mmmmmm000 24.07.09, 10:19 Dostawić krzesełka. Albo nich przyjadą ze składanymi, turystycznymi :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ngfnfgnfgn Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.hrk.pl 24.07.09, 10:44 Ja kompletnie nie rozumiem. Skoro, jak napisano, jest to praktykowane w celu ośmieszenia przeciwnika, to dlaczego ci niby-ośmieszeni (nie do końca zresztą wiem co w tym ośmieszającego - że tamtych jest o tyle więcej, że u gospodarzy mogą wykupić tyle miejsc?) podają ten fakt do publicznej wiadomości. Na prośbę należy odpowiedzieć jednym zdaniem ("Przykro nam, ale nie widzimy możliwości sprzedaży Wam takiej liczby biletów") i już. Po co zawiadamiać o tym media? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? 24.07.09, 11:46 zwykłe bicie piany. po co to komu potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:40 w Szczecinie na własnym stadionie nie będzie 5000 ludzi. Pogoń to buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: *.chello.pl 24.07.09, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Sz-in Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.nitka.net.pl 24.07.09, 20:43 W II lidze przychodziło ok. 8-10 tysięcy, czyli prawie dwa razy więcej niż wasz stadion, a co dopiero w I. Jesteście dla nas wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprykarz Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 24.07.09, 16:24 nie spodziewanm sie wielkiego najazdu ...hahahahahahah to zacznij o tym myslec baranie bo takie wyjazdy tak blisko sa raz na 1000 lat ze szczecina wszedzie jest daleko i nawet chmara piknikow na ten mecz sie wybierze......a w szczecinie jest ogromne cisnienie na pilke!!!!....i tak wejdziemy wszyscy!!!!!POGON SZCZECIN!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan (S) Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.09, 20:08 tyle lat unosił się ładny zapach przy Olimpijskiej w Gorzowie, a tu znowu śledzie (czyt. Pogoń) chcą przyjechać i będzie śmierdzieć. Widać ciśnienie unosi się w obu miastach na to spotkanie i bardzo dobrze, piłakrze będą walczyć na murawie a my na trybunach na "przyśpiewki" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.09, 21:52 Można sprzedać bilety na galerię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 25.07.09, 13:22 MKS MKS MKS MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Ale co za problem? Zrobić bilety po 200 zł i po 25.07.09, 14:02 i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalmat Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 25.07.09, 14:40 jestem kibicem Pogoni .Nie podoba mi się co robi wasz zarząd i autor tego artykułu.Tak naprawde nie szanujecie klubu z najwiekszą rzeszą kibiców w Polsce.4,8 tys biletów to w tej chwili pula jak najbardziej uzasadniona,a jeśli Pogoń wygra na inaugaracje z GKSem to i to może być mało.Nie rozumiem nieodpowiedzialnych ludzi z Waszego miasta i klubu-takie postępowanie może się zakończyć naprawde w jakiś tragiczny sposób.Wiadomo,że mimo braku biletów i tak kibice ze Szczecina przyjadą i będą próbowali dostać się na stadion.Panie radaktorze porównania mojego klubu do jakiegoś Falubazu to jest napinka medialna.Uświadamiam pana,ze przekona się Pan,ze pod względem kibicowskim bliżej nam do Juventusu Turyn i przestanie Pan porównywać Pogoń zjakimkolwiek polskim klubem.Moda na piłke w Szczecinie jest ogromna myśle,że zainteresowanie powróciło właśnie na taki poziom jak we wspomnianych tutaj latach 60tych.Ja rozumiem prawa miejscowych kibiców i myśle,ze kluby mogłyby dojść do sensownego porozumienie dzieląc się np po połowie myślę,że połowa biletów zapewniła by popyt w Gorzowie a u nas cóż kto pierwszy ten lepszy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.aster.pl 25.07.09, 18:13 na miejscu zarządu Stilonu ja bym udostępnił te 4800 biletów po 5 stów jeden a nie opowiadał tutaj że żarty robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Zarty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.09, 07:52 Czytajac sport.pl wydaje mi sie ze co drugi artykul to jest o Gorzowie (GKP), chyba wszyscy redaktorzy musza byc z Gorzowa, wychowujac sie w Szczecinie kiedys tak sie mowilo jak ktos nie mial rozumu to musial byc z Gorzowa... :) .... zarty sobie stroic z Gorzowa... dlaczego nie. Greetings to all the fans of Pogon Szczecin! The Pride of Pomerania! fan for life Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.09, 12:46 Niema problemu gramy na stadionie żużlowym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.09, 03:01 Grajmy gdzie chcecie. Byleby wpuścić 5000 ludzi ze Szczecina. Przecież ten mecz może być taką propagacją piłki w Gorzowie jak nic wczesniej i prawdopodobnie nic przez długi długi czas. Mecz przy 10 tyś. ludzi to będzie spektakl którego może pozazdrościć większość miast w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bighead26 Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.tktelekom.pl 27.07.09, 14:46 Buraki nawet nie zapelnice polowy stadionu hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprykarz Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.chello.pl 28.07.09, 14:31 tak jest bilety po 200 ale na cały sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pogoni Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.pol.vectranet.pl 01.08.09, 16:39 Jeśli w Gorzowie mają tylko 5 tys. miejsc,to może niech chłopaki w okręgówce kopią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Pogoń żarty sobie stroi z GKP? IP: *.chello.pl 06.08.09, 09:52 Ogólnie absurd. Przecież GKP mógłoby sporo na tym zarobić. Technicznie jest możliwe żeby dać Pogoni około 2000 biletów i tyle by poszło w Szczecinie. Z tego co wiem w sytuacji jaka powstała spodziewać się można około 1500 Pogoniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś