Gość: jojozek IP: 92.7.3.* 24.01.09, 19:01 Nie wiem, jak nisko trzeba upasc, zeby robic zadyme na meczu sparingowym, Piast powinien zostal zdegradowany bez prawa powrotu do ekstraklasy przez conajmniej 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kks z jakiej racji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:08 Czy Ty jesteś normalny?Piasta zdegradować,a to piłkarze się bili,czy bandziory? Zdegradować bandziorów i to na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojozek Re: z jakiej racji? IP: 92.7.3.* 24.01.09, 20:30 Gość portalu: kks napisał(a): > Czy Ty jesteś normalny?Piasta zdegradować,a to piłkarze się bili,czy > bandziory? Zdegradować bandziorów i to na całe życie. No nie wiem kto tu jest narmalny, ale we wszystkich normalnych ligach swiata klub bierze pelna odpowiedzialnosc za swoich kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: z jakiej racji? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.09, 10:15 tak, tyle ze to kibice piasta zostali zaatakowani przez psychopatow z SFC Opava. naszych tam byla garstka Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu 24.01.09, 19:13 Znając rzetelność gazety i portalu w sprawach kibicowskich wstrzymałbym się z komentarzami. Ceterum censeo: Szadkowski to Anna Kłodzińska dziennikarstwa sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson GW nieretelna, czyli wymysla sobie bojki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:36 Zapewne nie bylo zadnej bojki, kibice grzecznie ogladali mecz a potem poszli do domow w spokoju. W ogole zadnych bójek na stadionach nigdy nie ma, tak samo jak nie ma rac, a w ogóle to race są świetne i wszystkim (kibolom) się podobają. I do tego potrafią odciągnąć uwagę od słabego meczu tych którzy przyszli oglądać piłkę, bo przecież najwierniejsi i najważniejsi są różnej maści ultrasi któruch przewaga nad piłkarzami jest taka, że jest ich więcej i więcej podskakują niż ci tam na boisku. W związku z tym gazeta powinna zmienić front i narzekać na piłkarzy którzy sieją zamęt na mieście, a chwalić kibiców i ich imponujące oprawy. Bo w końcu banda łysoli to jest prawdziwe piękno futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: GW nieretelna, czyli wymysla sobie bojki? IP: *.karneval.cz 24.01.09, 19:49 po pierwsze, to tekst PAPu, nie GW, a po drugie: "Další minuty pak byly v režii opavských fanoušků, kteří napadli příznivce Gliwic. Po několikaminutové mele a příjezdu Policie se oba týmy dohodly na předčasném ukončení přípravného zápasu. "Oba celky dnes předváděly pohledný fotbal, je škoda, že vše skončilo takovýmto incidentem. Příště se také může stát, že k nám soupeři zvučnějších jmen vůbec nebudou chtít přijet," byl po utkání rozladěn Jiří Neček." www.sfc.cz/show.php?id=1966 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo trafne ! IP: 193.111.30.* 27.01.09, 16:41 choć w tym wypadku to nie nasi "kibice" zaczęli. generalnie czy to Polsce czy w Czechach nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:56 Mikołaj Plank! Już się martwiłem o Ciebie, tak długo nic nie pisałeś... Dzisiaj znowu nic o Legii? Nie może być, weź coś wymyśl, że np ITI do spółki z GW i Legią oczywiście sprowokowali bojkę by ośmieszyć wszystkich porządnych kibiców jak ty!:) Dobre? Wiem, wiem Ty wymyślisz coś lepszego...:) BTW Widzę że już chcesz być jak Katon Starszy,no no no, z podziwem dostrzegam drogi Mikołaju Twój permanentny wzrost intelektualny... Może nie długo nawet jakaś książkę przeczytasz,a nie cały czas tylko newsy na gazeta.pl? Wiesz tak mówiąc szczerze zawsze mnie dziwiło że tej okropnej żydowskiej wyborczej nabijasz tyle wejść dziennie. No, ale cóż jak rozumiem realizujesz swoją życiową pasje jaką jest bluzganie oszczerstwami w internecie. Najważniejsze to znaleźć jakiś efektywny sposób na wyładowanie frustracji życiowej, trwaj dalej w swojej walce! Jesteś Mikołaju bardzo dzielny i mama na pewno jest z Ciebie dumna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu 24.01.09, 23:53 Czytałem juz kilka twoich wypocin na forum i doszedłem do wniosku, że taki kibol-matoł negujący fakty, z umiejętnościa obsługi komputera, jest znacznie groźniejszy od bezmózgiego bydła w dresach ganiającego się z bejsbolami na meczach, którego broni. PS. Bez odbioru. mikolaj.plank napisał: > Znając rzetelność gazety i portalu w sprawach kibicowskich wstrzymałbym się z > komentarzami. Ceterum censeo: Szadkowski to Anna Kłodzińska dziennikarstwa > sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holk Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:51 Oto wiarygodniejsze informacje: Sparing pomiędzy SFC Opava a Piastem Gliwice nie został dokończony. Na murawę w 77. minucie wdarli pseudo kibice gospodarzy i zaatakowali sympatyków niebiesko-czerwonych. - To co się wydarzyło nie da się skomentować. Przyjechała banda psychopatów z Czech i zaatakowali naszych fanów. Najbardziej cieszę się ze w tym wszystkim udziału nie brały dzieci, ja wiem, że niektórzy przyjeżdżają całymi rodzinami. - Żal naszych kibiców, którzy jadąc na mecz musieli walczyć o swoje zdrowie. Szkoda również organizatorów, którzy świetnie przygotowali całe spotkanie, ale banda debili zniszczyła wszystko - powiedział kapitan gliwiczan, Jarosław Kaszowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.09, 20:08 zdegradować Piasta do ligi okręgowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Całe Gliwice z KSG!!!! IP: *.sileman.net.pl 24.01.09, 20:11 a piast ...dajcie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak do abadoona i mikołaja planka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:37 Może mikołaj ma dziś lepszy chumor ,ale ja nie,więc powiem ci,że legła to stara kobieta lekkich obyczajów i Lechowi może buty wiązać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenium Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 20:40 co wy za bzdury piszecie w tej gazecie obsranej, jak nie macie o niczym pojecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.kopnet.pl 24.01.09, 21:19 Chwilę później na murawę wdarli się pseudo kibice zespołu z Czech, nacierając na kibiców z Gliwic. Ku zdziwieniu obserwatorów fani Piasta bronili się przed wielką grupą "sympatyków" rywala. Spokój w całym zamieszaniu próbowali zaprowadzić piłkarze Piasta oraz sędziowie. W obronie kibiców z Gliwic stanęli murem Jarosław Kaszowski, Piotr Prędota oraz Lumir Sedlacek, który mało co nie włączył by się do całej awantury. Dwóch kibiców Piasta leżało przez kilkadziesiąt sekund nieprzytomni na trybunie, sytuacje uspokoiła dopiero miejscowa Policja, która rozgoniła pseudo kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:18 zaraz mnie k*rwica wezmie poprostu! To jest smieszne co ten chory portal tu wypisuje. Kibiców(zadnych kiboli!) Piasta było 25 osob opawy o 200 osob wiecej, mecz został przerwany w 77 minucie gdyż kibice Piasta zostali zaatakowani. Jak mozna w ogole taki artykul umieszczac, przeciez to smieszne !. Przeczytajcie : piastgliwice.eu/news.php?id=1376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIAST Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó.. IP: *.jota.digi.pl 24.01.09, 21:23 " Chwilę później na murawę wdarli się pseudo kibice zespołu z Czech, nacierając na kibiców z Gliwic. Ku zdziwieniu obserwatorów fani Piasta bronili się przed wielką grupą "sympatyków" rywala. Spokój w całym zamieszaniu próbowali zaprowadzić piłkarze Piasta oraz sędziowie. W obronie kibiców z Gliwic stanęli murem Jarosław Kaszowski, Piotr Prędota oraz Lumir Sedlacek, który mało co nie włączył by się do całej awantury." www.PiastGliwice.eu Zanim coś napiszecie - poczytajcie jak na prawde było ! Bo pisanie o "kibolach" z Gliwic jest oszczerstwem i totalną głupotą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko GieKSa Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó.. IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 21:42 No nareszcie coś się dzieje ! Ta wstrętna zima się strasznie dłuży ! Dołożyłbym komuś tak porządnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary rybak Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.domainunused.net 24.01.09, 22:24 Gość portalu: Tylko GieKSa napisał(a): > No nareszcie coś się dzieje ! Ta wstrętna zima się strasznie dłuży ! Dołożyłbym > komuś tak porządnie !!! Świetnie :) To brzmi jak tekst zajebistej piosenki No nareszcie coś się dzieje ! Ta wstrętna zima się strasznie dłuży !! Dołożyłbym komuś tak porządnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestemdobry.pl Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.sol2.cable.ntl.com 24.01.09, 23:35 Jestem zalamany, ze ludzie nie maja nic ciekawszego do roboty, tylko rozwijanie swojej agresji. -- www. jestemdobry.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaff Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.broker.com.pl 25.01.09, 00:04 notatka jest z pap-u ale nagłówek i komentarz od jakiegoś ciula z wyborczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salo to juz koniec IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.09, 01:29 prosze niech ten żałosny lech wyzyje sie jeszcze na legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiarygodne Info Re: z jakiej racji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:50 Sparing pomiędzy SFC Opava a Piastem Gliwice nie został dokończony. Na murawę w 77. minucie wdarli pseudo kibice gospodarzy i zaatakowali sympatyków niebiesko-czerwonych. - To co się wydarzyło nie da się skomentować. Przyjechała banda psychopatów z Czech i zaatakowali naszych fanów. Najbardziej cieszę się ze w tym wszystkim udziału nie brały dzieci, ja wiem, że niektórzy przyjeżdżają całymi rodzinami. Zareklamuj się! - Żal naszych kibiców, którzy jadąc na mecz musieli walczyć o swoje zdrowie. Szkoda również organizatorów, którzy świetnie przygotowali całe spotkanie, ale banda debili zniszczyła wszystko - powiedział kapitan gliwiczan, Jarosław Kaszowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Jak rozdmuchać sprawę IP: *.witnet.pl 25.01.09, 09:03 Gazetka bez napletka świadomie rozdmuchuje nawet najmniejsze wydarzenia pokazując polskich kibiców jako "kiboli", którzy zamiast siedzieć z piwem przed telewizorem jeżdżą z drużyną na mecze i tam wszczynają burdy. Prawdziwi kibice chodzą natomiast na mecze Maccabi Tel Aviv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trav Re: Jak rozdmuchać sprawę IP: *.3s.pl 25.01.09, 11:19 hmm, hapoel tel aviv? ultrasi fajne rzeczy tam też robią ... www.ultrashapoel.com/english/preparations_e.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynios Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó.. IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 12:49 moze redaktorzyna doda istotna uwage ze to polscy kibice zostali pobici a tacy medrcy zakompleksieni jak jojozek i klakson zanim cos napisza niech 3 razy zastanowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hektor To dzieki kibolom wks slask wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:19 ...na stadionie opawy siedzieli kibole wks oni wspierali czechów. Napad na Piasta to sprawa debili z wrocławia. Czekamy na was wy śmierdziele w gliwicach. wks to wieśniackie burki ze wsi wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 22:48 Nie jest Panu teraz wstyd za taką wypowiedź? Na ten mecz wybrali się starsi kibice Piasta, którzy zostali zaatakowani przez chuliganów z Opavy. W ich obronie stanęli piłkarze Piasta. Odpowiedz Link Zgłoś