Gość: tomek IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.12.03, 01:17 mam nadzieje ze zostaniesz jeszcze przynajmniej do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boomchA nawet Brazylijczycy, mistrzowie świata maja problemy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 01:28 ...a co dopiero-dobry piłkaz- ale bezżadnych sukcesów z Polski!? Będzie jedynie wartościowym zmiennikiem i tyle! Zniknie! Nabije kabze i przepadnie jako piłkarz! Gdzie sa ci nasi wielcy szczęściarze co wyjechali na zachód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ren Re: nawet Brazylijczycy, mistrzowie świata maja p IP: *.abhsia.telus.net 20.12.03, 03:50 Jezeli Mila jest czlowiekiem z charakterem chce sie uczyc i duzo osiagnac powinien jak najszybciej wyjechac za granice, tam jezeli bedzie ciezko pracowal moze zostac wielkim pilkarzem. W polskiej lidze nigdy nie nauczy sie tego co potrafia Zidane i Figo bo nie ma od kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.itcomp.pl 20.12.03, 01:40 Jasne kur..! Jedźcie wszyscy!! I grzejcie łąwę jak wszyscy co już wyjechali. Do Francji? A co tam takiego fajnego? Ślimaki, żaby, czy banda islamistów w chustach na głowach... Że co? Kasa duża? Acha. ? A to przepraszam... To jedźcie, zaróbcie te miliony i niech słuch o Was zaginie na zawsze, jak z Waszymi poprzednikami. A nie lepiej poczekać w miarę przyzwoitym klubie (Groclin) i przejść Bordeaux, a w kolejnej rundzie p.UEFA zmierzyć się z drużyną z najwyższej półki??? Już za trudno? Dupy się nie będzie chciało ruszyć? To k... pomyśl, że za dobrą grę w kolejnych rundach zapłacą nie dwa, a cztery miliony Euro, a i gaża również będzie dużo większa. Ale co tam... olać to... Najważniejsza jest stara polska świecka tradycja: Minimalizm. No i kasakasakasakasakasa. Oczywiście - szybka kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany juz sie gnojowi w dupie przewraca IP: *.d.pppool.de 20.12.03, 01:49 utrzymaj najpierw przynajmniej z 1.5 roku forme a dopiero snij o milanie. dzisiaj skromniutki a za pare lat nastepny swierczewski- idiota sie wylegnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Das Re: juz sie gnojowi w dupie przewraca IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 02:51 Jak rany co wy pieprzycie ?! Gosc ma szanse gry w lidze tysiac razy lepszej od naszej i czemu tu sie dziwic ? Poza tym wrocic zawsze bedzie mozna i kazdy klub przyjmie go bez wachania, przykladem niech bedzie chocby taki Kukielka.A moze sie uda i naprawde bedzie z niego solidny grajek a tak co ? - Groclin ?! Prosze was co to za klub i liga do rozwoju ? Smiechu warte.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki NIE PIEPRZ GLUPOT... IP: *.proxy.aol.com 20.12.03, 06:32 GROCLIN TAK JAK GRALI DO TEJ PORY MOGA JESZCZE SPORO ZDZIALAC W P.UEFA...TAK ZE PRZECHODZENIE DO INNEGO KLUBU W TYM MOMENCIE NIE WIEM CZY MA SENS.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaluch Masz racje IP: *.240.81.adsl.skynet.be 20.12.03, 12:39 Znowu rozpieprza kolejna druzyne przed pucharami. A jesli Groclin dojdzie do polfinalu czy nawet finalu (ale optymizm), to wtedy bedzie radocha, i gracze beda warci jeszcze wiecej. A jaka to roznice im robi przejsc teraz czy w lato, oprocz kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: juz sie gnojowi w dupie przewraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 17:23 lepiej grac na polskich klepiskach w lidze o "wysokim" pozoimie czy wyjechac do ligi b. mistrzow Swiata i aktualnych Europy, skad droga do najlepszych lig jakby krotsza, do klubu, ktory od lat slynie z doskonalej pracy z mlodymi zawodnikami - naprawde trudna decyzja?? P.S. chocby Groclin zdobyl Puchar UEFA, jezeli w kontrakcie jest zapisane 2 mln euro nikt nie da wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Mila ma racje! IP: *.nyc.rr.com 20.12.03, 02:52 A co będzie siedział w zabitej dechami Polsce, gdzie panuje bieda, kluby stają nad krawędzia bankrutctwa i ci kupujący mecze są uniewinniani (Szczakowianka). Gdybym był nim też bym tak zrobił. Praktycznie każdy Polski piłkarz patrzy żeby jak najdalej z Polski sie urwać. Tutaj nie ma przyszłości. Polska liga nigdy nie będzie dobra i tacy zawodnicy jak Mila i inni nigdy nie pograją tutaj długo dopóki nie będzie stadionów, pieniędzy, i normalnego porządku. Efekty tego są jakie są, polskie klubiki mogą pomarzyć o grze w lidze mistrzów albo wygrywania pucharu UEFA. Od czasu do czasu trafiają się wyjątki jak Wisła Kraków, ale po roku wszystko wraca do normy bo pół składu sie rozpada i później przegrywają ze słabeuszami z Norwegii. Taka jest właśnie polska liga, odzwierciedlenie sytuacji w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudy Zbyszek z Bogdanca Mila ma racje! IP: *.sympatico.ca 20.12.03, 03:36 GRUBY MA RACJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AT Re: Mila ma racje! IP: *.net673.nj.sprint-hsd.net 20.12.03, 04:49 I ja sie z tym zgadzam, tylko szkoda ze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk TRZECH BARANOW SIE DOBRALO!!! 20.12.03, 21:25 trzech baranow sie dobrało. "hamerykanin", kanadyjczyk i jeszcze jakiś cieć. prawdopodobnie też zza oceanu. niedobrze mi sie robi jak widze tych eksportowych "polaczków" (nie mylić z Polakami). i co? uważacie że tak jest w Polsce źle? a zastonowiliście sie, czemu tak uważacie? żeby zagłuszyc sumienie, że wyjechaliście stąd, albo wasi rodzice... żeby sobie zracjonalizować, czemu czyścicie kible u Turka w USA zamiast normalnie, godnie życ w swoim kraju. i teraz byscie chcieli, by kazdy wyjezdzal, za mniejsze lub wieksze pieniadze.. bo w tej Polsce taki syf... wytlumaczcie mi tylko, czemu wiec wchodzicie na polskie forum polskiej gazety? wypierdalac do swoich kanadyjskich, amerykanskich... skoro u nas jest syf, to znikać stąd i to zaraz!!! ąąąąąąąąąććććććććććłłłłłłłłłśśśśśśśźźźźźźźźźź - pewnie sie zastanawiacie co to takiego? polskie litery.... szkoda, że ich nie widzicie, dupki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reeeeeeeeeee Re: TRZECH BARANOW SIE DOBRALO!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:30 Che, konkret gość z Ciebie:) pozdrowionko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki TY SIE DO TEGO ROZPADU PRZYCZYNIASZ.... IP: *.proxy.aol.com 20.12.03, 06:34 Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir Re: TY SIE DO TEGO ROZPADU PRZYCZYNIASZ.... 20.12.03, 13:37 a w jaki sposob, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Re: Mila ma racje! IP: *.pronet.lublin.pl 20.12.03, 18:45 Jak wyjedzie to znowu rowzali składi, bajka łańcuszkowa się zaczyna. A Groclin jest w miarę bogaty i ma szanse coś osiągnąć w pucharze UEFA. Sie zastanów pajacu, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ nastepny leci na kase??? ilu jeszcze??? IP: *.trentn01.nj.comcast.net 20.12.03, 06:52 polski klub nigdy niczego nie osiagnie jesli nadal tak bedzie. wszyscy leca tam gdzie ich zawolaja, aby wiecej kasy, tak jakby w polsce za darmo grali. potem tylko grzeja lawe na zachodzie, bo nie maja wyrobionej marki. a kiedy maja ja wyrabiac jesli tylko po kilku lepszych meczach uciekaja do pierwszego lepszego zachodniego klubu? Wstyd i jeszcze wstyd panowie pilkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: nastepny leci na kase??? ilu jeszcze??? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:37 popieram Marka, za szybko jadą i za tanio , francuska liga jest lepsza od polskiej, ale może lepiej poczekac chocby te pol roku,wyrobic sobie nazwisko w meczach pucharowych i w reprezentacji,a co za tym idzie zdobyc szacunek na zachodzie, bo potem tqaki "bekenbałer" mowi , ze niemiecka pilka upada , bo sprowadza sie niedoszkolonych pilkarzy z Polski, a to przeciez gowno prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jean paul gouvneau To s...aj i nie wracaj więcej IP: *.neo 20.12.03, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 10:36 Sebastanie za wczesnie na wyjazd , zostan jeszcze w polsce , jestes mlody , przeciez nei chcesz byc kolejnym zmarnowanym talentem? pozdrowienia z koszalina trzymaj sie i zostanw groclinie jeszcze sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHRIS Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: 81.255.48.* 20.12.03, 10:42 ZEBY GRAC W NANTES TRZEBA WEJSC W ICH SYSTEM GRY.NIE JEST TO PROSTE.JEZLI PO 2 MECZACH W REPREZENTACJI CHCE WYJECHAC TO NIECH WYJEZDZA.GDZIE GRA SMOLAREK,GDZIE GRA POMOCNIK HEERENVEEN-JUZ ZAPOMNIALEM JEGO NAZWISKO,GDZIE JEST PODPORA REPREZENTACJI Z BAYER LEVERKUSEN-PCHAJCIE SIE NA ZACHOD TAM JEST W TEJ CHWILI PO30 ZAWODNIKOW W 1 KADRZE.PRZYKLAD KOSOWSKIEGO POWINIEN SLUZYC KAZDEMU MLODEMU PILKARZOWI-NIE TYLKO PIENIADZE.WIDZIALEM MECZ FRANCJA-POLSKA I PODOBAL MI SIE BARDZO KARWAN-CO ON TERAZROBI.AMBICJE ZATRZYMUJA SIE NA WYSOKOSCI KASY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:53 2 miliony euro to podobno grosze dla Francuzów więc obawa jest taka czy będą go traktowali jak należy, to znaczy jako gwiazde , reprezentanta Polski, a nie tylko jako młodego zdolnego (zmiennika!?), jakich wielu. Bo potem będzie jak z Karwanem - wyjechał jako podstawowy gracz reprezentacji, ale szansy mu tam za bardzo nie dali na pokazanie swoich umiejętności, a potem nie było kogo wystawić w reprezentacji w jego miejsce. Może lepiej poczekać z tym wyjazdem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:55 Widac ze jest kolejnym mlodym zawodnikiem, ktoremu przewraca sie w glowie, po 3 akurat "przypadkowych" bramkach strzelonych zespolom z zagranicy (z calym szcunkiem dla umiejetnosci Sebastiana Mili). W przeszlosci mielismy juz wiele podobnych przypadkow z naszymi pilkarzami i nie tylko "sprawa Uche". Uwazam, ze mlodzi pilkarze za szybko opuszczaja ojczyzne, a w zagranicznych klubach po 2-och nieudanych meczach siadaja na ławie i tak trwa az do nastepnego sezonu. Mysle, ze powinna byc w Polsce klauzula zabraniajaca wyjazdu za granice powyzej 26 roku zycia. Mysle np. ze Wisla Krakow w bardzo dobrym momencie sprzedala Kosowskiego, ktory obecnie jest wyrozniajaca sie postacia w Kaiserslautern. Pozdrawiam wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REEEEEEE Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 11:42 ZA KOMUNY BYL ZAKAZ OPUSZCZANIA KRAJU PRZEZ MLODYCH PIŁKARZY BODAJZE PRZED 30- TKĄ(WYJĄTEK ZROBIONO BOŃKOWI, ALE ZA JAKIE PIENIĄDZE I DO JAKIEGO KLUBU POSZEDŁ...), OPŁACAŁO SIĘ TO DLA REPREZENTACJI.JAK TYLKO TO ZNIESIONO PIŁA POLSKA PADŁA. OCZYWIŚCIE DZISIAJ TAKICH PRZEPISÓW NIE SPOSÓB WPROWADZIĆ, ALE MOZE JAKIES ULGI PODATKOWE DLA KLUBÓW? W KONCU ZA WYSZKOLENIWE ZAWODNIKA PŁACIMY MY WSZYSCY, A KORZYŚCI MA TYLKO ON,ODCHODZI Z POLSKI ZA GROSZE, ZARABIA DUZO GRZEJĄC ŁAWĘ,BO NIKT NIE SZANUJE POLSKICH PILKARZY, A NAM POZOSTAJE WSPOMINAC PAMIETNY MECZ NA WEMBLEY I GORNIKA W FINALE PZP SPRZED 30 LAT.PANSTWO POLSKIE MUSI POMOC POLSKIM KLUBOM PILKARSKIM, NAJLEPSI LEKKOATLECI MAJĄ STYPENDIA ,TO MOZE NAJLEPSZYCH PILKARZY (REPREZENTANTÓW ) TEZ DOFINANSOWAC? CO DO KOSY TO ŻYCZĘ MU JAK NAJLEPIEJ, ALE Z TEGO CO "gw" PISALA NIEMIECCY DZIENNIKARZE NIE TRAKTUJĄ GO POWAZNIE I POMIJAJĄ W RELACJACH MIMO, ZE JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH W ZESPOLE.I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 12:24 JESTESCIE Z DUPY WYJEDZCIE WSZYSCY MEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.tkb.net.pl 20.12.03, 12:24 A co osiągnęli Kosowski i Kuźba po odejściu z Wisły, to samo czeka Milę i innych, którzy chcą jechać po rozegraniu dwóch przyzwoitych meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubik Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:42 milo jest jo tak jak i rasiak i niedzielan chociaż ten ostatni to taki sobie gwiazd or Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piowiec Nic tak nie wypromuje pilkarza jak ...? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.12.03, 13:14 Nic tak nie wypromuje pilkarza jak ... osiagniety sukces !! Groclin w polfinale lub Finale Pucharu UEFA !!?? Takie NEC odpadlo by juz na wstepie przy staraniu sie o np. Niedzielana .:-) Teraz Niedzielan z Groclinem osiagnal ( z calym szacunkiem dla obecnej pozycji Groclinu w Pucharze UEFA ) tylko to ,ze stara się o niego jakies marne NEC z Holandii :-( Mam juz dosc krotkowrocznosci polskich pilkarzy nagabywanych i sterowanych jak pajacyki przez cwanych menagerow Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać 20.12.03, 13:33 Teraz rozumiem czemu polskie kluby odpadaja z pucharu UEFA na 4 rundzie, bo jak przejda 3 runde to zaraz w przerwie zimowej ich pilkarze odchodza i klapa. nie ma kim grac na wiosne. I tylko smiac mi sie chce jak slysze zapewnienia prezesow, ze teraz nam dobrze idzie w UEFA a w przyszlym roku walczymy o lige mistrzow! dobrze ze pamietam jak w lidze mistrzow grala legia i widzew, za 30 lat bedziemy te mecze wspominac tak jak sie teraz wspomina mecze z anglikami sprzed 30 lat. bo jakos kandydatow na powtorke nie widze (zarowno jesli chodzi o lige mistrzow jak i reprezentacje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Łoś Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:03 Nie ma sensu tworzyć dobrą drużynę w Polsce i płacić piłkarzom niezły szmal,skoro oni natychmiast jak się wypromują to chcą wyjechać z kraju.Niestety trzeba z tym skończyć.Szkoda czasu i pieniędzy na takie zabawy.Lepiej pomóc biednym w dalekich krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic MILA TO SZMATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 18:22 to szmata,pseodogwiador kolejny,wina dziennikarzy ze caly czas o nim pisza,a co on osiagnal w pilce?nic,to szmata kolejna obok dudka i hajty,i kolejne porazki dla polski tuz tuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Gwiazdor? IP: *.acn.waw.pl 20.12.03, 18:22 Kto jeszcze pól roku temu słyszał i Mili? Chyba o Rogerze - reprezentancie Kamerunu. A Sebastiana już popierdzieliło "JESTEM GWIAZDĄ" Już palma we łbie, bąbelki sodowej wylatują nosem i przez usta. "On już jest za mocny na ten polski pipidówek." Więcej pokory człowieku, bo skończysz jak inni nasi gwiazdorzy czyli na ławce rezerwowych w podrzednym greckim klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Nie marnuj sie chłopie IP: *.pronet.lublin.pl 20.12.03, 18:43 Nantes nie jest wart destabilizacji Groclinu i zawiedzienia kibiców. Jest lepsze od NEC-u ale jezeli wyjeżdżać to z rozmachem- do Manchesteru albo przynajmniej Lazio. Mila jest młody i chyba wyjedzie do Nantes gdzie nie rozwinie się jako piłkarz. Obym sie mylił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BALCEROWICZ Re: Nie marnuj sie chłopie IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:07 do ururasek: no właśnie celna uwaga, przeciętny klub, to i przeciętne ambicje i przeciętne wymagania wobec nieznanego tam piłkarza z kraju , o którym tyle wiadomo, że Boniek stamtąd był i podobno tam jeszcze grają w piłkę, ale białe niedżwiedzie po boiskach łażą,przeszkadzają, i nawet latem jest minus 20 stopni , a ludzie tam dzicy i tępi , korzenie jedzą, i do kościoła co dzień chodzą.Mnożą się jak psy, bo ich papiez zabronił stosować prezerwatyw. a ja dodam od siebie, ze w polsce nawet juz pociągi nie jeżdzą, ale ciągle przodujemy w przemianach gospodarczych w europie środkowej, a na Białorusi jest gorzej.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E_Block Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: 62.233.189.* 20.12.03, 19:30 Ma chłopak rację, uciekać stąd jak najszybciej od tych wszystkich Szczakowianek, Świtów i innego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.03, 21:34 W dupie Ci się po dwóch meczach przewaliło złamasie, mam nadzieję że Ci tak w dupę dadzą francuzi że wócisz na kolanach do Polski łajzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronczeslaw Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:50 jeć huju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaVid Bakam Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.magma / 192.168.14.* 20.12.03, 22:18 Suck my dick, bitch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Perez Wolny Israel!! NIE dla palestyny!!! IP: *.magma / 192.168.14.* 20.12.03, 22:20 Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Muli Katzurin!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hardyk Re: Wolny Israel!! NIE dla palestyny!!! IP: 212.122.214.* 21.12.03, 00:22 Wojna na bliskim wschodzie toczy sie tylko i wyłacznie z winy izraelczyków opłacanych przez amerykanów i brytyjczyków. Z całego serca życze PALESTYŃCZYKOM odzyskania zagrabionych przez Żydów ziem i możliwości życia w niepodległym kraju, na co z całą pewnością zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Sebastian Mila: Chcę wyjechać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:22 Nie chce żeby Sebastian Mila odszedł z Groclinu !!Niechce gdyż Mila tam nie zrobi kariery skończy tak jak pozostali i o nim u cichnie tak jak o np:Juskowiak,Karwan<Wierzchowski i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś