Gość: ziu IP: *.oecd.org 12.06.09, 00:11 wracaj do nas! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 00:42 no pewnie, niech wraca do was! przecież ciągle jest waszą własnością i musicie go brać, chyba, że kontrakt rozwiążecie ale wtedy kasa, kasa :> co to za piłkarzyk, który mówi, że wraca do klubu tylko po to by się znów wybić i uciec do Europy? zresztą warszafka to futbolowy zaścianek i tam można jedynie przezimować :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.06.09, 02:39 Glupich to i nawet w kosciele tluka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek666 Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... IP: 195.47.201.* 12.06.09, 09:02 tere fere kuku...chłopie jakiś Ty gupi... Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię 12.06.09, 10:06 "A jak Cię złapią za rękę, mów że to nie Twoja ręka". To jest dobre podsumowanie tego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifoso Wystarczy spojrzec na facjatę IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 10:45 i komentarz zbyteczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Grecy po jego przybyciu już go określili ;) IP: *.toya.net.pl 12.06.09, 11:00 Jako najbrzydsza twarz w PAO :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas ale głupek IP: 195.187.251.* 12.06.09, 11:07 Profesjonalny piłkarz i daje się dwa razy (w końcu dwie różne próbki) złapać? I jeszcze się przyznał, że mu to kolega z reprezentacji polecił i mu zaufał bez sprawdzania? Uważał, że jak była pozytywna jedna próba, to już nie będą grzebać dalej?? Tego nie można nazwać już głupot i naiwnością, to jest megagłupie, dziecinne zachowanie amatora!! Dziwimy się, że nasi piłkarze tak słabo grają, jak oni mentalnie nie są zawodowcami, prowadzą się nieprofesjonalnie. Z takich grajków nawet cudotwórca nic nie zrobi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Umiesz czytać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 11:38 Ta sama substancja, próbka o dwa tygodnie wcześniejsza - nie sprzed dwóch tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas sam nie umiesz czytać IP: 195.187.251.* 12.06.09, 13:11 to wcale nie miała być inna substancja. Inna próbka, pobrana wcześniej oznacza właśnie, że brał wcześniej. Ja się Grekom nie dziwię. Zatrudniają podobno profesjonalistę, który ma obowiązek wiedzieć co robi i się prowadzić. Ale tego od polskich piłkarzy, z nielicznymi wyjątkami wymagać nie należy. Były i są przypadki dopingu w piłce w Europie, ale albo jest to organizowane przez klub lub klubowego lekarza, albo robią to świadomie zawodnicy. Ale żeby to zrobić z niewiedzy, bo kolega polecił??? - też bym zwolnił takiego koziołka. Powiedz mi mądralo, co teraz sobie pomyślą nie tylko Grecy czy inni, sprowadzając polskiego piłkarza? "Może powinniśmy go specjalnie badać, zabezpieczyć się ekstra w umowie i traktować jak niewiadomo kogo?!" Na miejscu Wawrzyniaka bym się schował ze wstydu kilometr pod ziemią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, .. IP: 94.246.138.* 12.06.09, 11:54 co za Drewniak!chlopie z taka gra to Ty trafisz w najlepszym przypadku do FC ULAN BATOR,Grecy sie poznali na "wartosciowym" pilkarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
doncorleonemro Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię 12.06.09, 12:02 Tak jasne... Jakbyś śledził komentarze to wiedział byś że jego gra była na plus w PAO, nikt się nie pluł o jego dyspozycje i grał często w pierwszym składzie. Jeździcie po nim bo był/jest w Legii... Gdyby to był lechita albo wiślak to połowy komentarzy by nie było, albo byłyby całkiem inne. Naiwny był to fakt, ale to jest ludzkie i się pewnych rzeczy nie odkręci, nie takie Wawrzyniaki wpadały na dopingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: 94.246.138.* 12.06.09, 12:06 moze byc nawet graczem Pelikana Lowicz,nie jest to wazne.Dlaczego Grecy chca sie go pozbyc?Pewnie za ta kase kupia kogos znacznie lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:46 "samokrytycyzm" na najwyższym poziomie .wszystko przez tych podłych Greków ,...może niedługo zapisze się do PIS-u .powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
alamar_3 Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... 12.06.09, 14:05 Tutaj bedzie mogl cpac i brac "witaminy" do woli jak dawniej, wiadomo ze Legia jest pod ochrona srodowiska w Polsce. Bedzie musial tylko uwazac w Europejskich pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: *.chello.pl 12.06.09, 22:26 A czy środki na szybkie zbicie wagi to narkotyki albo cos do "ćpania"? Nie więc jeśli nic nie wiesz to się lepiej nie wypowiadaj bo aż śmiesznie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexes Pograć pół roku i spieprzać?? Co za kawał kutafona IP: *.zax.pl 12.06.09, 22:52 Rzadko się spotyka takich debili jak ten. Jesien sobie przebimba w polskiej lidze i już wypaad na Europę bo tylko mu kasa w głowie. Zero ambicji - warzywiak - zero ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, .. 13.06.09, 08:30 A to sk-urwiele, ci grecy. Strasznie się nudzą i z tych właśnie nudów podłożyli Wawrzyniakowi świnię. A może zrobili to dla jaj? Gdyby Wawrzyniak był gwiazdą i bożyszczem, to by tak z nim nie postąpili, ale że to marny i wyjątkowo tępy (wystarczy spojrzeć na facjatę) piłkarzyna, no to go zażyli z mańki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... IP: *.teoc.pl 13.06.09, 08:39 Ale o jakiej Świni on mówi? Chyba dawno nie patrzył w lustro. Wawrzyniak tylko koks się liczy, może zostaniesz górnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś