Gość: Kibic reprezentacj IP: 80.50.90.* 19.06.09, 22:35 To jak siejecie zły ferment wokół kadry to jest tak słabe. Ktoś w końcu powinien was za to rozliczyć. To jak promujecie Tarasiewicza jest jeszcze słabsze od siania fermentu. Jesteście dzienni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1910 buraku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 22:38 zawsze słoma ci będzie z butów wystawać....zostań sobie w tym klubiku i nie zapędzaj się kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja123 Re: buraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 07:37 sam jesteś burak , z nikogo stworzył klub który awansował z 3 ligi i jako beniaminek zajął 6 miejsce więc o co ci frajerze chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rggsgsg Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.icpnet.pl 19.06.09, 23:35 i po h uj to dajecie na głowna skoro pisaliscie o tym juz? ZENADA :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: 212.76.37.* 19.06.09, 23:36 kim Ty jestes tarasiewicz, co z Ciebie za trener, czym pochwalić sie możesz??? ... chlopaki z gazety troche Was ponosi... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Co on osiagnal jako trener? IP: *.icpnet.pl 20.06.09, 00:14 Ja tez jetem gotowy objac kadre. Nawet za polowe pensji, ktora zgarnia Leo. Przegram 3 mecze i mozecie szukac nastepcy. Tarasiewiczowi by sie przydalo troche samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadan Przeciez on sie nie nadaje jesli treneram ma byc.. IP: *.superkabel.de 20.06.09, 10:39 Polak to tylko Smuda jest wstanie to pociagnac!!! zobacz skad ja biore najnowsze filmy SPRAWDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocioni Tarasiewicz: opamietaj sie IP: *.lodz.msk.pl 19.06.09, 23:49 Ty kadre? Chlopie, oszczedz zartow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KBR/KBC Tarasiewicz: opamietaj sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 09:24 Gdzie jest FRANZ ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.09, 00:00 A wy parówy co osiągneliście że bluzgacie Tarasiewicza?Ze nic wielkiego nie trenował? A kogo trenował Van Basten , Klinsman zanim trenowali kadry .Byle burak się czepia bo facet mówi że dla niego Śląsk i kadra to mażenie . A jakby u was w klubie był taki trener to byściego nie szanowali? Dalej zachwycajcie się Smudą i czekajcie na majstra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracjan Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:16 kto to wogóle jest ? juz lepiej franka smude na nastepce leo mianowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!_o Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:26 Tarasiewicz to jest taki kolo, który kiedyś obronił ręką coś zamiast Jarosława Bako:) Polska straciła gola i Tarasiewicza. To chyba ze szwecją było. po za tym nieźle bił wolne. też ze szwecją ;) A dlaczego nie Jarek Bako na trenera narodowej? Toć to był gość dopiero! a w ogóle to... może rozwiążmy już kadrę, szkoda naszych nerwów chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusek Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.dialog.net.pl 20.06.09, 00:23 wara wiesniaki od Ryśka. Jestem kibicem Śląska, obiektywnie mogę stwierdzić, że Taraś nie jest dobrym trenerem - ale jest zajebistym selekcjonerem a o to w tej pracy chodzi, w tym aspekcie by się sprawidził, na tym to polega, nie wierzcie pismakom, iżby leło benhauer treniwal coś naszych kopaczy - niby kiedy przez 1 week co moze osiagnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benny H Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.cust.tele2.se 20.06.09, 02:17 Wlasnie, tu trzeba dobrego selekcjonera a nie trenera. Wydaje sie ze Beenhakker lepiej trenuje niz selekcjonuje. Ale po co mu w takim razie Ulatowski. Do potakiwania ? czy roznoszenia stozkow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerostambicji Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:44 obejmij swoją Babę i nic ponadto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:55 uważam, że to totalnie chybiony pomysł by Tarasiewicz obejmował naszą kadrę, ale nie zdziwię się jeśli do tego dojdzie, gdyż pzpn dba głównie o swoje tyłki i własne interesy, dobro piłki jest na dalszym planie Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis "Jestem gotów".. - Ale.. jądra.. :))) 20.06.09, 01:21 "Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę" ======================================================= He he he.. I tak to miernoty wypycha się na szczyty.. - "Bolek" prezydentem.. - Buzek szefem w Brukseli.. - "KUKU" Palikot za "Guru" odmóżdżonego plebsu robi, to i "Rysiu" Tarasiewicz "zbafcom" polskiej reprezentacji może być.. - Czemu nie?? - Antek Pech-niczek go namaści "w podskokach" po znienawidzonym przez sławetną "polską myśl szkoleniową" Beenhakkerze.. Dajcie mu reprezentacje.. Dajcie.. :)) - A potem się obliżcie.. - powiedzcie ze "deszcz pada" i ze to wszystko wina Beenhakkera.. :))) Już budowaliście "wielkość" Michniewicza.. Stawowego. czy Skorży.. - Teraz kolej na typowego przeciętniaka, który ma być i "wielkim" i bożyszczem motłochu?? Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: "Jestem gotów".. - Ale.. jądra.. :))) 20.06.09, 04:23 Przepraszam najmocniej. Haloooo!!! tak myślałem... krzyknąć do ucha to wyleci drugim z takim samym natężeniem... Od Skorży się panocku serdecznie łodwal, bo ześta chyba zapomniałek, ze łon 2 rozy z zęda zdobył mojstra, ze to pod jego łekipom Wisełka Barcy dołozyła... Innym językiem niż wsiursko-góralskim chyba do ciebie nie dotrze, skoro podobne bzdury wypisujesz... Co do Tarasiewicza - podoba mi się styl gry Śląska, jest ładny dla oka, ofensywny, no i Śląsk zawsze gra o zwycięstwo. Ale... no właśnie. Podstawowy powód, dla przez który nie nadaje się do kadry, to to jak on ustawia tych zawodników w obronie... Jezus Maria, ilekroć patrzę na WKS, to mi się płakać chcę. Gdzie by byli w tabeli, gdyby popełniali chociaż połowę mniej błędów... A przecież obrońcy nie są źli. Fojut, Celeban, to świetni obrońcy, Łukasiewicz jest bardzo dobrym defensywnym pomocnikiem. Ale tu coś z Tarasiem jest nie tak, że obrona kuleje. Dlatego ja mu z całym szacunkiem za kadrę serdecznie dziękuję, bo z naszymi reprezentacyjnymi obrońcami, to byśmy tracili pod jego wodzą 4ro krotnie więcej goli niż traci teraz nasza kadra. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: "Jestem gotów".. - Ale.. jądra.. :))) 20.06.09, 05:18 slonx napisał: > Przepraszam najmocniej. Haloooo!!! tak myślałem... krzyknąć do ucha to wyleci > drugim z takim samym natężeniem... > > Od Skorży się panocku serdecznie łodwal, bo ześta chyba zapomniałek, ze łon 2 > rozy z zęda zdobył mojstra, ze to pod jego łekipom Wisełka Barcy dołozyła... > > Innym językiem niż wsiursko-góralskim chyba do ciebie nie dotrze, skoro podobne > bzdury wypisujesz... (...) ========================================================================== Niezbyt uważnie czytasz - nie starając się zrozumieć tego co czytasz.. Ale.. ze rzeczowo i jeszcze w ramach "kanonów" piszesz, wiec ci uprzejmie dopowiem do tego co pisałem.. - Ja niczego nie zarzucam ani "Mourinho" Michniewiczowi, ani Stawowemu ani tym bardziej Skorży.. - Pisze wyraźnie: - "Już budowaliście "wielkość".. - czyli SZTUCZNIE windowali w góre wielkość Michniewicza i Stawowego redakcyjne "pismaki" - redakcyjne "Burki" - i akurat to tylko zaszkodziło tym dwom.. - Skorżę tez zaczęli te ujadające "Stece".. "Pole".. Michasia "Szadkowska".. "Czado".. "Wołowskie".. "Błońskie" czy insze "Sarzały" wstawiać na piedestał, ale z różnych powodów dali mu spokój na jego szczescie, i kiedyś chłop SAM.. - swoją pracą i osiągnięciami, wybije się na szczyty.. I taka powinna być kolej rzeczy, a nie stwarzanie trenerskiego Boga, który ledwie jest woźnicą - w tym przypadku woźnicą na furce zwanej "Sląskiem".. - To jest narazie wyrobnik.. rzemieślnik.. - i szczerze wątpię czy będzie kiedyś już chociażby sokołem a nie orłem.. Tak wiec te moje "bzdury", traktują o nieco innym zagadnieniu - niż twoje "interpretacje" i mówią o MANIPULOWANIU, a nie o "KRYTYKOWANIU" wymienionych przeze mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JNKJNKNJ Re: "Jestem gotów".. - Ale.. jądra.. :))) IP: *.chello.pl 20.06.09, 07:30 OD GORALI TO TY SIE ODPI E R DOL SYNEK, Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: "Jestem gotów".. - Ale.. jądra.. :))) 20.06.09, 10:15 ni mom nic do góroli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek A jakie on ma sukcesy trenerskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 01:37 Ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.si.res.rr.com 20.06.09, 01:46 Rysiek nie spiesz sie,to nie jest takie proste,spalisz sie,pokaz lepiej co zrobisz z nowym Slaskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę 20.06.09, 01:55 Trener Tarasiewicz i tak jest skromny. Cieszmy się, że nie zechciał przejąć władzy nad światem ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic rozsadny Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.zone4.bethere.co.uk 20.06.09, 02:35 Panie Rysku .Panu sie zdaje,ze to takie proste jak w sniegu dziurke wysikac?Jeszcze troche praktyki/trenerskiej/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ignorant - klaun Tarasiewicz na trenera kadry ???! IP: *.ists.pl 20.06.09, 04:31 No to będzie cyrk. Większego klauna nie potrafili znaleźć. Cha cha cha cha cha !!!?? Ale cóż klaun Tarasiewicz jest z tego układu pasożytów i ignorantów co całe PZPN. Będzie bardzo, BARDZO POSŁUSZNYM KLAUNEM. Liczyłem jednak, że wezmą klauna który doprowadził Cracovię do upadku, zapomniałem jak się ten bałwan nazywa /przedtem był w Amice/, może ktoś pamięta. ALE NIE ZNALEŹLI JESZCZE WIĘKSZEGO KLAUNA. Zaczynam pomału tęsknić za poprzednim prezesem PZPN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę 20.06.09, 06:16 Jakimi sukcesami w pracy trenerskiej może się ten facet pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 08:59 A Pepe Guardiola przed objęciem Barcy,Klinsman reprezentacji Niemiec, jakimi wynikami mogli sie pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gurukhai Re: Ignorant - klaun Tarasiewicz na trenera kadry IP: *.oc3.tsk.pl 20.06.09, 06:19 A ty idioto musisz wklejać linka do ugryzienia ??? BTW ja tam nie chcę żeby Rychu odchodził ale to co się dzieje z reprą - woła o postę do nieba. piłkarzyki, którzy grają dla repry, mają jeden problem - nikt do tej pory poważnie nie chwycił ich za jaja - Rychu to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka :):) IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 08:06 Najpierw niech Pan Tarasiewicz osiągnie jakiś sukces z drużyną klubową a potem dopiero do kadry bo puchar ekstraklasy to żadne trofeum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 09:27 ja też jestem gotowy objąć kadrę, proszę o kontakt...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 09:31 ja też jestem gotów objąć kadrę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr_gg Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 10:59 Piszę do wszystkich krytykantów tej propozycji. Zastanówcie się, jak długo nasza piłka jeszcze ma taplać się w tym bagnie. Tylko obsada stanowisk ludźmi młodymi na wielu szczeblach władzy w pzpn, klubach i organizacjach sportowych daje szansę likwidacji klik, powiązań i korupcji. Jednak jest to bardzo trudny do przeprowadzenia proces. Trzeba to koniecznie zrobić, a przykładów jest dużo: banki, ubezpieczenie, giełda, czy też właściciele dużych firm, którzy osiągneli sukcec dzieki młodym osobą na szczeblach zarządzania. Mamy paru wybijających się trenerów młodego pokolenia. Ale wybór selekcjonera to nie jest tożsamy z wyborem trenera klubowego. Trzeba mieć różne do tych funkcji predyspozycje charkteru. I tutaj widzę wyraźną przewagę Tarasiewicza np. nad Skorżą, który wydaje się być lepszym w pracy w klubie. Zamiana na stanowisku selekcjinera powinna nastąpić możliwie najszybciej, ponieważ nie mam żadnych wątpiwości, że każdy następca obecnego trenera kadry będzie lepszy. Obecny jest wypalony w tym fachu już ponad 10 lat temu, selekcjonerem był i jest marnym /brak jakichkolwiek sukcesów z reprezentacjami które prowadził/, a i w klubach też bardzo średnio /z Realem w tym składzie mistrzostwo zdobyłby prawdopodobnie każdy szkoleniowiec, o średniości świadczy chociażby fakt braku sukcesów w rozgrywkach pucharowych, co wydawało się bardzo łatwe prowadząc zespół z takim składem/. Przykładem postawienia na "młodość" jest zamiana szkoleniowca w Lechii Gdańsk, który uratował zespół przed spadkiem mając w drużynie paru zawodników starszych od siebie. TAK, JESTEM ZA ZMIANĄ SELEKCJONERA I TO JAK NAJSZYBCIEJ. UWAŻAM RYSZARDA TARASIEWICZA ZA DOBRĄ KANDYDATURĘ, ALE NIE MUSI TO BYĆ KONIECZNIE ON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Stadion dla Polonii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 11:40 www.youtube.com/watch?v=2J8nfLq5L2Y&feature=channel_page - walczymy o stadion! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.09, 12:10 to ja wam powiem z innej beczki,z innego podwórka.Mieszkam dość długo u zachodnich sąsiadów więc mam doskonałą skalą porównawczą w stosunku do piłki polskiej i niemieckiej.Widzę jak to wszystko funkcjonuje tutaj (sam jestem trenerem dzielnicowego klubu w Essen) i obserwuję co się dzieje w Polsce.Gdyby problemem polskiej piłki był tylko wybor trenera reprezentacji to nie mielibyśmy żadnego problemu,tymczasem nasza piłka leży na łopatkach i nie ma takiego człowieka,który byłby w stanie ją uzdrowić,jak za pomocą czarodziejskiej różdżki.W chwili obecnej cała POLSKA to jeden wielki bałagan,ludzie niekompententni zasiadają na najwyższych stanowiskach,brak przejrzystych struktur,brak stabilności i brak pieniędzy na wszystko.Za komuny wszystko to jakoś funcjonowało i były wyniki,teraz w dobie demokracji nie mamy władzy potrafiącej,jak Zeus: z góry i przede wszystkim mądrze pokierować naszym krajem.Tu w Niemczech wszystko jest poukładane,są czytelne struktury sportowe,młodzież trenowana jest od wieku przedszkolnego przez trenerów robiących to społecznie,dla dobra dzieci.Co kilka ulic jest boisko sportowe,są kluby szukające dzieciaków w wieku 5-6 lat.W samym Essen jest ponad 130 klubów piłkarskich w grupach wiekowych od bambini do seniorów.I tego właśnie brak Polsce bo talentów nam nie brak,trzeba je tylko wyłuskać,wyszkolić i mądrze pokierować ich karierą.Mamy swoich Podolskich,Klose w kraju tylko trzeba ich znaleźć.Potrzeba nam trenerów z charyzmą a nie bismesmenów i oligarchów chorych na "władzę".Długa jest lista tych wad i bolączek,długo jeszcze będzie ona aktualna bo poprawy ku dobremu nie widać.Matactwo,korupcja i prywata to główne cechy naszej społeczności - tak zostaliśmy wychowani i tak żyjemy. A wracając do tematu trenera: ani Tarasiewicz,ani Smuda ani żaden inny trener z zagranicy nie wyczaruje nam dreamteamu bo nie mamy takich zawodników.Przyjemnie byłoby jednak obejrzeć mecz polskiej reprezentacji grającej ambitnie,z polotem,nawet przegrany mecz może być powodem do dumy.Na dzień dzisiejszy gramy najgorszą piłkę od lat,skłóceni są zawodnicy,skłóceni działacze i trenerzy.W każdym normalnym państwie poleciały by głowy na stanowiskach trenerów,ludzi odpowiedzialnych tymczasem u nas ludzie decydujący o być albo nie być polsiej piłki zasiadają na najwyższych stołkach!!! Leo więcej nam zaszkodził niż pomógł i najlepszym wyjściem byłoby zacząć budować zespół od podstaw.Znając życie (w Polsce)do tego nie dojdzie i każdy wie dlaczego.Byłbym nawet wdzięczny losowi gdyby Polska nie pojechała do RPA - byłby nowy trener i nowe nadzieje - lepsze to niż stan obecny czyli bagno na całej linii.Ile dałbym za 1:0 przeciwko Niemcom,nawet w meczu towarzyskim,ale z czym do ludzi - to oni są potegą,nie my.My przerzumamy kupkę gówna z miejsca na miejsce udając,że coś robimy a smród wciąż ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Tarasiewicz: Jestem gotów objąć kadrę IP: *.chello.pl 20.06.09, 18:58 no to chłopie pojechałeś ... dobrze, ze nam to uświadomiłeś :P tak na marginesie masz niemieckie obywatelstwo ??? Odpowiedz Link Zgłoś