Gość: hej hej! IP: *.184.rev.mni.pl 03.06.09, 14:05 ja bede ogladal na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pireansot Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.54.17.76.static.telsat.wroc.pl 03.06.09, 14:10 Na pewno nie będziesz. Szitaka będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NBA & NFL 4 lifffe Re: Hej hej, tu enbijej! IP: 82.139.157.* 03.06.09, 14:22 czy to prawda ze kiedys TVP1 pokazywalo SUper Bowl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macies Re: Hej hej, tu enbijej! IP: 212.244.106.* 03.06.09, 14:25 gdzie w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.acn.waw.pl 03.06.09, 14:32 a nie lepiej z NHL? albo chociaz rownolegle?:) tez sa finaly, a sport jakby ciekawszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbafan Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:40 Chyba żartujesz, już mnie to denerwuje że nawet w wiadomościach sportowych wolą pokazywać hokej niż koszykówkę. porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeb Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:43 Pamiętam takie teksty niezapomnianego duetu: "Malone dziś przy Jordanie to taki łabędzi śpiew....ups...przepraszam Ryszard" - Szaranowicz, "To nie Jordan gra dzisiaj słabo, on jest po prostu za szybki dla piłki" nie pamiętam który PS. Macie jakiś dobry link, gdzie będzie można obejrzeć finał na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooojzesz Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.range86-167.btcentralplus.com 03.06.09, 15:17 '03.06.09, 14:32 Gość: stef a nie lepiej z NHL? albo chociaz rownolegle?:) tez sa finaly, a sport jakby ciekawszy...' To ciekawszy czy jakby ciekawszy półgłowku? Odpowiedz Link Zgłoś
ironlemon Re: Hej hej, tu enbijej! 03.06.09, 15:48 Też wolę hokej, no ale cóż, drugiego Czerkawskiego na razie nie widać, a i temu nie było dane grać w finale ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla_singer Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.chello.pl 03.06.09, 16:35 pomożecie ? ;p ' pomożemy' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesieksksk1988 Re: Hej hej, tu enbijej! 03.06.09, 16:38 Ponawiam pytanie: gdzie można obejrzec finały oprócz w C+? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 16:43 www.rojadirecta.org/ tu napewno cos znajdziecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arektm Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.icpnet.pl 03.06.09, 16:54 justin.tv w ruch :P... Cos czuje ze jednak na www.justin.tv pez preo konta to bedzie juchnia ogladac.......tyle ludzi z polski bedzie ogladalo finaly , że peniw szybko wyskoczy aby wykupic pro account :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @NBA & NFL 4 lifff Re: Hej hej, tu enbijej! IP: 82.160.142.* 03.06.09, 17:29 Coś takiego się kiedyś wydarzyło na pewno, pamiętam bo postanowiłem z ciekawości to obejrzeć. Dawno to było, w latach 90-tych, niewiele pamiętam oprócz tego, że jedną z drużyn byli Dallas Cowboys, na sto procent. A druga? Coś mi chodzi po głowie Buffalo, Baltimore, nie przypominam sobie dobrze, nie znam się na NFL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @seeb Re: Hej hej, tu enbijej! IP: 82.160.142.* 03.06.09, 17:31 Przypomnij sobie jak komentator wymówił nazwisko Jordana: - jeżeli "Dżordan" to był to Łabędź, - jeżeli "Dziordan" - Szaranowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siepu Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.chello.pl 03.06.09, 20:56 NBA oglądam na sieci od jakiegoś czasu, zawsze na żywo, bo zawsze jakoś rano już poznawałem wyniki, więc torrenty nie miały sensu. Najwięcej transmisji jest w Justin Tv, ale to medium proponuję od razu sobie odpuścić - już przy półfinałach konferencji o godzinie 3 nad ranem potrafiło wyrzucić komunikat, że zbyt dużo Polaków ogląda (i to nie tylko przy meczach Orlando). Osobiście polecam linkownię www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka, która jeszcze do niedawna w pełni mi wystarczała. Najlepsze transmisje wymagają ściągnięcia dodatkowych programów, osobiście polecam Veetle w soccer-live zaznaczony jako 'inny' - świetna jakość transmisji przy bardzo niewielkich wymaganiach co do łącza, nie mam pojęcia, jak oni to robią. Niestety, kanał działał przy średnio co drugim meczu, mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej. Innym bardzo solidnym programem jest Sopcast, który jeśli interesujecie się sportem i tak powinniście posiadać (najlepsze transmisje z piłki nożnej), niestety kanał działa jeszcze rzadziej niż na Veetlu :P Odradzam TV Ants (nigdy nie udało mi się nic uruchomić), transmisje bezpośrednio przez przeglądarkę (linki zazwyczaj prowadzą do Justin Tv, które jak pisałem wcześniej, ssie) oraz Chińczyków (kiepska jakość obrazu, najdurniejsze reklamy na planecie). Tym, którym nie chce się ściągać żadnego zewnętrznego programu polecam transmisję u Duńczyków (bardzo dobra jakość i brak reklam, jedyny problem to język :P), ew. pogrzebanie we własnym zakresie na UStream. Cierpliwym oczywiście polecam torrenty. Mam nadzieję, że się przyda no i miłego oglądania i polskiego młota z pierścieniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nba Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 21:10 ja polecam rojadirecta.org kopalnia linków do tranmisji, praktycznie kazda dyscyplina justin, ustream, flash do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:11 Ja nie mam tego typu wynalazków mogę wam w razie czego po prostu przesyłać maile ??? Odpowiedz Link Zgłoś
miljka Re: Hej hej, tu enbijej! 03.06.09, 21:36 e.. ja zrobilam piekna relacje w tamtym roku z US Open - 40 godzin relacji (no troche sie siatkowka wmieszala, ale tylko troche ;) A enbijej nie bede ogladac bo sesja mnie zaskoczy w okopie i bedzie delikatnie mowiac 'nieciekawie'. Ale kase postawie:D Odpowiedz Link Zgłoś
ironlemon Re: Hej hej, tu enbijej! 03.06.09, 23:07 A ja polecam stronkę www.myp2p.eu - osobiście używam jej do szukania transmisji piłki i hokeja. Aczkolwiek częściej szukam na ich forum, niż głównej stronie - tam użytkownicy postują swoje linki, które potem nie zawsze są umieszczane na stronie głównej, jest więc większy wybór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bover Re: Hej hej, tu enbijej! IP: *.net.inotel.pl 03.06.09, 23:21 mecz zaczyna sie o 3 jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarlatan Re: Hej hej, tu enbijej! IP: 78.149.57.* 04.06.09, 09:49 Zczubacy, co chwilę chwalicie się jak to hokej mace we krwi, a relacji na żywo robic się nie chce. Za to wolicie nie spac, żeby komentowac wyczyny skaczących Murzynów wspomaganych przybyszami zza wielkiej wody. Niełednie, nieładnie... Co do NFL, w TVP pokazywany był finał Dallas Cowboys - Buffalo Bills. Chyba był to rok 1993, choc głowy nie dam, ponieważ taki sam finał trafił się także rok później. To w ogóle był dziwny rok w TVP. Na żywo w nocy pokazywano także zmagania o Puchar Stanley'a gdzie Los Angeles było rozbijane przez Montreal. Szkoda, że przerwyano relację gdy Jordan wchodził na klepki. Odpowiedz Link Zgłoś
steyr Re: Hej hej, tu enbijej! 04.06.09, 11:22 Blagam tylko nie komentujcie jakby Orlando bylo reprezentacja Polski:/ Odpowiedz Link Zgłoś