Dodaj do ulubionych

Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole

IP: *.aster.pl 02.04.09, 21:16
Częściej chciałoby się oglądać takie widowiska, czy nie można by
zakazać krycia?
Obserwuj wątek
    • el_kooba Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole 02.04.09, 21:23
      Wszystkie swoje bramki w tych eliminacjach strzelił San Marino. W pierwszym
      meczu dał żenujący popis gó...ażerii, a teraz jeszcze ironicznie się pyta, czy
      zostanie najlepszym piłkarzem w Polsce. Nie sądzę. Sądzę natomiast, że w końcu
      wypieprzą go z Boltonu i będzie zmuszony szukać sobie roboty w Polsce.
      • Gość: ciota Wyluzuj el_kooba, nie marszcz tak czola piszac IP: *.ang.sth.bostream.se 02.04.09, 22:11
        Zawisc cie zzera czy co? Nie mozna sie po prostu cieszyc tylko
        trzeba wyciagac brudy? Zrobil dobra robote i juz...przeciez wiadomo,
        ze pytal sie zartem a tobie trzeba to tlumaczyc...
        • Gość: ee Re: Wyluzuj el_kooba, nie marszcz tak czola pisza IP: *.76.classcom.pl 02.04.09, 23:31
          nie ozszukujmy sie
          eddie 'strzelil' tylko jednego gola.. reszta to jakies przypadkowe odbicia..
          oczywiscie mozna powiedziec ze pilka szuka go na boisku [hahaha].

w ostatnim meczu [ogladalem tylko 1 polowe] zaprezentowal sie jako egosita
          raczej a nie pilkarz

wyniku rzecz jasna gratuluje ale to nie byl gwiador ebi ale ebi farciarz razcej.

a ze pytal zartem? i tak podsumowac warto jego wystep. w polsce [i nie tylko]
          jest zasada huraoptymizmu [to chyba z rosyjskiej mysli militarnej] jak nie idzie
          to wszyscy zli jak idzie to wszyscy dobrzy a negatywne oceny sa nei na miejscu..

i to nie jest zawisc tylko czezwa ocena.
          • Gość: luzakis a gol saganowsiego ze spaloneho (ebi)? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.04.09, 01:53
      • Gość: erdezet Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 23:05
        i jeszcze w kółko pokazujecie tę diode na nosie na tym ch..owym
        zdjęciu
      • Gość: Szutruknahhunte Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.centertel.pl 02.04.09, 23:36
        Nie wszystkie, strzelił 6: 5 San marino i 1 Słowacji, która
        pokazała, że jest dobrym zespołem.
      • fishinthesea Wyłazi z Ciebie Polactwo... 03.04.09, 10:12
        el_kooba on nawet w swoich słabszych momentach gra w piłkę lepiej od ciebie. Ale nie oczekuję, że to zrozumiesz, bo takiemu "nad człowiekowi" jak ty zapewne nigdy nie zdarzają się chwile słabości...
    • Gość: Jooker Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: 89.100.107.* 02.04.09, 21:37
      ...to jest żałosne, on myśli że jak pokopał trochę w Holandii to będzie w Polsce
      idolem??? komediant... puknał jakieś babole zbieraninie podwórkowej i wielce
      piłkarz z niego... podliczymy co ukuje Czechom,Słowakom...ehhhh co za pajac...
    • Gość: Pio Sodówa uderza do główki:? IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 21:39
      Panie Smolarek jesteś Pan nikim. Porównywanie Pana do Pana ojca to kpina!

Wygraliście z San Marino i co? Wybaczyć Wam mamy? Nigdy w życiu. Z San Marino wygra każdy. Nawet kluby z Regional Liga ;) (wszak to ten sam poziom).

Więcej rozwagi w wypowiedziach pseudo gwiazdorzyny. Wygrana z San Marino nic na dobre nie znaczy. Wygrajcie przekonywująco resztę meczy to pogadamy ;).

• Gość: ee Re: Sodówa uderza do główki:? IP: *.76.classcom.pl 02.04.09, 23:35
        nikim to przesada raczej
        nie jest w kazdym razie moim idolem. i na idola musi popracowac w boltonie [sic]
        i w lepszych meczach.

ah no i pytanie do pane ben hauera: dlaczego blaszczykowski wszedl w 2
        polowie???!!! to bylo chore i nie profesjonalne [chyba ze prosil ze chce i wogule]
      • Gość: pio Re: Sodówa uderza do główki:? IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 23:52
        Nikim to fakt przesada. W Borussi był kimś. Potem się zeszmacił za kasę ;).
      • fishinthesea Używasz języka agresjii. Odpowiadając w tym samym 03.04.09, 10:13
        tonie powiem tylko, że nikim to ty jesteś...
    • Gość: tyna Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:48
      tylko ze Ebi strzelił 4 gole! :D
    • Gość: Bamshe Panie Smolrek troche pokory bo rosniesz na buca IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.04.09, 21:49
      nikt nie jest niezastapiony, a Smolarek czescioej gra piach niz ma mecz dobry.
    • Gość: Gosc Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.retsat1.com.pl 02.04.09, 21:52
      Ebi z San Marino strzelil i sie cieszy a ze to 201 druzyna to On
      chyba nie wie w klubie siedzi na ławce
    • Gość: normalny Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.chello.pl 02.04.09, 21:53
      Spróbujcie anonimowi "fachowcy" zza szklanego ekranu strzelić taką bramkę z
      powietrznego woleja a później komentujcie wypowiedzi Smolarka. Pokazał, że umie
      strzelać bramki i ma prawo twierdzić, że boski Leo pozbawił go BEZPODSTAWNIE
      możliwości strzelenia kolejnych, bramek sadzając Ebiego na trybunach w Belfaście
      a wpuszczając na boisko potykającego się o własne nogi, pożal się Boże ...
      Polaka rogera (świadomie z małej litery). Leo, why??? For money???
    • Gość: ksp Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:53
      Zal d..e ściska jak się w mediach wszyscy podniecają że wygrali z san marino
      przecież im każdy klepie po 5 6;0 bo po 5 golach żadnej szanującej się
      drużynie się już biegac nie chce a tu wielkie halo że wygrywamy 10;0.Z San
      marino to jak bym zebrał ekipe z podwórka to byśmy ich ograli.
      • Gość: pacal czyli w naszej grupie nie ma szanujących się ekip IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 23:58
        poza Polską.

Każdy im klepie 5-6? Czyli kto?
        Bo reszta grupy jakoś nie umiała im wtrzepać więcej niż 3-4 bramki.
        Z pewnością specjalnie, by nie dołować outsiderów, tak tak.

A w eliminacjach MŚ przy równej ilości punktów się liczy różnica bramek, nie
        bezpośrednie mecze...

Czyli tak jakbyśmy zarobili bonusowy, 4-ty punkt, bo kto będzie chciał nas
        wyprzedzić będzie musiał mieć 1 punkt wiecej, bramkami raczej nie wygra.
        • Gość: Pio Jeszcze raz powtórzę... IP: *.uml.lodz.pl 03.04.09, 00:14
          Nie wiem jak to jest, ale bramki ze słabeuszami nie będą się liczyć w ostatecznym rozrachunku.

10-0 i co z tego? I to jeszcze grając pierwszym składem, bo baliśmy się o wyniki (sic!). Na taki mecz wpuszcza się głębokie rezerwy i i tak się wygrywa (San Marino super potęga z rankingu FIFA pos #201).

Super. Podbudowali sobie EGO a i tak grali jak łamagi. Obejrzyj mecz na chłodno bez emocji zobaczysz ile strat mieliśmy :D. Ile z tego wykorzystałyby lepsze drużyny? :P.
          • Gość: pacal pleciesz IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 00:25
            Nie wiem skąd to wziąłeś że bramki z San Marino się nie liczą w tabeli grupowej.
            To jakaś bzdura, usłyszałeś że dzwonią, ale nie wiesz w jakim kościele. Nie
            liczą się dopiero później, jak się będzie porównywać zespoły z drugich miejsc z
            różnych grup.

Oglądałem mecz bez emocji, jednym okiem bo byłem zajęty czymś innym.
            Nie komentuję gry, bo mogliśmy wygrać 2x tyle, tylko wynik, który uważam za
            wartościowy. I wcale nie obciachowy - to jest dopiero głupota!

Wartościowy, bo inne zespoły z grupy będą z nimi miały bilans +6/7 bramek, więc
            my z naszym +12 zarobiliśmy bonus 5-6 bramek nad resztą.

Czyli na dobrą sprawę inni będą musieli mieć na koniec punkt więcej by nas
            wyprzedzić. Może się przydać.
            • Gość: ds Re: pleciesz IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 03.04.09, 00:50
              nie ma sie czym podgniecac, wtopimy z czechami i po zawodach...
    • incipit Piłkarz roku wśród kelnerów 02.04.09, 21:54
      Piłkarz roku wśród kelnerów. Gratulacje.

Jak to niektórzy mówią, chce podskoczyć wyżej d...
    • Gość: red Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.chello.pl 02.04.09, 22:02
      uwielbiam smolara zajebiste poczucie luz dystans ironia indywidualista
    • Gość: MEK Jak widzę tą czarną mordę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 22:10
      ..tego rogera, to jest mi niedobrze - po co i dla kogo on tam gra?! Jest
      zwykłym drewnem, niczym się nie wyróżnia, a to że 5 razy na mecz zadrybluje,
      nie zawsze ze skutkiem nie czyni go ani trochę lepszym od naszych POLSKICH
      piłkarzy w kadrze. Żenada, że muszę oglądać Brazylijczyka z orłem na piersi -
      idź precz, skąd przyszedłeś i nie wracaj nigdy - największe nieporozumienie ze
      strony benhakera to było powołanie tego nieudacznika.
      • Gość: shawtyy Re: Jak widzę tą czarną mordę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 00:18
        największym nieporozumieniem jest czytać twoje prymitywne posty.
    • Gość: Piotrek Gumulec ale smolarek jest brzydki IP: *.magma-net.pl 02.04.09, 22:11
      ale smolarek jest brzydki
    • Gość: ppp Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.228.foxnet.com.pl 02.04.09, 22:22
      smolarek moze jest dobry, ale jak gra z przecietniakami, w przypadku
      mocniejszych ekip tylko raz z portugalia stanal na wysokosci zadania

na euro i mundialu, gdy był potrzebny, byl tak samo szary jak reszta reprezentacji

no i liga angielska, bolton aktualnie 12 druzyna w tabeli, a smolarek ma i tak
      problemy, zeby w znalesc miejsce w podstawowej 11

podsumowujac, smolarek jako gwaiazda to on niestety moze swiecic na meczach w
      baku, kiszyniowie czy san marino, ale nie w paryzu, madrycie czy londynie

• j.hejenkowski Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol 02.04.09, 22:39
        Zagłosuję na niego, jeśli strzeli w czterech następnych meczach eliminacji
        cztery gole.
      • Gość: ee Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.76.classcom.pl 02.04.09, 23:38
        ma za male miesnie ale pewnie jest chory na anoreksje
    • Gość: inax Re: Smolarek: jestem kozak ahahaha IP: *.akk.net.pl 02.04.09, 22:53
      żałosny facet, "piłkarz roku" ahahah chyba pierdoła roku bo San Marino to strzelić można i 10 samemu i to żaden wyczyn. ahahaha trzeba bylo grać dla Holandii i strzelać po 3 bramki Niemcom, Anglikom, wtedy to by jakoś wyglądało. ale chwalić sie z 3 goli strzelonym amatorom? to tak jakbym sie chwalił że ze sprawdzianu z dodawania na liczbach naturalnych dostałem 6 ahahah
    • Gość: eusebio723 Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.cdma.centertel.pl 02.04.09, 22:58
      Smolarek jest BARDZO DOBRYM piłkarzem i zasługuje na mjejsce w
      pierwszej jedenastce swojego klubu a szczegulni w
      reprezentacji.Dlamnie SMOLAREK to nalepsz piłkarz świata!!!!!!!
    • Gość: Małgoś ^^ Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 23:25
      Jego gole są fantastyczne, doskonale czyta grę, ale on ma zadatki na taką
      "niedobrą" gwiazdę... Strzelił cztery gole San Marino, a już gwiazdoruje .!
      • Gość: D Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.bagu.cable.ntl.com 02.04.09, 23:31
        Ebi trzymaj sie ! Oby tak dalej ! Malkontentami z forum sie nie
        przejmuj,cokolwiek reprezentacja ugra to i tak jest zle.Teraz jest zle bo
        wygraliscie 10-0 i chlopaczkom gul podkoczyl czeu taka rzez,ze mozna byl wygrac
        3-0,4-0 ale nie tak-a pozniej na koncu eliminacji wytknac Wam stosunek bramek ze
        ze malo gdyby bramki decydowaly...

Pozdro z Manchesteru !
        • Gość: Pio W ostatecznym rozrachunku i tak bramki IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 23:36
          Z San Marino nic nie będą znaczyć, bo są odrzucane :0.
          • Gość: pacal nie, nie są IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 00:15
            Są odrzucane dopiero przy wyliczaniu które zespoły z drugich miejsc mają grać w
            barażach.

Ale nie przy obliczaniu które miejsce zespół zajmie w tabeli grupowej. Przy tak
            wyrównanej grupie łatwo mogą się zdarzyć równe punkty na koniec, więc te 10:0
            może stanowić języczek u wagi który przesunie nas to oczko w górę a przeciwników
            zepchnie z premiowanego miejsca 1 czy 2.
    • Gość: zerwikaptur jak strzelisz chociaż jednego gola angolom, albo IP: *.chello.pl 02.04.09, 23:35
      hiszpanom, ale to chyba niewykonalne z twoją formą. kelnerom strzelić nie
      sztuka. sztuka to strzelać równym sobie, a już na pewno lepszym.
    • Gość: kocz Ebi czyli Ksiaze San Marino IP: *.nwrknj.east.verizon.net 02.04.09, 23:37
      W slabym Boltonie nie moze wejsc na lawke rezerwowych bo siedzi na
      trybunach .....zenada
    • Gość: diablo Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 00:04
      ebi jesteś żenujący, wywalcz pierwszy plac w boltonie, albo graj
      chociaż po 15 minut, to da ci to może podstawy do noszenia wysoko
      głowy.
    • Gość: agi Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 00:32
      Mam nadzieję, że Ebi zostanie Piłkarzem Rocku! :D
      Szacunek i oby tak dalej! :)
      • Gość: ds Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 03.04.09, 00:52
        ?????!!!!
    • Gość: fanka Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 00:33
      W główce mu się poprzewracało, niech Niemcom tyle szczeli bramek, to
      wtedy będzie bramkarzem roku, a teraz??????????? Dobry żart,
      hihihihi.
      • Gość: Marcin R Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.171.103.226.static.crowley.pl 03.04.09, 01:14
        Chyba jednak nie wszyscy zrozumieli mocno ironiczny ton tej
        wypowiedzi,zreszta mam zal do GW ,ze umiescila te kwestie Smolarka w
        tytule wywiadu,bo moze być ona mocno prowokacyjna dla motłochu....
        • Gość: sekretarzPZPR Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.dsl.bell.ca 03.04.09, 01:47
          Miernota Smolarek w takiej samej druzynie jak Bolton chwali sie soba!
          Bolton tez juz go nie chce! Poczekajmy a zobaczymy prawdziwy efek
          gry tego fenomena!Ptasi mozdzek, ktory potrafi strzelic gole TYLKO
          kelnerom z SAN Marino. Ale jaja!

• ya-nek Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole 03.04.09, 04:05
      Zalosny pilkarzyna. Do meczu z San Marino wystarczylo wystawic
      pierwsza z brzegu druzyne II-ligowa...
    • Gość: non_logos Pomieszało się w kurzej głowce IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 07:42
      Stempel gromadzki-prościuch - nooo skromny to on nie
      jest.,,Wielki,,piłkarz bo strzelił bramki OSTATNIEMU ZESPOŁOWI NA
      ŚWIECIE.Drużyna kelnerów,z zadufanym trenerem-brrrr.
    • Gość: Australijczyk Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 08:01
      Ty dupku smolarku,ja gram w Australii w 4 lidze i gwarantuję,że tym kalnerom strzelił bym dwa razy tyle co ty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka