Gość: Rav IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.06.09, 20:45 Duzo much tam musi byc! Strasznie bzycza na tych stadionach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albini Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du... IP: *.tvteletronik.pl 21.06.09, 20:47 sport.tvp.pl mówi mi że "ze względu na ograniczenia licencyjne, program nie jest dostępny na terenie Twojego kraju" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.chello.pl 21.06.09, 20:50 stety... gdzie to mozn jeszcze4 obejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o 21.06.09, 21:18 na meczyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk!! Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 21:22 w telewizji na tvp sport lub meczyki.pl Brazylia wygrywa 3-0 dała im popalić ostatnie minuty dla nich, jedynie ok 8 ostatnich minut trzeba było im na wygrana w meczu 37' Luis Fabiano 43' Luis Fabiano 45' (Gol samobójczy) Dossena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:29 niezla transmisja jest na stronie fify : fifa2.feedroom.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek_extrema Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.vw.shawcable.net 21.06.09, 21:48 teraz wazne zeby sie tylko dostac. Top forme trzeba miec w czasie mistrostw a nie przed. Italince wiedza co robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:12 Czy to rugby ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v strona z relacjami nie dziala IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:05 tvp nawet strony nie umie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmerk [...] IP: *.superkabel.de 21.06.09, 21:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciumorales Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. 21.06.09, 21:20 ojojoj ale pojechali! Jak z dzieciakami! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. 21.06.09, 21:23 graja na tych cholernych trąbkach. do du_y taki doping. najlepszy doping jest na europejskich stadionach, jest jakaś atmosfera a w RPA jest kiszka. Włosi przegrywają do przerwy 0:3 ale jak dla mnie Buffon jest najlepszym piłkarzem tej drużyny. Reszta nic nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelligroo Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:27 Kto przy obecnym układzie gra dalej? Jankesi czy Faraonowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciumorales Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o 21.06.09, 21:28 piramidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. IP: 212.180.165.* 21.06.09, 21:44 Te mistrzostwa (w RPA) to będzie masakra. Publika w ogóle nie kuma o co chodzi w tej dyscyplinie! Ożywia się dopiero jak ktos biegnie sam na sam 15 metrów od bramki. Zero dopingu i "doceniania" np. świetnych podań czy zagran w obronie. W ogóle nie czuć atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
ocb92 Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o 21.06.09, 21:57 mecz egipt-usa na kanale 328 (cyfra+) jakis madziarski kanał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARTens I bardzo dobrze. Lubię jak łoją Włochów IP: *.aster.pl 21.06.09, 22:00 Niezasłużone zwycięstwo z Francją w finale mistrzostw naprawdę trudno zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo Re: I bardzo dobrze. Lubię jak łoją Włochów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:12 zgadzam się, też lubię jak leją nażelowanych płaczków:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: I bardzo dobrze. Lubię jak łoją Włochów 21.06.09, 22:15 Ja lubię jak leją Polaków :) Włochy to mistrzowie świata, a puchar konfederacji i tak nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: I bardzo dobrze. Lubię jak łoją Włochów IP: *.krosno.vectranet.pl 21.06.09, 23:30 no to sobie wejdź na jeden z włoskich portali i tam swoje "ciao bambino dupelerino" odwalaj:D... bo tak się składa, że tutaj mało kogo interesuje drużyna narodowa z kraju trzeciego świata, gdzie w XXI wieku istnieją obozy pracy, dzieci zabijane są z broni palnej a śmieci na ulicach sięgają II piętra... Ciao! Żeli-pedi boju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelligroo Re: I bardzo dobrze. Lubię jak łoją Włochów IP: *.chello.pl 21.06.09, 22:15 Nażelowanych płaczków? Przeciez CR7 tutaj nie gra:) Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: I bardzo dobrze. Lubię jak łoją Włochów 22.06.09, 02:35 Trudno o głupszą wypowiedź. Zwycięstwo z Francją było w pełni zasłużone, Włosi byli najlepiej grającą drużyną w tamtym turnieju, a fakt, że karny dla Francji (fartownie wykorzystany przez Zidane'a) był z kapelusza chyba nawet nie musi być przypominany... Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. 21.06.09, 22:15 i kogo to k......... obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawfca Brazylia - Wlochy 3-0 Usa- Egipt 3-0 IP: *.softpro2.pl 21.06.09, 22:17 Czyli Włosi grają dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Brazylia - Wlochy 3-0 Usa- Egipt 3-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:23 oj, chyba nie...punktow tyle samo co egipt i wlochy ale maja lepsza roznice bramek z egiptem i wiecej strzelonych niz Wlosi :) Wiec gora USA! Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Brazylia - Wlochy 3-0 Usa- Egipt 3-0 21.06.09, 22:24 Nie Włosi, tylko USA! Mają lepszy bilans bramek i w bezpośrednich, i wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
zen0biusz jednak 3-0, mimo iz na stronce jest 4-0 21.06.09, 22:27 ale i tak przechodzi USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Brazylia - Wlochy 3-0 Usa- Egipt 3-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:25 Widać 'znafca'. Awansowały... Stany Zjednoczone, bo i Italia i USA mają stosunek bramek ten sam, ale liczba bramek strzelonych mają Jankesi. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du... 21.06.09, 22:25 ale cyrki, bylem pewny ze usa odpadnie w tymczasem w srode beda grac z hiszpania. jestem zdziwiony gra egiptu. z brazylia zagrali dobrze i mieli troche pecha, z wlochami wygrali i bylem pewny ze dzisiaj ograja usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znafwca Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.softpro2.pl 21.06.09, 22:26 Przecież to Włosi awansowali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Kadafi i Italia out! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.06.09, 22:30 Gra sie do konca. Brawo USA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gspnstr Kadafi ????!!! IP: *.dyn.optonline.net 21.06.09, 22:38 Uczyc sie tez trzeba do konca. Nigdy nie jest za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Kadafi ????!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.06.09, 00:49 Tak Kadafi. "Przywodca" Libii jest osobistym przyjacielem klauna Berluskoniego. Ostatnio wydal we Wloszech kilka milionow na rozne swiecidelka. Tak wiem. POZOERNIE Libia i Egipt to dwa rozne panstwa. Naprawde jednak roznicy nie ma. Sa mili jak dostaja w dupe. Na boisku i po za nim. Kadafi i Italia out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:33 No właśnie nie awansowali. Taki z Ciebie 'znafca'. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kowalczyk Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:32 no a potem w hotelu %%%% i panienki... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: 212.180.165.* 21.06.09, 22:37 psychologia po Brazylii i Włochach (i to dobrych meczach) - to było pewnie "tylko" USA coś jak my z Ekwadorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_f Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o IP: *.acn.waw.pl 21.06.09, 22:47 Fakt, wydawało się to nieprawdopodobne... musiały paść niemal dokładnie takie wyniki! Zwycięstwa Brazylii się spodziewałem, bo Włosi są w tym roku strasznie ciency, dobrze wyszło im tylko 45 minut z osłabionymi Amerykanami. Jakoś tak po cichu liczyłem na zwycięstwo USA (nie wiem dlaczego, ale do ich reprezentacji piłkarskiej mam dużą sympatię), ale nie spodziewałem się że pójdzie im tak łatwo.Z drugiej strony, przed tym meczem wieszczyłem, że skoro obie drużyny potrzebują wysokiego zwycięstwa, to faktycznie wynik może być dość wysoki i okazało się że miałem rację. :) Spodziewałem się, że ten, kto strzeli pierwszy, będzie gryzł trawę żeby wygrać jak najwyżej. A jeśli chodzi o Cannavaro to jeśli pobije rekord Maldiniego to chyba tylko w jakimś towarzyskim meczu... Jego czasy już niestety minęły, i dziś było to widać. Cały czas jest niezły, ale kilka razy na mecz po prostu nie nadąża za akcją, co stoperowi na tym poziomie zdarzać się nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. IP: 81.15.175.* 21.06.09, 22:35 Po co madziarskie kanały albo net. Transmisje na DSFie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isaack7 Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o 21.06.09, 22:43 coś mi się zdaje , że tabelka powyżej kiepską jest, niedokładna trochę.... Odpowiedz Link Zgłoś
isaack7 Re: Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o 21.06.09, 22:47 Brazylia po dwóch meczach miała stosunek bramek 7;3 a nie 6;3 więc WŁOCHY jednak awansowały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Puchar Konfederacji: Brazylia gromi Włochy. Awa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:58 !!! co tu sie podniecać! towarzyski turniej za "pare groszy", tak jak liga swiatowa w siatkowce, dziwie sie ludziom ze tym żyja! najwaniejsze sa olimpiady, mistrzostwa swiata, i europy , a nie jakies turnieje co rusz wymyslane! Odpowiedz Link Zgłoś
isaack7 Re: Puchar Konfederacji: Brazylia gromi Włochy. A 21.06.09, 23:04 ale w tym momencie nie ma ani olimpiady ni M.Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Puchar Konfederacji: Brazylia gromi Włochy. A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:48 akurat nawet taki puchar konfederacji to bardziej ambitny turniej niz pilka nozna na olimpiadzie, wystarczy popatrzec kto uczestniczy (a nie tylko wygrywa)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texan Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. IP: *.tx.res.rr.com 22.06.09, 05:24 Jak to?! USA gra dalej. Przeciez sama gazeta pisala, ze po 2 przegranym meczu Amerykanie juz sie z turniejem pozegnali. Co to K...a za gazeta, ze nie podaje prawdy. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalalalala Puchar Konfederacji: Hit Włochy - Brazylia o du.. IP: 85.202.100.* 22.06.09, 08:37 Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Puchar Konfederacji: Brazylia gromi Włochy. Awa... 22.06.09, 11:09 prezes WZPN poda sie do dymisji? Odpowiedz Link Zgłoś