quebec4 No własnie - z czego się tu cieszyć??? 07.08.09, 14:16 Z tego, że naszemu partnerowi się nie układa? To my razem jedziemy na tym wózku, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kazdy pracuje na wlasne konto. Panimajesz ??? 07.08.09, 14:52 Kazdy pracuje na wlasne konto. Panimajesz ??? quebec4 napisał: > Z tego, że naszemu partnerowi się nie układa? To my razem jedziemy > na tym wózku, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 odebrać euro banderowcom 07.08.09, 15:02 5-1 dla Polski to sprawiedliwy podzial Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: odebrać euro banderowcom 07.08.09, 15:06 Zawsze się znajdzie jakaś swołocz, co za kilka rubli się zeszmaci i skrobnie debilny post. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: odebrać euro banderowcom 07.08.09, 18:36 fagusp napisał: > Zawsze się znajdzie jakaś swołocz, co za kilka rubli się zeszmaci i skrobnie > debilny post. nie rozumiem............. o kim mowisz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
achtung_tusk_auf_autobahn Re: chyba 7 : -1 07.08.09, 15:07 > 5-1 dla Polski to sprawiedliwy podzial Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Re: No własnie - z czego się tu cieszyć??? 08.08.09, 00:18 No właśnie dlatego się cieszyć, bo jedziemy na jedynym wózku, czyli jak coś Ukrainie wypadnie (jakiś mecz) to Nam dojdzie ten mecz. Nic się nie marnuje tylko przechodzi od nich do NAS. I nie zapominajmy, że Ukraina sama decyduje co robi, jak będzie robiła tak dalej jak obecnie czyli prawie nic z tym Euro to nie ma co liczyć na finał, ani na połowę meczy; jeśli tak się stanie to będą mogli tylko siebie samych winić - przecież Polska nie ma wpływ7 na decyzję UEFA, ta organizacja jest niezależna i sama decyduje, dlatego cięzko zrzucić winę na Polskę, bo Polska robi tylko to co trzeba zrobić, a , że Ukraina nawet tego nie potrafi to nie Nasza wina Odpowiedz Link Zgłoś
marlin1410 Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Euro... 07.08.09, 14:16 kacapy nie dadzą rady. Trzymajmy za to kciuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ale im pokazalismy !!! PO raz drugi dzisiaj !!! 07.08.09, 14:32 Ale im pokazalismy !!! PO raz drugi dzisiaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_sniety Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 14:33 Typowy Polak: nic go tak nie cieszy jak niepowodzenie sąsiada marlin1410 napisał: > kacapy nie dadzą rady. Trzymajmy za to kciuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Moze PO takim kopie Ukraincy wezma sie do roboty ? 07.08.09, 14:36 Moze PO takim kopie Ukraincy wezma sie do roboty ? ojciec_sniety napisał: > Typowy Polak: nic go tak nie cieszy jak niepowodzenie sąsiada > > marlin1410 napisał: > > > kacapy nie dadzą rady. Trzymajmy za to kciuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 18:48 ojciec_sniety napisał: > Typowy Polak: nic go tak nie cieszy jak niepowodzenie sąsiada uwaga ideologia bolszewicka !!!!!!!!!!!! -Nie uczyc sie od lepszego i pracowac nad zaleglosciami, -Tylko sprowadzic swiat na swoj poziom a jak niechce to za mord....e bo to nielojalnosc wobec brata.... bo kazdy kto chce byc lepszy i pracoje nad tym to faszysta........ ta metodom czerwona szarancza zalatwila Finlandie i Baltyk...... Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 18:40 marlin1410 napisał: > kacapy nie dadzą rady. Trzymajmy za to kciuki.... nie musisz........... tylko troche zagranicznej prasy treba poczytac..... ukraincy juz odposcili Euro...... TERAZ ZACZELA SIE WALKA O TO KTO Z TEGO FAKTU BEDZIE PROFITOWAL A KTO BEDZIE KOZLEM OFIARNYM CZEKAM NA REAKCJE Z TRYZUBII I PUTINSTANU ALE BEDZIE UBAWA..... Odpowiedz Link Zgłoś
evident W końcu Platini i UEFA powinni 07.08.09, 14:36 dookreślić, bo ta żenada trwa za długo Odpowiedz Link Zgłoś
ah1973 Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Euro... 07.08.09, 14:56 Te pajace z UEFA z czołowym żabo-pajacem Platinim nie powinny nawet k..wa słówkiem piskać o tym, czy o tamtym. W końcu chyba wiedziały jakie kraje wybierają na organizatorów, a UEFA jest niezależną organizacją i rząd czy polski, czy ukraiński może ich olać z góry. UEAF jak chce organizować igrzyska to powinna za wszystko bulić. A jak się nie podoba to wypier..lać z naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabidracula Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 15:25 Chcę Ci tylko przypomnieć, że sami poszliśmy po prośbie do UEFA i oni nam zrobili łaskę (nie za darmo, oczywiście, tylko za pieniądze Surkisa), że ME będą u nas. Jakbyśmy im kazali bulić - poszliby gdzie indziej, chętnych nie brakowało. Uważam, że bardzo dobrze na tym wyjdziemy - forsę wybulili Ukraińcy (Surkis musiał dać mega-łapówki) a finał i większość ME i tak będzie u nas. Jeszcze sobie na tę okazję wybudujemy kilka fajnych stadionów. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Kasa misiu kasa....... 07.08.09, 15:53 co ta myslisz wacek, ze Miszel dal Euro Ukrainie bo "ona" ma takie pikne niebieskie swinskie oczka ????? Platini jest w dylemacie, bo wziol od oligarchow haracz a teraz wszysko sie sypie. Oligarchi (albo oligarchowie, nie wiem szczerze mowianc....)swoje zrobili ale przy korycie politycznim "sie rzrom" i wykorzystuja karzde niepowiedzenie zeby pogzebic "koalicjanta" Juschtschenko kontra Tymoschenko a wszyscy razem na ruska........ MI SIE WYDAJE, ZE UKRAINIE Z LEKKA WISI CZY EURO BEDZIE CY NIE, dlatego bo pograrzaja sie w masywniejszych problemach.... pozdr jak ten caly teatr obserwujesz po niemiecku albo po angielsku to sie serio wydaje ze NIEPOWODZENIE EURO to podpucha na zupelnie inne cele..... Chodzi w pierwszej lini o wladze w zwiansku, i oto czy Walic konia ruskiemu - czy byc ruskim ????? (NIE PRZEPRASZAM ZA IRONIE:):):):):).....) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 15:26 > Szkoda :( szkoda to jest wtedy jak krowa do studni nasra, bo nie ma ani wody ani gnoju. a ukraincy sami sobie winni, że nie dają rady. ukraincom należy euro odebrać dla dobra tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 banderowcy plynom...z tygodnia na tydzien 07.08.09, 15:27 TAK SIE CIESZE !!!!!!!!! nie z niepowodzenia tryzubuw :))))))))))) ale datego ze tylko bez Ukrainy Polska ma szanse sie posytywne przed swiatem pokazac. Z Banderowcami STRACILIBYSMY REPUTACJE KTOREJ JESZCZE NAWET NIE MAMY.......lol :)))))) A wszyskie agenciaki z nocnej zmianki w ambasadach "Putinstanu" i "Tryzubii" niech przestanom tutaj robic bolszewickom propagande jak na "wyborczej".......... BO SIE ZWRACAC CHCE...... Klamliwa, tschekistowska, bolszewicka banda solidarnosc proklamoje podszywajac sie pod polakow........boze !!! Nazwajcie mnie pragmatykiem albo politykiem ale EURO razem z banderowcami i resztkami "zlotej Hordy" to kompromitacja przynajmiej w tej sytuacjii.....jak zdarzom to O.K. jak nie to nie mam zamiaru sie u nas tlumaczyc co i dlaczego nie wyszlo..... Bo ja jusz jestem sczesliwy ze tam gdzie mieszkam ludzie ZACZYNAJOM ROZPOZNAWAC POLSKE jako NORMALNY CYWILIZOWANY KRAJ. A nie jako starom czesc tego "CZERWONEGO SYFU" ktory w mniej jak w 50 lat zatarl prawie wszystkie slady cywilizacji demokratycznej i struktur normalnosci i ludzkosci....... pozdr. polska odrabia straty......i naprawia blendy "Rosjanie i wschodnioslowackie narody bratanie" zamienily szambo czerwone na faszystowskie........ EURO W POLSCE ALBO Z NIEMCAMI KTORZY MAJOM Z NAMI NA PIENKU, ALE JEST TO MENTALNOSC EUROPEJSKA Z KTOROM mozna sie utarzsamiac i dogadac.......nie trzeba, ale MORZNA z banderowcami moze za 30 Lat.......jak ich "maciez" przedtem nie z powroten nie wchlonie....... Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Re: banderowcy plynom...z tygodnia na tydzien 07.08.09, 16:32 Jezyk polski najpierw podszlifuj, zamiast klaskac i tupac tutaj na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: banderowcy plynom...z tygodnia na tydzien 07.08.09, 16:59 burek_polny napisał: > Jezyk polski najpierw podszlifuj, zamiast klaskac i tupac tutaj na > pokaz. masz racje...... ale od 22 lat rozmawiam po polsku tylko w rodzinie, i literature czytam zeby utrwalic...... tupam sobie...,lubie polemizowac i robie to na tyle efektywnie ze zaden "homo sovieticus" mnie ideologia nie przykleszczy.... zadna argumentacja bolszewistyczna mnie nie przekona. Zalogowalem sie tutaj bo jak czytam na "wyborczej" jak czerwone szarancze, albo co jeszcze z nich zosatlo, ideologie sobie strugaja I TO PO POLSKU to CIARKI MI PO PLECACH ZCHODZA i mam poczucie wstydu za tych ludzi........ COS TRZEBA Z TYM BYDLEM POSTKGBOWSKIM I POSTSOWIECKIM ZROBIC. Prania muzgu przez 50 lat w "Polskim SSR" cofnac nie morzna..... ALE MORZNA SIE DEMOKRATYCZNIE ODEZWAC ZE LUDZIE KULRURY WYMIANY ZDANIA SA I ZAWSZE BENDA EKSYSTOWAC I ZYC NAD TYM BYDLEM ktore 140 Milionowy narod od czasow tartarskich gnebi, morduje i jeszcze uczy im klaskac.... Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Nie jestem fanem Ukrainy... 07.08.09, 15:48 Wiec plakac po takiej decyzji nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Nie jestem fanem Ukrainy... 07.08.09, 16:14 a ja jestem :)))))) Prosta argumentacja: zawsze jest dobrze miec "panstwo buferowe" miedzy wlasnym tylkiem a sczeka ruskiego misia ktory na odleglosc jest....... ciekawy, ale jak go z klatki geograficznej wypuscisz, i z lancucha ideologicznego spuscisz to modly juz ne pomoga........ Jak rusek sie wk.......wi i potrzeba bedzie, to sie dopiero na Atlantyku zatrzyma i zadne NATO i nawet 5 "Hiroschim" na terenie rosji Europie nie pomorze. Co to prawa ludzi ?????????? Jak trzeba bedzie to sie pol wlasnego narodu przez maszynke do miesa przekreci........ A o Europie i cywilizacji opartej na OKRESIE OSWIECENIA TO STRACH MOWIC DLATEGO UKRAINA JEST POTRZEBNA...... Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Re: Nie jestem fanem Ukrainy... 08.08.09, 00:21 Zgadzam się z Tobą w 90%, poza tym, ze Rosja by była w stanie zająć Europę, opublikowany raport wywiadu USA twierdzi, ze obecnie Armia Rosyjska nie jest w stanie przeprowadzać większych akcji poza granicami Rosji. Tak czy inaczej buforowa Ukraina jest na rękę Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Zgadzam się z Tobą w 90% 08.08.09, 15:37 tak ale ruscy wpychaja OFIZIALNIE 40 Mrd$ w Armie rocznie.... poczekajmy jeszcze pare lat..... Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 @ hrabi dracula 07.08.09, 16:00 co ta myslisz wacek, ze Miszel dal Euro Ukrainie bo "ona" ma takie pikne niebieskie swinskie oczka ????? Platini jest w dylemacie, bo wziol od oligarchow haracz a teraz wszysko sie sypie. Oligarchi (albo oligarchowie, nie wiem szczerze mowianc....)swoje zrobili ale przy korycie politycznim "sie rzrom" i wykorzystuja karzde niepowiedzenie zeby pogzebic "koalicjanta" Juschtschenko kontra Tymoschenko a wszyscy razem na ruska........ MI SIE WYDAJE, ZE UKRAINIE Z LEKKA WISI CZY EURO BEDZIE CY NIE, dlatego bo pograrzaja sie w masywniejszych problemach.... pozdr jak ten caly teatr obserwujesz po niemiecku albo po angielsku to sie serio wydaje ze NIEPOWODZENIE EURO to podpucha na zupelnie inne cele..... Chodzi w pierwszej lini o wladze w zwiansku, i oto czy Walic konia ruskiemu - czy byc ruskim ????? (NIE PRZEPRASZAM ZA IRONIE:):):):):).....) Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Re: @ hrabi dracula 08.08.09, 00:24 Wtedy nikt nie przypuszczał, że rozwijająca się wtedy w tępię 10% rocznie Ukraińska gospodarka przeżyje kryzys. Jednak kryzys to nie wina Platiniego i trudno mu będzie zarzucić coś jak odbierze Ukrainie połowę meczy - zresztą spójrzmy prawdzie w oczy, Ukrainy nie stac na rozkład Euro 4x4, mają inne potrzeby finansowe, niż stadiony, hotele itp, ich stać góra na 2 miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Euro... 07.08.09, 16:23 Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Euro... 07.08.09, 16:38 Juz sie 30ego doczekac nie moge.......... Ciekawe bedzie jak banderowcy zareaguja jak im UEFA powie ze Qualifikacje benda musieli grac........bo albo jestes gozpodarz albo nie....... Na razie to bagno sie gotoje na malym plomieniu, ale jak bomba wybuchnie to sie zacznie "polityczne pranie bielizny" KGB i Carmora Putinska juz raczki zacieraja......... oj bedzie lepiej jak kino......:))))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Euro... 07.08.09, 17:09 Oczywiście, że Warszawa to nie Kijów, tytuł nie jest odkrywczy (cytuję z głównej "Warszawa nie Kijów"). Chyba że redakcji z Bożej łaski chodziło o to, że Warszawa, a nie Kijów [organizuje mecz finałowy] i tytuł powinien brzmieć "Warszawa, nie Kijów" (słownie: "Warszawa przecinek nie Kijów). Czy w GW w dziale korekty staż odbywają osoby z maturą Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 18:22 szkoda..............czego ???????? KOMPROMITACJI ?????????? Polska powinna sie od Anglii uczyc: "Anglia nie ma stalych przajaciul tylko stale interessy......." W.C. "imperialistyczne myslenie????" - troche........ ale lepjej jak sie nabrac na panslawizm i inne widzimisie....albo ruskie misie.....albo.... :)))))))))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mojamagna Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 19:30 Wyluzuj już z tą grafomanią. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 21:52 grafomania ????? do tego mam za duzo talentu........ :))))) jak chcesz poczytac prawdziwa patologie to wejdz na komentaze artykulow wyborczej na temat ruscy, Putin, Ukraina, Stalin, 2WS itd....... MNIE BIALACZKA BIERZE JAK POCZYTALEM JAK BANDZIORY BOLSZEWICKIE WYKORZESTOJA WOLNA PRASE I NASZ WLASNY JEZYK ZEBY RELATYWOWAC SYSTEM DEMOKRATYCZNY I BEZ KTOREGO BY NAWET TAKICH BREDNI NIE MOGLI PISAC.. tego kacap nigdy nie zrozumie: "Nie zgadzam sie z twoim zdaniem, ale oddam moje zycie zebys mugl je glosic." VOLTAIRE Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Euro... 07.08.09, 20:00 Jeśli nie ma tygodnia, by z Ukrainy nie dochodziły złe wieści w sprawie Euro i to w czasie, kiedy zamiast nadganiać stracony czas, tylko się kłócą i wzajemnie oskarżają o różne machloje, oraz, że giną tam pieniądze i obcinany jest budżet na przygotowania, to myślicie, że UEFA o tym nie wie? Ja już złudzeń nie mam od ok 2 m-cy. Na Ukrainie żadnego Euro nie będzie! Jedynie w Kijowie może odbędą się jakieś mecze, ale i to jest mało prawdopodobne. Tak czy siak, ostateczna decyzja zapadnie w grudniu, dalszego odwlekania terminów nie będzie. W grudniu będzie losowanie grup eliminacyjnych i musi być jasne, czy Ukraina będzie gospodarzem, czy będzie grała w eliminacjach. Nie rozumiem na co czeka UEFA, powinna natychmiast wycofać się z rezygnacji z Krakowa i Chorzowa. W 4, czy 5 miastach Euro zrobić będzie trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 07.08.09, 20:39 100% !!!! a UEFA CZEKA DO 30tego bo ultymatum stoi........... a potem sie zacznie WIELKIE KINO !!!!!!!!!!! w rolach glownych: -Tryzubia jako ograbione niewiniontko......... -Polska jako zaborca i zdraca -Putinstan jako wielki brat ktory tk chcial by bronic praw slabszego........ BENDZIE PATOLOGIA IDEELOGICZNA powtorka z rozgrywki.......... Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 08.08.09, 00:29 Też nie mogę doczekać się tej daty i ciekaw jestem co wtedy Platini ogłosi, możliwości jest wiele. Osobiście wątpię aby całe Euro Ukrainie zabrali choć to by było moim zdaniem najlepsze wyjście. Lepiej się Polska z Niemcami dogada niż z Ukraińcami Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 08.08.09, 00:50 podpioje oborecznie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 08.08.09, 12:09 Jeśli jednak Kijów zostanie i będą tam mecze, to Niemcy odpadają. Wariant z Niemcami możliwy będzie tylko, jeśli Ukraina całkowicie wyleci z tego interesu. Ostatnio na wakacjach miałem okazję porozmawiać z grupką Ukraińców, którzy przyjechali do nas na wczasy. Na hasło Euro 2012 wyraźnie poirytowani w bardzo niecenzuralnych słowach skrytykowali swój rząd, cały ten komitet i wszystkich, którzy za to odpowiadają. Premier Julię Tymoszenko określili jednym słowem: K U R W A ! Twierdzą stanowczo, że nie będzie żadnego Euro, nie ma szans i lepiej, by całe odbyło się w Polsce. Unikną przynajmniej kompromitacji. Pytam się - nawet w Kijowie nie będzie? - W Kijowie może, bo to stolica, ale i to mało realne. Dodali jeszcze, że korupcja zżera ich strasznie, że dlatego giną pieniądze, ale jak ma być inaczej skoro całkiem legalnie można nabyć na Ukrainie koperty z eleganckim nadrukiem Z wyrazami podziękowania... Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Euro 2012. Ukraińskie media: Tracimy finał Eu 08.08.09, 15:45 z niemcami fajnie by bylo....... pytanie czy Miszel bedzie mial odwage zrobic porzadek. maz ma racje. Albo szkopy albo Ukraina...... PRAWDOPODOBNE JEST ZE W KIOWIE OBENDA SIE 2-3 mecze "PRO FORMA" zeby sie nazywalo ze Euro bylo w Ukrainie......... ALE NIE FINAL I DALEI JESTEM ZDANIA ZE KTOS ZA TO ZAPLACI ...... Odpowiedz Link Zgłoś