Gość: ja IP: 83.238.246.* 18.06.09, 07:38 GW = FAKT :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3w1 Lech mówi nie Lewandowskiemu IP: 83.238.13.* 18.06.09, 07:40 Od razu lepiej... 3 newsy w 1, a nie każdy z osobna z sensacyjnym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Kucharski mówi "nie" Amice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Lech mówi nie Lewandowskiemu IP: *.aster.pl 18.06.09, 11:42 Robalinho :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-ti-aj Lech mówi nie Lewandowskiemu IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.06.09, 14:17 Ile płaci ci Cesare za te artykuły ? Na siłę chcecie go sprzedać ? Pogo mówi, że nie ma sprzedaży, to nie ma, a nie mi tu pitolicie. Cesare chce go sprzedać gdziekolwiek, Fiorentina, Borussia i inne Milany. I to za 5,5 mln ojro, o zgrozo ! Po prostu Cesare dostane z 200 tysięcy ojro za ten transfer, a ziemia pod nogami mu się kurczy, bo zaraz koniec kontraktu :) no i wiadomo, że Robert go za Chiny Ludowe nie przedłuży... bo po co mu taki pseudomanager ? Cesare, managerem to Ty możesz być w Football Managerze i tam talenty odkrywać, a nie za wielką piłkę się brać. Ile płacisz Szadkowskiemu za każdy artykuł, w którym to Lewandowski odchodzi co tydzień do innego klubu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Lech mówi nie Lewandowskiemu 19.06.09, 00:15 lech bez smudy bedzie grał "kiche " w pucharach i nie zajdzie tam daleko jeżeli w ogóle gdzieś zajdzie , a potem lewandowskiego nawet za dwa miliony nie beda mogli sprzedać ,chyba że w kadrze zacznie strzelac seryjnie gole na jesień . Odpowiedz Link Zgłoś