Dodaj do ulubionych

Barcelona - Man United

• Gość: arm Barcelona - Man United IP: *.mcr-bng-012.adsl.virginmedia.net 27.05.09, 23:11
      "Choć w końcówce obie drużyny miały jeszcze szanse zmienić wynik, to po końcowym
      gwizdku cieszyła się Barcelona, teraz już bezpodstawnie najlepsza drużyna tego
      sezonu."

hahaha! ten kto to pisal, powinien chyba wrocic do podstawowki i spytac pania
      polonistke co oznacza slowo 'bezpodstawnie' i w jakim kontekscie sie go uzywa.
    • Gość: mar Barcelona - Man United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:13
      Nienawidzę Barcelony , nawet obstawiłem ze wygrają i wygrałem trochę kasy ale i
      tak życzę im jak najgorzej
      Dzisiaj Man Utd był słabszy ale te szmaty nie powinny się w ogóle znaleźć w
      finale .
      Może wreszcie zdechną za długi
      • Gość: dsadada RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:15
        Pie...na barca przekupila polfinal...ale kiedys to im sie
        odplaci....jak to sie stanie juz nikt nie bedzie skandowal VIVA BARCA
        tylko
        UNITED!
        • Gość: matz Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.stg.pl 27.05.09, 23:18
          jeżeli już to VISCA EL BARCA a nie VIVA...A Barcelona pokazała, że zasługuje na
          ten tytuł - i to co zrobił Xavi z Messim... majstersztyk:)
          A CR7 ssie!!
          • Gość: Troy Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:23
            Dobra idź zbieraj twojego Messiego z murawy bo się troszeczkę
            poturbował chłoptaś. Oj bolało? Jak mi przykro. FAUL SĘDZIO!
            hahahhaha żałosna barcelona
            I tylko czekam na nagłówek na sport.pl: "Barcelona oskarżona o
            korupcje"
            hahaha
            • Gość: lol Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.acn.waw.pl 27.05.09, 23:26
              i dobrze, że ci przykro. siedź i becz.
            • Gość: matz Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.stg.pl 27.05.09, 23:27
              Nie będę zbierał Messiego bo wolę popatrzeć jak Wileka Plastikowa Gwiazda (CR7
              gdybyś się nie domyślił) płacze po przegranej. Po prostu chłopce pogódź się z
              porażką...
            • Gość: gerronimo Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.c198.msk.pl 27.05.09, 23:32
              "Barcelona oskarżona o korupcje" WTF?? czyś ty człowieku meczu nie oglądał???
              Prędzej to muły wyglądały jakby mecz sprzedały, miały całą JEDNĄ okazję
              bramkową, przereklamowane szmaciarze...
        • guru133 Nic innego nie pozostało ci dzieciaku jak tylko 27.05.09, 23:23
          nędzna pociecha że będzie lepiej, ale może jak przestaniesz nienawidzić
          przeciwników MU, ten rzeczywiście stanie się wielki, ale póki co to do łózia bo
          jutro musisz wstać do szkoły:)
    • Gość: Sylwi Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:14
      po końcowym gwizdku cieszyła się Barcelona, teraz już "bezpodstawnie"
      najlepsza drużyna tego sezonu.
      No jak dla mnie to kolejny raz dali podstawę by tak o nich mówić
      • Gość: ZNAMSIE Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.zabrze.net.pl 27.05.09, 23:23
        SLICZNY MECZ BARCELONY

OGLADAM LIGE MISTRZOW CO 2, 3 LATA JAK MAM OKAZJE I NIE JESTEM FANEM ŻADNEJ DRUŻYNY , WIEC MOWIE CO WIDZIALEM

MESSI BEZSPRZECZNIE LEPSZY OD RONALDO .. AZ SIE ZACZALEM ZASTANAWIAC SKAD TE ZACHWYTY NAD RONALDO?? PARE JEGO TRIKOW NA YOUTUBE ROBI TAKIE WRAZENIE???
        • Gość: sdsadas Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:25
          Jak tak Ciebie niedzielny kibicu fascynuje Barcelona obejrzyj jej
          POPISOWY mecz w tej edycji LM. Połfinal Chelsea Londyn - FC
          Barcelona. Barcelona pokazała klasę.
          • Gość: mmmm Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.bagu.cable.ntl.com 28.05.09, 00:08
            lysy ch z Norwegii zalatwil im final.

Od poczatku rozgrywek stawialem na Chelsea i mysle ze dzis pukneli by United
            spokojnie.

• Gość: ZNAMSIE Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.zabrze.net.pl 28.05.09, 00:32
            A CO MNIE OBCHODZI MECZ CHELSEA BARCELONA

SOBIE ZOBACZ MECZ POLSKA AUSTRIA NA EURO , NA JEDNO WYCHODZI .. PONARZEKAĆ TO KAZDY NARZEKA JAK PRZEGRYWA JEGO ULUBIONA DRUZYNA ...

CO MECZ POLSKA AUSTRIA I KARNY W OSTATNICH MINUTACH TO MOZE TEZ KORUPCJA SĘDZIEGO?? DURNE I BEZMYSLNE GADANIE .

BARCELONA WYGRALA LIGE MISTRZOW I TO W PIEKNYM STYLU
    • Gość: zbig1113 Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:15
      Gdy nie ma argumentów, zaczynają się obelgi. A przy okazji,
      śliniaczka nie trzeba zmienić?
    • Gość: jule Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:18
      skąd ty jesteś ?
      z włoszczowej?
    • Gość: lol Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.acn.waw.pl 27.05.09, 23:18
      he he buraku... niewesoło, nie??
    • Gość: gipsy.cz Barcelona - Man United IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.05.09, 23:24
      Dziś Ole Gunnar Solskjaer przeistoczył się w Scholes'a cuda normalnie cuda.
      Oj Darek Darek.... zmieniasz historie piłki nożnej.
      • Gość: xcz Czy Krystian płakał??? :] IP: 87.204.54.* 27.05.09, 23:26
        powinien :D
        • Gość: Barca Re: Czy Krystian płakał??? :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:31
          Fergi wyslal puszczka po chusteczki
    • Gość: obiektywny Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:28
      Skończcie to jaranie się Barceloną. W Lidze Mistrzów decyduje dyspozycja dnia,
      o prawdziwej sile zespołu świadczą wyniki w lidze. A jedno jest pewne -
      Premiership jest o poziom wyżej od La Ligi. Manchester trzy razy z rzędu
      wygrał Premiership, trzy razy z rzędu doszedł do półfinału LM, sezon temu
      triumfował, trzeci sezon z rzędu są trzy drużyny z Anglii w półfinale LM, rok
      temu angielski finał, ale oczywiście to wielka Barcelona jest zespołem dekady!
      BRAWO dla panów z sport.pl!!!
      • Gość: 123 Stuprocentowa racja "obiektywnego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:32
        Barca zabłysnęła tylko w tym roku. A MU co roku pokazuje klasę i
        zaskakuje.
        • Gość: zbig1113 Re: Stuprocentowa racja "obiektywnego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:36
          A z Barcą przegrali. Gdybyś zapomniał.
          • Gość: obiektywny Re: Stuprocentowa racja "obiektywnego" IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:40
            A Barca przegrała z nimi rok temu. No i co z tego? Liga Mistrzów nie
            odzwierciedla siły zespołu tylko wyniki w lidze. A jak już mówiłem - nie da się
            zaprzeczyć, że Premiership jest poziom wyżej od La Ligi.
            • Gość: zbig1113 Re: Stuprocentowa racja "obiektywnego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:53
              Można zadać pytanie; ile drużyn z obu lig grało ze sobą? Tylko w
              bezpośredniej konfrontacji można stwierdzić na pewno która liga jest
              lepsza. To tyle tytułem sprowadzania do absurdu.
              • Gość: obiektywny Re: Stuprocentowa racja "obiektywnego" IP: *.chello.pl 28.05.09, 00:02
                Jednakże nie da się ukryć, że na przykład dzisiejszy Real, to nie jest poziom
                nawet Arsenalu, który jest czwarty w Anglii. Inna konkurencja w obu ligach.
                Zresztą wyłonienie najlepszego klubu globu jest niezwykle trudne i nie da się
                tego zrobić z całkowitą pewnością. Wybór można jedynie jak najbardziej zawęzić i
                wydaje mi się, że będzie to jedna z następujących drużyn: Chelsea, Manchester
                United, Liverpool lub Barcelona. Tylko która?
      • Gość: Barca Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:33
        nie rozsmieszaj mnie ta premiershit. W Hiszpanii przynajmniej graja w pilke.
        • Gość: Wtf Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:34
          Piłka nożna dziewcząt? Nie wiedziałem że w Hiszpanii są jakieś ligi.
          Słyszałem o legendarnej angielskiej tylko.
          • Gość: zbig1113 Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:38
            Proponuję wizytę u laryngologa, słuch coś nie ten.
          • Gość: matz Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.stg.pl 27.05.09, 23:39
            O tej angielskiej co ją sponsorują Ruskie, Araby albo Amerykanie? Same wybitne
            futbolowe nacje...
            • Gość: Greg_ Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:40
              Piszesz tu o sponsorach. Sponsor to nie piłkarz matole.
              • Gość: dża Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.acn.waw.pl 28.05.09, 00:53
                łudź się dalej idealisto ;)))

przy okazji dobry żart :)
            • Gość: obiektywny Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:41
              Przykro mi, ale w dzisiejszych czasach o wszystkim decyduje forsa, a ta jest
              największa w Anglii. Tyle.
              • Gość: matz Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.stg.pl 27.05.09, 23:47
                Dokładnie. Nawet w Polsce dałoby się zrobić mocną ligę gdyby znalazł się jakiś
                Abramowicz, Glazer cz inny szejk naftowy. A przypomnę Ci Greg_ że Barca jest
                finansowana przez kibiców. Słyszałeś o SOCIOS matole?
                • Gość: Greg_ Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:50
                  Nie interesują mnie ligi trzeciegoświata(w tym POLSKI)
                  • Gość: zbig1113 Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:56
                    Ten trzeci świat właśnie bezdyskusyjnie pokonał twoich ulubieńców.
                    Tak tytułem przypomnienia.
                • Gość: G Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.bagu.cable.ntl.com 28.05.09, 00:12
                  Tak socios utrzymuja Barcelone hahahahahahaha dobre :>
        • Gość: obiektywny Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:35
          To już wiemy. Ale może jakieś argumenty?
          • Gość: Heuow Nie porównujcie angielskiej ligi do hiszpańskiej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:38
            to tak samo jakbyście porównywali Skode do Bentleya. Oczywistym jest
            to że w Anglii grają w piłkę nożną a w hiszpani wyrób
            futbolowopodobny
            • Gość: zzz Re: Nie porównujcie angielskiej ligi do hiszpańsk IP: *.as.kn.pl 27.05.09, 23:41
              Ta, i mistrz Hiszpanii ogrywa mistrza Anglii jak dziecko! JAK DZIECKO ! Przestań
              już wyładowywać swoją frustrację dziecko neostrady (adres z neoplusa i twój spam
              frustrata jest żałosny). Idź jebnij głową w coś twardego albo poskarż się mamusi.
              • Gość: antybarc Re: Nie porównujcie angielskiej ligi do hiszpańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:45
                Coś jeszcze masz mi do napisania ćwoku? Nie oceniaj książki po
                okładce matole. Nie nauczyli Ciebie tego w gimnazjum?
            • Gość: lol Re: Nie porównujcie angielskiej ligi do hiszpańsk IP: *.acn.waw.pl 27.05.09, 23:41
              i po grzyba sie kompromitiujesz na noc. idź już spać
          • Gość: Barca Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:41
            A jakie masz argumenty za PS? Ze kopia sie po nogach tak jak pokazal to scholes
            lub wpychaja bramkarza do bramki? Fani mu policzcie lepiej ile punktow
            podarowali mu sedziowie dyktujac karne z kapelusza. Zreszta najlepszym
            argumentem byl dzisiejszy mecz. mu nie istnial. Zero ambicji, techniki, taktyki.
      • Gość: zbig1113 Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:34
        W tym roku Barca wygrała ligę mistrzów i kilka innych pucharów i
        dlatego jest najlepsza. Gdyby wygrali MU to oni byliby na jej
        miejscu.
        • Gość: obiektywny Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:37
          Ten sezon należał do nich (na bezrybiu...), ale powiedz co za konkurencję mają
          oni w lidze? "Galaktyczny" Real? Chodzi mi o to, że profesjonaliści z sport.pl
          już okrzyknęli ich zespołem dekady! Chyba jest tu coś nie tak?
          • Gość: lol Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.acn.waw.pl 27.05.09, 23:40
            pewnie masz rację co do drużyny dekady. W przyszłym sezonie mają wiele
            do udowodnienie i mam nadzieję, że to uczynią.
            • Gość: p1908 Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.toya.net.pl 28.05.09, 01:28
              to nie barca silna,tylko man utd slaby,pilkarzom fergusona zabraklo
              sil,chociaz kibicuje M U ,dzisiaj byli slabsi,szkoda,gratuluje
              prseciwnikomn
          • Gość: zbig1113 Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:44
            Finał jest po to by rozstrzygnąć kto jest najlepszy. Tą grę wygrała
            Barca. Ale z jednym masz rację nazywanie Barcelony drużyną dekady
            jest trochę na wyrost. Biorąc pod uwagę całokształt osiągnięć, ekipą
            dekady 1999-2009 należy uznać Manchester United.
            • Gość: obiektywny Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:46
              No i dokładnie o to mi chodzi :). Nie zaprzeczam, że dziś Barcelona była lepsza
              i że to jej bardziej należało się zwycięstwo. Ale na Boga! Żeby od razu mówić o
              drużynie dekady?!
              • Gość: zbig1113 Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 00:00
                Miło że się dogadaliśmy. Pozdrowienia od kibica Barcy.
      • Gość: Majik Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.adsl.alicedsl.de 28.05.09, 10:17
        "A jedno jest pewne -
        Premiership jest o poziom wyżej od La Ligi"

Twoja wypowiedź zmobilizowała mnie do pewnej analizy (ile drużyn z trzech najsilniejszych lig Europy dotrało do półfinału LM w latach 2000 -2009 ) i wyniki są następujące: drużyny z ligi angielskiej w półfinałach łącznie gościły 15 razy (Arsenal, Liverpool, Chelsea, MU, Leeds), Hiszpania 11 (Real, Barcelona, Valencia,Villarreal, Deportivo), Włochy 7 (Inter, Milan Juventsu). 4 razy puchar odbierały drużyny hiszpańskie (2000,2002,2006,2009), 2 angielskie (2005,2008) 2 włoskie (2003,2007). Zgodze się że na chwilę obecną liga angielska jest silniejsza niż hiszpańska, ale przekrojowo przez ostatnie 9 lat to na podstawie powyższych danych można wyciągnąć wnioski samemu. Gloryfikacja Premiership jest nie na miejscu. Hiszpania i Włochy również miały po 3 drużyny w półfinale LM i również odbywały się finały hiszpańsko/hiszpańskie, czy włosko/włoskie. Co ciekawsze jeśli chodzi o finalistów, to Milan jest na najlepszej pozycji 3 razy finalista z czego 2 razy zwycięstca, Barcelona wraz z Realem 2 razy finalista 2 razy puchar, MU oraz Liverpool 2 razy finalista 1 raz puchar.
        • Gość: Majik Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.adsl.alicedsl.de 28.05.09, 10:50
          Małe sprostowanie do powyższej analizy. Jeśli faktycznie weźmiemy pod lupe dekade czyli lata 99/09 to MU ma jeszcze jeden udział w finale i jedno trofeum więcej na koncie(1999) czym zrównuje się z Milanem. W bezpośrednich spotkaniach LM Milan jednak dwu krotnie pokonuje MU w 2005 roku (dwa razy 1-0), oraz w spotkaniu w 2007 roku gdzie w pierwszym meczu MU wygrywa 3-2, by na wyjeździe poledz 3-0. Starałem się na konflikt który tutaj się rozpętał potrzeć obiektywnie :)
          Pozdrawiam
          • Gość: obiektywny Re: Co się tak jaracie tą Barcą?! IP: *.chello.pl 28.05.09, 16:42
            No i ja się z tobą zgadzam :). Rzeczywiście przesadziłem z tym, że Premiership
            jest poziom wyżej, jednakże mimo wszystko minimalnie przewyższa La Lige. Ciesze
            się, że można jeszcze pogadać na internecie bez bluzgów i spokojnie.
            Pozdrawiam.
    • Gość: zbig1113 Re: RACJA!!! Barcelona przekupiła półfinał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:29
      Rozmawiasz sam ze sobą; masz z tym problem?
    • Gość: a Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:32
      Manchester? Jaki Manchester?
      • Gość: Barca Jaki? Drewniany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 00:02
    • Gość: Hristo S. Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... IP: *.aster.pl 27.05.09, 23:58
      "Sylvinho spisywał się bez zarzutu" - cokolwiek dostał odgrywał do tyłu - psuł
      atrakcyjny futbol Barcelony - ps: kibicuje Barcelonie
    • Gość: Agniecha Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 00:54
      Ja świętowałam już przed meczem ;] zrobiłam sobie niezłą wyżerkę i była biba !!! ;D
    • Gość: gp Chłopczyku, uspokój się. Idź już spać, jutro IP: 92.251.216.* 28.05.09, 03:04
      szkoła, mama zrobi ci pyszne śniadanko a ty będziesz taki nadąsany. Dopiero co
      było jej święto a ty pewnie nawet nie powiedziałeś że ją kochasz nie mówiąc o
      kwiatach. Mamę trzeba kochać i być dla niej miłym. Jeśli będziesz dzielnie
      znosił takie trudności losu jak wygrana Barcelony to pewnie wyrośniesz na
      dużego, odważnego chłopaka i mama będzie z ciebie bardzo dumna. Nie stanie się
      tak jeśli będziesz używał brzydkich słów i wiecznie będziesz nadąsany i niegrzeczny.
      • Gość: andżi Co to za piosenka była...... IP: *.tktelekom.pl 28.05.09, 12:23
        Co to za piosenka była śpiewana przed meczem bo za późno
        włączyłam.Nie btl to oficjlany hymn LIgii Mistrzów bo go znam,
        dziękuje za pomoc :)
    • Gość: barca Ronaldo okazał sie młokosem i chamem > IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 07:23
      Tak nie zachowuje sie piłkarz z klasą. Chamskie faule świadczą o
      tym ,że daleko mu jeszcze do miana gwiazdy.
      • Gość: quentin Re: Ronaldo okazał sie młokosem i chamem > IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.05.09, 09:46
        Ameryki nie odkryłeś. On zawsze taki był...
    • Gość: dfgfd Barcelona - Man United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 07:49
      Ja nawet po tej porażce i tak uwielbiam Manchester
    • Gość: gg ale wysypalo gimnazjalnych pacanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 08:43
      barca kupila polfinal, barca tamto barca siamto, zbankrutuje za
      dlugi, tylko ze manutd ma ze 3 razy wieksze dlugi niz barca:) a
      krystyna ciamajda wczoraj pokazala jedynie chamstwo
    • Gość: gość Finał marzeń - Komentarz marzeń !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 08:59
      W obronie Barcy świetny mecz zagrał "Puziol" ale najbardziej mnie rozbawiło jak piłkarze po meczu otrzymali gratulacje od "księcia Williamsa".
      • Gość: poke Re: Finał marzeń - Komentarz marzeń !!! IP: *.chello.pl 28.05.09, 10:38
        Dobrze ze nie nazywał go puzon :-)
    • Gość: zjs Trzy słowa do TVP Vchłam IP: 194.42.116.* 28.05.09, 09:06
      ja tam dziękuję n tv i polsatowi za to, że przez 3 lata nie będą
      musiał oglądać tvp, bo po skończonym meczu widziałem jedynie
      reklamy, 5 minut celebracji, znów reklamy i tego pajaca
      pospieszalskiego. krzywonogi do dymisji!!! w przyszłym sezonie
      możecie puszczać m jak kloaka i barwy głupoty. yes yes yes panie
      vchłam, teraz czas na wasze pięć piw bo mecze ChL trafiły do stacji
      profesjonalnych.
    • Gość: Ania Oszukali nas! Powinno byc 4:0 dla Barcy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 09:50
    • Gość: narojec Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... IP: *.aster.pl 28.05.09, 10:10
      strasznie nudny mecz, manchester nie mogl a barcelonie sie nie
      chcialo
    • Gość: Kylo Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... IP: *.tomaszow.mm.pl 28.05.09, 10:20
      Puyol zjadł Ronaldo na śniadanie, Iniesta, Xavi i Busquets dzielili w
      środku pola, Messi z łatwością mijał zawodników MU, niebywała
      szybkość i zwrotność, nie wiem czy jakakolwiek drużyna poradziła by
      sobie wczoraj z Barcą
    • kolejorz_nie_ma_szans Barcelona - Man United 28.05.09, 11:15
      W barcelonie grało 7 wychowanków, a w MAN tylko dwóch anglików. Za to lubie
      barce i nie znosze angoli
      • Gość: Angeliiś Re: Barcelona - Man United IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 12:53
        Przynajmniej Barca gra zespołowo . A nie te Angole . ; /

Barca 4 ever . xd
    • Gość: kacper Ludzie ten finał to flaki z olejem!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 21:06
      jak chcecie się podniecać to do agencji turystyczno-krajoznawczej
    • mozart0179 Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Barce... 28.05.09, 21:07
      co za debile...lige mistrzow wygrala zjawiskowa druzyna ktora przez
      94min meczu z chelsea oddala 1(slownie jeden!)celny strzal na bramke
      rywala.zaiste zjawiskowa!dzieki sedziemu z norwegii i uefa
      wygralo "piekno futbolu"!zalosne.dla ludzi ceniacych gre w pilke a
      nie pilka i sprawiedliwosc tytul wedruje do chelsea
      • Gość: Angeliiś Re: Barcelona - Man Utd 2:0. Finał marzeń dla Bar IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 12:52
        Jezuu . Co za debil z cb . Barca znakomicie grała . Zazdrościsz
        talenu np. Messiemu . Barca najlepsza . Chelsea i ManU jest do duupy
        .

Weź sie czoopie przymknij .
    • gniazdowy Barcelona - Man United 01.06.09, 19:06
      Mecz zawiódł zapraszam do lektury mojej pomeczowej opinii i relacji z tego spotkania:
      gniazdowy.blox.pl/2009/05/Bo-kocha-sie-od-dziecka.html
      Dalej twierdzicie, ze nikt nie obronił Pucharu Europy od reformy w 1992?

No to zapraszam do lektury
      gniazdowy.blox.pl/2009/05/Pique-umie-sie-ustawic8230.html
      Pozdrawiam
      Gniazdowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka