Gość: Ozon IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 22:00 Nie przesadzajcie! Klęska to jest jak się przegra pięć albo sześć zero a nie 3:4... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: khai Re: Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atleti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 22:16 barsa cabron :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszeq Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. IP: *.pool85-53-11.dynamic.orange.es 01.03.09, 22:27 swietny mecz!!!! wlasnie wrocilem ze stadionu i do tej pory nie moge ochlonac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halamadrid Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.09, 22:53 zupełnie jak za czasów Kosy... www.youtube.com/watch?v=MOzxyMMg_dA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longus Victor Valdes IP: 193.26.131.* 01.03.09, 23:33 co z tego, że Barca ma wybitnych graczy w napadzie jak defensywa to ostatni porażka. VV po raz kolejny to udowodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Haker Re: Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atleti IP: *.spray.net.pl 02.03.09, 00:47 Barca Farsa - prawidłowo, Real depcze po piętach :D Oj będzie się działo w gran derby w maju :D Hala Madrid!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiranha Koniec Barcy? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.09, 01:22 To chyba już koniec popisów FC Barcelony w tegorocznych rozgrywkach Primera Division. Wspaniałe akcje Henry-Messi-Eto'o nie będą już dawać pewnych zwycięstw - to typowe dla Katalońćzyków. Lepiej, żeby w przyszłym sezonie stworzyli nową linię defensywną i pozyskali nowego bramkarza - bo bądźmy szczerzy, jedynym powodem, dla którego Victor Valdes gra to fakt, że Barca też chce mieć bramkarza-wychowanka jak Real Madryt. Jeśli w najbliższych dwóch spotkaniach Barca nie wygra z Almerią i Valladolid, to myślę, że możemy się już spodziewać zmiany lidera Primera Division. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Re: Koniec Barcy? 02.03.09, 03:06 Właśnie o tym rozmawiałem z kumplem niedawno, że Valdesowi zbyt często zdarzają się klopsy, które nie powinny się przytrafić, a Barcelona jest w tym wszystkim więźniem wielofrontowej rywalizacji z Realem. Tylko, że jeśli chodzi o ten aspekt (bramkarz-wychowanek) Barcelona przegrywa dość znacznie i albo w końcu przejrzą na oczy i kupią bramkarza z prawdziwego zdarzenia, albo wychowają sobie lepszego niż VV. Bo naprawdę, kurczowe się trzymanie tego "Real ma, to i my musimy" doprowadzi jeszcze do niejednej klęski, której nie musiałoby być... Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. 02.03.09, 06:43 Mecz sie dobrze rozpoczal dla barcelony... 1 min, Aguero sam na sam, boczna siatka, 3 min gol Heitingi nieslusznie nie uznany. Do meczu z Espanyolem Valdez bronil bardzo poprawnie, ale potem blad z Lyonem, teraz przy golu Forlana, barceolna traci za duzo cennych punktow przez bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALA MADRYT Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. IP: *.e-wro.net.pl 02.03.09, 06:43 "Na minutę przed końcem spotkania ładną akcję przeprowadził Sergio Aguero i pokonał Valdesa strzałem na długi słupek. Sędzia po chwili zakończył spotkanie." Widać że się nie oglądało meczu :] Ta chwila trwała 5 minut !!! HALA MADRYT Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. 02.03.09, 07:06 Barcelonka znowu przegrała??? Uuu, jaka szkoda... Dobrze im tak. Jeszcze niedawno jak wygrywali jak to oni nie cwaniakowali jakby wszystkie rozumy i stadiony pozjadali. Mam nadzieję, że w 1/8 finału Olympic Lyon nie powiedział jeszcze ostatniego słowa i dokopie na Camp Nou Barcelonce, a jak nie Lyon to jak w 1/4 trafią na jakiś mocny klub czyli angielski np. Manchester United czy Chelsea to tak dostaną w d..ę że hej. Skończą się marzenia o Lidze Mistrzów cieniasy. A i Real mam nadzieję nauczy jeszcze tych cwaniaków w Primiera Division i to Real wygra ligę hiszpańską a Barcelonce zostanie 2 miejsce w lidze. Wygrywać to sobie możecie najwyżej w marnej lidze hiszpańskiej (choć ostatnio nawet to wam nie wychodzi) ale w Lidze Mistrzów rządzi Anglia - angielskie superkluby i możecie Im stópki lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogumil.bogumil KLĘSKA? IP: *.chello.pl 02.03.09, 08:02 Przecież przegrali jedną bramką. Ale inaczej by się nie klikało, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: KLĘSKA? IP: *.chello.pl 02.03.09, 10:08 jak się wygrywa 0:2, a potem przegrywa to jest to klęska jak się ma 12 punktów przewagi w tabeli i w 3 tygodnie traci się 8 z nich to to jest klęska Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Re: KLĘSKA? 02.03.09, 16:16 Dokładnie, ale niektórzy nie potrafią spojrzeć szerzej jak widać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bee! Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 10:05 Porażka jak najbardziej zasłużona. W 2 min. nieuznana prawidłowo zdobyta bramka dla AM, choć karny naciągany. Najsłabszy gość na boisku Eto'o, co dotknął to zmarnował, gość musi mieć pustą bramkę żeby strzelić gola, będąc sam na sam z bramkażem strzela 3m nad poprzeczką - okropne. Napala się jak dziecko, jeszcze przy korzystnym wyniku dla Barcelony wdał się w kiwkę w polu karnym, tracąc piłkę, gdy przed pustą bramką stał Henry, alę Eto'o tak zazdrościł mu 2 goli, że na 3 nie mógł pozwolić, więc o podawaniu lepiej ustawionemu koledze, nawet nie myślał. Eto'o mocno nie pasuje do Barcelony, to świetny ale zmanierowany gwiazdor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeno Re: Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atleti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:21 Kibicuję Atletico od 18 lat przyczyna tej decyzji jest jedna. Kiedyś wysyłałem listy do klubów piłkarskich w Hiszpanii. Jedynie Atletico przysłało mi zdjęcie zespołu i znaczek, który noszę do dziś. Real i Barcelona wypięły się być może, że ich wielkość przerasta nawet Marsjan:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabiniasty dziennikarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:26 "W 19. minucie spotkania cudownym uderzeniem Franco pokonał Thierry Henry." Jak Barcelona ma wygrać skoro w ich ataku gra Franco, natomiast pełen podziw dla Atletico. Wygrali, chociaż na bramce stał Thierry Henry. Brawo!!! Ej, Dziennikarz za co Ci płacą? A może robisz to społecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Rock Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico.. IP: *.connecta.pl 02.03.09, 19:51 I gdzie są teraz kibice Barcelony? Chorągiewki, sezonowcy... a może już się przerzucili na jakąś inną drużynę. Dobrze, że tym razem trójka sędziowska, choć się starała, nie wypaczyła wyniku meczu. Nieuznany prawidłowy gol (nie mam pojęcia jak tam można było gwizdnąć spalonego), karny wcześniej też się należał Atleti (faul Marqueza na Aguero) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Barcelona przegrywa dramatyczny mecz z Atletico... IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.03.09, 22:13 Moim zdaniem Atletico jest równierz bardzo dobrym klubem a Barca.. no cóż przecierz nikt jeszcze nie wygrał wszystkich meczy w swojej lidze. Barcelona jest dla mnie liderem wszystkich zespołów xDxD Odpowiedz Link Zgłoś