Gość: xxx Lato: już wiem, kto zastąpi Beenhakkera IP: 94.254.198.* 27.05.09, 20:49 tylko ciekawe, który młody jest obecnie gotowy w pełnym tego słowa znaczeniu do trenowania kadry? Mam nadzieję, że PZPN zrealizuje plan wykorzystania Beenhakkera do przebudowania systemu treningów w Polsce, do szkolenia młodzieży - bo jeśli nie, to znowu cofniemy się w rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBCEG Lato: już wiem, kto zastąpi Beenhakkera IP: *.domainunused.net 28.05.09, 10:12 Fornalik Fornalak z niczego umią coś zrobić. Kasperczak 10mln. ma mało dostanie jeszcze 40mln. na transfery, to żabole będa mieli pewne utrzymanie i po dziesięciu pomocników na pozycja ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Ulster:Polska 3:2 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.05.09, 23:35 Niemcy:Polska 2:0, Austria:Polska 1:1, Chorwacja:Polska 1:0, Polska:Slowenia 1:1. STOP! Gdyby ten gosciu byl Polakiem to by juz dawno wylecial. Miejcie wiecej szacunku dla siebie samych. Lato is actually right. A number of Polish coaches were better, and in some cases (Gorski, Piechniczek and even Gmoch) much better than you Leo. Time to ho home. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX działacz Lato: już wiem, kto zastąpi Beenhakkera IP: 91.188.101.* 24.07.09, 10:06 Kasperczak Smuda tylko te nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś