Gość: WKSiak IP: *.chello.pl 22.05.09, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fun Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na mi.. IP: *.compi.net.pl 22.05.09, 20:07 czy wszyscy ludzie ze śląska mają jakieś kompleksy i muszą je leczyć wypowiadając się w takim tonie o Legii??? przecież od tego całego tarasiewicza nic nie zależ jest tylko nędzym trenerem z zadupia czy to do niego kiedyś dotrze??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny kibic Re: Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na IP: 78.151.49.* 22.05.09, 20:31 hhe kolego chyba ty masz jakies kompleksy:)troche szacunku dla Tarasiewicza sie nalezy.nie ma bardziej oddanego swojej ekipie drugiego trenera on zawsze byl wierny slaskowi:)z zadupia to sa tacy kibice legii jak ty czyli z pod warszawskich wiosek ktorzy w stolicy byli moze ze 2 razy na szkolnej wycieczce:)a zgrywaja wielkich warszawiakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadgh Valencia - Legia 6:1 IP: *.Red-88-25-35.staticIP.rima-tde.net 22.05.09, 20:35 Pozdrowienia z Hiszpanii ćwoku :D Co do zadupie, no coz - Warszawa to najwieksze zadupie sposrod stolic europejskich. Rysiu Tarasiewicz jest najlepszym szkoleniowcem WKSu od lat i mam nadzieje, ze za kilka lat to Slask zagosci w europejskich pucharach na stale. Hej Slask! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj.plonk W której lidze grał wtedy Śląsk? IP: *.chello.pl 22.05.09, 21:33 Jak widać wiosna już w pełni, buraki powyłaziły z ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magmarc Re: W której lidze grał wtedy Śląsk? IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 22.05.09, 22:49 dobre hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchenkorz FC Re: W której lidze grał wtedy Śląsk? IP: *.cable.ubr03.aztw.blueyonder.co.uk 22.05.09, 23:06 A w której lidze gra teraz Amika? Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Tarasiewicz: Chcę.. - Ajajaj!! 22.05.09, 21:40 "Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na mistrza".. ========================================================= O Matko Boska! - Chyba w produkcji bufonów i megalomanów Polska przoduje w świecie.. - Jak nie jakiś "Bolek" - JA-Walesa, to znowu jakiś "KUKU" Palikot albo inszy "Rysiu" Tarasiewicz.. A przecież to przeciętny trener, którego "wielkość" nadmuchały - tak jak i Michniewiczowi - me(n)dia.. Tak faktycznie.. byłoby to nieszczęście gdyby Ślask przypadkiem wygrał z Legia.. - Nieszczęście dla "Rysiu", który uwierzyłby ze jest równy Bogom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Legia sie boi IP: *.icpnet.pl 22.05.09, 21:45 Brawo Taras!! Legia juz trzesie porami. Urban zaczyna cos bredzic o remisach. Jutro odbierzecie punkty tej prostytutce z Warszawy. Jestem tego pewien i trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: Legia sie boi IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 04:18 nie wiem co mają twojej matce odbierać ale może to być ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (Ł) Chcę zredukować szanse Legii na mi.. IP: *.acn.waw.pl 22.05.09, 21:45 i dobrze wisła zasłużyła na mistrza nie to co 7egła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 22:00 Znow jakis dziennikarzyna nie zna regulaminu. Wystarczy, ze Wiselka nie wygra i Legia moze byc pierwsza. Z Lechem zagramy dodatkowe mecze i ich rozwalimy. Tyle tylko, ze Wiselka i tak wygra co ma wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzor Re: Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 22:44 Uwazaj kolego, latwiej ciebie namierzyc niz myslisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULAS Cała Polska nie lubi Ślaska! hahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 23:07 Legii też nie lubię, ale mam nadzieję że skopią tyłki tym polsatowym miernotom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folut Dobra, dobra. Podłożycie sie z przyjemnośćią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na mi.. IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 00:50 Taraś: nie strasz, nie strasz bo się zes...tresujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na mi.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.09, 02:29 Wszyscy kibice w Polsce chcieliby aby ich klub prowadziła jego prawdziwa legenda jak u nas Taraś!! Zazdrość zżera te ofermy z Warszawy czy Wronek. Taka jest prawda. Taraś jest pewny siebie i o to chodzi. A takim kotkom się to nie podoba bo oni mają kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Tarasiewicz: Chcę zredukować szanse Legii na mi... IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 23.05.09, 04:14 Jedni nie strzela bramki z nieudolnosci, a drudzy ze strachu bo im nogi zwatowieja.Bedzie 0:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajven Re: idz juz spac azjato IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 04:21 popraw mnie ale chyba wAS rozłożyliśmy w zeszłym sezonie, ale cóż po pyrach krótka pamięć się robi hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika marne szanse!!! IP: 79.110.196.* 23.05.09, 16:06 Ty rysiu mozesz chciec!!!!!! Zobaczysz jak dostaniecie po kosciach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: marne szanse!!! 23.05.09, 21:18 Gość portalu: andzelika napisał(a): > Ty rysiu mozesz chciec!!!!!! Zobaczysz jak dostaniecie po > kosciach!!! Rura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: marne szanse!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 11:48 Idź się upić Angeliko! Z rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś