Dodaj do ulubionych

Z Czuba poleca

IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 19:08
'a przymiotnik ''dobry'' stopniował się ''dobry-lepszy-Faith No More'', a nie jak dziś ''dobre - lepsze - mniam - kac'' '
:D
Obserwuj wątek
    • Gość: o! Re: Z Czuba poleca IP: 193.189.116.* 13.02.09, 19:14
      Faith No More i Alice Copera sam mogę polecić, bo to naprawdę wstyd nie znać.
      www.youtube.com/watch?v=-1c14Z0YUTU
    • gringombre Re: Z Czuba poleca 13.02.09, 19:56
      Kostrzu, kup jeszcze jedną to mi prześlesz ;)
    • Gość: Radek Re: Z Czuba poleca IP: *.static.adsl.cheapnet.it 13.02.09, 21:44
      Fani zczubasow pomozcie promowac Zczuba na wyczaj.to !
      wyczaj.to/wyczajka.html?slug=jhQl

To serwis podobny do wykop.pl, niech i oni poznaja potege Zczubasow :)
      Pod tym linkiem promowany jest artykul Zczuba o SPODENKACH WASILEWSKIEGO !!!
    • Gość: artur Re: Z Czuba poleca IP: *.tktelekom.pl 13.02.09, 21:57
      ile Wy macie lat,że takie gnioty polecacie? chodzi o muzykę.matko.
    • Gość: Andronicus Re: Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:11
      piętek? :)
    • Gość: Babałek Re: Z Czuba poleca IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 22:12
      Co arturek techno słuchasz? :D
    • Gość: Micles Re: Z Czuba poleca IP: *.zone4.bethere.co.uk 13.02.09, 22:12
      Artur. To raczej ty ile masz lat? Czasem warto starszych posluchac. FNM to bogowie. A Patton najlepszym wokalista na swiecie jest. Ale albumy albumami a ja na zywo bylem w spodku!!!!!
    • Gość: adas Re: Z Czuba poleca IP: *.c196.msk.pl 13.02.09, 22:45
      Kostrzu - wszystko się zgadza, poza tym że najstarszy z najmłodszych Ukraińców to Prochaśko
    • Gość: kiff Re: Z Czuba poleca IP: *.spray.net.pl 14.02.09, 09:35
      spiro, artur partyka wiosny nie czynił, bo on algierczykiem w połowie jest:)
    • Gość: Steczek Re: Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 10:26
      Depeche Mode! ;)
    • Gość: Laser Re: Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:54
      Zamiast tego lepiej byście wrócili do zaplanuj weekend zczuba. To była naprawde fajne i przydatne...pozdrawiam
    • Gość: aksolotl Re: Z Czuba poleca IP: *.izacom.pl 14.02.09, 19:18
      W kwestii FNM i wszystkich innych pakujących się zespołów - przed, po i poniekąd również w trakcie istnienia FNM istniał sobie zespół pod nazwą Mr Bungle. Chłopaki potrafili wszystko zagrać, a wokalista wszystko zaśpiewać, więc nic dziewnego, że chopaki z FNM w końcu się spakowali i wyjechali. Wszyscy za wyjątkiem wokalisty, bo w obu tych zespołach śpiewał akurat ten sa Patton;)
    • Gość: He he he he Re: Z Czuba poleca IP: *.chelm.mm.pl 14.02.09, 22:11
      Jak co piętek autorzy
    • Gość: nie.lubie.wampirow Re: Z Czuba poleca IP: *.klc.vectranet.pl 15.02.09, 12:22
      Bo Patton to w ogóle wszystko paszczą potrafi :) Polecam wszystko w czym kiedykolwiek maczał struny głosowe, chociażby po to, żeby się przekonać jakie dźwięki można z siebie wydobyć :D Gwarantuję, że coś z jego dyskografii zagości na stałe w płytotece.
    • paula1105 Re: Z Czuba poleca 15.02.09, 22:30
      Zczubaki każecie na siebie długo czekać :P ponad dwie doby minęły od ostatniego wpisu :( wasi fani usychają z tęsknoty :( co to za weekend jak pusto na Z Czuba??
    • Gość: q Re: Z Czuba poleca IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.09, 12:19
      @aksolotl racja, racja. Ostatnia płyta Mr. Bungle "California", to totalnie odjechana i szokująca płyta. Jeśli ktoś lubi dziwaczną i pokręconą muzykę, która jest świetnie zagrana i zaśpiewana, to ta płyta i ten zespół to dobry pomysł.
    • Gość: lodt Re: Z Czuba poleca IP: *.scansafe.net 16.02.09, 14:03
      Depeche Mode - fantastyczna ksiazka. Scena z wyobrazeniem sobie cygana w koszuli w wielkie czerwone grochy trzymajacego w reku recznie dziergana gitare rozsmieszyla mnie do lez w autobusie miejskim. Ludzie patrzyli sie na mnie podejrzliwie, a ja nie moglem skonczyc sie smiac. Polecam równiez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka