Gość: swojak Najważniejszy to "redaktór" i jego... IP: *.acn.waw.pl 05.05.09, 21:40 wygibasy słowno-myślowe i sobie znane wycieczki skojarzeniowe. Chłopie to nie Ty jesteś bohaterem tego forum a mecz. Co to jest relacja? Komentarz? Eeeee farsa jakaś jest i tyle!!!!! Idę precz stąd... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Najważniejszy to "redaktór" i jego... IP: *.chello.pl 05.05.09, 21:50 okthxbye, nie tęsknimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Fergie powinien zdjąć rooneya i evre... IP: *.prenet.pl 05.05.09, 21:45 ....tak w 55min, obaj maja kartki i jeszcze jedna i zabraknie ich w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonman Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:47 Niech zmieni Roo bo jeszcze złapie żółtą i nie zagra w finale. Wejdzie za niego Carlos i chociaz trochę pobiega. W koncu dzisiaj zaczyna sie akcja Polska Biega;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arendal Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba.. IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 21:49 gra MU nasuwa tez inny cytat z Pratchetta. "Poznalem przygode i poznalem nude. Nuda byla lepsza." Po tym jak sie wyszaleli w pierwszych 10 minutach mecz moglby sie dla nich skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:57 Tevezowi tez grozi wykluczenie za zolta kartke. Jesli Almunia dostanie brytyjskie obywatelstwo to z pewnoscia wzmocnilby repre Anglii. A tak w ogole Tevez chyba poszedl do domu, bo Go nigdzie nie widac:D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrovonline Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu 05.05.09, 21:58 Tylko na nsporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba.. IP: *.lanet.net.pl 05.05.09, 22:21 Z tym "bezlitosnym wycięciem" przez Fletchera chyba przesadziliście. Na ESPN komentatorzy twierdzą że atak był na piłke i kartki nie powinno być i po kilku powtórkach jestem skłonny przyznać im rację... Tak czy owak - mecz do jednej bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onkel TOM Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 22:29 To była taka sama sytuacja jak w meczu z Tot. Najpierw zawodnik broniący dosłownie muska piłkę, a potem powala napastnika. Moim zdaniem w obydwu przypadkach karny prawidłowy. tylko że po meczu ze spurs komentarz: błąd łeba daje MU mistrzostwo, a tutaj CI SAMI LUDZIE W TEJ SAMEJ GAZECIE piszą, że flecza "bezwzględnie wycina" Fajne dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvvvv Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:57 Nie zgodzę się co do prawidłowości decyzji co do karnego z Arsenalem. Dla mnie czyste wejście w piłkę. Oglądałem w angielskiej (nie amerykańskiej!) tv i pierwszy komentarz po powtórce - "that was a brilliant tackle". Teraz wchodzę jeszcze na relację tekstową BBC "2144: Referee Roberto Rosetti manages the rare achievement of being derided by fans of both sides. I've just seen another replay of Darren Fletcher's challenge on Cesc Fabregas and there is absolutely no doubt he gets the ball. None at all." Pech, że zasady nie pozwalają się odwołać. Odpowiedz Link Zgłoś
natusiorek Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu 06.05.09, 00:39 Podyktowanie rzutu karnego to najmniejszy problem, szczególnie przy wyniku 3-0. Mnie bardziej martwi czerwona kartka i co za tym idzie wykluczenie Fletchera z meczu finałowego ;( A Amerykanie mają racje- faulu nie było. Jestem pewna że Darren wybił piłkę. W każdym razie teraz to wszystko jest już bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.chello.pl 05.05.09, 22:57 Mam to gdzieś że przegrał Arsenal i tak wszystko wygra BARCA. A tak przy okazji w barca-chelsea stawiam na 1-1 i po karnych 5-4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 23:03 jak będzie 1:1 debilu to nie będzie karnych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
natusiorek Re: Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czu 06.05.09, 00:41 czemuż to? Przecież tydzień temu był remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Liga Mistrzów: Arsenal - Manchester Utd Z Czuba... IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 23:16 ronaldo ssie pałke Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Karny był z dupy 06.05.09, 01:41 Fletcher najpierw wykopał piłkę... ------- www.eatmyshit.blox.pl Jak trwoga to do twaroga Odpowiedz Link Zgłoś