Dodaj do ulubionych

Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr...

16.05.09, 09:38
Mam nadzieję, że Canal+, Polsat to jełopy.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr... IP: 212.244.116.* 16.05.09, 09:45
      oby Polsat!!!
    • Gość: remyy Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do IP: *.chello.pl 16.05.09, 09:53
      sam jesteś jełop dostep do polsatu ma o wiele wiecej ludzi niz do canal+
      • mikolaj.plank Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do 16.05.09, 10:30
        Wszystko jedno, najważniejsze że nie w N :)
      • gosc82 Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do 16.05.09, 10:31
        Gość portalu: remyy napisał(a):

> sam jesteś jełop dostep do polsatu ma o wiele wiecej ludzi niz do canal+

Dokładnie, Polsat (Sport, Sport Extra, HD) jest dostępny w większości kablówek,
        a Canal+ dla zwykłego człowieczka jest za drogi... ale i tak wygra pieniądz :(
        • Gość: ron Lepszy byłby Polsat IP: *.elpos.net 16.05.09, 11:12
          Też kibicuje Polsatowi a nie francuzikom.
        • Gość: Kyloslawicz Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do IP: *.domainunused.net 16.05.09, 11:37
          40zł to dla ciebie drogo? poza tym C+ mają najlepszych komentatorów w Polsce.
          • obiektywer Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do 16.05.09, 11:59
            Chyba chciałeś powiedzieć 90
            • Gość: juventino Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do IP: *.roni.com.pl 16.05.09, 13:37
              chcial powiedziec 40, czy to przez linie TP czy przez Cyfre+
    • Gość: BOCZEK Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:40
      To ma być promocja futbolu przez UEFA? Zwykły młody chłopak z
      biednej rodziny będzie mógł pomarzyć o obejrzeniu najleoszych
      piłkarzy. Gratuluję. Zakodujmy wszystko co się da. Zostawmy Taniec z
      gwiazdami i inne duperele.
    • ignacysyn chroń nas Boże od Kołtonia i Borka 16.05.09, 10:52
      nibyredaktorów pseudokomentatorów i antydziennikarzy !!!
    • Gość: asd Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: 89.171.47.* 16.05.09, 10:56
      szkoda ze doczekalismy czasow ze wszystko jest za darmo ale zeby cos zobaczyc
      3ba slono placic . Kto wygra ? pieniadze nigdy nie wygrywa kibic.
    • Gość: artur tylko nie polsat !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:59
      Przecież nie będę kupował disco polo platformy solorza dla LM...
      • Gość: all przeginasz IP: *.elpos.net 16.05.09, 11:18
        A w czym ci przeszkadza platforma Polsatu. W tym, że jest tańsza od konkurencji.
        Podobną ofertę programową masz za niższe pieniądze niż N i C+
        • Gość: n Re: przeginasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:53
          W tym mi przeszkadza, że Polsat nie ma sensownej piłki, brak Canal+ i często
          przeze mnie oglądanych National Geographic i Discovery oraz NBA. Do tego Cyfra
          ma najlepszych w Polsce komentatorów.
      • Gość: jordi Re: tylko nie polsat !!! IP: *.cust.tele2.pl 16.05.09, 11:20
        Zgadzam się! (chyba nie myślicie, że jak Polsat wygra przetarg, to pozostawi
        ceny na tym samym poziomie??? - minimum 15 zł zażądają za kilka meczów w
        tygodniu - CYFRA ma jeszcze NBA, I ZNANE LIGI EUROPEJSKIE - a nie jakieś tandety
        w stylu Liga Rosyjska czy Szkocka...)

CYFRA DO BOJU!!!
    • Gość: rob Oby Canal+ IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 11:13
      Jak wygra c+ to bedzie znakomita informaja dla polskiego kibica, bo bedzie mial ligi anigielską, polską, hiszpanska, włoską, francuską i Lige Mistrzów w jednym kanale i to w cenie srednio za dwadziescia kilka zł/m-c
      • Gość: herman Re: Oby Canal+ IP: 93.179.216.* 16.05.09, 12:19
        Ligę włoska C+ może oddać bez płaczu Polsatowi czy N-ce!.Nudna jak flaki z
        olejem poza gorą 4 czy 5 meczami w sezonie.
    • Gość: Ignac Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.09, 11:14
      A ja słyszałam, że to Polast się wycofał z drugiej dogrywki, bo tam
      już chyba 2 dogrywka trwa.I dziwne jest to, że z prognozowanych
      30mln, pozostało ledwo 20mln. JA bym chciał przynjamniej 2 mecze na
      żywo.
      • orchidust Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do 16.05.09, 11:41
        Gdyby się tak bili o pierwszą ligę to z pewnością poziom byłby wyższy a kluby
        nie wycofywały by się z rozgrywek.
    • podkanclerzy Polsat powinien pokazywać LM , sensowa platforma 16.05.09, 11:21
      z sensownymi cenami...najlepsze kanały sportowe.
      • ignacysyn Re: Polsat powinien pokazywać LM , sensowa platfo 16.05.09, 11:44
        hahahahahaha boki zrywać!!!hahahahahaha dowcip roku !10/10
      • Gość: kaka Re: Polsat powinien pokazywać LM , sensowa platfo IP: 81.210.111.* 16.05.09, 13:45
        Daj spokój jak piłka nożna to tylko canał + i długo długo nic.Polsat
        ze swoim sportem to parodja.
    • Gość: adipetre Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.bialystok.vectranet.pl 16.05.09, 11:24
      wie ktos gdzie bedzie pokazywana la liga w przyszlym sezonie, bo
      kontrakt z canal plus, konczyl sie z wraz z sezonem 08/09
      • Gość: f Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:59
        Na stronie cyfry pisze, że od przyszłego sezonu będzie można oglądać u nich pięć
        europejskich lig (bo dochodzi Bundesliga od przyszłego sezonu) więc raczej nic
        się nie zmieniło i La Liga nadal będzie na cyfrze.
        • Gość: fafik123 Bundesliga będzie w Eurosporcie 2, dlatego Cyfra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:04
          podaje, że na jej platformie będzie można zobaczyć ligę niemiecką.
          Ogólnie nigdy nie lubiłem C+, ale akurat teraz trzymam kciuki za C+.
          Przynajmniej wszystkie najważniejsze ligi plus europejskie puchary będą w jednym
          miejscu.
          O jakości transmisji i poziomie komentatorów w C+ nawet nie będę wspominał, bo
          to mistrzostwo.
          Ale pewnie Polsat nie odpuści, bo to dla niego być albo nie być na rynku
          cyfrowych platform. No i dodam, że komentatorów też ma nie najgorszych :)
          • podkanclerzy mam Cyfrę i Polsat , N-ki nie zamierzam mieć.. 16.05.09, 12:33
            wyżej cenię Polsat za poziom pokazywania siatkówki,piłki ręcznej i F1
            Cyfrę mam ze względu na ligę angielską i hiszpańską..
            polskiej i włoskiej nie oglądam ze względu na
            ustawki ,,bookmacherskie,,
    • slonx Zwolennicy Polsatu to kretyni 16.05.09, 11:26
      oto informacja dla tych, co chcą, aby Polsat miał prawa do transmisji LM i
      argumentują to tym, że jest bardziej dostępny niż C+:
      "Kto wygra, odzyska część pieniędzy, bo sublicencję na jeden mecz w tygodniu
      gotowa jest odkupić TVP"

Więc i tak na TVP będzie można obejrzeć. A ja chcę na Cyfrze, bo wolę fachowe
      komentarze, a tam siedzą najlepsi eksperci. Ch... komu z Polsatu, Kołtun i
      Burek to futbolowi debile. Już wole Szpaka, też się nie zna, ale przynajmniej
      podtrzymuje fajną atmosferę komentarzem (jak tylko mu się chce i mecz nie jest
      przesadnie nudny)
    • Gość: lee Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.09, 11:46
      Jasne, ze tylko POLSAT !!!
      • Gość: jjjj Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do IP: *.acn.waw.pl 16.05.09, 12:00
        oj ciemno tam u Was, ciemno
    • Gość: kondzio Apel do polsatu IP: 82.177.133.* 16.05.09, 11:47
      Jeśli cyfra+ to wygra to stracicie wszystkich kibiców piłki nożnej, niby
      polsat taka wielka firma a dla kibica piłkarskiego nie ma nic.. kpina
    • Gość: lee Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.09, 11:50
      Szpakowskiego wolisz???
      Czy ty jestes pop....??
      Przeciez ten gosc sie zawiesil w 1986 roku na mundialu w Meksyku.
      Od 30 lat operuje tymi samymi schematami a futobol sie zmiania, malo tego on
      nawet poprawnie nazwisk nie wypowiada.
      Tylko Polsat!!!
    • obiektywer Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. 16.05.09, 12:03
      Ło jej ludzie na coś jest chyba interner a polski komenatrz to też nie ciekawa historia.
      Jeśli chodzi o komenatrz to oglądałem meczyki we wszystkich stacjach tv i wg mnie najlepiej to robią goście z eurosportu luźne styl połączony ze swadą w mówieniu oddawanie emocji i duża wiedza pilłkarska pozwala im na to aby nie robić w trakcie przerywników na 0,5 min jak szpakowski na drugim miejscu borek moim zdaniem a exzequo z gośćmi z canal plus w n ujdzie w tłoku. Najgorzej jest w tvp.
      Trzymam kciuki za polsat bo ma cp.
      Pozdrawiam, a i jest stronak hqtv.com.pl czy kuszotv.pl jkaby ktoś nie wiedział.
    • Gość: matiz199102 Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr... IP: *.piotrkow.net.pl 16.05.09, 12:03
      Ludzie!!!
      Czy to nie jest chore? Prawdziwy fan piłki nożnej,żeby oglądać wszystkie mecze ,które chce obejrzeć musi płacić paru stacjom i mieć w domu kilka dekoderów +płacić abonament ,żeby móc ogladać legalnie mecze reprezentacji.
      • obiektywer Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do 16.05.09, 12:17
        Ja oglądam mecze w internecie czasem z polskim czasem z angielskim komenatrzaem na gol tv lub jakoś stream da z canal plus czy n. Pzdr
    • Gość: widz Marzę o dniu, kiedy wszystko będzie w jednej TV, IP: *.nettelinwestycje.pl 16.05.09, 12:14
      SerieA, La Liga, Premiership, Ekstraklasa i puchary na jednej platformie to jest to na co czekam tyle lat. Niech się Żaby zepną i przelicytują Soloża, wtedy będzie jasne jaką platformę kupić. Nic mnie tak nie wkurza jak to cholerne rozproszenie, nigdzie w Europie tego nie ma tylko u nas taka dzicz.
    • Gość: Herman Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: 93.179.216.* 16.05.09, 12:15
      LM to przeżytek stworzona tylko po to by bogaci byli jeszcze bogatsi nazwa tych
      rozgrywek nie powinna się nazywać Liga Mistrzów! tylko Liga Cwaniaków UEFA.A kto
      będzie pokazywał to Mi wisi najważniejsze są rozgrywki ligowe a te które
      interesują mnie ma Cyfra + i Eurosport2 z Bundesliga od nowego sezonu.
    • Gość: Cobra Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.icpnet.pl 16.05.09, 12:27
      Tylko POLSAT
    • Gość: polsat nie Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:41
      polsat jest dobry dla siatkowki, dla piłki zdecydowanie nie
    • Gość: Pl Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr.. IP: 83.1.82.* 16.05.09, 12:44
      C+ jest tylko dla elit a większość z nas stać na Polsat więc oby wygrał POLSAT
    • Gość: Dennis Falubaz Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga dogr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:46
      Moi Drodzy forumowicze.. możecie sobie pisac,że cyfra nie da rady
      finansowo, al o ze ma mniejszy zasięg...ale takie są prawa rynku..
      C+ ma inna strategie mniej abonentów ale za to produkt premium::)
      więc bez podtekstów z dlugami cyfry,bo to totalne bzdury...prezes
      cyfry ostatnio wyjaśnił ze tna koszty na reklamie,ale nie na prawach
      do transmisji...dlugów nie ma bo byl zysk 300 tys. abonentow w
      2008r. do tego jest przygotowany na wykup kolejnej
      platformy..zgadnijcie jakiej:-) ?a LM w C+ to tylko kwiestia tego
      tygodnia..tak jak powiedzil Bernard... zemsta bedzie słodka:) ps. do
      kolegi o LA LIGA...zapomniałeś ze LA liga.. sponsorem ligi jest
      Canalsatelite Digital czyli starszy brat C+, matka jest Canal
      Satelit (francja) zaś właścicielem tych platform jest France Telekom
      obecnie wlasciciel Orenge i tp. ze sportowym pozdrowiniem:)
    • Gość: bueeeeeeee Re: Polsat kontra Canal+ z Orange, czyli druga do IP: 94.127.110.* 16.05.09, 12:54
      Może c+ jest droższe ale jeżeli chcesz oglądać piłe to za 40 zł na miesiąc(z kablówki) masz 4 ligi + polska + zajebiste magazyny lig europejskich i polskiej , jezeli do tego doszłaby lm i uefa czy tam liga euroejska to będąc kibicem nie mozna nie wydac 40 zł / mc. Dodam że realizacja c+ np ligi polskiej jest po prostu świetna. z towaru co najwyżej przeciętnego robą coś 10 razy lepszego i nie wyobrażam se żeby oglądać polską czy jaką kolwiek ligę gdzie indziej do tego ZDECYDOWANIE najlepszy komentarz.
      Dlatego jeżeli piłka to tylko canal+
    • Gość: Maniok Solorz sowietyzuje telewizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 14:17
      Solorz nie chce LM. On od lat stawia na badziew i badziewne gusta
      biedoty. Na pewno kupi ligę rosyjską , gruzińską i ukraińską. W
      sobotę i w niedzielę będą bloki tematyczne. Po dwa mecze ligi
      rosyjskiej i dwa ukraińskiej. Podobno Mateusz Borek przechodzi
      intensywny kurs rosyjskiego i ukraińskiego by móc przeprowadzać
      relacje w oryginalnym języku. Pomiędzy blokami sowietfubolu gorące
      dyskusje w studio prowadzić bęDą Mateusz Borek, Romek Kołtoń i
      zawsze skacowany Kowalczyk. NAJLEPSZY SPORT W POLSAT SPORT !!!!
      Emeyt , Bezrobotny , leń obejrzą wszystko by zabić nudę. I to jest
      sposób na sukces tacji sportowej w wydaniu Solorza. Acha!
      Zapomniałem. Jeszcze wielke gale w piątki i sobotę, gdzie nasi
      rzucają "wymagającymi" przeciwnikami jak gorilla w bajkach rodem z
      USA. Od tego rzucania naród się robi patriotyczny , przekonany o
      sile i niezłomnosci swego narodu. Kiedyś podobne bajki docierały do
      nas ze wschodu. O dzielnym żołnierzu , czy pracowniku kołchozu. Dziś
      sztandar nasz niezłomny niesie wytatułowany Najman i reszta z
      cyrkowej trupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka