Gość: tabac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 20:16 ksppolonia.pl/web/?typ=news&id=542 link do bezpośredniej transmisji z meczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: old polonia Re: Polonia - Buducnost IP: 83.137.255.* 09.07.09, 22:49 szmaciarze nie szanuja kibiców... poszli tanim kosztem tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolejka Re: Polonia - Buducnost IP: *.chello.pl 09.07.09, 23:12 nie szanują bo kibice zostali w Grodzisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juruś Re: Polonia - Buducnost IP: 193.200.133.* 10.07.09, 00:57 To znowu ja ,ale jak widać niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem albo mnie nie rozumiecie. Polska szkoła robi swoje. Otóż nie jestem jakimś tam kibolem polski. Po prostu uważam ,że kopacz z Czarnogóry nie jest gorszy od naszego i na odwrót. Nie liczy się kto jak kopie ,ale ile ma ochoty, chęci do kopania piłki. Jeśli chcesz możesz wygrać wszystko ,tylko trzeba chcieć. Mieszkańcy Czarnogóry nie są gorsi niż my, Polacy ,więc jak można mówić o wstydzie. Jak Wisła wygrała z Barceloną ,to nikt nie mówił ,że to wstyd dla Barcelony ,tylko że Wisła wygrała 1:0. I nie chce kolejnego głupiego komentarza od nie zbyt mądrego internauty...najpierw ukończcie szkoły ,potem zapraszam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanuch Re: Polonia - Buducnost IP: 89.242.145.* 10.07.09, 01:29 Gość portalu: Juruś napisał(a): > To znowu ja ,ale jak widać niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem albo > mnie nie rozumiecie. Polska szkoła robi swoje. > Otóż nie jestem jakimś tam kibolem polski. Po prostu uważam ,że kopacz z > Czarnogóry nie jest gorszy od naszego i na odwrót. > Nie liczy się kto jak kopie ,ale ile ma ochoty, chęci do kopania piłki. Jeśli > chcesz możesz wygrać wszystko ,tylko trzeba chcieć. > Mieszkańcy Czarnogóry nie są gorsi niż my, Polacy ,więc jak można mówić o > wstydzie. Jak Wisła wygrała z Barceloną ,to nikt nie mówił ,że to wstyd dla > Barcelony ,tylko że Wisła wygrała 1:0. > I nie chce kolejnego głupiego komentarza od nie zbyt mądrego > internauty...najpierw ukończcie szkoły ,potem zapraszam na forum. Madre slowa, szkoda, ze tak niewielu jest w stanie je zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanuch Re: Polonia - Buducnost IP: 89.242.145.* 10.07.09, 01:27 Gość portalu: old polonia napisał(a): > szmaciarze nie szanuja kibiców... poszli tanim kosztem tfu! A kibice szanuja pilkarzy? Zaslonili se ryje wielka flaga, albo skakali dupami odwroconymi do boiska, to dla kogo ci pilkarze mieli grac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kji Padlina! IP: *.ver.abpl.pl 09.07.09, 23:04 Ale padlina.Tego sie niedało jesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczyk^3 Z takimi ogórcami w plecy :/ IP: 94.254.163.* 09.07.09, 23:10 I jeszcze z przewagą zawodnika. Czekam na reakcję prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Liga Europejska: Polonia - Buducnost 0:1. Awans... IP: *.toya.net.pl 09.07.09, 23:12 to może odpuśćcie sobie i zrezygnujcie jak nie potraficie z Czarnogórcami wygrać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Liga Europejska: Polonia - Buducnost 0:1. Awa IP: *.net.stream.pl 09.07.09, 23:30 Ludzie, odpuście im! Czy Wy naprawdę nie wiecie jaką potegą jest czarnogórska piłka? Nie zdajecie sobie sprawy, jacy zawodnicy tam grają?! Na serio, mamy szczęście, że awansowaliśmy! Gdybyśmy trafili na na przykład zespół z Estonii - mogłby być ciężko! Spójrzcie tylko na ich sukcesy: * Finał Pucharu Jugosławii: 1965, 1977 * Mistrzostwo Czarnogóry: 2008 * Wicemistrzostwo Czarnogóry: 2007, 2009 Poza tym - tam grali kiedyś Predrag Mijatović, Dejan Savićević i Branko Brnović. To nie żarty, mieliśmy dużo szczęścia! Mówie Wam - dobrze, że nie trafiło na drużynę z Estonii lub chociażby Islandii. Słyszałem też, że na Wyspach Alandzkich formuje się liga - to bardzo niedobrze - ani Polonia, ani Legia, ani Wisła, ani Lech nie mają już szans na Ligę Mistrzów. No, chyba, że pojawią się o dawna obiecywane wzmocnienia. Może Owen by u nas zagrał? Czytałem, że jest do wzięcia, a skoro muszą mu robić nawet specjalną broszurę... A może Jakub Błaszczykowski? Często kontuzjowany, ale mógłby znów u nas nieco pograć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACOVIA Re: Liga Europejska: Polonia - Buducnost 0:1. Awa IP: *.net.stream.pl 10.07.09, 00:01 a wiecie co jest najgorsze? to, ze druzyny z Cypru systematycznie zdobywaja punkty w rankingu (tak jak teraz Sosin i spolka za 2 zwyciestwa i awans) a polskie druzyny pokroju Polonii Warszawa mecza sie z Czarnogorcami i te punkty traca....a pozniej jest placz i lament ze mistrz Bialorusi czy Cypru gra w fazie grupowej ligi mistrzow a zadna polska druzyna nie moze tam awansowac. A tutaj klaniaja sie stracone punkty ze slabeuszami typu to cos z Czarnogory, Valerenga, Dinami Tibilisi czy Vetra (Vatra?) Wilno... pozdrawiam kibicow kopanej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Liga Europejska: Polonia - Buducnost 0:1. Awa IP: *.net.stream.pl 10.07.09, 01:46 niestety, nie zczaiłeś ironii... Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Liga Europejska: Polonia - Buducnost 0:1. Awa 10.07.09, 04:27 babou, Podobno w naszej strefie ma grać drużyna z Wyspy Wielkanocnej, a już ściągnęli najlepszego napastnika z Papui Nowej Gwinei, a ich trener myśli o dobrym środkowym obrońcy z Madagaskaru. Jak taka Polonia trafi na nich w przyszłym roku to może być masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deg Ale wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:21 Wstyd! Wszyscy przejmowali się rankingiem, tylko nie piłkarze Polonii i, cytując klasyka- "cały plan w piździec". Tacy właśnie "ambitni" są nasi kopacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Mądrze rozegrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:22 Polonia dużo lepsza w I połowie, w drugiej głupia bramka, ale mądre doprowadzenie wyniku do końca. Nie opłacało się ryzykować, choć było kilka strzałów na bramkę, przeciwnik oprócz tego z którego był gol nie oddał żadnego, za to kosił po nogach aż miło. Jest awans i to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Mądrze rozegrane 09.07.09, 23:27 praktycznie nic dodac, nic ujac. po co posylac cale sily, ambicja ambicja, ale najwazniejszy jest wynik, mozna takim ogorom odpuscic, to niczego nie zmienia, bo od samego poczatku nie byli grozni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mądrze rozegrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:52 Wlasnie ze nie mozna odpuszczac zadnym ogorasom bo tu sie licza pkt zeby pozniej bylo latwiej, ale i tak gratz za awans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Mądrze rozegrane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 09:42 Lepiej stracić punkty teraz a potem ugrać dwa zwycięstwa z San Marino, niż odpaść wczesniej i żadnych punktów nie zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal śmieszno i straszno czytać takie bzdety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.09, 02:33 A potem się dziwią fani KSP, że nikt meczów ich klubu nie chce transmitować. I że na meczu ekstraklasy w 1,5 milionowym mieście pojawia się parę tysięcy ludzi. Logiczne. Kto by chciał to oglądać poza 15 tysiącami kibiców Polonii? (oczywiście mówimy o sytuacji gdy nie trzeba zrobić paru kroków i zapłacić parę złotych za bilet, bo wtedy z 15 robią się 3 tysiące) A taką Wisłę sobie obejrzę, nie ja jeden zapewne - choć to nie mój klub. Kto wie, Legię nawet może. Ale Polonię? Brrr. Oglądam ich 2x w roku gdy grają z Lechem i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUkolojontygolysew Znakomity prezent dla buków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 07:34 Jaki nieprzewodywalny jest ten sport!! W tym tkwi jego piękno!! 99% ludzi typowało u buków jedynkę , no remis. A tu dwójka. Proszę zauważyć że pomiędzy tymi nieoczekiwanymi wynikami , a tym ile kasy pozostaje w kieszeni buków stała korelacja. No i mamy całą masę 0eoczekiwaną wynikow. Żeby nie było podjerzane niespodzianka co jakiś tam czas. Buk wychodzi z założenia , że 90% graczy to ciułacze grający od 2zł do 10 zł. Ci marząc o wygranej obstawiają kilka lub kilkanaście meczy. Wystraczy zatem jedna lub dwie niespodzianki by marzenia o wygranej odłożyć na inny dzień. Mecz Polonii był meczem tzw. newralgicznym. To znaczy typowanym przez 90% takich ciułaczy. Co się stało z ich marzeniami po tym "zaskakującym" wyniku ?. Podpowiem tylko tyle, jeden mecz potrafi wygenerować bukom przychody w okolicach 100.000.000,00 EU. Co z tą kasą można zrobić to już sami sobie dopowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Owacje na stojąco! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:25 Brawo Polonia! Brawo za awans, bo chociaż rewanż przegrali, to trzeba jednak przyznać że rywal był dosyć silny - w końcu Jugole zawsze przyzwoicie grali w piłkę a klub Buducnost Podgorica wychował m.in. takie sławy jak Dejan Savicević czy Pedrag Mijatović. Na drugą rundę trzeba się sprężyć jeszcze bardziej - rywal z San Marino będzie żądny zemsty za niedawną porażkę ich repry z naszą. Pierwszy mecz - w jaksini lwa - już za tydzień. Jeśli Poloniści awansują, będziemy mieli minimum 2 drużyny w 3 rundzie! To jeden z donioślejszych sukcesów naszej klubowej piłki w ostatnich latach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Owacje na stojąco! IP: *.net.stream.pl 09.07.09, 23:34 Barwo, taką postawę rozumiem! Mnie niestety wciąż martwi, że trafimy na drużynę z Estonii lub chociażby Islandii. No i przypomniam (czytaj wyżej!) o Wyspach Alandzkich - to może być prawdziwe zagrożenie dla polskiej piłki nożnej! Jeszcze raz sukcesy tych asów z Czarnogóry: * Finał Pucharu Jugosławii: 1965, 1977 * Mistrzostwo Czarnogóry: 2008 * Wicemistrzostwo Czarnogóry: 2007, 2009 Brawo Polnia, przegraliście, ale i tak wygraliście, bo oni naprawdę byli BARDZO mocni! Szkoda, że nie dawali tego w TV! Wstyd! Hańba! Cóż, może gdy będziemy grali z ''czymś'' z Estonii będzie lepiej. Chociaż będę się bał tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Owacje na stojąco! 10.07.09, 04:38 babou, nie kracz z tą Estonią, ja się bardziej obawiam Wyspy Wielkanocnej możliwej w przyszłym sezonie. Podobno ich nowy napastnik z Papui ma taki uformowany wywalony język i potrafi nim strzelać bramki.. Jedyna szansa, że ich wystraszą czarne koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Owacje na stojąco! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:01 Spokojnie, póki co ci wielkanocni nie należą do strefy UEFA, a poza tym radzę nie dzielić skóry na niedźwiedziu - z tymi Marinami Sanami trzeba najpierw wygrać na boisku! W 3 rundzie już raczej nie będzie rywali w zasięgu naszych drużyn, chyba że regulamin dopuszcza, żeby nasi grali między sobą. Ale do tego - powtarzam - droga bardzo daleka. Legia musi się uporać z Olimpią Rustawi, chłopaki zahartowani w boju (bardziej na froncie czeczeńskim niż na boisku, z roztargnienia mogą wyjść na boisko z kałachami), zdemolowali w 1 rundzie bardzo groźnych hodowców owiec (4-0 w dwumeczu)! Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Re: Owacje na stojąco! 10.07.09, 08:47 czytając to ubawiłem się setnie - szkoda, że nie było transmisji, ubaw byłby większy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straśne rzeczy to ma być duma Stolicy ? IP: *.chello.pl 09.07.09, 23:37 pomeczowy komentarz: "Polonia męczyła się z drużyną, która zdawała się nie znać pojęcia pressingu. Pod bramką Czarnogórców rządził głównie chaos. Vujadinović potrafił podać pod nogi Sarvasa, albo minąć się z piłką po dośrodkowaniu. Jeszcze gorzej radzili sobie z nimi obrońcy, którzy w panice często bez sensu wybijali ją przed siebie." trener Polonii: "Po losowaniu mówiłem, że to najsilniejszy zespół, na jaki mogliśmy trafić. Reprezentujący bardzo podobny poziom do nas." Jacuś trafiłeś z tym poziomem w samo sedno :DD duma ? ........... raczej du.P.a Stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: to ma być duma Stolicy ? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 10.07.09, 18:08 Jest nią pewnie Legia, która by wyniosła po kolei wszystkie krzesła z Czarnogóry i by na pewno odpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooooooo Polonia słaba, ale awansowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:43 nie no wstyd na cala polske z lechem potraficie zremisowac a z czarnogorowcami przegrywacie u siebie wstyd!!!!!!ja bym lepiej zagral od was!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby przyjechali do wisly albo do lecha to by chyba z 10 dostali!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Polonia słaba, ale awansowała IP: 62.87.184.* 10.07.09, 00:00 Nie tylko polonia słaba. Słaba jest każda nasza drużyna, słaby jest każdy nasz zawodnik kopiacy piłkę, słabi sa nasi szkoleniowcy i działacze. To nawet nie można nazywać słabością, to jest choroba zwana gangreną a leczyć najlepiej poprzez amputowanie. Zacząć trzeba od amputowania tzw. pzpn. Należało to zrobić już dawno ale w tym kraju brak ludzi z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thc Re: Polonia słaba, ale awansowała IP: 91.123.163.* 10.07.09, 03:20 Dokładnie, czym tu się ekscytować, że przegrali 1:0 ?! Przecież przed spotkaniem było pewne, że jeśli Polonia nie trafi na amatorów to będzie ciężko. Sam przeciwnik po tym co dziś widziałem był słaby. myślę, że poziom naszej I ligi. W następnej rundzie dołączy Legia i też nie oczekiwałbym lepwszej gry. W przypadku naszych drużyn chodzi o to aby przynajmniej nie opadały z drużynami z krajów typu San Marino, Estonia, Łotwa czy Czarnogóra. Człowiek, który nie ma IQ większości krajan po całorocznej przygodzie z ligą w C+ a pożniej obejrzeniu byle jakiego meczy z Premierleague, Serie A czy Ligue 1 zdaje sobie sprawe, że przepaść widać gołym okien po samym tempie biegania, rozgrywaniu akcji, że prezentujemy poziom jednej ze słabszych lig w Europie (nawet w rankinhu UEFA 27 miejsce w Europie !!), więc po prostu taki jest poziom naszej piłki od wielu lat i nie jesteśmy zdecydowanymi faworytami (oprócz meczów z amatorami) z jakimkolwiek klubem, w którym jacykolwiek piłkarze posiadają status profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juruś Polonia - Buducnost IP: 193.200.133.* 10.07.09, 00:31 Odpowiedzcie mi na me pytanie. Dlaczego wstyd ?...bo przegraliśmy z klubem z Czarnogóry. To są ci sami ludzie co my ,interesują się pewnie tym co my ,a my twierdzimy ,że porażka z nimi to wstyd. Jak dla mnie to co piszecie to śmiech na sali. Polska nigdy nie była orłem w piłce nożnej , co najwyżej kurą w kurniku. Mamy lepsze warunki niż piłkarze z Czarnogóry ,a mimo tego kopią piłkę tak jak my. Dla mnie to oni są lepsi ,bo oni chcą grać ,a nasi nie. Naszym to zwisa. Nie ma aspiracji ,nie ma gry. Tyle ode mnie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Polonia - Buducnost 10.07.09, 00:34 no i wlasnie dlatego wstyd. bo naszym sie nie chce...no i wlas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri oczywiście text: teraz nie ma słabych drużyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 00:39 jak to słyszę co roku po raz kolejny z ust kolejnego polskiego kopacza i do w dodatku przed meczem z zespołem z San Marino to po prostu mi się wymiotować chce Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar Re: oczywiście text: teraz nie ma słabych drużyn 10.07.09, 11:19 to oczywiste @Juri- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Polonia - Buducnost IP: 89.242.145.* 10.07.09, 01:36 Gość portalu: Juruś napisał(a): > Odpowiedzcie mi na me pytanie. > Dlaczego wstyd ?...bo przegraliśmy z klubem z Czarnogóry. > To są ci sami ludzie co my ,interesują się pewnie tym co my ,a my twierdzimy ,ż > e > porażka z nimi to wstyd. Jak dla mnie to co piszecie to śmiech na sali. Polska > nigdy nie była orłem w piłce nożnej , co najwyżej kurą w kurniku. Mamy lepsze > warunki niż piłkarze z Czarnogóry ,a mimo tego kopią piłkę tak jak my. Dla mnie > to oni są lepsi ,bo oni chcą grać ,a nasi nie. Naszym to zwisa. Nie ma aspiracj > i > ,nie ma gry. > Tyle ode mnie. Pozdro. Polska byla 2 razy 3 druzyna swiata, wiec nie piernicz jarus, ze Polska nigdy nie byla orlem, bo byla, malo tego, Polska byla potega, ale ty tego nie pamietasz, bo plemnikiem wtedy byles. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Polonia - Buducnost 10.07.09, 04:52 Gość portalu: rene napisał(a): Polska byla 2 razy 3 druzyna swiata, wiec nie piernicz jarus, ze Polska nigdy > nie byla orlem, bo byla, malo tego, Polska byla potega, ale ty tego nie > pamietasz, bo plemnikiem wtedy byles. :) Rene, masz absolutną rację. Niby była komuna, ale chłopakom chciało się kopać piłkę, byli ambitni i gryźli trawę. Teraz im chodzi o kasę, kontrakt i marzenie grać w zachodnim klubie. Już nie powiem o tym co mówią przed kamerami, przecież to kompletne jełopy nie potrafiące sklecić zdania po polsku. Ale laski z tipsami z wiosek na nich lecą, bo taki nawet w III lidze ma Opla Calibrę 1994. I tak to się kręci, i wszyscy zadowoleni. A sama piłka? A czy to ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIARA Polonia - Buducnost IP: 82.160.71.* 10.07.09, 00:52 www.youtube.com/watch?v=gBDoA8h9hFg I WSZYSTKO JASNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Polonia - Buducnost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 02:07 świetne :) wiecznie aktualne w polskiej pilce niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Grembocki: "..jeszcze niedawno w 2 lidze.." IP: *.moebius.pl 10.07.09, 00:52 ahahahaha kiedy Groclin Grodzisk grał w II lidze? Jesteś z Grodziska mówię ci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok? Polonia słaba, ale awansowała IP: *.enterpol.pl 10.07.09, 01:07 Litości... nie zamierzacie już niczym różnić się od Faktu? Nawet tytuły w ich stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macher Polonia - Buducnost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 01:35 Ciekawe ile chłopaki postawili u booka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1911 Filmik z meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 02:36 www.youtube.com/watch?v=z_28qP2NP7A - kibice na Kamiennej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek302 Polonia - Buducnost IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.07.09, 06:17 bez ambicji,a póżniej płacz że ranking kiepski,trzeba grać od pierwszej rundy.zamiast zdobyć 2 punkty jest 1(kto się interesuje to wie jak to duża strata).nigdy więcej takiej druzyny z takim podejściem w pucharach.co się dziwić zresztą,jaki trener taka drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Polonia słaba, ale awansowała IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 07:10 Nie cytujcietrenera Grembockiego, bo to dziwny facet. nIE DOCZEKA W pOLONII DO KOŃCA RUNDY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Polonia - Buducnost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 07:24 GieKSa za kilka lat pokaże klase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdz Polonia słaba, ale awansowała IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 08:57 przecież ta kapela nie powinna grać w żadnych pucharach, toż to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb a ludzie płaczą, że nikt nie chce transmitować... 10.07.09, 09:40 ...piłkarzyków :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Polonia słaba, ale awansowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:24 Jeszcze jakoś można wytrzymać, ale jak przyjdzie na swój stołek Listkiewicz to dopiero zobaczycie efekty gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Polonia znowu przewał IP: *.aster.pl 10.07.09, 10:32 Ludzie co wy za głupoty opowiadacie ! Oddali jeden strzał i wygrali ? Na bank piłkarze Polonii zagrali tak aby wygrać ale u bukmacherów. Wujkowie i babcie zrobili odpowiednie zakłady i wtszyscy są do przodu , awansowali i dobrze zarobili. Bo kto obsawił by na zwycięstwo Budocnostii. Polonia ma w tym dobre tradycje ,pamiętacie mecz z Tobołem w pucharze lata . HAHAHA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radson Re: Polonia znowu przewał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:59 Wiem wiem... Ja znowu w kwestii sędziego. Zgadzam się, że jakby strzelili więcej goli od przeciwnika, więcej biegali i więcej walczyli, to nawet sędzia by im nie przeszkodził w zwycięstwie. Ale swoją drogą, to straszny aptekarz z niego był, gwizdał i w jedną i w drugą stronę takie faule, że w trampkarzach takich się nie gwiżdże. Obaj liniowi du d.u.p.y... W pierwszej nie uznał bramki dla Polonii ze spalonego, którego nie było, w drugiej liniowy z drugiej strony nie zauważył, że piłka po strzale Sarvasa chyba wpadła do bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxzspytlik i znowu strata punktów w rankingach uefa IP: *.g2.isko.net.pl 10.07.09, 11:07 Polonia to dno dna, 3 mety mułu i 0 ambicji Odpowiedz Link Zgłoś