Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba...

• Gość: swojak Najważniejszy to "redaktór" i jego... IP: *.acn.waw.pl 05.05.09, 21:40
      wygibasy słowno-myślowe i sobie znane wycieczki skojarzeniowe. Chłopie to nie
      Ty jesteś bohaterem tego forum a mecz. Co to jest relacja? Komentarz? Eeeee
      farsa jakaś jest i tyle!!!!! Idę precz stąd... :/
      • Gość: zet Re: Najważniejszy to "redaktór" i jego... IP: *.chello.pl 05.05.09, 21:50
        okthxbye, nie tęsknimy
    • Gość: Schumifan Fergie powinien zdjąć rooneya i evre... IP: *.prenet.pl 05.05.09, 21:45
      ....tak w 55min, obaj maja kartki i jeszcze jedna i zabraknie ich w finale
    • Gość: moonman Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:47
      Niech zmieni Roo bo jeszcze złapie żółtą i nie zagra w finale. Wejdzie za
      niego Carlos i chociaz trochę pobiega. W koncu dzisiaj zaczyna sie akcja
      Polska Biega;p
    • Gość: arendal Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba.. IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 21:49
      gra MU nasuwa tez inny cytat z Pratchetta. "Poznalem przygode i poznalem nude.
      Nuda byla lepsza." Po tym jak sie wyszaleli w pierwszych 10 minutach mecz moglby
      sie dla nich skonczyc.
      • Gość: aaa Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:57
        Tevezowi tez grozi wykluczenie za zolta kartke.
        Jesli Almunia dostanie brytyjskie obywatelstwo to z pewnoscia wzmocnilby repre
        Anglii.
        A tak w ogole Tevez chyba poszedl do domu, bo Go nigdzie nie widac:D
    • piotrovonline Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu 05.05.09, 21:58
      Tylko na nsporcie
    • Gość: MH Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba.. IP: *.lanet.net.pl 05.05.09, 22:21
      Z tym "bezlitosnym wycięciem" przez Fletchera chyba przesadziliście. Na ESPN
      komentatorzy twierdzą że atak był na piłke i kartki nie powinno być i po kilku
      powtórkach jestem skłonny przyznać im rację...

Tak czy owak - mecz do jednej bramki
      • Gość: Onkel TOM Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 22:29
        To była taka sama sytuacja jak w meczu z Tot. Najpierw zawodnik broniący
        dosłownie muska piłkę, a potem powala napastnika. Moim zdaniem w obydwu
        przypadkach karny prawidłowy. tylko że po meczu ze spurs komentarz: błąd łeba
        daje MU mistrzostwo, a tutaj CI SAMI LUDZIE W TEJ SAMEJ GAZECIE piszą, że flecza
        "bezwzględnie wycina" Fajne dziennikarstwo.
        • Gość: dvvvv Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:57
          Nie zgodzę się co do prawidłowości decyzji co do karnego z Arsenalem. Dla mnie
          czyste wejście w piłkę. Oglądałem w angielskiej (nie amerykańskiej!) tv i
          pierwszy komentarz po powtórce - "that was a brilliant tackle". Teraz wchodzę
          jeszcze na relację tekstową BBC
          "2144: Referee Roberto Rosetti manages the rare achievement of being derided by
          fans of both sides. I've just seen another replay of Darren Fletcher's challenge
          on Cesc Fabregas and there is absolutely no doubt he gets the ball. None at all."
          Pech, że zasady nie pozwalają się odwołać.
          • natusiorek Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu 06.05.09, 00:39
            Podyktowanie rzutu karnego to najmniejszy problem, szczególnie przy wyniku 3-0.
            Mnie bardziej martwi czerwona kartka i co za tym idzie wykluczenie Fletchera z
            meczu finałowego ;(
            A Amerykanie mają racje- faulu nie było. Jestem pewna że Darren wybił piłkę. W
            każdym razie teraz to wszystko jest już bez znaczenia
    • Gość: Szymon Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.chello.pl 05.05.09, 22:57
      Mam to gdzieś że przegrał Arsenal i tak wszystko wygra BARCA.
      A tak przy okazji w barca-chelsea stawiam na 1-1 i po karnych 5-4.
      • Gość: rusek Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 23:03
        jak będzie 1:1 debilu to nie będzie karnych ;]
        • natusiorek Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu 06.05.09, 00:41
          czemuż to? Przecież tydzień temu był remis.
    • Gość: kuba Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba... IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 23:16
      ronaldo ssie pałke
    • pan_opticum Karny był z dupy 06.05.09, 01:41
      Fletcher najpierw wykopał piłkę...

-------
      www.eatmyshit.blox.pl
      Jak trwoga to do twaroga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka