Gość: Kosmo IP: *.aster.pl 21.07.09, 21:17 Michaś Michaś podpisz się! Te flagi to była wtedy kpina właśnie z zakazanego katalogu. Zakazaliście Szczerbca Chrobrego i co dalej? Zabierzecie orłu koronę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:19 Gazeto litości... nic jeszcze nie zaszło a już sie przyczepiacie... Transparenty z okazji 88. urodzin PZPN-u nie miały na celu promowania rasizmu itp tylko wyśmianie tego, że obserwator PZPN zabronił wywieszania flagi Jagielloni z czerwoną pięścią dopatrując się tam rzekomych symboli faszystowskich. PZPN chciał walczyć, a riposta kibiców była powalająca, błyskotliwa i pełna ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.W Milosz kryptonazista? IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 23:47 www.milosz.pl/w_nm88u.php "NA MOJE 88. URODZINY" Pomijajac to ze straszny belkot z ktorego nic nie wynika ten wiersz to jednak tytul jednoznaczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Milosz kryptonazista? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:28 Doskonała riposta do tego artykułu doktorze W. xD Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... 21.07.09, 21:20 Po ludzku znaczy zgodnie z prawem należy tępić chuliganów a nie przymykać oczy na ich bandyckie transparenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daj_spokoj Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.hstl4.put.poznan.pl 21.07.09, 21:26 Glosno krzyczysz o tepieniu chuliganow, a sam pewnie na meczu nigdy nie byles... Zastanow sie kto bedzie przychodzil na mecz polskiej ligi, gdy znikna calkowicie ultrasi robiacy oprawy i wywieszajacy flagi. To nie Anglia, czy Niemcy, kluby w wiekszosci sa biedne, pilkarze slabo wyszkoleni, a gra malo widowiskowa, wiec dla samej pilki na stadion przychodzi malo ludzi, bo w TV lepiej widac i poziom wyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibol Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.09, 21:37 Nie wiesz, skąd w sporcie biorą się pieniądze? Kiedy pojawiają się prawdziwi sponsorzy? Wtedy, kiedy imprezy potrafią przyciągnąć normalsów. Wniosek z tego, co napisałeś, jest jeden - skoro piłka jest u nas do niczego, to niech trybuny przynajmniej będą wylęgarnia bandytów??? Jak tak ma być, to niech zdycha ta szmacianka. I nawet pies z kulawą nogą się na to nie wysra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? IP: *.multimo.pl 21.07.09, 21:45 nie byłeś nie widziałeś a głupoty piszesz ,ludzi na tych trybunach dla ciebie bandytów łączy pasja piłka schodzi na drugi plan a ty chcesz nam to zabrać,bo tak ci pasuje.Zresztą napiszcie mi prosze gdzie na tym transparencie widzicie jakieś "bandyckie" treści proszę o cytat Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? 21.07.09, 22:08 Gość portalu: SS napisał(a): .Zresztą napiszcie mi prosze gdzie na tym transparencie widzicie > jakieś "bandyckie" treści proszę o cytat ****************************** No to zamawiam u Ciebie jedno piwo wyprostowanym środkowym palcem pięści. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Więc sprawdźmy alfabet. 21.07.09, 22:31 a ą b c ć d e ę. Ósma litera alfabetu to "ę". Czyli według "gw" "ęę" jest hasłem zabronionym. Czy jest w redakcji psychiatra? P.S. Jako zniesmaczony obywatel żądam stanowczo zdelegalizowania tytułu "gw", ponieważ kojarzy mi się on z ekskrementami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Więc sprawdźmy alfabet. IP: *.net.euron.pl 21.07.09, 23:16 Trochę przefilozofowałeś w tej swojej "ciętej ripoście". 8 litera ale nie koniecznie polskiego alfabetu - HH, i nie wg GW tylko wg neonazistów na świecie, bo to ich symbol. Zniesmaczony obywatelu czytelniku, nie wystarczy przeczytać, trzeba jeszcze się wysilić i zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik No przepraszam ja ciebie, nie było napisane 21.07.09, 23:53 jakiego alfabetu. Jak precyzja - to do końca. Zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: No przepraszam ja ciebie, nie było napisane IP: *.chello.pl 22.07.09, 01:30 niestaly_czytelnik napisał: > jakiego alfabetu. Jak precyzja - to do końca. Zgadza się? Skoro napisano, że symbol jest zakazany na europejskich stadionach, to nietrudno się domyślić, że nie chodzi o alfabet polski (precyzyjnie: polski wariant alfabetu łacińskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro Polska liga to ściek IP: *.c158.petrotel.pl 22.07.09, 07:59 Na trybunach bandyci, a na boisku skorumpowani piłkarze i sędziowie. Przynajmniej człowiek wie na co nie marnować swojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? IP: *.aster.pl 22.07.09, 00:14 > ludzi na tych trybunach dla ciebie bandytów łączy pasja piłka > schodzi na drugi plan Skoro pilka schodzi na drugi plan, to moze niech ta "pasja" laczy ich poza stadionami? Wtedy normalny czlowiek przyjdzie na mecz, normalny sponsor zainteresuje sie futbolem, a "ludzie z trybun" beda oddawac sie swoim pasjom... gdzies indziej. Po cholere im pilka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? IP: *.multimo.pl 22.07.09, 00:55 śmieszne jest to co piszesz i pewnie dałoby sie to podczepic pod jakis rasizm albo antysemityzm albo jakis inny izm skoro ludzi którzy chodzą na mecze uważasz za gorszych taki tam paradoks no tak nie wiesz nie chodzisz na mecze ale zrzędzisz , jaki to jest normalny sponsor ? tej pasji trybun bez piłki nie ma,nie jest najważniejsza bo ludzie i przy przegranej 0;6 potrafią się bawić gdzie pewnie większość "normalnych" kibiców rozeszła by sie do domu albo zaczęłaby gwizdać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? IP: 24.42.121.* 22.07.09, 02:13 Kiedy ide na mecz, pilka jest dla mnie najwazniejsza - nie rozumiem twojego belkotu - czy to tak jak z niejakim Miskiem co rzucil nozem we Wlocha kilka lat temu - pilka nie byla dla niego najwazniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? 22.07.09, 07:40 Gość portalu: SS napisał(a): > tej pasji trybun bez piłki nie ma,nie jest najważniejsza bo ludzie i przy > przegranej 0;6 potrafią się bawić No to mamy różne definicje zabawy. Dla Ciebie zabawą jest rzucanie bananami w czarnoskórego gracza i nożami w zawodników innego klubu, co ja uważam za objaw skrajnego debilizmu. Nie chodzę na mecze tylko dlatego że są na nich tacy jak ty. Ja znikniesz z trybun to ja się pojawię i to nie sam. Zaręczam Ci że za każdego z was przyjdzie 2 prawdziwych kibiców, których interesuje gra na boisku, a nie pochodzenie etniczne graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jaja sobie robisz? Dobrze się czujesz? IP: *.rz.izeto.pl 22.07.09, 22:10 geminix, prawdziwy kibicu a czy wtedy Ty i Tobie podobni bedziecie gotowi poswiecic 2 dni zeby jechac na drugi koniec Polski na wyjazd Twojej druzyny ? szczerze watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez @ SS IP: 195.117.118.* 22.07.09, 09:50 Byłem, widziałem, to po pierwsze. Ludzie na trybunach nie są dla kogoś bandytami, a dla kogoś innego nie. Są bandytami wtedy, kiedy się zachowują, jak bandyci. Skoro piszesz, że piłka schodzi na drugi plan dla ludzi, którzy przychodzą na stadion, to sam sobie odpowiedziałeś, dlaczego chcemy Wam to zabrać: bo mamy dosyć burd, zastraszania, chamstwa i bandytyzmu. Swoją "pasję", czymkolwiek ona jest, możecie kultywować, proszę bardzo. Tylko niekoniecznie na stadionach, bo i tak - jak sam napisałeś - piłkę macie w poważaniu. A co do bandyckich treści na transparentach, to albo udajesz idiotę albo po prostu ściemniasz. Wszyscy wiedzą, że 88 na fladze kiboli to odniesienie do Hail Hitler. I to już samo w sobie, zważywszy na historię tego kraju, to skrajny bandytyzm i s.k.u.r.w.y.s.y.ń.s.t.w.o. Bandytyzm na transparencie możesz znaleźć tu: rafalstec.blox.pl/resource/jagiellonia_flga.jpg tu: miasta.gazeta.pl/wroclaw/3292000,78999,5827164.html?back=/wroclaw/1,78999,5827204,tydzien_akcji__futbol_przeciwko_rasizmowi_.html tu: m.onet.pl/_m/768f035033081061c40a75d58ab60f85,14,1.jpg Mało? No to przestań pisac głupoty, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojti Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:38 Mniej faszystow na stadionach to wiecej kibicow,to pewne i bez sciemy prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcyk1 Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat 21.07.09, 21:45 i po ryju się przed TV nie oberwie. gdyby nie było tak jak jest to kluby nie były by biedne a trybuny pełne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.multimo.pl 21.07.09, 21:48 za chwile mi napiszesz że gdyby nie chuligani to Polska byłby krajem bogatym i idealnym... znam wiele osob które chodzą a nie oberwały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: komu potrzebne sa te "igrzyska"? IP: 132.170.58.* 21.07.09, 22:48 za chwile mi napiszesz że gdyby nie chuligani to Polska byłby krajem bogatym i idealnym..." Coz... moze nie bardziej bogatym i idealnym ale - przynajmniej - bardziej 'przyjaznym' i nieco bardziej normalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupan Re: komu potrzebne sa te "igrzyska"? IP: *.chello.pl 21.07.09, 23:10 Ludzie dlaczego o piłce najchętniej wypowiadają się ci ,którzy się na niej kompletnie nie znają i nigdy nie byli na żadnym meczu. Opere zostawcie melomanom a piłkę nożną kibicom Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: komu potrzebne sa te "igrzyska"? 22.07.09, 07:42 Gość portalu: zupan napisał(a): > Ludzie dlaczego o piłce najchętniej wypowiadają się ci ,którzy się > na niej kompletnie nie znają i nigdy nie byli na żadnym meczu. > Opere zostawcie melomanom a piłkę nożną kibicom No właśnie, po co gębę otwierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat 21.07.09, 21:46 Daj_spokoj napisała: > kto bedzie przychodzil na mecz polskiej ligi, gdy znikna calkowicie ultrasi robiacy oprawy i wywieszajacy flagi kto? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat 21.07.09, 23:08 ultrasi jak ultrasi jak znikna z trybun neonazisci ze swoimi osiemdziesiatkami osemkami wtedy pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.devs.futuro.pl 22.07.09, 08:22 a na drugą lige przyjdziesz .. no nie nie bedzie ci się chciało a fanatycy przyjdą i na 3 lig i pojada za zespołem na drugi koniec Polski. panie Słonecznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.aster.pl 22.07.09, 00:15 A kogo normalnego na meczu interesuje OPRAWA?! Do kolka plastycznego sie zapisz, jak cie to tak rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devastator Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.akademiki.uni.torun.pl 21.07.09, 22:08 Po pierwsze primo, to mowa jest o wzięciu się za chuliganów, czyli tych, którzy przychodzą na mecz robić zadymy, a nie kibiców, którzy robią oprawy. Pod drugie primo ultimo, nie masz się co martwić o frekwencję na meczach, jeżeli nie będzie bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN... IP: 132.170.58.* 21.07.09, 22:42 "Wiec dla samej pilki na stadion przychodzi malo ludzi (...)" Potwierdzasz wiec tylko, ze wiekszosc z przychodzacych na stadiony nie przychodzi tam tylko i wylacznie, by ogladac mecz (a faktycznie to zwykle bandziory szukajace "mocnych wrazen")! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n8 "bandyckie transparenty"? IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 13:31 Juz samo sformulowanie "bandyckie transparenty" jest absurdalne i jakby zywcem wyjete ze skeczu Monty Pythona. Niestety w Polsce to rzeczywistosc. Ciekawe, ze ktos kto zalozy koszulke z Che Guevarra albo Stalinem nie robi nic zlego, ale gdy na stadionie pojawi sie cos nawiazujacego do jakiegos prawicowego przywodcy to juz jest bandytyzm. Ale komuchy mordujace tysiace ludzi sa ok. Na stadionie natomiast beda wyszukiwac jakichs ukrytych znaczkow, ktore jakis profesor historyk moze skojarzyc z czyms co znajdzie w wielkim slowniku symboli. Ale Stalin i komunizm jest ok. Wszystko co lewackie jest ok. "Ostatni Bastion Parawicy" to juz jest za to skrajny troglodytyzm. Gdyby nie to, ze wiekszosc prawdziwych kibicow pochodzi z rodzin, ktore walczyly z komunizmem, a nie go tworzyly to nikomu by oni nie przeszkadzali. Dopoki jednak maja oni wlasne poglady, a nie sa to poglady lewackie i jeszcze na dodatek smia je otwarcie wyrazac... To juz jest problem. Na szczescie glownie problem Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan lutek Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: 213.77.117.* 21.07.09, 21:21 Ehhh dziennikarzyno. KKK znaczy Kibice Korony Kielce. To już wogóle nie bedzie można używać tego skrótu???! Dobrze, że klub nazywa się Korona, a nie SHL, bo byście twierdzili, że to zakamuflowane SiegHwiL duraki Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat 21.07.09, 22:20 Gość portalu: pan lutek napisał(a): > Ehhh dziennikarzyno. KKK znaczy Kibice Korony Kielce. ************************ Mówili, że Kołki Korony Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 07:15 Gość portalu: pan lutek napisał(a): > Ehhh dziennikarzyno. KKK znaczy Kibice Korony Kielce. taaa i jestem pewien, że na całym świecie skrót KKK jest z tym rozwinięciem kojarzony, a nie z Ku KluX Klanem. Rany, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik 88 I co ja teraz zrobię??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 21:25 Mam 21 lat. I co mam odpowiedzieć gdy ktoś spyta w którym roku się urodziłem. Jak odpowiem (zgodnie z prawdą), że w "osiemdziesiątym ósmym" to wyjde na faszystę, rasistę, komuinistę, homofoba, zwolennika Pisu, moherowega bereta, żyda, katola i najgorsze ze wszystkich czyli na KIBOLA. Aaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 21:37 Zamknąć wszystkich co obchodzą 88 urodziny (i gości również napewno jakaś nielegalna ukryta nazistowska organizacja), skąd tak głupi dziennikarze się biorą? A 44 to są ukryci juniorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uho Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.mikolow.net 21.07.09, 21:43 Ja bym bardziej powiedział, że skrót " KKK " znaczy " Karani Kodeksem Karnym ". Bo i po co Ku-Klux-Klan dla PZPNu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.chello.pl 21.07.09, 21:44 Gazeta Wyborcza znów przeinacza fakty, wybiórczo przekazuje fakty. Transparenty te, to była jednorazowa akcja w celu ośmieszenia głąbów z PZPN.My kibice mamy w dupie te 88 i KKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasioZ Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.e-wro.net.pl 21.07.09, 21:53 o cholera - mój dziadek za 2 dni ma OSIEMDZIESIĄTEÓSME urodziny . Zaraz zadzwonie do niego ,że w tym roku nie ma urodzin . Ja w FASZYSTOWSKIEJ imprezie nie mam zamiaru uczestniczyć. A tak poza tym to niech szanowna Gazeta zajmie się klubem koszykówki kobiet CCC Polkowice . Jak wiemy literka "C" w wielu przypadkach czytana jest jako "K" (np. Cracovia - czytamy Krakowia). Więc chyba nikt nie ma wątpliwości co oznacza skrót CCC. CCC = KKK = Ku-Klux-Klan. Jestem oburzony bezczelnością właścicieli klubu z Polkowic ,jak i ignorancji władz koszykówki żeńskiej. Szanowna Redakcjo Gazety ! Zróbcie coś z tym ! Bo jak Wy tego nie zrobicie ,to NAPEWNO nie zrobi nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.gl.digi.pl 22.07.09, 10:05 JasioZ, nie kombinuj za bardzo, bo się zakałapućkasz. Gwarantuję Ci, że "CCC" na Zachodzie odczytają (fonetycznie) "Si-Si-Si", a nie "Kei- Kei-Kei"... a skrót "CCC" może odnosić się np. do bardzo znanej i poważanej firmy Compressor Controls Corporation, dostarczającej systemów sterowania i zabezpieczeń dla kompresorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_czytelnik Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.limes.com.pl 22.07.09, 14:17 Znakomita riposta Andrzeju! A tak off topic zapraszam Cię do naszego uniwersytetu trzeciego wieku na kursy z rozumienia wypowiedzi ironicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYDZIENNIKARZOL Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.chello.pl 21.07.09, 21:54 TĘPY DZIENNIKARZOLU, PISZESZ A NIE MASZ POJĘCIA O CZYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Są wakacje, facet nie ma tematów, zarabia 1500 21.07.09, 22:37 i jeszcze się musi podlizywać szefostwu. Stąd te wypierdziny. Nie frustruj go jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigma Gazeta Wybiorcza to zamaskowanie Gó... Wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 22:08 I kto na to pozwala? A Donald Tusk to....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm PZPN to idioci a dziennikarze nie lepsi ... IP: *.toya.net.pl 21.07.09, 22:09 to ja pomogę :) życzyć komuś 100 lat w 88 urodziny to takie zakamuflowane stwierdzenie żeby szybciej zdechł :) + można pozlewać się z zakazanych symboli :) dodam jeszcze transparenty Wisły Kraków "Karp po żydowsku" i Widzewa "Czerwony rasistowski kwadrat" :) No bo czy poważnie można traktować zakazanie Miecza Chrobrego przez PZPN po konsultacji z organizacją "nigdy więcej" (tak tą od Simona HIV Mola) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PZPN to idioci a dziennikarze nie lepsi ... 21.07.09, 22:12 Gość portalu: mmm napisał(a): No bo czy poważnie można traktować zakazanie Miecza > Chrobrego przez PZPN po konsultacji z organizacją ****************************** Rejestrem zakazanych na stadionach symboli zarządza UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: PZPN to idioci a dziennikarze nie lepsi ... IP: *.toya.net.pl 21.07.09, 22:29 www.sport.pl/sport/1,65025,2972355.html Miedziński podobnie jak wszyscy delegaci PZPN zabiera ze sobą na mecze specjalną broszurę. - Razem ze Stowarzyszeniem "Nigdy więcej", z którym przeprowadzamy akcję "Wykopmy rasizm ze stadionów", opracowaliśmy podręcznik dla delegatów, który zawiera opis wszystkich znaków i symboli, które nie mają prawa znaleźć się na stadionie piłkarskim. Wcześniej mieli spore problemy z odróżnieniem celtyckiego krzyża od maltańskiego - przekonuje Wieczorek. już oświecony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: PZPN to idioci a dziennikarze nie lepsi ... IP: *.devs.futuro.pl 22.07.09, 08:25 Tia uefa i ta uefa sama wpadła na pomysł zakazanie Meczyka Chrobrego ? Bo to taki znany w europie symbol rasistowski. No nie kolego to pan Kornak z jego kochankiem S.Molem czarnoskórym idolem kobiet jak by to powiedzieć aby nie urazić mało inteligentnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol? Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 22:28 zakamuflowane "sieg heil"?!?!?! to chyba raczej mocno błyskotliwa riposta ze strony kibiców... Kibice mam apel- zróbcie w końcu jakieś oprawy wyszydzające tych pseudo-dziennikarzy. Jakieś wyrwane z kontekstu zdania, może zdjęcie z przypadkowymi pozdrowieniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M czyli nic się nie zmieni IP: *.nat0.sta.nsm.pl 21.07.09, 22:30 ja przynajmniej w to nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 22:44 Po ludzku... Jak najbardziej po ludzku, wyjąć kretyna, oklepać ciężko po nerach, a jak wylezie ze szpitala (leczenie na własny koszt - niech się gnoje ubezpieczają, ciekawe jakie będą mieli składki;-)), to tak na pięć lat zakazać bytności na meczach i skierować przymusowo do sprzątania po każdym meczu - na stadionie i na mieście, po kolesiach-kibolach... I łan moment menda się szacunku nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: GW znaczy 'Goebbels Wygrywa' IP: *.kielce.vectranet.pl 21.07.09, 22:54 Nie, nie znaczy. Natomiast 88 znaczy to co napisała gazeta. Tak tępy jesteś, że tego nie widzisz? Uważasz, że 88 to po prostu liczba lat PZPN? Żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie proszę cię o żal. 21.07.09, 23:00 Takie spiskowe doszukiwanie się jakichś symboli, podtekstów w ciągach znaków ma swoją medyczną klasyfikację - są to zaburzenia paranoidalne. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Jestem na tę paranoję "gw"na szczególnie cięty po 21.07.09, 23:12 tym, jak u nas we Wrocławiu młodzi kibice Śląska wymalowali na ścianie liceum, za zgodą jego dyrektorki, kolorowy mural w formie szalika na całą szerokość obskurnej ściany. Jakaś lokalna dziennikareczka wypatrzyła tam litery 'hh' i NAKAZAŁA dyrektorce zamalowanie murala. Wyobraź sobie - dziennikarka NAKAZAŁA coś samorządowej instytucji. Nie może być tak, że oni rządzą tym krajem, a przy okazji niszczą pracę młodych ludzi, którzy robili to zamiast się tłuc. Za to innym razem, ale prawie w tym samym miejscu dziennikarze wyborczej wprost napuścili bandziorów zw. "antyfaszystami" na legalną demostrację narodowców. Wyglądało to tak: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,5113660.html?i=38 Wygląda na to, że 'gw' woli jak ludzie się tłuką zamiast np. upiększać szpetne ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: by POwołać komitecik ds kontroli prasy, a w zasadzie IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 23:32 goreaktywować.Ex cenzorzy na bezrobociu sie nudzą, więc w ramach uatrakcyjnenia sobie życia tylko knują i jątrzą, a tak chłopaki mieliby jakieś zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Jestem na tę paranoję "gw"na szczególnie cięt 21.07.09, 23:34 slyszales o "czwartej wladzy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Jestem na tę paranoję "gw"na szczególnie cięt IP: *.aster.pl 22.07.09, 00:21 > Wygląda na to, że 'gw' woli jak ludzie się tłuką zamiast np. > upiększać szpetne ściany. Nie histeryzuj. To byl durny bohomaz, a nie "upiekszona sciana". Jak chcesz, to ja ci moge przyjehac i pierdyknac takie "upiekszenie" w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: Jestem na tę paranoję "gw"na szczególnie cięt IP: *.devs.futuro.pl 22.07.09, 08:29 no pamiętam to, argumentem za zamalowanie tego grafiti było że napis jest zrobiony literami Gotyckimi a to ogólnie znany fakt że używają go rasiści heheheh ... muszę z Worda wywalić czcionki Gotik bo mi jakis Politycznie Poprawny lewak sprawe w sądzie wytoczy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: GW znaczy 'Goebbels Wygrywa' IP: *.toya.net.pl 21.07.09, 23:56 czy słyszałeś o pojęciu "sarkazm" lub "cięta riposta" ? jak nie, to podpowiem Ci, że te flagi i transparenty to właśnie sarkazm, jesteś mniej inteligentny od statystycznego kibica ... nie masz o nas wysokiego mniemania więc musi to boleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgoth Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 23:48 88 to po prostu Heil Hitler. Najlepsze jest to, że Hilter uwazał Polaków za podludzi, ale polscy neonaziści chyba nic na ten temat nie wiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie kat IP: *.toya.net.pl 21.07.09, 23:59 kolejny yntelygent leming z wybiórczej, czy naprawdę nie rozumiesz przesłania czy tylko udajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ty, a jak ja mam np. 1,88 wzrostu i mnie ktoś 21.07.09, 23:59 zapyta o wzrost (np. w celu wpisania do jakiego formularza) i ja powiem "metr osiemdziesiąt osiem" to mogę być ścigany przez lokalny oddział "gazety wyborczej" i stowarzyszenie "Nic więcej"? Trzeba będzie podawać inny wzrost... Odpowiedz Link Zgłoś
marecchi A co z hasłami, symbolami separatystów 22.07.09, 01:05 Są w Polsce tacy. Klub jest polski a oni. Nie powiem z jakiego regionu. Czy im dalej będzie wolno wywieszać swoje hasła? Czemu nasz kraj ma tolerować te hasła? Hasła często okraszane później podczas meczów okrzykami, które to okrzyki i śpiewy delikatnie mówiąc nie darzą Polski szacunkiem. Czy z tym zostanie coś zrobione? Oburza mnie gdy widzę na stadionie te napisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturrooo Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 02:07 rany boskie jestem kioskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.chello.pl 22.07.09, 04:22 krucjata lewaków z GW trwa :) płaczcie dalej - w końcu wypłaczecie że ekipę z ulsteru całą powiną za propagowanie neonazizmu... razem z piłkarzami - www.irishfa.com/filestore/store/model/AW07_SS_TOP1.jpg:) i działaczami ;) www.irishfa.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikut Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.tktelekom.pl 22.07.09, 06:39 Szkoda tylko, że tracą czas na kolejny "martwy" przepis. Co ma znaczyć, że po ludzku podejdą do sprawy? Albo coś jest zgłoszone i może wisieć albo nie. A bandytów trzeba tępić a nie pozwalać by pozdrawiali swoich w więzieniach. Pozdrawiam kibiców nie kiboli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irma223 Sądy w tym kraju jakoś za faszyzm nie skazują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 07:35 Prawo najwyraźniej nic nie znaczy... A tak w ogóle: kto tak i kiedy namącił w głowach tym dzieciom, że wychwalają faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodek Re: Sądy w tym kraju jakoś za faszyzm nie skazują IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 07:59 Uwierz, że określenie "dzieci" słabo tu pasuje. Nie twierdzę, że to grupa dojrzałych ludzi itd. Ale środowisko kibiców (również pseudokibiców) jest szalenie zróżnicowane. Pod wieloma względami: poglądów, wieku, wykształcenia... A (jak już pisałem w tych komentarzach) takie hasła wcale nie muszą oznaczać, że popierają ideologię - raczej chcą pokazać jak bardzo lubią PZPN, UEFA i "racjonalne" regulacje prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodek Szef Wydziału Bezpieczeństwa PZPN: Będzie katal... IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 07:52 Ciekawe czy za takimi hasłami na transparentach idą prawdziwe przekonania, czy po prostu ujawnia się przekora kibiców i chęć pokazania, że pewne regulacje prawne są śmieszne, bo łatwo je obejść... Kibice to nie jest stado bezmyślnego bydła jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud ale ta gabzdeta jest sprytna IP: *.devs.futuro.pl 22.07.09, 08:18 ale ta gabzdeta sprytna tak wytropiła te napisy tych łobuzów ;) nic się przed nimi nie ukryje nawet w tych życzeniach dopatrzyli się prowokacji dziękujemy ci gabzdeto za twoją Stachanowską czujność że nas tak bronisz w myśl politycznej poprawności jedynej i słusznej Odpowiedz Link Zgłoś