Gość: tomas73 IP: *.238.64.27.ip.abpl.pl 16.08.09, 17:44 tylko ODRA MKS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DonPedro Odra na wiosne ich ograla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 18:19 Gola wbil w ostatnich minutach Deivydas Matulevicius- "wunderwaffe" Odry. Moze powtorka z rozrywki ale tym razem na wyjezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no jak to Mysona?czemu ten głupi faszystal gra? IP: *.chello.pl 16.08.09, 18:52 to przecież on dumnie nosił koszulkę "śmierć mysońskiej kur***" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draco Re: murarze przegraja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 18:57 Licze na Lechię Gdańsk. https://www.youtube.com/watch?v=2OBdLFqd9-g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Odra chce zatrzymać rozpędzoną Lechię IP: *.nat0.sta.nsm.pl 16.08.09, 19:28 Kto prowadzi tą relację i czy skończył chociaż podstawówkę?! Karygodne błędy językowe - nieskładne zdania (np. bez czasownika) i masa ordynarnych błędów ortograficznych. Zachęcam na nauki podstaw języka polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca buca Re: Lechia w tym sezonie jest mocna i nie zdziwie IP: *.ghnet.pl 16.08.09, 19:56 Juz pisalem bucu, ze kazdy wpis z tym durnym filmem, ktory jest lekarstwem na wszystko bede zglaszal za kazdym razem do usuniecia. czy tylko ja mam dosc tego kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca buca Re: Lechia w tym sezonie jest mocna i nie zdziwie IP: *.ghnet.pl 16.08.09, 20:12 Właśnie się poświęciłem i zgłosiłem na adres: dzial.techniczny@firma.interia.pl prośbę o zamknięcie strony z idiotyczną reklamą filmu: 697952.w.interia.pl którą ten gość wysyła. Proszę wszystkich o to samo, moze w koncu Interia zamknie to @#$@#$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczyk Odra chce zatrzymać rozpędzoną Lechię IP: *.chello.pl 16.08.09, 20:37 Ile kartek żóltych dostał Jacek Kuranty? Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Odra chce zatrzymać rozpędzoną Lechię 16.08.09, 21:01 Chcieć to móc ! Gratulacje dla Wodzisławskiej Odry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Lechia - Odra 0:2. Lechia zatrzymała się na Odrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:39 kurde ale niespodzianki u nas w lidze w niedz meczach s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Lechia - Odra 0:2. Lechia zatrzymała się na Odrze 16.08.09, 22:47 wali mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Lechia - Odra 0:2. Lechia zatrzymała się na O IP: 96.18.162.* 17.08.09, 00:23 zal mi kosiarza tylko[bo juz mial madre wpisy,teraz chyba pokorze da swe miejsce w swym sercu i umysle].takze zal L.G.jezeli ponownie przegral na loterii[juz kiedys mial nauczke na tym polu,no ale na bledach sie uczymy].do nastepnej kolejki.i uwazac na Baltyk,Orkan i WIERZYCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś