Dodaj do ulubionych

Z Czuba poleca

IP: *.cpe.marton.net.pl 20.02.09, 19:11
Za Vavamuffin i ogólnie za reggae wibracje macie ogromnego plusa:D Generalnie za wszystko macie ode mnie plusy, ale ten jest szczególnie duży.

A na Pablopavo, Reggaenatora, Gorga i spółkę czekam na Śląsku. Howgh!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oczytany Re: Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:24
      Świat dysku, o taaaaaak! Wielki plus za to masz bazyl. Ksiązki Terry'ego Pratchetta to wyjątkowa, choć na pewno orginalna seria. Polecam wszystkim bez wątpienia, nawet tym którzy nie trawią fantasy.
      A tym którzy lubią fantasy ( zakładam ze Świat Dysku już dawno mają za sobą) polecam świerzutką debiutancką powieść Petera Bretta pt. "Malowany człowiek". Właśnie okazał sie drugi tom. Pierwszą część połknołem w dwa wieczory, drugą w jeden, a to dlatego ze jest niemal o połowę krótsza. Dawno nie czytalem czegoś tak wciągającego. Polecam!
    • Gość: panPielgrzym Re: Z Czuba poleca IP: *.158.220.87.dynamic.jazztel.es 20.02.09, 23:30
      a ode mnie wielki plus za Buraka Som Sistema...swoją drogą nie wiedziałem, że zagrają na Openerze. Będzie po co wybrać się do Gdyni :)
    • Gość: boogieman Re: Z Czuba poleca IP: *.ar.wroc.pl 21.02.09, 01:54
      a ja polecam dwa pifffka :) i jakiś dobry shot pomiędzy....hmm...kurde każdy jest dobry xD
      Pozdro
    • Gość: Gość Re: Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 15:05
      Spiro , dzieki za spoiler zakończenia
    • Gość: rz Re: Z Czuba poleca IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.02.09, 16:21
      o tak! buraka som systema łege łege :)
    • Gość: q Re: Z Czuba poleca IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.09, 18:54
      Nie wiem, czy post rock jest nudny. Trzeba słuchać właściwych twórców i mieć specyficzny gust muzyczny. To, że kawałki Godspeed You Black Emperor! mają po 20 minut nie oznacza, że są nudne. Trzeba mieć niezłą percepcję i cierpliwość. Pozdr.
    • seventim Re: Z Czuba poleca 23.02.09, 07:23
      enter here www.99numbers.com
    • Gość: L. Re: Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 14:36
      Nie spodziewałem się post-rocka tutaj, więc jestem miło zaskoczony. Co prawda jakoś Irepress mnie nie chwyciło, ale czekam na kolejne rekomendacje! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka