Gość: ziuta Re: Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 21:06 Nawet trochę współczuję tym Sanmarińczykom, bo "to taka sympatyczna grupa" - alem żądna goli! Naszych goli! Sorry San Marino, business is business Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 01.04.09, 21:09 „ W tej bajecznej okolicy piłkę kopie ok. 1000 osób. Liga republiki składa się z dwóch grup, w sumie 15 drużyn. Ale najlepsza, San Marino Calcio, jest tak dobra (grają w niej też Włosi), że bije bez trudu reprezentację. Występuje we włoskiej Serie C2. ” www.rp.pl/artykul/60511,188429_San_Marino_pamieta_Furtoka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acid Szpaku rulez IP: *.chello.pl 01.04.09, 21:11 Roger szuka Jelenia... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Szpak pieje :) 01.04.09, 21:15 Cud natury. Ale też prowadzący polscy piłkarze to cud rzeczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: body71 Re: Czecy : Słowacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:18 Gdzie w necie można obejrzeć Czechy:Słowacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p oda do Boruca IP: *.aster.pl 01.04.09, 21:21 A mi sie podobalo zachowanie Szpaka i publicznosci. Powinnismy wspierac Artura! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 212.76.37.* 01.04.09, 21:16 uuuuuuuuuuuuu ale faul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 01.04.09, 21:18 Kielce potwierdzają, że są miastem zje**w... kij wam w nery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 82.139.30.* 01.04.09, 22:34 O co ci chodzi?O Wisłę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 212.76.37.* 01.04.09, 21:19 ale faul i to pod koniec połowy...współczuję mu...ale wygrywamy 4:0 i to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajawieniec leo Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 80.53.178.* 01.04.09, 21:23 Jest dobrze! Oby tak dalej. Leo ich dobrze zmotywowal. www.leobeenhakker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Kibole to matoły. Zaśpiewajmy razem: LEO, LEO, LEO 01.04.09, 21:24 Cóż za triumf! Polska spadła do 5 dziesiątki w rankingu FIFA, ale śpiewajmy, cieszmy się. Ten Leo to jednak geniusz, wygramy z San Marino. A już myślałem, że te 850000 euro rocznie to jak psu w dupę. Warto było, żadna tam polska myśl trenerska nie dałaby rady gwiazdom San Marino dokopać. DO TEGO TRZEBA ZAWODOWCA, GURU PIłKI I PIERWSZEGO GENTLEMANA światowego futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
ogar Polska - San Marino Z czuba i na żywo 01.04.09, 21:25 Nie oglądam, bojkotuje. Chwała tym, którzy wymyslili zczuba.pl ;) Jezeli piłkarze mają nadzieję, że sie zrehabilitują bo strzela 6 bramek - to sie grubo mylą. Powinni codziennie oglądać pamiętny mecz polskich szczypiornistów z Norwegia. Mam nadzieję, że sie chociaż zaczerwienią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 01.04.09, 21:25 Nie wiem co Pan Jacek „Szuflada” Gmoch palił, ale niech zmniejszy dawkę o połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubica fan Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.ib.tcz.pl 01.04.09, 21:26 ale wiocha gra repra a te wieśniaki (nie wszyscy oczywiście) śpiewają obraźliwe teksty w kierunku Wisły Kraków można nieprzepadać za inną drużyną ale to mecz reprezentacji zaraz potych przyśpiewkach Szpakowski mówi że świetny doping żal normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaze Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.zamek.net.pl 01.04.09, 21:26 Słyszeliście co mówił szaranowicz przed meczem ? Że to bedzie trudny mecz dla...Szpakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 01.04.09, 21:28 Szkoda, że nie znam holenderskiego ani portugalskiego, ale z miłą chęcią poczytałbym holenderskie gazety po remisie 0:0 z Macedonią, albo portugalskie po remisie z Albanią. Ciekawe czy taka zawiść to tylko u nas, Polaczków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:37 Co ty k.rwa taki malkontent jesteś? A co po takiej szmaciance w Belfaście mam mówić że jest dobrze, a gó... jest dobrze!A co mnie k.rwa obchodzi jakaś Holandia czy Portugalia! Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Polska - San Marino Z czuba i na żywo 01.04.09, 21:28 po co Pan Bóg stworzył San Marino..??? Po to,żeby Polska mogła wygrać jeden mecz..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Pytanie do ekspertow... IP: *.munitus.3s.pl 01.04.09, 21:33 Po co bramkarz wychodzac do pilki ma krzyczec Moya? Czy to na czesc tego hiszpanskiego tenisisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plo starcie gigantow IP: *.eranet.pl 01.04.09, 21:33 Nalezy zastanowic sie nad zdrowiem psychicznym rozradownaych kibicow na trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
ogar Re: starcie gigantow 01.04.09, 21:54 rzeczywiście giganci. i Polska i San Marino.Ta sama liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alez fajnie Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.55-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.04.09, 21:35 ha ha ha ha i znowu sporzycie wzrosnie , alez fajnie , a jeszcze moze ktos kogos gdzies i znowu bedzie mozna o czyms popisac , alez fajnie , chleba i igrzysk , alez fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Dla Szpakowskiego to ważny mecz 01.04.09, 21:35 Jak skwapliwie wyliczył "Tygodnik kibica", jest to setne spotkanie komentowane przez Dariusza Szpakowskiego wraz z byłym piłkarzem reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:37 Ach, mogło być 6-0! Jeleń minimalnie chybił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Polska - San Marino Z czuba i na żywo 01.04.09, 21:41 Śmieszy mnie do łez ta erupcja radości sprawozdawców z wyniku meczu i myślę, że gdyby nasze orły grały nie z trampkarzami z San Marino, a z reprezentacją trzeciej B, radocha byłaby jeszcze większa - 10:0 jak w banku hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Polski komentarz to debilizm na zywo IP: *.pools.arcor-ip.net 01.04.09, 21:52 W domu w Niemczech mam TV na ktorym rownoczesnie z ARD ogladam wasz mecz w podgladzie .Zmieniam tez te obrazy ,tak ,ze slysze polski komentarz.Panie Boze ,spusc zaslone milosierdzia na tych waszych niekompetentnych pajacow. W ARD komentuje tez Günther Netzer , az przyjemnie sluchac tego faceta.Tak sie zastanawiam, dlaczego wy Polacy musicie miec tak wszystko popierd....e.Nie stac was przynajmniej na jedna rzecz na poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volks Re:Polski komentarz to debilizm na zywo IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 21:55 ŻE GDZIE MASZ TV?? Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Re:Polski komentarz to debilizm na zywo 01.04.09, 21:57 Günter, panie Janku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Polski komentarz to debilizm na zywo IP: *.pools.arcor-ip.net 01.04.09, 22:06 Akurat to imie mozna tez pisac mit th. Ten sie pisze bez h ,masz recht.Bin Johann a nie jakis tam nadwislanski buc Janek, zapamietaj to sobie.Ciekawe ,czy Polaczki ten mecz wygraja, musi byc roznica bramek MINIMUM 10 ,inaczej znaczy ,ze Paljaki daly doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re:Polski komentarz to debilizm na zywo IP: *.bagu.cable.ntl.com 01.04.09, 22:20 O gowno schujowe wyplynelo co dziwne przy zwyciestwie Polakow ,gdy wygrywamy szczur chowa sie i udaje ze go nie ma.Taki juz los szczurka kanalowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moli Re:Polski komentarz to debilizm na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:38 kogo widze ... prowokatora nr 1 ukrywajacego sie gdzies mam nadzieje , ze nie na polskiej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Re:Polski komentarz to debilizm na zywo IP: 195.117.201.* 01.04.09, 21:58 Ogólnie z Niemcami to jest tak, że przyjemnie słuchać. Tylko słuchać. BTW: Poza Heidi Klum i Claudią Shiffer urodziła się u Was jakaś kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baz RPA... RPA... IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 21:43 a tam wychodzimy z grupy!!! Są fantastyczni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy Re: Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:44 Brawo Polska reprezentacja TYLKO Z SAN MARINO I EWENTUALNIE Z REPREZENTACJĄ TADŹYKISTANU MOŻECIE SIE WYKAZAĆ!!! Brawo, cieszmy sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoker Re: Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.mtm-info.pl 01.04.09, 21:48 WASYL asysta!!!! jeaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! z czuba kocha Wasyla, Wasyl sie odpłaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Polska - San Marino Z czuba i na żywo IP: *.g2.isko.net.pl 01.04.09, 21:49 żal mi Sanmarinczyków :( krzywde nam jakąś zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś