Gość: wrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:12 można gdzies w TV zobaczyc mecz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Lecha Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:18 Niestety nie. Można podziękować za ton naszym stacjom TV. A mecz legii jakos kurde pokazuja na nsport. Pozostaje tylko życzyc Lechowi zwycięstwa oraz tego że pokażą 4 runde kwalifikacyjną. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Firana w bramce. IP: *.icpnet.pl 06.08.09, 18:22 Kotorowski w bramce? Tylko nie to!! Bedzie 0:6 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirk Re: Firana w bramce. IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 19:24 Za Interią: "Bramki ewidentnie obciążają konto Krzysztofa Kotorowskiego, który najpierw zareagował zdecydowanie za późno, a przy drugim golu minął się z piłką podaną do Piiroji. "Kotor" jest na razie najsłabszym punktem Lecha." ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx ale jaja IP: *.acn.waw.pl 06.08.09, 19:36 ciekawe ile u buka placa za zwyciestwo Norwegow w pierwszej polowie chyba chlopaki ostro zagrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: ale jaja IP: 151.204.99.* 06.08.09, 20:11 No wlasnie - to buki strzyga frajerow - to bylo oczywiste ze Lech przegra jak Polonia z San Marino. Odpowiedz Link Zgłoś
frutak Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo 06.08.09, 18:20 sluchacie relacji w lech-radiu? ale puszczaja fajny jazz :) jak to czasem kibice potrafia zaskoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raphael93 Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:00 Rzeczywiście, frutak, jazz całkiem całkiem... Mam taką cichą nadzieję, że Polsat pokaże mecze IV rundy eliminacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojmos O norweskim klubie... IP: *.chello.pl 06.08.09, 18:21 Q: Co mógłby zrobić pewien norweski klub, żeby nie odpaść z LE? A: Spowodować, żeby trenerem reprezentacji Poznania został Stefan Laptop Majewski. Wiem, słabe, ale krew mnie zalewa, jak pomyślę, co ten techniczny geniusz zrobi z kadrą... Odpowiedz Link Zgłoś
nanji Zczubaki uwazajcie 06.08.09, 18:25 Ja wiem że gdyby Lech odpadł to byłoby spełnienie szansy jadnej na milion, ale po pierwsze one spełniaja się w 9 przypadkach na 10, a po drugie wy macie doktorat w błędnym typowaniu, więc nie ogłaszajcie jeszcze wszem i wobec że Norwegowie odpadli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsd Re: Zczubaki uwazajcie IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:32 za dużo się prachetta naczytałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Re: Zczubaki uwazajcie 06.08.09, 19:16 Ostrzegał, ale nie słuchaliście teraz to WY będziecie odpowiedzialni za porażkę 0-6! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeb,, pznp Jeb.. korzenowskiego i tvp !!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:32 Kur.. jak mozna zyc w takim kraju szlag mnie trafia ;//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lufalant Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.4web.pl 06.08.09, 18:34 Jeśli Lech odpadnie to większość telewizorów i komputerów oraz biletów na mecze Kolejorza będzie na ulicach Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na żywo ze stadion Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:35 Transmisja audio z meczu jest na stronie www.lechpoznan.tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:39 i oczywiście jest też niezawodne Radio Merkury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxxxx Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:35 jakieś możliwe emnocje będą w meczu legii a te sam obejrzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lufalant Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.4web.pl 06.08.09, 18:38 nie musi być transmisji meczy w TV wystarczy www.zczuba.pl i sprawny komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hQs Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:39 Jeżeli transmitujecie na ślepo to skąd wiecie jaki jest wynik .... Zaczynam się bać o wiarygodność transmisji - a może znów dostajecie info od korespondenta , który zapchał się w TOI-TOI-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:39 komentator radio merkury daje rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:44 tak w ogóle to czubasy moglibyście podawać info na początku, gdzie można zobaczyć/usłyszeć mecz, który komentujecie, mała rzecz, a cieszy. Chyba, że boicie się że w takim wypadku wszyscy stąd uciekną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.ghnet.pl 06.08.09, 18:47 a propos statystki. kumple z ktorymi grywam w pokera, zawsze jak passa ich przegranych sie juz dluzy i dluzy, a w koncu udaje sie im wygrac co nieco, mowia ze statystyka sie zamyka. denerwuje mnie to bo zawsze czekaja na ten moment wygranej by to glupie haslo rzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzykofan Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:49 Dlaczego nie ma transmisji w TVP ,skandal!!!! Wolę polski klub w nawet w eliminacjach pucharu niż nudy Ligi Mistrzów bez Polaków albo programy typu "Gwiazdy" na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hQs Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:49 Bożeeee Dlaczego nie ma tego nigdzie w tv :-( zaraz się potnę . Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo 06.08.09, 18:53 Czy wam też transmisja w LechTV buczy jak stare radio tranzystorowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: *.83.230.17.194.debacom.pl.e-zabrze.pl 06.08.09, 19:17 no troche mi też buczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk100 Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: *.net.inotel.pl 06.08.09, 19:18 No, mi też tak buczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:24 w merkury jest elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarota Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.euronet.net.pl 06.08.09, 18:55 Jaki sklad wyszedl w Lechu? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 To nie jest mecz tylko... 06.08.09, 19:00 ...trening w którym Zielinski ma okazje przecwiczyc rózne warianty gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.ostnet.pl 06.08.09, 19:01 ale beznadziejna ta twoja relacja piszesz jakies bzdety zamiast napisac co sie dzieje na boisku co to ma byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Lech Poznań - Fredrikstad 0:2! 06.08.09, 19:05 Brawo patałachy! Od teraz kibicuję Fredrikstad, oby im się udało wbić jeszcze 4... Oto mentalność polskich sportowców, nie wysilać się, brać ciężką kasę i mieć w dupie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bler Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: *.aster.pl 06.08.09, 19:05 Zaraz odpadną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristovao Re: Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żyw IP: 193.138.241.* 06.08.09, 19:07 no niezle, maja 55 minut zeby stracic 3 gole i odpasc. wszystko jest mozliwe, jesli tak sie stanie to uznam ze to wina zczuba.pl i nasle na was joe pesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:07 Wy już lepiej nic nie przepowiadajcie ok!? Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo 06.08.09, 19:07 0:2...i jeszcze tylko 4 bramki.. A na poważnie to mam nadzieję, że wezmą się do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Lech Poznań - Fredrikstad FK Z Czuba i na żywo 06.08.09, 19:07 Piiroja robi w Poznaniu za Arbolede. Odpowiedz Link Zgłoś