Gość: !!! IP: 212.87.245.* 14.08.09, 16:25 Trzeba rozwalic tych s........, ch.......,jestem pewny że ten mecz w Belfaście to był wypadek przy pracy, możemy nie awansowac ale tym angolom trzeba pokazac gdzie jest ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michael David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: 77.245.245.* 14.08.09, 16:36 Ta jasne, wygracie, Irlandia dostanie baty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raphael93 Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 16:39 Spokojnie, bez nerwów, ze zdrowym Błaszczykowskim, Obraniakiem,Lewandowskim w bdb dyspozycji, Gargułą i mam nadzieję Pawłem Brożkiem w pełni formy będzie to łatwiejsze niż ci się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
jarocin87 no proszę jaki kozaczek 14.08.09, 16:45 To ten Hili czy jak mu tam bankowo nie był nigdy w Polsce i nie wie jaka rzeźnia go tu czeka za takie kozaczenie... no nie mogę się wprost doczekać tego meczu. tak sobie myślę, że Polacy będą żądni zemsty za mecz w Belfaście (i za cały tamten tydzień) - i nie chodzi mi tu o samych piłkarzy... Będzie zadyma jakiej dawno nie było, o ile wpuszczą jakichś kiboli gości. Hehe będziemy sławni w Europie, pójdzie w świat przesłanie - nie rób se jaj z Polaczków, bo dostaniesz wpie...D bedzie buba hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zysyf Re: no proszę jaki kozaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 17:41 Powiedzial, czlowiek ktory oglada mecze w TV.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hde Re: no proszę jaki kozaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:48 I który prawdopodobnie w dalszym ciągu chce zostać HOOLsem gdy dorośnie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
jarocin87 David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... 14.08.09, 16:51 aha no i do jednego z przedmówców: uprzejmie proszę, by nie mylić "angoli" z irolami, bo to jak gó... i pozytywka. moja mama jest angielką i przez to mam podwójne obywatelstwo i trochę mi sie ch..owo zrobilo na sercu ze ktos mnie myli z tymi pijusami:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angole Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: 212.87.245.* 14.08.09, 17:05 gośc miał racje, Irlandia Płn to nie to samo co właściwa Irlandia poczytaj sobie hitorie Irlandii z XVII w, w większości mieszkają tam przesiedleńcy z Anglii a jak myślisz skąd sie wzieli protestanci w katolickiej Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Słusznie prawisz... 14.08.09, 17:35 ..polałbym Ci destylatu :) --- Czym skorupka za młodunasiąknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRA Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.autocom.pl 14.08.09, 18:04 To ciekawe kim sa północni irlandczycy?angolami którzy najechali IRLANDIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNA IRLANDIA Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: 212.87.245.* 14.08.09, 18:18 to skomplilowane ale po częsci tak , ale nie wszyscy z resztą sam nazwałeś sie IRA czyli ludzie którzy walczą z panowaniem angoli którzy okupują Ulster czyli Irl Płn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby X do Jarocin87 IP: *.lns5-c10.dsl.pol.co.uk 14.08.09, 20:15 nie martw się... Pojacy też pijacy.. i Angole też..;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi4791 David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... 14.08.09, 16:57 Zapomniał że u nas kartofliska są równiejsze niż u nich stadion narodowy ,jeżeli w ogóle takowy mają . A zresztą zobaczymy 5 Września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ImI David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.09, 17:01 Poland - N. Ireland 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 14.08.09, 17:10 Po tym jak irlandczycy wygwizdali nasz hymn, dostaną wpier..l od Polaków, gwarantuję wam to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibs Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: 82.108.59.* 14.08.09, 17:38 Ja nie lubie zadym ale dla takich burakow(zaznaczam z Irlandii Pln) ktorzy nie maja szacunku za grosz dla nas, wp... by im bardzo :) mam nadzieje zato, ze obijemy ich panowie(na boisku oczywiscie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek W co 3 meczu szmata-gra przeciwko Borucowi IP: 77.223.195.* 14.08.09, 17:24 musi napawać optymizmem kazdego przeciwnika.I pismacy niech sobie piszą te bzdety jak po ostatnim meczu że Boruc znowu wielki.On wielki nigdy nie byl ot przecietniak,w meczu z Grecja szmaty nie puscil ,parę pilek przeszlo mu kolo nosa i to wystarczylo by pismacy warszawki zapiali z zachwytu.Gdyby taki sam mecz zaliczył n.p. Kuszczak tytuł bylby ''niepewny kuszczak'' . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiman Re: W co 3 meczu szmata-gra przeciwko Borucowi IP: *.elwico.pl 14.08.09, 17:28 dokładnie , raz wypuścił piłkę z rąk a raz przeszła mu po ziemi wzdłuż całej bramki po tym jak jej nie sięgnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumper David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 17:33 Panie Healy to będzie dla Pana bardzo smutny wieczór. będzie pan światkiem przegranej swojego zespołu i wspaniałego POLSKIEGO dopingu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcb Przyjedź kozaczku :) IP: 212.87.241.* 14.08.09, 17:35 Chyba nie wiesz, co cię tu czeka frajerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 17:44 Musimy ich dojechac na boisku i poza nim. Te cholerne brytole albo nas bija albo sie z nas smieja (Top Gear). I zeby mi nie bylo zadnych braw na God save the Queen, tylko jeden potezny gwizd a potem jazda z dopingiem przez 90 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilamek Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.toya.net.pl 14.08.09, 18:28 trochę klasy... podczas ich hymnu powinny być gromkie brawa, a wygrana na boisku. tak robią zwycięzcy. Tylko niedowartościowani kibice/ludzie myślą, że pokazali jacy to są super bo wygwizdali ich hymn bo oni wygwizdali nasz. Bijmy brawo podczas ich hymnu i wygrajmy 5:0. To dopiero boli i pokazuje wyższy poziom. mam nadzieję, że nas na niego stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hde Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:51 Spokojnie, napinacze z tego forum mecz obejżą w tv :). Rownież chciałbym, aby ten mecz wyglądał tak jak mówisz ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: 216.119.16.* 14.08.09, 20:03 AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobaq Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 02:08 To moze jeszcze polizcie doopy tym swoim "kochanym brytolom" z tej radosci. Jestescie dziecmi Rubika? Zadnego klaskania na God save the Queen. Klaskac to mozecie San Marino lub Lichtensteinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeee Re: Obraniak ich uciszy a nasz doping zmiażdży IP: *.mlociny.waw.pl 14.08.09, 21:01 Szczerze mówiąc, wkurza mnie ten zwyczaj klaskania podczas hymnu rywala. Naprawdę wystarczyłoby zachować ciszę, a poklaskać chwilę po hymnie. Ostatnio jak publika klaskała w rytm hymnu Finlandii na LŚ prawie rumieniłem się z zażenowania. Normalnie Rubik, "wieś tańczy wieś śpiewa"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:00 Jeśli Polska zagra tak jak z Grecją to Irlandia Płn odjedzie stąd w podobnym stylu jak San Marino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keane Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:05 Zgadzam się w 100%. Modlę się o dyspozycję naszej kadry na ten mecz jak przeciwko Grecji. Wtedy jestem pewien, że wygramy różnicą 2-3 goli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revil David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 18:29 przerżną ten mecz jak Portugalia i Czechy w Chorzowie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff irlandia jest slaba IP: *.elk.mm.pl 14.08.09, 18:33 tego meczu nie wygrali irl;andczycy, tylko polacy przegrali. bedac w takiej dyspozycji i tak strzelili 2 bramki a wyjezdzie haha spokojnie 2,30 zero dla nas. wtedy ten zielony pijus wroci z czerwona morda. juz wasilewski o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.aster.pl 14.08.09, 19:25 Słabe to, to a się sadzi... Graliśmy w Belfaście zupełny piach, a o mało nie zremisowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:33 To się nazywa tzw. wojna psychologiczna. Irlandczycy i cały ten David Healy w rzeczywistości trzęsą gaciami i się strasznie boją Polaków na wyjeździe. Już nie pomoże rozorane jak na polu boisko. Znam jednego z trenerów irlandzkiej klubowej drużyny z IV ligi i on powiedział mi, ze Irlandia nie ma szans, jeśli Polacy zaprezentują taką formę jak z Grecją. Strasznie też się martwią, że chociaż Fabiański 2 miesiące na aucie z powodu kontuzji-odrodził się Boruc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z USA... David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.dyn.optonline.net 14.08.09, 19:59 nie moge sie doczekac tego meczu...mam nadzieje ze wszyscy nasi beda zdrowi wtedy nasza przewaga moze byc brutalna...Poland - N. Ireland 4:0 Odpowiedz Link Zgłoś
brauling David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... 14.08.09, 20:32 Tym razem my im dopie...my za ten ostatni mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz "Mamy wszystko żeby ich pokonać" IP: *.cust.tele2.pl 14.08.09, 21:13 Haha. Czyżby przywieźli ze sobą kartofle, wykopane z dublińskiej murawy ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zax ale wpie...otrzymają irlandzkie katole IP: *.centertel.pl 14.08.09, 21:39 zax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asr Re: ale wpie...otrzymają irlandzkie katole IP: *.chello.pl 14.08.09, 22:23 to fajnie, spoko że śledzisz grupę eliminacyjną Republiki Irlandii. Szkoda tylko, że będziemy grać z protestantami z Irlandii Północnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedzie super David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 10:45 Nie moge sie doczekac tego spotkania w Polsce wszyscy chca zemsty za belfast kibice trener piłkaze bedze jakie 4-0 i Iralndia PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlan IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 16.08.09, 02:32 Taa bedzie,-Nic sie niestalo,nic sie nie stalo,jelenie polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: healytoja David Healy: Jeśli Boruc zagra, ucieszy irlandz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 14:02 hahah ladnie kozaczy ;D formy nie ma to sie probuje na inne sposoby zaj******ba****ł bym go :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Ostatnio tak bylo po przegranej z Finlandia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.08.09, 22:33 i remisie z Serbia. Polska kolejno pokonala Kazachstan, Portugalie, i Belgie. Teraz trzy zwyciestwa plus jeden remis (z Czechami) tez wystarcza na awans. A co do Ulsteru. Poska powinna sie nad nimi zlitowac. Pogrom ich podlamnie a oni musza przeciez zremisowac lub wygrac ze Slowacja cztery dni po porazce w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś