Dodaj do ulubionych

Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó...

IP: 92.7.3.* 24.01.09, 19:01
Nie wiem, jak nisko trzeba upasc, zeby robic zadyme na meczu sparingowym,
Piast powinien zostal zdegradowany bez prawa powrotu do ekstraklasy przez
conajmniej 10 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: kks z jakiej racji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:08
      Czy Ty jesteś normalny?Piasta zdegradować,a to piłkarze się bili,czy
      bandziory? Zdegradować bandziorów i to na całe życie.
      • Gość: jojozek Re: z jakiej racji? IP: 92.7.3.* 24.01.09, 20:30
        Gość portalu: kks napisał(a):

> Czy Ty jesteś normalny?Piasta zdegradować,a to piłkarze się bili,czy
        > bandziory? Zdegradować bandziorów i to na całe życie.

No nie wiem kto tu jest narmalny, ale we wszystkich normalnych ligach swiata
        klub bierze pelna odpowiedzialnosc za swoich kiboli.
        • Gość: gliwiczanin Re: z jakiej racji? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.09, 10:15
          tak, tyle ze to kibice piasta zostali zaatakowani przez psychopatow
          z SFC Opava. naszych tam byla garstka
    • mikolaj.plank Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu 24.01.09, 19:13
      Znając rzetelność gazety i portalu w sprawach kibicowskich wstrzymałbym się z
      komentarzami. Ceterum censeo: Szadkowski to Anna Kłodzińska dziennikarstwa
      sportowego.
      • Gość: klakson GW nieretelna, czyli wymysla sobie bojki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:36
        Zapewne nie bylo zadnej bojki, kibice grzecznie ogladali mecz a potem poszli do
        domow w spokoju. W ogole zadnych bójek na stadionach nigdy nie ma, tak samo jak
        nie ma rac, a w ogóle to race są świetne i wszystkim (kibolom) się podobają. I
        do tego potrafią odciągnąć uwagę od słabego meczu tych którzy przyszli oglądać
        piłkę, bo przecież najwierniejsi i najważniejsi są różnej maści ultrasi któruch
        przewaga nad piłkarzami jest taka, że jest ich więcej i więcej podskakują niż ci
        tam na boisku.

W związku z tym gazeta powinna zmienić front i narzekać na piłkarzy którzy sieją
        zamęt na mieście, a chwalić kibiców i ich imponujące oprawy. Bo w końcu banda
        łysoli to jest prawdziwe piękno futbolu.
        • Gość: kurde Re: GW nieretelna, czyli wymysla sobie bojki? IP: *.karneval.cz 24.01.09, 19:49
          po pierwsze, to tekst PAPu, nie GW,
          a po drugie:

"Další minuty pak byly v režii opavských fanoušků, kteří napadli příznivce Gliwic. Po několikaminutové mele a příjezdu Policie se oba týmy dohodly na předčasném ukončení přípravného zápasu. "Oba celky dnes předváděly pohledný fotbal, je škoda, že vše skončilo takovýmto incidentem. Příště se také může stát, že k nám soupeři zvučnějších jmen vůbec nebudou chtít přijet," byl po utkání rozladěn Jiří Neček."

www.sfc.cz/show.php?id=1966
        • Gość: amigo trafne ! IP: 193.111.30.* 27.01.09, 16:41
          choć w tym wypadku to nie nasi "kibice" zaczęli. generalnie czy to
          Polsce czy w Czechach nie ma znaczenia
      • Gość: abadoon Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:56
        Mikołaj Plank! Już się martwiłem o Ciebie, tak długo nic nie pisałeś... Dzisiaj
        znowu nic o Legii? Nie może być, weź coś wymyśl, że np ITI do spółki z GW i
        Legią oczywiście sprowokowali bojkę by ośmieszyć wszystkich porządnych kibiców
        jak ty!:) Dobre? Wiem, wiem Ty wymyślisz coś lepszego...:)

BTW Widzę że już chcesz być jak Katon Starszy,no no no, z podziwem dostrzegam
        drogi Mikołaju Twój permanentny wzrost intelektualny... Może nie długo nawet
        jakaś książkę przeczytasz,a nie cały czas tylko newsy na gazeta.pl? Wiesz tak
        mówiąc szczerze zawsze mnie dziwiło że tej okropnej żydowskiej wyborczej
        nabijasz tyle wejść dziennie. No, ale cóż jak rozumiem realizujesz swoją życiową
        pasje jaką jest bluzganie oszczerstwami w internecie. Najważniejsze to znaleźć
        jakiś efektywny sposób na wyładowanie frustracji życiowej, trwaj dalej w swojej
        walce! Jesteś Mikołaju bardzo dzielny i mama na pewno jest z Ciebie dumna!:)
      • akkj Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu 24.01.09, 23:53
        Czytałem juz kilka twoich wypocin na forum i doszedłem do wniosku,
        że taki kibol-matoł negujący fakty, z umiejętnościa obsługi
        komputera, jest znacznie groźniejszy od bezmózgiego bydła w dresach
        ganiającego się z bejsbolami na meczach, którego broni.
        PS. Bez odbioru.

mikolaj.plank napisał:

> Znając rzetelność gazety i portalu w sprawach kibicowskich
        wstrzymałbym się z
        > komentarzami. Ceterum censeo: Szadkowski to Anna Kłodzińska
        dziennikarstwa
        > sportowego.
      • Gość: holk Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:51
        Oto wiarygodniejsze informacje:
        Sparing pomiędzy SFC Opava a Piastem Gliwice nie został dokończony. Na murawę w
        77. minucie wdarli pseudo kibice gospodarzy i zaatakowali sympatyków
        niebiesko-czerwonych. - To co się wydarzyło nie da się skomentować. Przyjechała
        banda psychopatów z Czech i zaatakowali naszych fanów. Najbardziej cieszę się ze
        w tym wszystkim udziału nie brały dzieci, ja wiem, że niektórzy przyjeżdżają
        całymi rodzinami.
        - Żal naszych kibiców, którzy jadąc na mecz musieli walczyć o swoje zdrowie.
        Szkoda również organizatorów, którzy świetnie przygotowali całe spotkanie, ale
        banda debili zniszczyła wszystko - powiedział kapitan gliwiczan, Jarosław Kaszowski.
    • Gość: lol Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.09, 20:08
      zdegradować Piasta do ligi okręgowej
    • Gość: hanys Całe Gliwice z KSG!!!! IP: *.sileman.net.pl 24.01.09, 20:11
      a piast ...dajcie spokoj
    • Gość: robak do abadoona i mikołaja planka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:37
      Może mikołaj ma dziś lepszy chumor ,ale ja nie,więc powiem ci,że
      legła to stara kobieta lekkich obyczajów i Lechowi może buty wiązać
    • Gość: Milenium Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 20:40
      co wy za bzdury piszecie w tej gazecie obsranej, jak nie macie o niczym
      pojecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Maras Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.kopnet.pl 24.01.09, 21:19
        Chwilę później na murawę wdarli się pseudo kibice zespołu z Czech, nacierając na kibiców z Gliwic. Ku zdziwieniu obserwatorów fani Piasta bronili się przed wielką grupą "sympatyków" rywala. Spokój w całym zamieszaniu próbowali zaprowadzić piłkarze Piasta oraz sędziowie. W obronie kibiców z Gliwic stanęli murem Jarosław Kaszowski, Piotr Prędota oraz Lumir Sedlacek, który mało co nie włączył by się do całej awantury.

Dwóch kibiców Piasta leżało przez kilkadziesiąt sekund nieprzytomni na trybunie, sytuacje uspokoiła dopiero miejscowa Policja, która rozgoniła pseudo kibiców.

• Gość: Majster Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:18
      zaraz mnie k*rwica wezmie poprostu! To jest smieszne co ten chory portal tu
      wypisuje. Kibiców(zadnych kiboli!) Piasta było 25 osob opawy o 200 osob
      wiecej, mecz został przerwany w 77 minucie gdyż kibice Piasta zostali
      zaatakowani. Jak mozna w ogole taki artykul umieszczac, przeciez to smieszne
      !. Przeczytajcie : piastgliwice.eu/news.php?id=1376
    • Gość: PIAST Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó.. IP: *.jota.digi.pl 24.01.09, 21:23
      "
      Chwilę później na murawę wdarli się pseudo kibice zespołu z Czech, nacierając na
      kibiców z Gliwic. Ku zdziwieniu obserwatorów fani Piasta bronili się przed
      wielką grupą "sympatyków" rywala. Spokój w całym zamieszaniu próbowali
      zaprowadzić piłkarze Piasta oraz sędziowie. W obronie kibiców z Gliwic stanęli
      murem Jarosław Kaszowski, Piotr Prędota oraz Lumir Sedlacek, który mało co nie
      włączył by się do całej awantury."

www.PiastGliwice.eu

Zanim coś napiszecie - poczytajcie jak na prawde było ! Bo pisanie o "kibolach"
      z Gliwic jest oszczerstwem i totalną głupotą !
    • Gość: Tylko GieKSa Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó.. IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 21:42
      No nareszcie coś się dzieje ! Ta wstrętna zima się strasznie dłuży ! Dołożyłbym
      komuś tak porządnie !!!
      • Gość: stary rybak Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.domainunused.net 24.01.09, 22:24
        Gość portalu: Tylko GieKSa napisał(a):
        > No nareszcie coś się dzieje ! Ta wstrętna zima się strasznie
        dłuży ! Dołożyłbym
        > komuś tak porządnie !!!

Świetnie :) To brzmi jak tekst zajebistej piosenki

No nareszcie coś się dzieje !
        Ta wstrętna zima się strasznie dłuży !!
        Dołożyłbym komuś tak porządnie !!!
    • Gość: jestemdobry.pl Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.sol2.cable.ntl.com 24.01.09, 23:35
      Jestem zalamany, ze ludzie nie maja nic ciekawszego do roboty, tylko
      rozwijanie swojej agresji.

--
      www. jestemdobry.pl
    • Gość: gustaff Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó... IP: *.broker.com.pl 25.01.09, 00:04
      notatka jest z pap-u ale nagłówek i komentarz od jakiegoś ciula z
      wyborczej!!!
    • Gość: salo to juz koniec IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.09, 01:29
      prosze niech ten żałosny lech wyzyje sie jeszcze na legii
    • Gość: Wiarygodne Info Re: z jakiej racji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:50
      Sparing pomiędzy SFC Opava a Piastem Gliwice nie został dokończony. Na murawę w
      77. minucie wdarli pseudo kibice gospodarzy i zaatakowali sympatyków
      niebiesko-czerwonych. - To co się wydarzyło nie da się skomentować. Przyjechała
      banda psychopatów z Czech i zaatakowali naszych fanów. Najbardziej cieszę się ze
      w tym wszystkim udziału nie brały dzieci, ja wiem, że niektórzy przyjeżdżają
      całymi rodzinami.

Zareklamuj się!

- Żal naszych kibiców, którzy jadąc na mecz musieli walczyć o swoje zdrowie.
      Szkoda również organizatorów, którzy świetnie przygotowali całe spotkanie, ale
      banda debili zniszczyła wszystko - powiedział kapitan gliwiczan, Jarosław Kaszowski.
    • panvader to nie jest po polsku 25.01.09, 05:33
      !
    • Gość: Bogdan Jak rozdmuchać sprawę IP: *.witnet.pl 25.01.09, 09:03
      Gazetka bez napletka świadomie rozdmuchuje nawet najmniejsze
      wydarzenia pokazując polskich kibiców jako "kiboli", którzy zamiast
      siedzieć z piwem przed telewizorem jeżdżą z drużyną na mecze i tam
      wszczynają burdy. Prawdziwi kibice chodzą natomiast na mecze Maccabi
      Tel Aviv
      • Gość: trav Re: Jak rozdmuchać sprawę IP: *.3s.pl 25.01.09, 11:19
        hmm, hapoel tel aviv? ultrasi fajne rzeczy tam też robią ...
        www.ultrashapoel.com/english/preparations_e.html
    • Gość: lynios Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu bó.. IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 12:49
      moze redaktorzyna doda istotna uwage ze to polscy kibice zostali pobici a tacy
      medrcy zakompleksieni jak jojozek i klakson zanim cos napisza niech 3 razy
      zastanowia.
    • Gość: hektor To dzieki kibolom wks slask wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:19
      ...na stadionie opawy siedzieli kibole wks oni wspierali czechów.
      Napad na Piasta to sprawa debili z wrocławia.
      Czekamy na was wy śmierdziele w gliwicach.
      wks to wieśniackie burki ze wsi wroclaw
    • Gość: ja Re: Sparing Piasta w Czechach przerwany z powodu IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 22:48
      Nie jest Panu teraz wstyd za taką wypowiedź? Na ten mecz wybrali się starsi
      kibice Piasta, którzy zostali zaatakowani przez chuliganów z Opavy. W ich
      obronie stanęli piłkarze Piasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka