Dodaj do ulubionych

Saviola: Chcę odejść z Realu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:36
A już myślałem, że chodzi o inną angielską drużynę:P A z jego podejściem do
zarobków wcale bym się nie zdziwił jakby koniec końców wylądował w City :P
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Saviola: Chcę odejść z Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 15:00
      zagadka jest dla mnie niechec kolejnych trenerow do savioli. gosc jest
      niesamowity, jak daje mu sie szanse to wali bramki jak na zawolanie, a
      tymczasem wszedzie siedzi na rezerwie! a przeciez to reprezentant argentyny..
      • Gość: o_O Re: Saviola: Chcę odejść z Realu IP: *.chello.pl 24.01.09, 16:19
        Gość portalu: lol napisał(a):

> zagadka jest dla mnie niechec kolejnych trenerow do savioli. gosc jest
        > niesamowity, jak daje mu sie szanse to wali bramki jak na zawolanie, a
        > tymczasem wszedzie siedzi na rezerwie! a przeciez to reprezentant argentyny..

przeciez to jest kompletny cienias, nigdy nie decydowal o wynikach swojego
        zespolu (chyba ze wezmiemy pod uwage mundial u-20), w dodatku zamiast oczu ma dwa $
    • Gość: Kibic Dokladnie IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 20:50
      Ludzie, ktorzy pisza jaki Saviola jesgt super i jak go w tej Hiszpanii kolejne kluby gnebia, chyba go nigdy nie widzieli i zdanie wyrobili sobie na podstawie tego, ze "to przeciez reprezentant Argentyny!" albo PES-a. Dla mnie zaskakujace bylo to, ze po tym jak juz w koncu Barcelonie udalo sie go wykopac, zglosil sie Real.
    • Gość: baburiba Anglicy chcą ściągnąć Saviolę bo im się IP: *.acn.waw.pl 24.01.09, 20:54
      z savings kojarzy.
    • Gość: tomassso Saviola: Chcę odejść z Realu IP: 78.157.187.* 24.01.09, 21:57
      saviola jestes cienki bolek, nigdzie sie nie lapiesz do skladu.
    • Gość: socios Jaki on śmieszny IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.09, 22:35
      Saviola szybko zmienia swoje zdanie na temat pobytu w Realu. Jeszcze niedawno
      wypowiadał się, że mu w Madrycie dobrze i nie zamierza odejść. Dziś, jak widać,
      mówi całkiem inaczej.

W sumie to dobrze robi Juande Ramos (a wcześniej Schuster), że nie dawali mu
      szansy gry. W sumie to on się wypalił... jeszcze za czasów Barcelony. Nie bez
      powodu Duma Katalonii pozwoliła mu odejść za darmo. Poprostu jest za słaby na
      grę w piłkę nożną.
      • Gość: Edek z kredek W koncu! IP: *.126.84.21.dyn.user.ono.com 25.01.09, 10:43
        W koncu sie domyslil ze nie ma dla niego miejsca w Realu. Bo kupienie Huntelara,
        w wczesniej dawanie szansy Bueno, to chyba byl jednoznanczy sygnal ze jest
        raczej zbedny.
        Przez dwa lata "gry" w Realu zarabial 3mln euro rocznie, wiec mu sie nie dziwie
        ze "walczyl" o pierwsza jedenastke.
        Niestety nie jest on jakims wirtuozem. A swoje najlepsze momemnty mial daaawno temu.
    • Gość: Dr Yamak W CM Saviola wymiatał IP: 213.155.189.* 25.01.09, 12:28
      Mowa oczywiście o Championship Managerze. Rzeczywistość okazała się jednak brutalna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka