Dodaj do ulubionych

ŁKS i Widzew jednak w I lidze

23.07.09, 17:33
TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY
Obserwuj wątek
    • zielu85 ŁKS i Widzew jednak w I lidze 23.07.09, 17:35
      Jeeeeeeeest!!!
      Koroneczka tam gdzie powinna, w ekstraklasie :)
      • Gość: Ktoś Z mianowania IP: 74.81.224.* 23.07.09, 19:46
        Mianuj swoją Koroneczkę prezydentem i generałem brygady na dodatek. A co sobie
        żałować. Radość "Koroneczki" jest dokładnie taka sama, jak żałosna radość
        biegacza, który wlecze się przez cały bieg na końcu, a na podium załapuje się
        tylko dlatego, że tuż przed metą czołówka poślizgnęła się na skórkach od banana.
      • Gość: ADP Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:59
        Polecam piosenkę Piwnicy pod Baranami "Do przyjaciół gó...arzy". Refren zaczyna
        się od słów: "Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol - jako szczyt ohydy.."
        I tak pozostaniecie jednym z symboli korupcji w tym kraju. Wystarczy popatrzeć
        na liczbę aktów oskarżenia...
        • Gość: xxx Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 21:18
          sorry , to nie do ciebie!
      • Gość: K 732 Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 11:36
        Cieńka i sprzedajna jest ta twoja koronka ze wsi
      • Gość: Jaśko Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 21:42
        Zielu szkoda , że ta twoja koroneczka nie umie grać w gałe. WIDZEW
        ZAWSZE JESZT WIELKI
    • Gość: www ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 17:47
      Poczekajcie na werdykt Trybunału Arbitrażowego ćwoki. Ekstraklasa dla Widzewa.
      Jeden podejrzany praktycznie bez postawionych zarzutów. A w koronce cała masa
      skorumpowanych ludzi, a kara taka sama? Degradacja? Chyba kogoś pokręciło.
      • Gość: łks Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 18:12
        A dlaczego nie ukarzą Lecha za Reissa - przecież się przyznał!!!!
        • Gość: złośliwe bydlę Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.lodz.msk.pl 23.07.09, 19:04
          Bo Lecha już nie ma. Jest Amica :)
          • Gość: kk Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 19:36
            No, ale w Amice dzialal fryzjer!
    • Gość: teq ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 17:55
      Władzom miasta ŁODZI gratuluje rozwalenia sportu w tym miescie. Naszczęscie
      wybory juz nie długo.
      1- wzsy był hokej teraz piłka kopana jak moze w milionowym miescie nie byc
      normalnego stadionu piłkarskiego. Mosir chce kase od juniorów za gre na ich
      boiskach zenada. O ME 2012 nie wspomne .Kibice Widzewa i ŁKS-u powinni rade
      miasta na taczkach wywiesc .Jestem kibicem ŁKS-u ale zal mi jest i ŁKS-u jak i
      Widzewa a najbardziej kibiców piłki kopanej z ŁODZI którzy chodzili i na
      Widzew i na ŁKS. Zostalismy olani przez wszyskich i wyrąbani bez mydła.
      Pozdrowienia dla normalnych kibiców , mam nadzieje ze piłka w ŁODZI przetrwa.
      • skodabodzio Pokerklasa nie dla Lodzi 23.07.09, 19:23
        Bo jak widac wazniejsze sa jakies szemrane uklady i kombinacje niz sport. Potem
        sie dziwimy ze przegrywa sie prawie z kazdym.

Na szczescie mialem wczoraj mala satysfakcje, krakow, ktory zabral lodzi lige
        skompromitowal sie z lewusami talin. tak trzymac, niech wicelka dolaczy do
        sr...kowii.

A co di winy wladz miasta, bez przesady. Mieli uwalic by bylo miejsce dla
        cieniasow, wiec uwalili niezaleznie, ile kasy by miasto wylozylo. Przeciez
        problem licencji nie jest w tym, ze LKS nie spelnai warunkow, tylko w braku
        dania glupiego papierka na czas.
        • Gość: beton won masowa rezygnacja z canal + IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 20:40
          gdyby zorganizowac wsrod lodzian masowa rezygnacje z dekoderow moze by cos
          jeszcze sie dalo zadzialac ale tak jak dzialacze obu klubow nie maja dosc odwagi
          i jaj zeby skutecznie zawalczyc a nie tylko z podkulonym ogonem przyjmowac te
          brednie pezetpeenu to sie tak ma
          zamiast zorganizowac jakas blokade manifestacje ewentualnie dac po mordzie
          malinowskiemu czy lewickiemu to sie tak godzicie i robia was rowno w ch...a
    • Gość: mkrn ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.4web.pl 23.07.09, 17:57
      a powinna niby z jakiego powodu ? kupna awansow, mozliwosci obrony
      kilkudziesieciu osob oskarzonych, straty do Widzewa 11 punktow, srania w gacie
      zeby zagrac w barazach, czy czemu wg Ciebie hipokryto powinna sie tam znalezc
      ? zeby dolaczyc do reszty skorumpowanych pedalow ?
    • Gość: LUKI Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: 188.33.112.* 23.07.09, 18:15
      CZEMU W TAMTYM ROKU WIDZEW NIE ZOSTAŁ ZDEGRADOWANY? CZYŻBY KTOŚ SIE BAŁ WIDZEWSKIEGO CHARAKTERU?
    • Gość: jarek kalinowski ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:16
      teraz widać jak cały pzpn działa zgodnie z duchem sportu.Jeszcze nam zapłacą
      za to EKSTRAKLASA DLA ŁKS-u
    • Gość: LUKI Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: 188.33.112.* 23.07.09, 18:18
      TYLKO WIDZEW I ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Curtis50 Korona bez honoru!!! IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 18:20
      Na pewno jesteście dumnie z tego że niczego nie potraficie ugrać na boisku, a
      wszystko na przekręcie, my za rok awansujemy a wy skoro nie potraficie
      wywalczyć ekstraklasy myślicie że się w niej utrzymacie? Może znowu przy
      zielonym stoliku? Szkoda tego sezonu ale trudno, jeszcze jeden poczekamy. I
      nie ośmieszajcie się tymi śmierdzącymi robolami bo cała Polska się z was
      śmieje. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibiców a nie nastoletnich,
      zakompleksionych krzykaczy. Może dożyjemy czasów kiedy piłka w Polsce będzie
      normalna...
      • Gość: LUKI Re: Korona bez honoru!!! IP: 188.33.112.* 23.07.09, 18:30
        MASZ 1000% PRAWDY W TYM CO MÓWISZ ZA ROK POKAŻEMY CO POTRAFIMY. MY KIBICE NIE PODDAMY SIE A KORONA I TAK BEDZIE ZNÓW W I LIDZE. JESTEM DUMNY ZE MIESZKAM W ŁODZI I KIBICUJE WIDZEWOWI BO TO KLUB Z CHARAKTEREM KTÓRY SIE NIGDY NIE PODDAJE
        • Gość: DO ROBOLA Re: Korona bez honoru!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:33
          KORONA NIGDY NIE SPADNIE JAK WASZ MARNY KLUBIK W 2008
          • Gość: LUKI Re: Korona bez honoru!!! IP: 188.33.112.* 23.07.09, 18:39
            MARNI TO WY JESTEŚCIE! TO CZEMU NIE WYWALCZYLIŚCIE WEJŚCIA DO EKSTRAKLASY JAK JESTEŚCIE TACY MOCNI?
            • Gość: LOL Re: Korona bez honoru!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:41
              JAK TO NIE, BEZPOŚREDNI AWANS KOSZTEM SKORUMPOWANYCH KLUBIKÓW
              • Gość: kkk Re: Korona bez honoru!!! IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 19:41
                No to sie odezwal przekretas!
        • Gość: Curtis50 DUMA!!! IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 18:38
          Tak, jestem z Łodzi, jestem ROBOLEM (pracuje w DELL-u, żeby zarobić na wakacje,
          na co dzień studiuje), i jestem z tego dumny, tak samo jak z mojego miasta i
          jego historii. Dumny jestem z Manufaktury, z Piotrkowskiej, z Placu Wolności,
          wszystkich zabytkowych fabryk, ze wszystkich obszarpanych kamienic w śródmieściu
          i ich ukryty blask. Jestem DUMNY z mieszkańców tego miasta, którzy zawsze mieli
          pod górkę a mimo to szli do przodu, i kocham to miasto za wiele, wiele więcej
          rzeczy. A wy z czego jesteście dumni...
          • Gość: LUKI Re: DUMA!!! IP: 188.33.112.* 23.07.09, 18:43
            JA JESTEM DUMNY Z TEGO ŻE W CHWILI KIEDY JEST ŻLE POTRAFIMY SIĘ ŁACZYĆ!!!!!!! KOCHAM ŁÓDŹ I ZAWSZE BĘDĘ!!!!!!!!!!

• Gość: Curtis50 Re: Korona bez honoru!!! IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 18:29
      Odpowiada wam taki poziom dyskusji, bo mi nie bardzo...
    • Gość: winnaar Ciekawe kiedy Korupter... IP: *.dsl.alice.nl 23.07.09, 18:39
      ...awansuje do ligi na boisku?
      • Gość: 0:9 EINTRACHT Re: Ciekawe kiedy Korupter... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:43
        CIEKAWE KIEDY WIDZEW COŚ UGRA NIE HANDLUJĄC?
        • Gość: lUKI Re: Ciekawe kiedy Korupter... IP: 188.33.112.* 23.07.09, 18:45
          WTEDY KIEDY KORONA PRZESTANIE DZIOBAĆ PZPNOWI
    • rav_rsg ŁKS i Widzew jednak w I lidze 23.07.09, 18:40
      i dobrze ;p

chociaż szybciej liga wystartuje!
    • Gość: badnick PZPN zdecydowal IP: *.bas502.dsl.esat.net 23.07.09, 18:47
      O tym kto bedzie gral w EK zdecydowano juz przed 28 maja i czy wam sie to
      podoba czy nie, ktos z jakiegos powodu chial uratowac craxe kosztem
      LKS-u.Chyba nie mysleliscie ze sprawa odwolan miala jakies znaczenie to byl
      tylko teatrzyk dla naiwnych ktorzy mysleli ze nie wszystko jeszcze
      stracone.Pomyslcie chwile dlaczego odwolano baraze?Przcierz craxa jest tak
      cienka ze nie tylko wtopilaby z korona ale prawie na pewno z podbeskidziem.A
      ktos chial utrzymac craxe a nie liczyc na szczescie albo walek z sedziami.Co
      do widzewa to jedna osoba kupowala ale za to skutecznie i kara musi byc dluga
      i uciazliwa.A dla tych dzieci ktore nie pamietaja to wielki widzew w zeszlym
      sezonie byl tak zaje...ty ze sam spadl z ekstraklasy.Korona kupowala mecze ale
      w 4,3,2 lidze i wszyscy o tym wiedza, ale zrobili czystke w klubie wycofal sie
      Klicki(kolporter) i dostali degradacje.Nie mowie ze to silna druzyna w tej
      chwili ale awans to zadna laska bo baraze i tak wygrala by z craxa wiec nie ma
      sie czym podniecac.to na tyle moze ktos napisze cos konstruktywnego zamiast
      opisow narzdow ,ale przynajmniej poprawnie co i tak dziwi przy sredniej 13 lat
      na gazecie.
      • Gość: Curtis50 Re: PZPN zdecydowal IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 18:54
        Dopóki my, kibice, nie zaczniemy walczyć w konstruktywny sposób o normalność w
        polskiej piłce nic się nie zmieni, dziennikarzy interesuje tylko żeby była jakaś
        sensacja, los polskiego futbolu jest im obojętny, a okrzyki JEBAĆ PZPN nic nie
        dają bo ci ludzi są pozbawieni honoru i ambicji, spływa to po nich jak woda po
        kaczce. Na dodatek im więcej krzyczymy tym większe podwyżki będzie dawał sobie
        niejaki Lato, bo będzie się czuł bardziej zestresowany. Podobno kiedyś był
        dobrym piłkarzem, szkoda że jego głupota to przesłania.
    • Gość: złośliwe bydlę ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.lodz.msk.pl 23.07.09, 19:02
      Będzie śmiesznie, jak PZPN przegra obie sprawy w sądzie.
      Cóż, i ŁKS i Widzew przymierzają się do budowy stadionów. 50 mln odszkodowania
      zawsze się przyda.
    • Gość: badnick PZPN IP: *.bas502.dsl.esat.net 23.07.09, 19:02
      Ale to jest tylko uklad dla kasy(pzpn)i wladzy nic ich (lato,boniek i reszta)
      tak naprawde nie obchodzi co dzieje sie na boisku-moze dla tego ze oni juz z
      niego zeszli a umiejetnosci trenerskich jakos nie widac.Ale ciagle chca
      decydowac.Jak widac majster ugral jeden remis i wtope i to z kim?!!!! I taki
      jest poziom polskiej ligi kto moze zawija sie z polski nawe by grac w 2/3
      lidze angielskiej,niemieckiej albo greckiej.Mnie juz to nawet nie dziwi.A
      napinki gowniarzy nie robia na mnie wrazenia.Wole obejrzec dobry mecz i nie
      obchodzi mnie to czy to gra widzew czy lech a nie taka kupe jaka ostatnio
      odstawila wisla
    • Gość: trinity kmioty z widzewa, nadal kochacie PZPN-owską sitwę? IP: *.pl 23.07.09, 19:18
      ostatnio, wasza miłość do PZPN-owskich dziadów przybrała na sile, ze względu
      na udupienie ŁKS-u. pamiętajcie frajerzy, że kto pod kim dołki kopie, ten sam
      w nie wpada.
    • Gość: kk Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 19:35
      Walek to byl, ale w przypadku lksu! Kupione mistrzostwo 1998 mowi
      samo za siebie. Nic dziwnego, ze nazywaja was bazary! Tak wiec
      jestesciew ciemnej doopie zasluzeni! I dobrze!
    • skodabodzio Przykre ze GW stanela za przekreciazami 23.07.09, 19:36
      Zachowala sie jak komentator z pilkarskiego pokaera, ktory mowil to co Laguna
      i spolka chcieli. Wstyd i tyle. Szczerze mwoiac jak macie miec taki
      "profesjonalny dzial sportu" staiwajacy w ten sposob na sportowa rywalizacje
      to chyba lepiej zrezygnoac z tego dzialu
    • Gość: mr. T ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.devs.futuro.pl 23.07.09, 19:58
      a na jakiej podstawie Panie Sarzało pisze Pan, że jest mało prawdopodobne aby
      TA podjął korzystną decyzję dla Widzewa.
      • Gość: Curtis50 Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 20:02
        Nie warto tego Pana o nic pytać bo to stronnicza menda, której nie warto nazywać
        dziennikarzem bo obraża to prawdziwych dzienikarzy.
      • Gość: A Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:02
        BO WASZE MIEJSCE TO 1 LIGA
      • Gość: kkk Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 20:25
        Na podstawie wiernego kibica lksu!!!
        Poczytaj jego blog i wpisy dotyczace Widzewa
        to wtedy bedziesz wiedzial dlaczego!
    • Gość: lodzianin troche szkoda ale w sumie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:03
      Transmisje meczów w niekodowanym TVP Sport, tańsze bilety na stadion i fakt że
      łódzkie drużyny będą rządzić w I lidze i wszystkich bić. W ekstraklasie pewno
      lali by ich. A poza tym Widzew musi w końcu odbyć karę, a ŁKS musi w końcu
      przycisnąć miasto o stadion.
      • Gość: Curtis50 TRELE IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 21:31
    • Gość: kej Korupter IP: 188.33.62.* 23.07.09, 20:07
      Mam pytanko. Ktory to juz awans Koruptera wywalczony przy zielnym
      stoliku? Kibice Koruptera twierdza, ze dopiero drugi, a mnie sie
      wydaje, ze trzeci albo czwarty.
      • Gość: Baba53 Re: Korupter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:20
        Oliwa zawsze sparawiedliwa i na wierzch wypływa !
        Efekt Widzew w I lidze !
        • Gość: kkk Re: Korupter IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 20:30
          Oliwa moze sprawiedliwa, ale korupcja jak zwykle na wierzch wyplywa.
          korupter w ekstraklasie. Super!!!
    • Gość: januszekzkoluszek Do lodzanin! IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 20:20
      Tak jak napisałeś jesteś dobry w ROBIENIU LODA kumasz bo jak nie to inaczej
      napiszę GAŁĘ możesz zrobić każdemu ŁODZIANINOWI TO ci wyjdzie na
      "zdrowie".Pewnie jesteś z Krakowa lub Kielc ujawnij się L.A.CH.O.C.,I.Ą.G.U.
    • Gość: Curtis50 Re: frajer z lksu IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 20:20
      Jak to było do mnie to gratulacje bo jestem Widzewiakiem :DDD
      • Gość: kkk Re: frajer z lksu IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 20:22
        Nie, nie!
        To do tego kmiota z lksu co to pisze o Widzewskiej milosci do pzpn!
        • Gość: Curtis50 Re: frajer z lksu IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 20:35
          Aha, mój błąd, zwracam honor :)
    • Gość: mateos Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.dialog.net.pl 23.07.09, 20:24
      Ludzie weźcie dajcie spokój z tym wzajemnym obrzucaniem się błotem. Właśnie m.in. przez takie myślenie nie mamy w Łodzi klubu w ekstraklasie.
      Pewnie, że sprawa ŁKS-u bardziej boli, tym bardziej że jest to precedens. Wcześniej jakoś sląskie kluby w ostatnim momencie, cudownie dostawały licencję.
      Ale mimo wszystko będę się cieszył jeśli Trybunał Arbitrażowy przywróci Widzewowi ekstraklasę.
      A do kibiców Cracowii (zwłaszcza) i Korony - życzę wam rychłego spadku.
      • Gość: kk Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.range86-172.btcentralplus.com 23.07.09, 20:27
        Mateos! Podoba mi sie twoj myslenia, ale coz z tego?!
        Wyjasnij to tym durnym palom, ktore jako pierwsze zaczynaja jatrzec!
        • Gość: Curtis50 Re: ŁKS i Widzew jednak w I lidze IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 20:34
          Pierwsi jętrzą koroniarz, popatrz na fora. Kiedy zaczyna się dyskusja odrazu
          wyskakują z robolami itp.
    • jacek2216 ŁKS i Widzew jednak w I lidze 23.07.09, 20:45
      Obaj właściciele łódzkich drużyn słono zapłacili za swoją naiwność. Ich
      naiwność polegała na tym, że uwierzyli, że w polskiej piłce nastał koniec
      korupcji. Właściciel Widzewa zapłacił za to, że nie zorientował sie, że
      polskie piłkarstwo to klika i człowiek nowy, taki jak on, powinien się w nią
      wkupić za pomocą różnych i obfitych łapówek. Ponadto zapłacił za to, że
      zapewnił, iż w jego klubie korupcji nie będzie. To nie spodobało się nikomu w
      polskim piłkarstwie i dlatego został ukarany. Podobnie rzecz się miała z ŁKS,
      bo gdyby ŁKS dał łapówkę, to dostałby licencję nawet z o wiele większymi
      brakami jak za pierwszym razem. Wszyscy dają łapówki i dlatego kłopotów nie
      mają. Co w tej sytuacji mogą zrobić kibice obu klubów? Myślę, że powinni sobie
      podać ręce i wspólnie podjąć akcje przeciwko drużynom, które w tak perfidny i
      nieuczciwy sposób skorzystały na oszukaniu łódzkich drużyn. Mogliby np.
      wysyłać swoich przedstawicieli na mecze tych drużyn, którzy udając ich kibiców
      prowokowaliby rozróby, czy skandowali hasła rasistowskie, aby kluby te płaciły
      kary. Ale też trzeba się liczyć z tym, że wojna PZPN z łódzkimi klubami się
      nie skończyła i teraz o wszystkie tego rodzaju rozróby będą oskarżane łódzkie
      kluby i karane za nie swoje winy. Obecna ekipa PZPN jest bowiem najbardziej
      skorumpowaną i najbardziej bezczelną w historii i na świecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka