Dodaj do ulubionych

Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności

IP: *.echostar.pl 21.05.09, 19:03
piłkarze którzy to czytają śmieją się pewnie do łez
Obserwuj wątek
    • Gość: LAS Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.bialystok.vectranet.pl 21.05.09, 19:37
      Tarasiewicz to przykład aroganta i pazernego chciwca.Na razie jedzie
      na stworzonej przez siebie opinii ale już niedługo zobaczymy
      prawdziwe oblicze Tarasia,prawdziwe ZERO!
    • Gość: blecharz Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 19:44
      Nie szuka alibi ?
      A kto ciagle sie kloci z gwizdkami ?
      • neuro99 Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc 21.05.09, 19:53
        Póki co , bronią go wyniki.Z sędziami kłócić się -to nie alibi...
    • Gość: turysta80 Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:53
      Tak się smieją pewnie m.in. piłkarze Arki, Górnika, Cracovii, Piasta
      którzy liczyli że z grającym o nic Śląskiem spacerkiem zdobędą 3pkt.
      zamiast 3 mieli po marnym punkciku w przypadku Piasta 0pkt.
      Najlepsze jest w tym że o nic nie grający Śląsk to był stroną
      przeważającą w wyżej wymienionych meczach. Zespoły broniące sie
      przed spadkiem nic wielkiego, determnacji która powinna
      charakteryzować zespoły o coś walczące w tym prypadku o utrzymanie
      nie pokazywały.
    • Gość: metellus Do LAS.... IP: *.cable.ubr09.hari.blueyonder.co.uk 21.05.09, 20:06
      LAS sam jestes zero... I to wielkie...
      To takie polskie sciagnac wszystko i wszystkich do wlasnego poziomu zawisci i impotencji intelektualnej. Ja do Tarasiewicza mam wielki szacunek bo objal zespol Slaska w trudnym momencie,w 3 lidze, bez perspektywy na jakiekolwiek tranfery... sam stworzyl zespol z zawodnikow jakich mial do dyspozycji. Wielu z tych graczy gra w Slasku i dzis. Moze i jest zbyt emocjonalny, wykloca sie z sedziami ale czy ktokolwiek slyszal zeby tlumaczyl ich bledami jakas porazke? Po przegranej z Lechem gdzie Slaskowi nie uznano prawidlowej bramki nie wspomnial o tym ani slowem. Nie tlumaczyl takze porazki brakiem Mili choc wszyscy wiedza jak to wazny gracz dla Slaska. Pogratulowal Smudzie i stwierdzil ze wygral zespol lepszy...
      • Gość: dubliner Re: Do LAS.... IP: 85.134.210.* 21.05.09, 20:28
        nie kłócił się ze Smudą bo oglądał ten sam mecz co my, Sląsk był o
        klasę gorszy. A błędy sędziów niestety są cześcią gry, patrz na np
        Finał PP i nieodgwizdany karny dla Lecha
        • Gość: A Re: Do LAS.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 06:23
          W Poznaniu Smuda też oglądał ten sam mecz Kuchenkorza i Śląska, co my, a p...ł
          jak potłuczony. To jest właśnie ta różnica ludzkiej i trenerskiej klasy.
    • Gość: Raf Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: 190.144.102.* 21.05.09, 21:04
      Zeby jeszcze mozna by tak powiedziec to o meczu z Lechem, wiadomo ze
      to byl faworyt ale ja mam watpliwosci co do sposobu w jaki
      poznaniacy zdobyli te punkty (bardzo latwo) i nie jestem wcale pewny
      czy ten powiew normalnosci w meczu z Lecho- Amika nie zmienil sie w
      to do czego przywyklismy w koncowkach sezonu.
      • Gość: WKS Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.09, 23:16
        za mądry to ty nie jesteś
      • Gość: ermm Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc IP: *.amcs.pl 22.05.09, 12:25
        byłem na tym meczu i co moge powiedziec - slask nie mial prawa tego wygrac bo
        byl poprostu gorszy. Ale spokojnie, we wroclawiu zbuduje sie druzyne, jest
        potencjal w kibicach i w druzynie. bedzie wiecej kasy, porzadny stadion, ja
        spokojnie czekam :) Ps. Mieszkalem w Poznaniu wiem jak tam traktuje sie Lecha,
        to oczko w glowie calego miasta, tu dopiero sie to buduje. Pozdrawiam
    • Gość: wrocek Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:18
      A my swoje !

Rysiek Tarasiewicz !!!

• Gość: CHR Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.range86-158.btcentralplus.com 22.05.09, 02:17
      Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Nawet te Miśie - Rysie.
      Viva, Viva, Viva WKS

Żebyt tak jeszcze kosza reaktywowali.
      A teraz Rysiu nie ma wyjścia, w następnym sezonie albo Puchar Polski albo misrzostwo (pamiętacie Kosynierów z Mieszczańskiej).
    • dfgfdg Brzozowski pozytywnie o Śląsku? 22.05.09, 09:22
      Brzozowski pozytywnie o Śląsku? Rzeczywiście coś się zmienia.
      • Gość: gitman efekt Solorza IP: 195.75.207.* 22.05.09, 13:15
        no i praca marketingowcow. oby tak dalej.

CALA POLSKA! W CIENIU SLASKA!
      • Gość: Crolug Re: Brzozowski pozytywnie o Śląsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:35
        Nie wierzę, że on tak po prostu sam z siebie to napisał. Albo został odpowiednio
        "zmotywowany", albo dostał gotowy tekst, a naczelny kazał mu się pod nim
        podpisać swoim nazwiskiem, "wicie rozumicie Świnia, czasy się zmieniają, pisanie
        źle o Śląsku byłoby źle odebrane przez naszych sponsorów... Także odłóżcie no
        towarzyszu swoje animozje na półkę, macie tutaj tekst, podpiszecie się pod nim,
        my to wydrukujemy, wam głowa z szyi nie spadnie, a i może na jakąś premię
        fundusze się znajdą..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka