Gość: rex IP: *.aster.pl 02.04.09, 21:16 Częściej chciałoby się oglądać takie widowiska, czy nie można by zakazać krycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_kooba Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole 02.04.09, 21:23 Wszystkie swoje bramki w tych eliminacjach strzelił San Marino. W pierwszym meczu dał żenujący popis gó...ażerii, a teraz jeszcze ironicznie się pyta, czy zostanie najlepszym piłkarzem w Polsce. Nie sądzę. Sądzę natomiast, że w końcu wypieprzą go z Boltonu i będzie zmuszony szukać sobie roboty w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciota Wyluzuj el_kooba, nie marszcz tak czola piszac IP: *.ang.sth.bostream.se 02.04.09, 22:11 Zawisc cie zzera czy co? Nie mozna sie po prostu cieszyc tylko trzeba wyciagac brudy? Zrobil dobra robote i juz...przeciez wiadomo, ze pytal sie zartem a tobie trzeba to tlumaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Wyluzuj el_kooba, nie marszcz tak czola pisza IP: *.76.classcom.pl 02.04.09, 23:31 nie ozszukujmy sie eddie 'strzelil' tylko jednego gola.. reszta to jakies przypadkowe odbicia.. oczywiscie mozna powiedziec ze pilka szuka go na boisku [hahaha]. w ostatnim meczu [ogladalem tylko 1 polowe] zaprezentowal sie jako egosita raczej a nie pilkarz wyniku rzecz jasna gratuluje ale to nie byl gwiador ebi ale ebi farciarz razcej. a ze pytal zartem? i tak podsumowac warto jego wystep. w polsce [i nie tylko] jest zasada huraoptymizmu [to chyba z rosyjskiej mysli militarnej] jak nie idzie to wszyscy zli jak idzie to wszyscy dobrzy a negatywne oceny sa nei na miejscu.. i to nie jest zawisc tylko czezwa ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzakis a gol saganowsiego ze spaloneho (ebi)? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.04.09, 01:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erdezet Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 23:05 i jeszcze w kółko pokazujecie tę diode na nosie na tym ch..owym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutruknahhunte Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.centertel.pl 02.04.09, 23:36 Nie wszystkie, strzelił 6: 5 San marino i 1 Słowacji, która pokazała, że jest dobrym zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
fishinthesea Wyłazi z Ciebie Polactwo... 03.04.09, 10:12 el_kooba on nawet w swoich słabszych momentach gra w piłkę lepiej od ciebie. Ale nie oczekuję, że to zrozumiesz, bo takiemu "nad człowiekowi" jak ty zapewne nigdy nie zdarzają się chwile słabości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jooker Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: 89.100.107.* 02.04.09, 21:37 ...to jest żałosne, on myśli że jak pokopał trochę w Holandii to będzie w Polsce idolem??? komediant... puknał jakieś babole zbieraninie podwórkowej i wielce piłkarz z niego... podliczymy co ukuje Czechom,Słowakom...ehhhh co za pajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Sodówa uderza do główki:? IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 21:39 Panie Smolarek jesteś Pan nikim. Porównywanie Pana do Pana ojca to kpina! Wygraliście z San Marino i co? Wybaczyć Wam mamy? Nigdy w życiu. Z San Marino wygra każdy. Nawet kluby z Regional Liga ;) (wszak to ten sam poziom). Więcej rozwagi w wypowiedziach pseudo gwiazdorzyny. Wygrana z San Marino nic na dobre nie znaczy. Wygrajcie przekonywująco resztę meczy to pogadamy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Sodówa uderza do główki:? IP: *.76.classcom.pl 02.04.09, 23:35 nikim to przesada raczej nie jest w kazdym razie moim idolem. i na idola musi popracowac w boltonie [sic] i w lepszych meczach. ah no i pytanie do pane ben hauera: dlaczego blaszczykowski wszedl w 2 polowie???!!! to bylo chore i nie profesjonalne [chyba ze prosil ze chce i wogule] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Sodówa uderza do główki:? IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 23:52 Nikim to fakt przesada. W Borussi był kimś. Potem się zeszmacił za kasę ;). Odpowiedz Link Zgłoś
fishinthesea Używasz języka agresjii. Odpowiadając w tym samym 03.04.09, 10:13 tonie powiem tylko, że nikim to ty jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyna Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:48 tylko ze Ebi strzelił 4 gole! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamshe Panie Smolrek troche pokory bo rosniesz na buca IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.04.09, 21:49 nikt nie jest niezastapiony, a Smolarek czescioej gra piach niz ma mecz dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.retsat1.com.pl 02.04.09, 21:52 Ebi z San Marino strzelil i sie cieszy a ze to 201 druzyna to On chyba nie wie w klubie siedzi na ławce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.chello.pl 02.04.09, 21:53 Spróbujcie anonimowi "fachowcy" zza szklanego ekranu strzelić taką bramkę z powietrznego woleja a później komentujcie wypowiedzi Smolarka. Pokazał, że umie strzelać bramki i ma prawo twierdzić, że boski Leo pozbawił go BEZPODSTAWNIE możliwości strzelenia kolejnych, bramek sadzając Ebiego na trybunach w Belfaście a wpuszczając na boisko potykającego się o własne nogi, pożal się Boże ... Polaka rogera (świadomie z małej litery). Leo, why??? For money??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:53 Zal d..e ściska jak się w mediach wszyscy podniecają że wygrali z san marino przecież im każdy klepie po 5 6;0 bo po 5 golach żadnej szanującej się drużynie się już biegac nie chce a tu wielkie halo że wygrywamy 10;0.Z San marino to jak bym zebrał ekipe z podwórka to byśmy ich ograli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal czyli w naszej grupie nie ma szanujących się ekip IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 23:58 poza Polską. Każdy im klepie 5-6? Czyli kto? Bo reszta grupy jakoś nie umiała im wtrzepać więcej niż 3-4 bramki. Z pewnością specjalnie, by nie dołować outsiderów, tak tak. A w eliminacjach MŚ przy równej ilości punktów się liczy różnica bramek, nie bezpośrednie mecze... Czyli tak jakbyśmy zarobili bonusowy, 4-ty punkt, bo kto będzie chciał nas wyprzedzić będzie musiał mieć 1 punkt wiecej, bramkami raczej nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Jeszcze raz powtórzę... IP: *.uml.lodz.pl 03.04.09, 00:14 Nie wiem jak to jest, ale bramki ze słabeuszami nie będą się liczyć w ostatecznym rozrachunku. 10-0 i co z tego? I to jeszcze grając pierwszym składem, bo baliśmy się o wyniki (sic!). Na taki mecz wpuszcza się głębokie rezerwy i i tak się wygrywa (San Marino super potęga z rankingu FIFA pos #201). Super. Podbudowali sobie EGO a i tak grali jak łamagi. Obejrzyj mecz na chłodno bez emocji zobaczysz ile strat mieliśmy :D. Ile z tego wykorzystałyby lepsze drużyny? :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal pleciesz IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 00:25 Nie wiem skąd to wziąłeś że bramki z San Marino się nie liczą w tabeli grupowej. To jakaś bzdura, usłyszałeś że dzwonią, ale nie wiesz w jakim kościele. Nie liczą się dopiero później, jak się będzie porównywać zespoły z drugich miejsc z różnych grup. Oglądałem mecz bez emocji, jednym okiem bo byłem zajęty czymś innym. Nie komentuję gry, bo mogliśmy wygrać 2x tyle, tylko wynik, który uważam za wartościowy. I wcale nie obciachowy - to jest dopiero głupota! Wartościowy, bo inne zespoły z grupy będą z nimi miały bilans +6/7 bramek, więc my z naszym +12 zarobiliśmy bonus 5-6 bramek nad resztą. Czyli na dobrą sprawę inni będą musieli mieć na koniec punkt więcej by nas wyprzedzić. Może się przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: pleciesz IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 03.04.09, 00:50 nie ma sie czym podgniecac, wtopimy z czechami i po zawodach... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Piłkarz roku wśród kelnerów 02.04.09, 21:54 Piłkarz roku wśród kelnerów. Gratulacje. Jak to niektórzy mówią, chce podskoczyć wyżej d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.chello.pl 02.04.09, 22:02 uwielbiam smolara zajebiste poczucie luz dystans ironia indywidualista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEK Jak widzę tą czarną mordę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 22:10 ..tego rogera, to jest mi niedobrze - po co i dla kogo on tam gra?! Jest zwykłym drewnem, niczym się nie wyróżnia, a to że 5 razy na mecz zadrybluje, nie zawsze ze skutkiem nie czyni go ani trochę lepszym od naszych POLSKICH piłkarzy w kadrze. Żenada, że muszę oglądać Brazylijczyka z orłem na piersi - idź precz, skąd przyszedłeś i nie wracaj nigdy - największe nieporozumienie ze strony benhakera to było powołanie tego nieudacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawtyy Re: Jak widzę tą czarną mordę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 00:18 największym nieporozumieniem jest czytać twoje prymitywne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Gumulec ale smolarek jest brzydki IP: *.magma-net.pl 02.04.09, 22:11 ale smolarek jest brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.228.foxnet.com.pl 02.04.09, 22:22 smolarek moze jest dobry, ale jak gra z przecietniakami, w przypadku mocniejszych ekip tylko raz z portugalia stanal na wysokosci zadania na euro i mundialu, gdy był potrzebny, byl tak samo szary jak reszta reprezentacji no i liga angielska, bolton aktualnie 12 druzyna w tabeli, a smolarek ma i tak problemy, zeby w znalesc miejsce w podstawowej 11 podsumowujac, smolarek jako gwaiazda to on niestety moze swiecic na meczach w baku, kiszyniowie czy san marino, ale nie w paryzu, madrycie czy londynie Odpowiedz Link Zgłoś
j.hejenkowski Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol 02.04.09, 22:39 Zagłosuję na niego, jeśli strzeli w czterech następnych meczach eliminacji cztery gole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.76.classcom.pl 02.04.09, 23:38 ma za male miesnie ale pewnie jest chory na anoreksje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inax Re: Smolarek: jestem kozak ahahaha IP: *.akk.net.pl 02.04.09, 22:53 żałosny facet, "piłkarz roku" ahahah chyba pierdoła roku bo San Marino to strzelić można i 10 samemu i to żaden wyczyn. ahahaha trzeba bylo grać dla Holandii i strzelać po 3 bramki Niemcom, Anglikom, wtedy to by jakoś wyglądało. ale chwalić sie z 3 goli strzelonym amatorom? to tak jakbym sie chwalił że ze sprawdzianu z dodawania na liczbach naturalnych dostałem 6 ahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eusebio723 Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.cdma.centertel.pl 02.04.09, 22:58 Smolarek jest BARDZO DOBRYM piłkarzem i zasługuje na mjejsce w pierwszej jedenastce swojego klubu a szczegulni w reprezentacji.Dlamnie SMOLAREK to nalepsz piłkarz świata!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś ^^ Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 23:25 Jego gole są fantastyczne, doskonale czyta grę, ale on ma zadatki na taką "niedobrą" gwiazdę... Strzelił cztery gole San Marino, a już gwiazdoruje .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.bagu.cable.ntl.com 02.04.09, 23:31 Ebi trzymaj sie ! Oby tak dalej ! Malkontentami z forum sie nie przejmuj,cokolwiek reprezentacja ugra to i tak jest zle.Teraz jest zle bo wygraliscie 10-0 i chlopaczkom gul podkoczyl czeu taka rzez,ze mozna byl wygrac 3-0,4-0 ale nie tak-a pozniej na koncu eliminacji wytknac Wam stosunek bramek ze ze malo gdyby bramki decydowaly... Pozdro z Manchesteru ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio W ostatecznym rozrachunku i tak bramki IP: *.uml.lodz.pl 02.04.09, 23:36 Z San Marino nic nie będą znaczyć, bo są odrzucane :0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie, nie są IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 00:15 Są odrzucane dopiero przy wyliczaniu które zespoły z drugich miejsc mają grać w barażach. Ale nie przy obliczaniu które miejsce zespół zajmie w tabeli grupowej. Przy tak wyrównanej grupie łatwo mogą się zdarzyć równe punkty na koniec, więc te 10:0 może stanowić języczek u wagi który przesunie nas to oczko w górę a przeciwników zepchnie z premiowanego miejsca 1 czy 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerwikaptur jak strzelisz chociaż jednego gola angolom, albo IP: *.chello.pl 02.04.09, 23:35 hiszpanom, ale to chyba niewykonalne z twoją formą. kelnerom strzelić nie sztuka. sztuka to strzelać równym sobie, a już na pewno lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocz Ebi czyli Ksiaze San Marino IP: *.nwrknj.east.verizon.net 02.04.09, 23:37 W slabym Boltonie nie moze wejsc na lawke rezerwowych bo siedzi na trybunach .....zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 00:04 ebi jesteś żenujący, wywalcz pierwszy plac w boltonie, albo graj chociaż po 15 minut, to da ci to może podstawy do noszenia wysoko głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 00:32 Mam nadzieję, że Ebi zostanie Piłkarzem Rocku! :D Szacunek i oby tak dalej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 03.04.09, 00:52 ?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 00:33 W główce mu się poprzewracało, niech Niemcom tyle szczeli bramek, to wtedy będzie bramkarzem roku, a teraz??????????? Dobry żart, hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin R Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.171.103.226.static.crowley.pl 03.04.09, 01:14 Chyba jednak nie wszyscy zrozumieli mocno ironiczny ton tej wypowiedzi,zreszta mam zal do GW ,ze umiescila te kwestie Smolarka w tytule wywiadu,bo moze być ona mocno prowokacyjna dla motłochu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarzPZPR Re: Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gol IP: *.dsl.bell.ca 03.04.09, 01:47 Miernota Smolarek w takiej samej druzynie jak Bolton chwali sie soba! Bolton tez juz go nie chce! Poczekajmy a zobaczymy prawdziwy efek gry tego fenomena!Ptasi mozdzek, ktory potrafi strzelic gole TYLKO kelnerom z SAN Marino. Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole 03.04.09, 04:05 Zalosny pilkarzyna. Do meczu z San Marino wystarczylo wystawic pierwsza z brzegu druzyne II-ligowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: non_logos Pomieszało się w kurzej głowce IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 07:42 Stempel gromadzki-prościuch - nooo skromny to on nie jest.,,Wielki,,piłkarz bo strzelił bramki OSTATNIEMU ZESPOŁOWI NA ŚWIECIE.Drużyna kelnerów,z zadufanym trenerem-brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australijczyk Smolarek: Nie zapomniałem jak się strzela gole IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 08:01 Ty dupku smolarku,ja gram w Australii w 4 lidze i gwarantuję,że tym kalnerom strzelił bym dwa razy tyle co ty! Odpowiedz Link Zgłoś