Dodaj do ulubionych

Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ...

IP: *.oecd.org 12.06.09, 00:11
wracaj do nas!
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 00:42
      no pewnie, niech wraca do was! przecież ciągle jest waszą własnością i musicie
      go brać, chyba, że kontrakt rozwiążecie ale wtedy kasa, kasa :> co to za
      piłkarzyk, który mówi, że wraca do klubu tylko po to by się znów wybić i uciec
      do Europy? zresztą warszafka to futbolowy zaścianek i tam można jedynie
      przezimować :]
      • Gość: Jerry Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.06.09, 02:39
        Glupich to i nawet w kosciele tluka.
    • Gość: jelonek666 Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... IP: 195.47.201.* 12.06.09, 09:02
      tere fere kuku...chłopie jakiś Ty gupi...
    • zarafi Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię 12.06.09, 10:06
      "A jak Cię złapią za rękę, mów że to nie Twoja ręka".

To jest dobre podsumowanie tego cyrku.
    • Gość: tifoso Wystarczy spojrzec na facjatę IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 10:45
      i komentarz zbyteczny !
    • Gość: Pio Grecy po jego przybyciu już go określili ;) IP: *.toya.net.pl 12.06.09, 11:00
      Jako najbrzydsza twarz w PAO :D.
    • Gość: Leonidas ale głupek IP: 195.187.251.* 12.06.09, 11:07
      Profesjonalny piłkarz i daje się dwa razy (w końcu dwie różne próbki) złapać? I jeszcze się przyznał, że mu to kolega z reprezentacji polecił i mu zaufał bez sprawdzania? Uważał, że jak była pozytywna jedna próba, to już nie będą grzebać dalej?? Tego nie można nazwać już głupot i naiwnością, to jest megagłupie, dziecinne zachowanie amatora!! Dziwimy się, że nasi piłkarze tak słabo grają, jak oni mentalnie nie są zawodowcami, prowadzą się nieprofesjonalnie. Z takich grajków nawet cudotwórca nic nie zrobi!!!
      • Gość: wojtek Umiesz czytać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 11:38
        Ta sama substancja, próbka o dwa tygodnie wcześniejsza - nie sprzed dwóch tygodni.
        • Gość: Leonidas sam nie umiesz czytać IP: 195.187.251.* 12.06.09, 13:11
          to wcale nie miała być inna substancja. Inna próbka, pobrana wcześniej oznacza właśnie, że brał wcześniej. Ja się Grekom nie dziwię. Zatrudniają podobno profesjonalistę, który ma obowiązek wiedzieć co robi i się prowadzić. Ale tego od polskich piłkarzy, z nielicznymi wyjątkami wymagać nie należy. Były i są przypadki dopingu w piłce w Europie, ale albo jest to organizowane przez klub lub klubowego lekarza, albo robią to świadomie zawodnicy. Ale żeby to zrobić z niewiedzy, bo kolega polecił??? - też bym zwolnił takiego koziołka. Powiedz mi mądralo, co teraz sobie pomyślą nie tylko Grecy czy inni, sprowadzając polskiego piłkarza? "Może powinniśmy go specjalnie badać, zabezpieczyć się ekstra w umowie i traktować jak niewiadomo kogo?!" Na miejscu Wawrzyniaka bym się schował ze wstydu kilometr pod ziemią.
    • Gość: Fryzjer Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, .. IP: 94.246.138.* 12.06.09, 11:54
      co za Drewniak!chlopie z taka gra to Ty trafisz w najlepszym przypadku do FC ULAN BATOR,Grecy sie poznali na "wartosciowym" pilkarzu :)
      • doncorleonemro Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię 12.06.09, 12:02
        Tak jasne... Jakbyś śledził komentarze to wiedział byś że jego gra była na plus
        w PAO, nikt się nie pluł o jego dyspozycje i grał często w pierwszym składzie.
        Jeździcie po nim bo był/jest w Legii... Gdyby to był lechita albo wiślak to
        połowy komentarzy by nie było, albo byłyby całkiem inne. Naiwny był to fakt, ale
        to jest ludzkie i się pewnych rzeczy nie odkręci, nie takie Wawrzyniaki wpadały
        na dopingu...
        • Gość: Fryzjer Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: 94.246.138.* 12.06.09, 12:06
          moze byc nawet graczem Pelikana Lowicz,nie jest to wazne.Dlaczego Grecy chca sie go pozbyc?Pewnie za ta kase kupia kogos znacznie lepszego.
    • Gość: grek Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:46
      "samokrytycyzm" na najwyższym poziomie .wszystko przez tych podłych Greków
      ,...może niedługo zapisze się do PIS-u .powodzenia
    • alamar_3 Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... 12.06.09, 14:05
      Tutaj bedzie mogl cpac i brac "witaminy" do woli jak dawniej, wiadomo ze Legia
      jest pod ochrona srodowiska w Polsce. Bedzie musial tylko uwazac w
      Europejskich pucharach.
      • Gość: laser Re: Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię IP: *.chello.pl 12.06.09, 22:26
        A czy środki na szybkie zbicie wagi to narkotyki albo cos
        do "ćpania"? Nie więc jeśli nic nie wiesz to się lepiej nie
        wypowiadaj bo aż śmiesznie to wygląda
    • Gość: mexes Pograć pół roku i spieprzać?? Co za kawał kutafona IP: *.zax.pl 12.06.09, 22:52
      Rzadko się spotyka takich debili jak ten. Jesien sobie przebimba w
      polskiej lidze i już wypaad na Europę bo tylko mu kasa w głowie.
      Zero ambicji - warzywiak - zero ambicji.
    • maz-46 Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, .. 13.06.09, 08:30
      A to sk-urwiele, ci grecy. Strasznie się nudzą i z tych właśnie nudów podłożyli
      Wawrzyniakowi świnię. A może zrobili to dla jaj?
      Gdyby Wawrzyniak był gwiazdą i bożyszczem, to by tak z nim nie postąpili, ale że
      to marny i wyjątkowo tępy (wystarczy spojrzeć na facjatę) piłkarzyna, no to go
      zażyli z mańki...
    • Gość: Marcin Wawrzyniak: Słyszałem, że podłożyli mi świnię, ... IP: *.teoc.pl 13.06.09, 08:39
      Ale o jakiej Świni on mówi?
      Chyba dawno nie patrzył w lustro.
      Wawrzyniak tylko koks się liczy, może zostaniesz górnikiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka