pl 23.01.09, 21:25 ten gosc od biletow to czyste ścierwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Tej Kacki placa Wam za klamstwa? IP: *.eastwest.com.pl 26.01.09, 00:26 nie takiej odpowiedzi udzielil J.Kili}ski. ITI szpie groszem. Fajnie jest pracowac w gayecie ktorej nacyelnz chlejey urbanem a zaleta jest klamanie dziennikaryz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbaty anioł Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 21:32 Rozumiałem, że Warszafka robi smród koło Lecha, bo wiemy po co i za co (kogo) to robią. Ale fakt iż poznańskie pismaki się sprzedały nieco mnie zasmucił. Jak widać każdy z Was ma swoją cenę, a każdy kto się sprzedaje ma nawet swoją nazwę. I własnie nimi jesteści panowie z GW. Warsiawy nie ma na fotelu lidera, a jak na złośc jest tam Lech. Dodatkowo w Lechu współpraca z kibicami jest bardzo owocna w przeciwieństwie do Stolycy. W związku z tym najprościej jest próbować rozwalić to co dobre. Gratuluję rozumu i honoru. Jak to sie mówi "psy szczekają, karawana jedzie dalej". I pojedziemy. I zrobimy Wam taki meksyk (zdobywając mistrzostwo), że długo będzie bolało w duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
rhacodactylus Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha 23.01.09, 21:44 Czy wszyscy w GW mają coś z głową? Najważniejsza wiadomość działu sportowego to to że paskudni kibole z Wiary Lecha nie będą się zajmować sprzedażą biletów. Z drugiej strony bez cienia negatywnej refleksji ta sama GW pisze o jakimś krakowskim debilu Rothcie który maluje farbą samochody. Nieźle redaktorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zef Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: 94.254.226.* 23.01.09, 22:15 poznan stracil wiare w wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulawinkaKKS kto chce ten dostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:01 bilet, a nie ze jakis pan zdislaw ze zdzichowa wysle e-maila ze swojej poczty na gw i dostanie bilet, a jedzie tylko dlatego ze slyszal ze we wloszech jest wloska kuchnia i bedzie mogl sie najesc... slusznie! na malysza tam to dobrze wyglada. na Lechu juz nie je. i dobrze. Kibice Kolejorza wystawiaja swiadectwo temu krajowi calej europie, bo wierzcie mi na zachodzie nie slyszeli o polsce, bo inaczej by zawalow serca dostali. a tak przynajmniej wiedza ze w POznaniu da sie zyc. MY KIBICE POZNANSKIEGO LECHA, JESTESMY JEGO DUMA JUZ OD BARDZO WIELU LAT NIEBIESKO - BIALY SWIAT A NA NIM LECHA ZNAK BO DO NAS JUZ NALEZY CALY SWIAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 22:09 Leżę i turlam się ze śmiechu... Brawo za dociekliwość pana Kąckiego, który znany jest z węszenia afer i nie pisania o wszystkich faktach. Prezes Wiary Lecha nie dowiedział się o tym dzisiaj bo dyskusja na temat dystrybucji biletów była poruszona już tydzień temu na turnieju w Arenie i na forum śmiga już od kilku dni. Bilety będą tak jak zawsze sprzedawane w sklepie kibiców Tifo :) A cała zmiana jest wywołana wyłącznie niepewnym kursem euro i podwójnym ryzykiem jakie było przy sprzedaży biletów na mecz w Rotterdamie - najpierw klub przekazywał bilety WL potem WL kibicom. Oj oj panie Kącki widać narodziny córki w główce zamieszały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.elpos.net 23.01.09, 22:10 wreszcie kolejny klub robi porządki z tym bydłem, które uważa się jedynych prawdziwych kibiców. Brawo!!! Tak trzymać żeby za kilka lat ten chlew przestał kręcić lewe interesy i każdy kto naprawdę kocha piłkę mógł normalnie przyjść na mecz ukochanego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:15 Marna prowokacja żołnierzyku Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.elpos.net 23.01.09, 22:18 następnym razem odpal sobie race w kiblu, najlepiej podczas porannej kupy - to ci może coś w mózgu się odblokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rhacodactylus Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha 23.01.09, 22:40 Wykopmy gienków ze stadionów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.elpos.net 23.01.09, 22:47 zawsze będzie jakiś "gienek" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.elpos.net 23.01.09, 22:19 następnym razem odpal sobie race w kiblu, najlepiej podczas porannej kupy - to ci może coś w mózgu się odblokuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:57 Apel do rodziców: zabierzcie gienkowi neostradę bo wiochę robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miho wyborcza zawsze wie lepiej IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 22:20 właśnie napisała sobie laurkę i jest z tego bardzo zadowolona. Na szczególne uznanie zasługuje miniwywiad z anonimowym kapusiem Maciejem. Tak to można każdą tezę udowodnić. Tylko co będzie jak pojedzie na mecz jakieś pijane bydło i narozrabia? Gromy spadną na kibiców Lecha i pewnie redakcja zapomni, że sama do tego doprowadziła. Tak to już bywa z brukowcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: wyborcza zawsze wie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:38 tak, tak, sama doprowadziła. Weź już może gościu nie pie...głupot ok? Maciej to oczywiście kapuś no nie, przecież nie ma prawa opowiedzieć komukolwiek o tym, że kolesie z Wiary po sku...syńsku wyłudzali kasę, to oczywiście dla takich jak ty jest ok, nie ma problemu. Masz dowody na to, że powiedział nieprawdę? Nie? to zamilcz i won. Za to co się stało jest odpowiedzialna kolesiowa ustawka z WL, która wyłudzała kasę i traktowała nieswoich jak gorszych. A Lech nie własnością ultrasów, bo reprezentuje całe miasto. I każdy powinien być traktowany z szacunkiem i mieć takie same prawa przy kupnie biletów. Tylko takie pajace jak ty tego nie albo nie kapują albo im się nie podoba, bo lepiej przecież swoich kolesi ustawiać no nie? Polska właśnie, ku... wasza kibolska was mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: wyborcza zawsze wie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:59 A ty jakie masz dowody na to że "Maciej" powiedział prawdę? Bo Gazeta tak twierdzi? No brawa dla Ciebie, czasami jednak warto mieć swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhacodactylus Re: wyborcza zawsze wie lepiej 24.01.09, 09:59 A Ty masz dowody że powiedział prawdę? Nie? To zamilcz i won. A na szacunek to sobie głąbie trzeba zasłużyć. Jakoś Ci kibice Lecha z Leszna, Suwałk i Bieszczadów nie walą drzwiami i oknami na mecze ligowe żeby wspierać swoją ukochaną drużynę. Ani na Bułgarską ani na wyjazdy. Tylko jak się pojawi opcja fajnej wycieczki i podłączenia pod sukces Lecha to chcą jechać i płaczą jak biletu nie dostaną. I bardzo dobrze. Najpierw Ci którzy zasłużyli. A jak się nie podoba to won. Zresztą masa z nich będzie za rok kibicami drużyny której najlepiej będzie szło w pucharach. Takim podwójne won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan WL i hit dnia IP: *.eastwest.com.pl 23.01.09, 22:56 "Dobrze się stało, przynajmniej "Wyborcza" się od nas odczepi", coś jednak ciężko GW zrezygnować, bo jak inaczej nazwać ten hit dnia na pierwszej stronie działu SPORT, może myślą że to po ich artykulikach nastąpiła ta zmiana w dystrybucji :) naiwni ci dziennikarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfffdf Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.subscribers.sferia.net 23.01.09, 22:57 Cóż, Legia ma SKLW i Bosmana, a Lech ma WL i Kilińskiego. Ci panowie juz dawno zrozumieli że piłka nożna to wielki biznes i robią na tym wielkie pieniądze. Gratuluję panowie. jesteście moimi idolami w biznesie. A frajerstwo wam wierzy że jesteście cacy. No ale w sumie omotać gamoniów którzy ledwo skończyli podstawówke nie jest trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:03 A Gazecie Wybiórczej widać bardzo łatwo było omotać ciebie. Gamoń. Założę się że zdanie o Wiarze Lecha wyrobiłeś sobie po przeczytaniu kilku artykułów, a zanim się one ukazały - nie miałeś bladego pojęcia że istnieje coś takiego jak Wiara Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdechlaki wiara srecha :) jak tam słowiki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:07 zaczyna się dymić koło jajec??? lodziarz peszko za mało się stara? a smudzik się opier..a??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m won na onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:15 Jeśli nie potrafisz kilku porządnych zdań ułożyć to won stąd na forum onetu, tam jest miejsce dla takich jak ty. Argumentów widzę ci zabrakło do dyskucji. Ile masz lat? 12? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfffdf Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.subscribers.sferia.net 23.01.09, 23:13 To bys przegrał zakład. Jak zacząłem sie interesować piłką i chodzic na mecze to ty jeszcze na gó..no papu mówiłeś. I jakbys byl obiektywny to bys zauważyl że poruszyłem temat nie tylko Wiary Lecha. Poprostu smieszą mnie te kibicowskie stowarzyszenia, dzięki którym zarabiaja(grube pieniądze) konkretne osoby. I nie bądź juz taki przewrażliwiony na punkcie twojego Lecha. Spójrz obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:20 Z takimi jak ty po prostu nie da się rozmawiać. Wiesz jak się na takich mówi? Beton. Myśli taki że wszystkie rozumy pozjadał, że jest mądrzejszy od wszystkich. Skąd wiesz ile mam lat i od kiedy chodzę na mecze? Skąd wiesz na co idą pieniądze przeznaczone na oprawy? Przeczytałeś w Wyborczej? Stowarzyszenia kibiców są po to, żeby ruch kibicowski nie upadł. A powodem całej afery jest to, że Gazeta chce ten ruch całkowicie zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfffdf Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.subscribers.sferia.net 23.01.09, 23:39 Ty za to jestes żelbet. Skąd wiem ile masz lat? Napewno niewiele, sądząc po twojej ślepocie na pewne sprawy dotyczące piłki nożnej w Polsce. "Myśli taki że wszystkie rozumy pozjadał, że jest mądrzejszy od wszystkich." Po tym zdaniu jestem pewny że zbyt duzo lat to ty nie masz. Przedstawiłeś typowy argument ludzi którzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia, których jedyną odpowiedzia na jaka ich stac jest nazwanie kogoś betonem, który pozjadal wszystkie rozumy. "Skąd wiesz na co idą pieniądze przeznaczone na oprawy?" przecież nie napisałem, że pieniądze na oprawy idą na.... Gdzie to wyczytałeś? Nic nie wspomniałem o oprawach. Nie napisałem że wiem na co ida pieniądze na oprawy. Może za dużo postów próbujesz skomentowac i juz ci sie pomyliły. "Stowarzyszenia kibiców są po to, żeby ruch kibicowski nie upadł" Wiesz mi, bez stowarzyszeń ruch kibicowski bedzie istniał. przed wojna nie było smiesznych stowarzyszeń, za komuny nie było stowarzyszeń(wszak to inicjatywa prywatna) i ruch kibicowski istniał, więc dlaczego teraz nagle miałby upaść? Choćby nie wiem jak mocno wybiórcza sie starała, to nie jest w stanie zniszcyć ruchu kibicowskiego, nawet jak nie bedzie stowarzyszeń. A wiesz dlaczego? Bo wybiórcza nie zabroni nam chodzic na mecze. Prędzej zrobią to stowarzyszenia(przykład SKLW i śmieszny bojkot) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:48 Pisałem o oprawach ponieważ twierdzisz że stowarzyszenia zgarniają dla siebie całą kasę. A jedyna kasa jaką kibice dobrowolnie dają na rzecz stowarzyszeń, to właśnie kasa na oprawy, na nic innego. Już w jednym poście to napisałem, teraz tylko powtórzę: w dystrybucji biletów nie zmieniło się nic. W artykule możesz przeczytać że: bilety nadal będą sprzedawane w sklepie TIFO, czyli (wg Gazety) siedzibie Wiary Lecha czyli mafii. Pierwszeństwo w zakupie będą mieli ci kibice, którzy byli na jakimkolwiek meczu wyjazdowym Lecha lub posiadają karnet. Dopiero "resztki" pójdą do wolnej sprzedaży. Czyli wszystko po staremu, tylko ujęte w lepsze słowa. Na mecze nikt nikomu chodzić nie zabrania. A jeśli do dyspozycji jest tylko 3000 biletów to jasne jest że musi być jakiś podział. A że bilety dostaną w pierwszej kolejności najwierniejsi? Nie widzę w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfffdf Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.subscribers.sferia.net 23.01.09, 23:57 A czy ja gdzies napisałem "stowarzyszenia zgarniają dla siebie całą kasę"? Dobra, nie da sie z toba dyskutować. Probujesz wmawiac że ktoś, coś twierdzi. P.S. Nawet taki wierny kibic Lecha jak ty, nie zabroni mi kibicować Lechowi w pucharze uefa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 00:06 Beton jesteś. Właśnie to udowodniłeś. Nikomu nie zabraniam kibicować Lechowi. Próbujesz wmawiać że ktoś coś twierdzi. Znajome słowa, nie? Kibicuj sobie. Wolny kraj. Ale dystrybucję biletów zostaw ludziom którzy się na tym znają. A bilety zostaw dla najwierniejszych. Nie dla kibiców Małysza którzy zainteresowali się Lechem tydzień temu. Aha, jeszcze coś. Do Rotterdamu udało mi się pojechać, mimo że nie należę do WiaryLecha, nie mam tam znajomych, moja rodzina nie pracuje w TIFO, nie jestem łysym kibolem. To tak w ramach dyskusji na temat płaczów Wyborczej i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zef Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: 94.254.226.* 23.01.09, 23:22 teraz rozumiem po co selekcja. by takie debile jak ty nie chodzily na mecze :) a tak swoja droga to ja nie mam problemu by kupic bilet. i nie znam nikogo kto by mial. moze trzeba zrobic by to wyborcza wybierala kto wejdzie na kolejorza. proponuje jak wszyscy wybiórczaki beda w swojej przeslicznej siedzibie zamurowac wejscia i okna:) powstalby prawdziwy dom wariatow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:28 W takim razie według Wyborczej i tych co wierzą w te artykuliki - jesteś kolesiem Wiary Lecha :) Należysz oficjalnie do mafii :) Widzisz takiego, widzisz że bez problemu kupił bilet - myslisz "on napewno jest z tej kibolskiej mafii" :) Bez sensu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfffdf Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.subscribers.sferia.net 23.01.09, 23:43 Zachowuj się. Nie jestes na onecie. Tu nie musisz wszystkich wyzywac żebyś został zauważony. Ja nawet nie próbowałem kupować biletu na Lecha bo mu nie kibicuje. A jakbyś był w temacie, to bys wiedział że poruszyłem sprawę śmiesznych stowrzyszeń kibicowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arras Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: 83.238.200.* 23.01.09, 23:16 Co jest większą sprawiedliwością? Jedzie kibic który nie bywa na meczach Lecha i chce tylko pojechać na fajną wycieczkę czy jedzie kibic, który jeździ po całej Polsce za ukochaną drużyną, poświęca swój czas i często pieniądze na oprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak propaganda wyborczej IP: *.192-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.01.09, 23:20 wasza propaganda silna jak za komuny; lecz prawda leży po stronie kibicowskiej trybuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia popiera WL Żenujące zagrywki Gazety IP: *.chello.pl 23.01.09, 23:21 Na Lechu spokojnie, barwnie, ciekawie, ale Gazetkę boli, że kibice są niezależni i że na stadionach rządzą ultrasi, śpiewy i oprawy a nie piknik i frajernia z pomalowanymi ryjkami i trąbkami oraz czapkami z rogami wikinga, co pismaki uznaliby za najlepszy wzór kibica. NASZE TRYBUNY NASZE ZASADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groteska Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.elpos.net 23.01.09, 23:32 pl.youtube.com/watch?v=pAzlAM16igQ To jest ta cała "wiara lecha",czemu o tym nikt nie pisze a wytyka sie np. Wiśle jakieś "rasistowskie" wyskoki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.toya.net.pl 23.01.09, 23:37 Normalka. W czym tu wietrzyć spiski? Od dystrybucji biletów jest klub. Gazeta od informowania o tym, a nie od dawania dziwnych tytułów. A w Poznaniu zapominają, że mają za sobą całą Wielkopolskę i kibole huligani spod znaku Warty czy Olimpii nie istnieją. Zatem poziom agresji nie jest taki jak W Krakowie, Warszawie, Trójmieście czy Łodzi. Na ustawki jeździ się poza województwo. A swoją drogą pozdrawiam ostatnich Mohikanów - czyli kibiców Warty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my z posen Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.icpnet.pl 24.01.09, 09:26 nawet reaktywowano gazetkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m do groteska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:38 A skąd wiesz że to jest Wiara Lecha? :) Po czym tak sądzisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
warzycha Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha 24.01.09, 01:26 I bardzo dobrze!Przychodzi taki piknik raz do roku na kiełbe i jeszcze ma pretensje że za głośno i że nic nie widzi,a jak są puchary czy dobry mecz w lidze to nagle wielki fan piłki!Niech spieprza na Małysza lub siatkówkę,bo to jest jego żywioł-trąbka i OSTATNI!OSTATNI!-super oprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 24.01.09, 04:13 No to dostali po cuju. Burzuazja sie utworzyla wokol klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFF Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.icpnet.pl 24.01.09, 04:46 przeciez lecha juz nie ma jest amica!!! buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś