Dodaj do ulubionych

Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera

IP: 193.59.114.* 25.02.09, 16:17
Wreszcie dobry tekst. Jak na Was - beniomaniaków...
Może zrozumiecie, że krytycy siwego nie są zwolennikami wąsatego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.chello.pl 25.02.09, 16:52
      Pan Engel to już się tylko do studia tv nadaje

----------
      cyfrowy-kiosk.nextpress.pl <<<< Prasa sportowa
    • Gość: brava Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:27
      @kamil
      nooo, czy ja wiem... ;|
    • Gość: mały Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.icpnet.pl 25.02.09, 17:43
      a nie za wcześnie trochę na mówienie o engelu jako nowym selekcjonerze? nie ma żadnej oficjalnej informacji o zwolnieniu beenhakkera
    • Gość: grabki Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: 212.59.245.* 25.02.09, 18:01
      Ja bym chciał Scolariego jest nie wiele droższy od Pana B.
    • Gość: greggis Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 18:07
      ja sie zastanawiam ostatnion czy nie wolałbym już tego Engela niż Leo który.... hmmm nie wiem jak opisac to co robi ostatnio z kadra i wogóle.. wczesniej broniły go wyniki, od czasu do czasu gra... ale to już naciągane. A teraz?
    • zdzislawsson Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera 25.02.09, 18:10
      Czy razem z Engelem do kadry trafi "magiczny ołówek" TVP?
    • Gość: Fear Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:10
      Ech, Scolari... pomarzyć można zawsze.
      A ile znaczy naprawdę dobry trener - popatrzmy na robotę Brucknera w Austrii.
    • Gość: ;/ Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:26
      pierwszy tekst GW o beenhakerze nie pisany na kolanach, chociaz engela tez nie trawię. Ale lepsza dżuma od cholery ;/
    • Gość: Arsenalek Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: 208.88.216.* 25.02.09, 18:29
      Mikolajczyk, bredzisz pan. Jakos Hiddink potrafi pogodzic obie role i nikt mu za uszami nie pier..... w Rosji. Zal panu dupsko sciska widocznie i tyle....

Moze niech Pierdniczek i Engel poprowadza kadre razem, zobaczymy wtedy jaki to PZPN ma genialny wydzial szkolenia?

Szkoda slow.....
    • Gość: Hugo Sanchez Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: 208.88.216.* 25.02.09, 18:33
      greggis, ale o co ci chodzi powiedz? Repra ostatnio grala o puknty jesienia, nie przerzneli meczu, wiec o co k....wa chodzi?
      Zaloze sie ze po awansie na Euro nie wychodzilem Leosiowi z d...y.
    • Gość: Majk Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 25.02.09, 18:33
      ja bym chcial Tomaszewskiego, Engel asystentem trenera a Piechniczek na menadzera kadry a Lato na rzecznika i wszystko bedzie OK
    • Gość: zenek Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.cable.ubr13.sgyl.blueyonder.co.uk 25.02.09, 18:40
      ale bzdury
    • Gość: Intronaut Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.chello.pl 25.02.09, 18:45
      Tomaszewskiego? Litości, on swoje zdolności w Starcie Łódź pokazał.
    • Gość: KIBIC Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:46
      pan Engel juz swoja szanse miał...A od Benhakera sie odczepcie...Jak wygrywalism z Portugalia to był noszony na rekach a teraz jest mieszany z błotem...troche szacunku.A zreszta to Leo jako pierwszy stworzył ,,druga" reprezentacje...i bardo dobrze bo Ci mlodzi chlopcy moga sie rozwijac.LEO jestesmy z Toba!
    • Gość: t Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:47
      zenada a nie artukul. Takim specjalistom jak autor dziekujemy, postoimy
    • Gość: Madalony Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.09, 18:48
      Ja Engela pamiętam jako bardzo dobrego selekcjonera ( fakt popełnił pare błędów). Ale właśnie ten selekcjoner wymyślił Żewłakowa przywrócił do kadry Krzynówka zmontował szkielet repry, który bardzo długo się trzymał. Tylko czy powinno się 2 razy wchodzić do tej samej rzeki ? :D
    • Gość: coś tam Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:55
      Co Wy gadacie w ogóle. Przecież z takim zapałem i motywacją do gry jaką mają ci nasi przebojowi zawodnicy, to żaden nawet najlepszy trener nie jest w stanie niczego zrobić. Tyle ludzi tak narzeka na Leo, a nikt nic nie mówi na temat tych piłkarskich nierobów, których za piłką chce się ganiać jedynie w zagranicznych ligach, bo tam czują zapach kasy.
    • Gość: Arek Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: 193.59.114.* 25.02.09, 19:05
      @KIBIC
      Lełon takoż swoją szansę miał. A w życiu tak bywa, że jak ktoś partoli robotę, to się go wywala, nie? No własnie - Endźel spartolil - pogoniony został. Podobnie z Lełonem. Chyba specjalne prawa mu się nie nalezą?
      @Hugo Sanchez
      Kadra ostatnio grała jesienią. I ostatni mecz wtopiła. W zasadzie poza meczem z Czechami nie zagrała przyzwoicie ani jednego meczu. Nie pamiętasz Słowacji i Słowenii?
    • fanmu78 Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera 25.02.09, 19:07
      Czy tylko ja zauważyłem ironię w tym artykule?
      Wyraźnie jest napisane co większości ludzi nie pasuje w Leo i zaraz jest przedstawione że Jurek robił bardzo podobne akcje.
      podsumowanie żarcik mający na celu pokazać że chcemy zmienić jednego trenera na innego który ma co najmniej tyle samo na sumieniu "dziwnych/głupich" zagrań
      p.s. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem to nie dopatrzy sie w tym artykule krytyki Leo.
    • Gość: ja Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:15
      Engel to dupa i tyle na trenera sie nie nadaje pokazal to w 2002r na mistrzostwach swiata i nie tylko a Leo to fachowiec
    • Gość: exe Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.szczecin.mm.pl 25.02.09, 19:18
      gratuluję autorowi artykólu zajomości piłki kopanej.Poziom tych wypocin doszedł do poziomu P.Janka K. speckomentatora i spec trenera.Pismaki dajcie wreszcie spokój obecnemu selekcjopnerowi i pzrestańcie wyciągać na afisz Lesnych Dziadków.Ich czas już minąl i oby bezpowrotnie.
    • kralik111 Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera 25.02.09, 19:20
      Oto 5 przykladow na to, dlaczego ci z czuba sa tak dennymi debilami o umyslach 5 letniego dziecka autycznego.
    • Gość: hydyszbumbęc Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera IP: *.brochow.net 25.02.09, 19:22
      fanmu, wydaje mi się, że każdy to zauważył. jak nie, to pewnie ma IQ 30. (właśnie, gdzie jest reklama testu?!). beenhakker już mnie drażni. zrobił, ile zrobił, jestem mu wdzięczny za me, ale ile można? niech już idzie do feyenoordu i nie wraca. myślałem, że jak przyjdzie zagramaniczny trener, to będzie lepiej, bo nauczy nas czegoś. on jest taki sam jak ta pzpnowska hołota. weźmy teraz jakiegoś trenera z osiągnięciami (wiem, leo też je miał, ale 100 lat temu).
    • darnaw Re: Jeśli Engel zastąpi Beenhakkera 25.02.09, 19:23
      Brawo! Świetny tekst, jakich dawno tu nie widziałem. Taki poziom proszę trzymać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka