Gość: Kolo IP: 80.54.207.* 26.08.09, 17:33 Skład normalnie mnie zadziwił Leo to optymista,skład dlamnie to porażka.Kto mu podsuwa te porady.A gdzie mjejsce dla Majewskiego,Grosickiego,Kuszczaka,Jańczyka,Jelenia. Lubimy ruletke rosyjską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamilmit MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 17:38 Peszko na liście rezerwowych a Smolarek w kadrze...porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.116.234.141.lapy234.tnp.pl 26.08.09, 17:45 no własnie ciekawe czy pirania znów ukąsi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentinho Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 17:50 Dokładnie. Brak Peszki i Grosika to ogromny błąd. Obaj są w wyśmienitej formie. A Smolar niech już konczy karierę, bo żal na niego patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę 26.08.09, 18:39 Peszko w dotychczasowych spotkaniach ligowych i pucharowych Lecha Poznań zdobył w tym sezonie pięć goli. Trałka w trakcie okresu przygotowawczego leczył kontuzję i nie ma pewnego miejsca w składzie przeciętnie spisującej się warszawskiej Polonii. Nie to, żebym bronił Trałki. Moim zdaniem gra w tym sezonie słabo. I nie to, żebym miał Peszce do zarzucenia cokolwiek poza boiskową głupotą, która skutkuje kartkami, ale... Tłumaczenie, że "nie ma pewnego miejsca w przeciętnie spisującej się Polonii" jest głupie. Polonia spisuje się poniżej oczekiwań, ale co w takim razie powiedzieć o Lechu, który ma tyle samo punktów, a za sobą baty od Polonii u siebie we Wronkach? Trzeba trochę pomyśleć, zanim się skonstruuje taki "chytry" argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jun Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 18:00 jelen kontuzjowany, janczyk za slaby, raczej powinienes spytac dlaczego peszko jest na liscie rezerwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: 80.54.207.* 26.08.09, 18:25 Idąc twoją stroną powinienem powiedzieć Zauska i przyrowski za słabi.Kuszczak jest dobry, ale nikt nie chce go powoływać bo się boją."NIE gra to nie gra"- jaja jak berety. Brożek teraz gra jak za napastnikiem tylko czycha a nie jak wcześniej sam rwał siatki. Chciałbym zobaczyć Grosickiego i Majewskiego na polu bitwy jak se poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk dziadkowi się ''myrda''a Sagan w IP: 77.223.195.* 26.08.09, 18:03 repr.to po prostu skandal.Nieudacznik w kilkudziesieciu meczach repr.strzelil parę bramek,zawodzil w kazdym meczu.Jednak to że gral w ukochanym klubie pismakow sprawia że jak uda mu sie dobrze raz kopnąc od razu jest wyrozniajacym sie pilkarzem.A dziadkowi ktoś podsuwa sagana bo liczy że powolanie do repr. zaowocuje kontraktem w jakims klubie.Niestety Nielba Kotórz Maly ktora mogłaby go zatrudnic ma już napastnika lepszego od sagana.Kupiła go z Uni Bieruń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelvin MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.kielce.vectranet.pl 26.08.09, 18:32 ja może nie jestem selekcjonerem, ale wydaje mi się, że niektóre powołania (szczególnie Trałka) to całkowite nieporozumienie jak można nie wziąć Peszki, który ma nieziemską formę ostatnio, a wziać Tralkę, który nie mieści się w składzie Polonii, kompletnie nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morqadir Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 18:47 dlatego ze Peszko to ... który w każdym momencie może dostać czerwoną dopóki trochę nie ochłonie ( wydorośleje ) to w kadrze go raczej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjok Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 18:53 > ja może nie jestem selekcjonerem, ale wydaje mi się, że niektóre powołania > (szczególnie Trałka) to całkowite nieporozumienie jak można nie wziąć Peszki, > który ma nieziemską formę ostatnio, a wziać Tralkę, który nie mieści się w > składzie Polonii, kompletnie nie rozumiem Może Benhałer oglądał Lecha tydzień temu i stwierdził że nie warto brać kolesia który jest tak głupi, że nawet nie wie, że włażenie na płot wyeliminuje go z meczu rewanżowego. I w duoopie mam że zaraz ktoś napisze, że były emocje czy coś, albo ktoś jest zawodowcem, albo nim nie jest. Peszko nigdy zawodowcem nie będzie, jego chamska brutalna gra jest dobra w polskim bagnie ligowym, ale na arenie międzynarodowej tacy ludzie są tępieni i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
freiman Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę 26.08.09, 19:01 skoro nie wiesz że Jeleń ma kontuzję , to lepiej nie oceniaj kogoś kto na co dzień zajmuje się piłką i ma wszelkie najnowsze informacje o piłkarzach , słowem "porażka" Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Obrońcy: Krzynówek 26.08.09, 19:12 od kiedy Jacek Krzynówek jest obrońcą? z tego co wiem jest pomocnikiem, tylko w kadrze z braku laku grał na obronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red dred Re: Obrońcy: Krzynówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:18 no właśnie laku w dalszym ciągu brakuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Obrońcy: Krzynówek IP: *.aster.pl 26.08.09, 22:28 nie wiem o co ci chodzi - przecie do kadry dostał powolanie na obrone, a ty się indyczysz jak male dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt mamy silną 2. linię panowie!! IP: *.aster.pl 26.08.09, 22:29 jest z kogo pomoc marzeń stworzyć, Leoncio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvb powinni małeckiemu dać szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: powinni małeckiemu dać szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:51 Małecki i Boguski będą stanowić o sile kadry, ale nie za Leo, ten starzec uparł się na Trałkę o wątpliwej przydatności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonteo930 MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:11 Yyy bez Peszki... a Lista rezerwowa panie redaktorze.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felo MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 21:45 a na cholerę nam Smolarek, jego dzień już się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beren1 MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:13 Toż Peszko ma formę życia...., dla mnie to totalna głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 26.08.09, 22:52 Wszyscy maja dosc siwego slepca. Krzynowek, Polczak, Komorowski, Saganowski, Sosin, Przyrowski, Smolarek?! Katastrofa, szkoda nerwow panowie! Zadnego mundialu nie bedzie. A gdzie Piotr Brozek, Peszko, Kuszczak?! Jelen i Boguski kontuzjowani, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alesz MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 01:07 Obrona do niczego. Krzynówek nie jest obrońcą. Żewłakow popełnia proste błędy. Dudka lepiej sie czuje jako defensywny pomocnik (tak gra w klubie). Jedynie Wasyl solidny i na swoim miejscu ale to może być za mało... Odpowiedz Link Zgłoś