Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę

IP: 80.54.207.* 26.08.09, 17:33
Skład normalnie mnie zadziwił Leo to optymista,skład dlamnie to porażka.Kto mu podsuwa te porady.A gdzie mjejsce dla Majewskiego,Grosickiego,Kuszczaka,Jańczyka,Jelenia.

Lubimy ruletke rosyjską.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamilmit MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 17:38
      Peszko na liście rezerwowych a Smolarek w kadrze...porażka
      • Gość: LOL Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.116.234.141.lapy234.tnp.pl 26.08.09, 17:45
        no własnie ciekawe czy pirania znów ukąsi hehe
        • Gość: quentinho Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 17:50
          Dokładnie. Brak Peszki i Grosika to ogromny błąd. Obaj są w wyśmienitej formie.
          A Smolar niech już konczy karierę, bo żal na niego patrzeć.
          • pereiro Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę 26.08.09, 18:39
            Peszko w dotychczasowych spotkaniach ligowych i pucharowych Lecha Poznań
            zdobył w tym sezonie pięć goli. Trałka w trakcie okresu przygotowawczego leczył
            kontuzję i nie ma pewnego miejsca w składzie przeciętnie spisującej się
            warszawskiej Polonii.

Nie to, żebym bronił Trałki. Moim zdaniem gra w tym sezonie słabo. I nie to,
            żebym miał Peszce do zarzucenia cokolwiek poza boiskową głupotą, która skutkuje
            kartkami, ale... Tłumaczenie, że "nie ma pewnego miejsca w przeciętnie
            spisującej się Polonii" jest głupie. Polonia spisuje się poniżej oczekiwań, ale
            co w takim razie powiedzieć o Lechu, który ma tyle samo punktów, a za sobą baty
            od Polonii u siebie we Wronkach? Trzeba trochę pomyśleć, zanim się skonstruuje
            taki "chytry" argument.
    • Gość: jun Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 18:00
      jelen kontuzjowany, janczyk za slaby, raczej powinienes spytac dlaczego peszko
      jest na liscie rezerwowej?
      • Gość: Kolo Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: 80.54.207.* 26.08.09, 18:25
        Idąc twoją stroną powinienem powiedzieć Zauska i przyrowski za słabi.Kuszczak jest dobry, ale nikt nie chce go powoływać bo się boją."NIE gra to nie gra"- jaja jak berety.
        Brożek teraz gra jak za napastnikiem tylko czycha a nie jak wcześniej sam rwał siatki.

Chciałbym zobaczyć Grosickiego i Majewskiego na polu bitwy jak se poradzą.
    • Gość: byk dziadkowi się ''myrda''a Sagan w IP: 77.223.195.* 26.08.09, 18:03
      repr.to po prostu skandal.Nieudacznik w kilkudziesieciu meczach repr.strzelil parę bramek,zawodzil w kazdym meczu.Jednak to że gral w ukochanym klubie pismakow sprawia że jak uda mu sie dobrze raz kopnąc od razu jest wyrozniajacym sie pilkarzem.A dziadkowi ktoś podsuwa sagana bo liczy że powolanie do repr. zaowocuje kontraktem w jakims klubie.Niestety Nielba Kotórz Maly ktora mogłaby go zatrudnic ma już napastnika lepszego od sagana.Kupiła go z Uni Bieruń.
    • Gość: Kelvin MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.kielce.vectranet.pl 26.08.09, 18:32
      ja może nie jestem selekcjonerem, ale wydaje mi się, że niektóre powołania
      (szczególnie Trałka) to całkowite nieporozumienie jak można nie wziąć Peszki,
      który ma nieziemską formę ostatnio, a wziać Tralkę, który nie mieści się w
      składzie Polonii, kompletnie nie rozumiem
      • Gość: morqadir Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 18:47
        dlatego ze Peszko to ... który w każdym momencie może dostać czerwoną
        dopóki trochę nie ochłonie ( wydorośleje ) to w kadrze go raczej nie będzie
      • Gość: pjok Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 18:53
        > ja może nie jestem selekcjonerem, ale wydaje mi się, że niektóre powołania
        > (szczególnie Trałka) to całkowite nieporozumienie jak można nie wziąć Peszki,
        > który ma nieziemską formę ostatnio, a wziać Tralkę, który nie mieści się w
        > składzie Polonii, kompletnie nie rozumiem

Może Benhałer oglądał Lecha tydzień temu i stwierdził że nie warto brać kolesia
        który jest tak głupi, że nawet nie wie, że włażenie na płot wyeliminuje go z
        meczu rewanżowego. I w duoopie mam że zaraz ktoś napisze, że były emocje czy
        coś, albo ktoś jest zawodowcem, albo nim nie jest. Peszko nigdy zawodowcem nie
        będzie, jego chamska brutalna gra jest dobra w polskim bagnie ligowym, ale na
        arenie międzynarodowej tacy ludzie są tępieni i bardzo dobrze.
    • freiman Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę 26.08.09, 19:01
      skoro nie wiesz że Jeleń ma kontuzję , to lepiej nie oceniaj
      kogoś kto na co dzień zajmuje się piłką i ma wszelkie najnowsze
      informacje o piłkarzach , słowem "porażka"
    • whereisnemo Obrońcy: Krzynówek 26.08.09, 19:12
      od kiedy Jacek Krzynówek jest obrońcą? z tego co wiem jest pomocnikiem,
      tylko w kadrze z braku laku grał na obronie
      • Gość: red dred Re: Obrońcy: Krzynówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:18
        no właśnie laku w dalszym ciągu brakuje...:)
      • Gość: rt Re: Obrońcy: Krzynówek IP: *.aster.pl 26.08.09, 22:28
        nie wiem o co ci chodzi - przecie do kadry dostał powolanie na
        obrone, a ty się indyczysz jak male dzidzi
        • Gość: rt mamy silną 2. linię panowie!! IP: *.aster.pl 26.08.09, 22:29
          jest z kogo pomoc marzeń stworzyć, Leoncio!
    • Gość: fvb powinni małeckiemu dać szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:30
      • Gość: Robin Re: powinni małeckiemu dać szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:51
        Małecki i Boguski będą stanowić o sile kadry, ale nie za Leo, ten starzec uparł się na Trałkę o wątpliwej przydatności.
    • Gość: Zonteo930 MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:11
      Yyy bez Peszki... a Lista rezerwowa panie redaktorze.?
    • Gość: felo MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 21:45
      a na cholerę nam Smolarek, jego dzień już się skończył.
    • Gość: beren1 MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:13
      Toż Peszko ma formę życia...., dla mnie to totalna głupota.
    • Gość: bob Re: MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 26.08.09, 22:52
      Wszyscy maja dosc siwego slepca. Krzynowek, Polczak, Komorowski, Saganowski,
      Sosin, Przyrowski, Smolarek?! Katastrofa, szkoda nerwow panowie! Zadnego
      mundialu nie bedzie. A gdzie Piotr Brozek, Peszko, Kuszczak?! Jelen i Boguski
      kontuzjowani, szkoda.
    • Gość: alesz MŚ 2010. Beenhakker ogłosił wąską kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 01:07
      Obrona do niczego. Krzynówek nie jest obrońcą. Żewłakow popełnia proste błędy.
      Dudka lepiej sie czuje jako defensywny pomocnik (tak gra w klubie). Jedynie
      Wasyl solidny i na swoim miejscu ale to może być za mało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka