Gość: Martin IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 20:28 FORZA JUVE!! www.juventus.soccer.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamilas Re: Liga wloska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 20:39 Wygrana juventusu z modena to wynik oczywist i niezaskakujacy. Modena to przeciez wloski przecietniak a nawet outsider. Ale juve pokazal ze dzielne kroczy po kolejne scudetto do kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek654 Re: Liga wloska 22.11.03, 22:58 A.C.Milan jest dużo lepszy od Juventusu. Milan to mój ulubiony klub a z resztą wygrał w tamtym roku lige mistrzów i w tym roku też wygra a Juventus przegra w 2 rundzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Liga wloska IP: *.planet.opole.pl 22.11.03, 21:07 Pavel is the BEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Liga wloska IP: *.lanet.wroc.pl 22.11.03, 21:11 Juve to shit!!!Forza Milan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intermaniak Re: Liga wloska IP: *.ulanow.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 21:16 juve buuuuuuuuuuu inter jjeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: Liga wloska 22.11.03, 21:42 FooooooooooooooooRZaaaaa JuuuuuuuuuuuuuVeeeeeeeeee !-! !-!-!-! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORZA MILAN Re: Liga wloska IP: 81.168.185.* 22.11.03, 23:20 JUVE WON!!!!!!!!KTO NIE LUBI LEGI TEN NIE LUV=BI JUVENTUSU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Zajebisty IP: *.ramtel.com.pl / 172.23.0.* 23.11.03, 00:56 Zajebisty artykuł, ąż nie wiadomo od czego zacząć!!!???!!!???!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Zajebisty IP: *.ramtel.com.pl / 172.23.0.* 23.11.03, 00:56 Zajebisty artykuł, aż nie wiadomo od czego zacząć!!!???!!!???!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Zajebisty IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 13:04 wudrukowałem go sobie i wziąłem do poczytania do kibla. Siedziałem 15 minut. Tylu newsów i ciekawostek z serie A nie ma nawet w najlepszych opracowaniach. Ciekawe ile autor dostał kasy za ten artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik duzo bramek IP: *.icpnet.pl 23.11.03, 23:04 artykul jak artykul ale ze kilka druzyn strzela 153 bramki w kolejce i traci tylko jedna to jest cos:)gratulacje za kolejny beton dla gazet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Liga wloska IP: *.bham.ac.uk 23.11.03, 23:11 .... "Wśród czołowych lig europejskich nie ma chyba drugiej, w której faworytów dzieliłaby od reszty stawki tak wielka przepaść sportowa, organizacyjna i finansowa".... jest redaktorku, jest i wystarczy do tego ciut oleju we lbie (czego pewnie w gazetce nie wymagaja - stad tak durne teksty!) i spojrzenie na inne ligi - dla przypomnienia wiec inter/lazio maja raptem 1 punkt przewagi nad parma wiec daleko chyba do "przepasci sportowej". A patrzac na ligi to slyszal to redaktorek o niejakiej anglii??? Tamze przewaga tercetu (arsenal/chelsea/manchester) jest o wiele bardziej znaczaca (nad reszta druzyn) niz we wloszech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartol Re: Liga wloska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 07:33 Widzę że Maretin działa! Pozdrawiam Autor tego tekstu chyba z 5 lat siedział w pierdlu i nie wie co się dzieje! A te jełopy co piszą źle o JUVE jeszcze zobaczą jak się ten sezon zakończy! Zobaczymy kto odpadnie w 2 rundzie LM! Odpowiedz Link Zgłoś