Dodaj do ulubionych

David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz...

IP: 212.87.245.* 14.08.09, 16:25
Trzeba rozwalic tych s........, ch.......,jestem pewny że ten mecz w
Belfaście to był wypadek przy pracy, możemy nie awansowac ale tym
angolom trzeba pokazac gdzie jest ich miejsce
Obserwuj wątek
    • Gość: Michael David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: 77.245.245.* 14.08.09, 16:36
      Ta jasne, wygracie, Irlandia dostanie baty!!!!
    • Gość: raphael93 Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 16:39
      Spokojnie, bez nerwów, ze zdrowym Błaszczykowskim,
      Obraniakiem,Lewandowskim w bdb dyspozycji, Gargułą i mam nadzieję
      Pawłem Brożkiem w pełni formy będzie to łatwiejsze niż ci się
      wydaje...
    • jarocin87 no proszę jaki kozaczek 14.08.09, 16:45
      To ten Hili czy jak mu tam bankowo nie był nigdy w Polsce i nie wie
      jaka rzeźnia go tu czeka za takie kozaczenie... no nie mogę się
      wprost doczekać tego meczu. tak sobie myślę, że Polacy będą żądni
      zemsty za mecz w Belfaście (i za cały tamten tydzień) - i nie chodzi
      mi tu o samych piłkarzy... Będzie zadyma jakiej dawno nie było, o
      ile wpuszczą jakichś kiboli gości. Hehe będziemy sławni w Europie,
      pójdzie w świat przesłanie - nie rób se jaj z Polaczków, bo
      dostaniesz wpie...D bedzie buba hehe
      • Gość: zysyf Re: no proszę jaki kozaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 17:41
        Powiedzial, czlowiek ktory oglada mecze w TV..
        • Gość: hde Re: no proszę jaki kozaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:48
          I który prawdopodobnie w dalszym ciągu chce zostać HOOLsem gdy dorośnie :D.
    • jarocin87 David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... 14.08.09, 16:51
      aha no i do jednego z przedmówców: uprzejmie proszę, by nie
      mylić "angoli" z irolami, bo to jak gó... i pozytywka. moja mama
      jest angielką i przez to mam podwójne obywatelstwo i trochę mi sie
      ch..owo zrobilo na sercu ze ktos mnie myli z tymi pijusami:(
      • Gość: angole Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: 212.87.245.* 14.08.09, 17:05
        gośc miał racje, Irlandia Płn to nie to samo co właściwa Irlandia
        poczytaj sobie hitorie Irlandii z XVII w, w większości mieszkają tam
        przesiedleńcy z Anglii a jak myślisz skąd sie wzieli protestanci w
        katolickiej Irlandii
      • andrzy Słusznie prawisz... 14.08.09, 17:35
        ..polałbym Ci destylatu :)

---
        Czym skorupka za młodunasiąknie..
      • Gość: IRA Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.autocom.pl 14.08.09, 18:04
        To ciekawe kim sa północni irlandczycy?angolami którzy najechali IRLANDIE.....
        • Gość: WOLNA IRLANDIA Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: 212.87.245.* 14.08.09, 18:18
          to skomplilowane ale po częsci tak , ale nie wszyscy z resztą sam
          nazwałeś sie IRA czyli ludzie którzy walczą z panowaniem angoli
          którzy okupują Ulster czyli Irl Płn
      • Gość: Bobby X do Jarocin87 IP: *.lns5-c10.dsl.pol.co.uk 14.08.09, 20:15
        nie martw się... Pojacy też pijacy.. i Angole też..;)
    • zibi4791 David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... 14.08.09, 16:57
      Zapomniał że u nas kartofliska są równiejsze niż u nich stadion narodowy
      ,jeżeli w ogóle takowy mają . A zresztą zobaczymy 5 Września
    • Gość: ImI David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.09, 17:01
      Poland - N. Ireland 3:0
    • Gość: Patryk David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 14.08.09, 17:10
      Po tym jak irlandczycy wygwizdali nasz hymn, dostaną wpier..l od Polaków, gwarantuję wam to!
      • Gość: zibs Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: 82.108.59.* 14.08.09, 17:38
        Ja nie lubie zadym ale dla takich burakow(zaznaczam z Irlandii Pln)
        ktorzy nie maja szacunku za grosz dla nas, wp... by im bardzo :)
        mam nadzieje zato, ze obijemy ich panowie(na boisku oczywiscie) :)
    • Gość: ek W co 3 meczu szmata-gra przeciwko Borucowi IP: 77.223.195.* 14.08.09, 17:24
      musi napawać optymizmem kazdego przeciwnika.I pismacy niech sobie piszą te bzdety jak po ostatnim meczu że Boruc znowu wielki.On wielki nigdy nie byl ot przecietniak,w meczu z Grecja szmaty nie puscil ,parę pilek przeszlo mu kolo nosa i to wystarczylo by pismacy warszawki zapiali z zachwytu.Gdyby taki sam mecz zaliczył n.p. Kuszczak tytuł bylby ''niepewny kuszczak'' .
      • Gość: freiman Re: W co 3 meczu szmata-gra przeciwko Borucowi IP: *.elwico.pl 14.08.09, 17:28
        dokładnie , raz wypuścił piłkę z rąk a raz przeszła mu po ziemi wzdłuż całej
        bramki po tym jak jej nie sięgnął
    • Gość: jumper David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 17:33
      Panie Healy to będzie dla Pana bardzo smutny wieczór. będzie pan światkiem
      przegranej swojego zespołu i wspaniałego POLSKIEGO dopingu!!!
    • Gość: fcb Przyjedź kozaczku :) IP: 212.87.241.* 14.08.09, 17:35
      Chyba nie wiesz, co cię tu czeka frajerze:)
      • Gość: wezyr Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 17:44
        Musimy ich dojechac na boisku i poza nim. Te cholerne brytole albo
        nas bija albo sie z nas smieja (Top Gear). I zeby mi nie bylo
        zadnych braw na God save the Queen, tylko jeden potezny gwizd a
        potem jazda z dopingiem przez 90 min.
        • Gość: wilamek Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.toya.net.pl 14.08.09, 18:28
          trochę klasy... podczas ich hymnu powinny być gromkie brawa, a wygrana na
          boisku. tak robią zwycięzcy. Tylko niedowartościowani kibice/ludzie myślą, że
          pokazali jacy to są super bo wygwizdali ich hymn bo oni wygwizdali nasz. Bijmy
          brawo podczas ich hymnu i wygrajmy 5:0. To dopiero boli i pokazuje wyższy
          poziom. mam nadzieję, że nas na niego stać
          • Gość: hde Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:51
            Spokojnie, napinacze z tego forum mecz obejżą w tv :). Rownież chciałbym, aby ten mecz wyglądał tak jak mówisz ;).
          • Gość: Bubba Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: 216.119.16.* 14.08.09, 20:03
            AMEN
            • Gość: dziobaq Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 02:08
              To moze jeszcze polizcie doopy tym swoim "kochanym brytolom" z tej
              radosci. Jestescie dziecmi Rubika? Zadnego klaskania na God save the
              Queen. Klaskac to mozecie San Marino lub Lichtensteinowi.
          • Gość: eeeeeee Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.mlociny.waw.pl 14.08.09, 21:01
            Szczerze mówiąc, wkurza mnie ten zwyczaj klaskania podczas hymnu rywala.
            Naprawdę wystarczyłoby zachować ciszę, a poklaskać chwilę po hymnie. Ostatnio
            jak publika klaskała w rytm hymnu Finlandii na LŚ prawie rumieniłem się z
            zażenowania. Normalnie Rubik, "wieś tańczy wieś śpiewa"...
    • Gość: autor Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:00
      Jeśli Polska zagra tak jak z Grecją to Irlandia Płn odjedzie stąd w podobnym stylu jak San Marino
      • Gość: keane Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:05
        Zgadzam się w 100%. Modlę się o dyspozycję naszej kadry na ten mecz jak
        przeciwko Grecji. Wtedy jestem pewien, że wygramy różnicą 2-3 goli
    • Gość: Revil David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 18:29
      przerżną ten mecz jak Portugalia i Czechy w Chorzowie ;))
      • Gość: ff irlandia jest slaba IP: *.elk.mm.pl 14.08.09, 18:33
        tego meczu nie wygrali irl;andczycy, tylko polacy przegrali. bedac w takiej
        dyspozycji i tak strzelili 2 bramki a wyjezdzie haha spokojnie 2,30 zero dla
        nas. wtedy ten zielony pijus wroci z czerwona morda. juz wasilewski o to zadba.
    • Gość: ble Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.aster.pl 14.08.09, 19:25
      Słabe to, to a się sadzi...

Graliśmy w Belfaście zupełny piach, a o mało nie zremisowaliśmy.
    • Gość: Jacek David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:33
      To się nazywa tzw. wojna psychologiczna. Irlandczycy i cały ten David Healy
      w rzeczywistości trzęsą gaciami i się strasznie boją Polaków na wyjeździe. Już
      nie pomoże rozorane jak na polu boisko. Znam jednego z trenerów irlandzkiej
      klubowej drużyny z IV ligi i on powiedział mi, ze Irlandia nie ma szans, jeśli
      Polacy zaprezentują taką formę jak z Grecją. Strasznie też się martwią, że
      chociaż Fabiański 2 miesiące na aucie z powodu kontuzji-odrodził się Boruc.
    • Gość: z USA... David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.dyn.optonline.net 14.08.09, 19:59
      nie moge sie doczekac tego meczu...mam nadzieje ze wszyscy nasi beda zdrowi
      wtedy nasza przewaga moze byc brutalna...Poland - N. Ireland 4:0
    • brauling David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... 14.08.09, 20:32
      Tym razem my im dopie...my za ten ostatni mecz.
    • Gość: turtlezzz "Mamy wszystko żeby ich pokonać" IP: *.cust.tele2.pl 14.08.09, 21:13
      Haha. Czyżby przywieźli ze sobą kartofle, wykopane z dublińskiej murawy ? ;)
    • Gość: zax ale wpie...otrzymają irlandzkie katole IP: *.centertel.pl 14.08.09, 21:39
      zax
      • Gość: Asr Re: ale wpie...otrzymają irlandzkie katole IP: *.chello.pl 14.08.09, 22:23
        to fajnie, spoko że śledzisz grupę eliminacyjną Republiki Irlandii.
        Szkoda tylko, że będziemy grać z protestantami z Irlandii Północnej...
    • Gość: bedzie super David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 10:45
      Nie moge sie doczekac tego spotkania w Polsce wszyscy chca zemsty za belfast
      kibice trener piłkaze bedze jakie 4-0 i Iralndia PAPA
      • Gość: Jerry Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 16.08.09, 02:32
        Taa bedzie,-Nic sie niestalo,nic sie nie stalo,jelenie polskie.
    • Gość: healytoja David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 14:02
      hahah ladnie kozaczy ;D formy nie ma to sie probuje na inne sposoby zaj******ba****ł bym go :D
      • Gość: Chris Ostatnio tak bylo po przegranej z Finlandia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.08.09, 22:33
        i remisie z Serbia. Polska kolejno pokonala Kazachstan, Portugalie,
        i Belgie. Teraz trzy zwyciestwa plus jeden remis (z Czechami) tez
        wystarcza na awans. A co do Ulsteru. Poska powinna sie nad nimi
        zlitowac. Pogrom ich podlamnie a oni musza przeciez zremisowac lub
        wygrac ze Slowacja cztery dni po porazce w Chorzowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka