Dodaj do ulubionych

Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje...

31.08.09, 16:23
o mundialu to my też możemy zapomnieć buuuachacha
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:38
      Dokładnie.
      • Gość: gregthebest Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: 194.29.160.* 31.08.09, 16:42
        Fakt, o mundial będzie ciężko, ale też nie wydaje mi się, żeby Wasyl pauzował aż
        tyle. Oczywiście, to koszmarna kontuzja, ale poskładają go i wróci za 6-8
        miesięcy. Na mundial doszedłby do siebie ale niestety zdrowy i w pełni sił
        będzie mógł w czerwcu 2010 pojechać... na wakacje. No chyba, że się chłopaki
        zmobilizują, ale trudno w to uwierzyć.
        G.
        • Gość: yosemitesam Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:07
          > tyle. Oczywiście, to koszmarna kontuzja, ale poskładają go i wróci za 6-8
          > miesięcy.

Ortopeda mówił o 9 miesiącach. A to wersja optymistyczna. Ja na miejscu Wasyla chcąc jeszcze kopać zarobkowo w piłkę odczekałbym nawet półtora roku, byle mieć pewność że się to w 100% zrosło.
          Ale Wasyl to twardziel, być może zdąży na początek następnego sezonu, czego mu życzę.
    • Gość: kibic Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: 89.191.159.* 31.08.09, 16:42
      ty kolego nie jestes kibicem wiec sie nie ewypowiadaj ciebie to nie
      dotyczy
      • Gość: antikal Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: *.116.234.220.lapy234.tnp.pl 31.08.09, 17:10
        no wlasnie kalowiec niech zre kal
    • yanfhowah Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje... 31.08.09, 16:55
      MUNDIAL BEDZIE ,,,,tylko naszej druzyny zabraknie,,,,,ale za to Lato
      z kompanami sie tam wybierze
    • Gość: q Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: 89.108.221.* 31.08.09, 16:59
      I z czego Ty się głupcze tak cieszysz?!

kalowiec napisał:

> o mundialu to my też możemy zapomnieć buuuachacha
    • Gość: zbiig Przyszła kryska na Matyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:27
      Wasilewski to znany brutal, wreszcie ktoś pokazał mu jak to jest z tej drugiej
      strony.
      P.S. Nie zycze powrotu na boisko!
      • Gość: skad w tobi Re: Przyszła kryska na Matyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 19:02
        skad w tobie tyle nienawisci/ zazdrosci czlowieku?
        tak jakbys ty komus podpadl dajmy na to swoim swiatopogladem, a ta druga osoba
        potem by sie cieszyla, ze kombajn ci lapy urwal...
      • Gość: zbiigtoidiota Re: Przyszła kryska na Matyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:59
        Wasyl nie jest brutalem, bo on gra ostro, ale w granicach przepisow, a juz na pewno nigdy nikomu nogi nie urwal...
        • Gość: tra Re: Przyszła kryska na Matyska IP: 83.168.90.* 31.08.09, 22:37
          na granicach? nie widziales jego meczy chyba. bardzo mi podpadl jak zobacyzlem
          jego 'fair play' w meczu z irlandia polnocna.

ale mowienie ze sie mu nie zczy powrotu na boisko jest po prostu chore i
          swiadczy tylko o tym ze piszacy to czlowiek jest frustratem i pajacem
    • Gość: jacekk Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje... IP: *.welnowiec.net 31.08.09, 18:42
      brak słow oburzenia dla wypowiedzi kogoś o pseudonimie zbiig!
      Bezduszny, podły człowieku (?) - nawet takie czyjeś nieszczęście nie
      powoduje u Ciebie odruchu współczucia? Cieszysz się z cudzego
      nieszczęścia? Tylko ludzie mali i podli mogą tak pisać! Ty jesteś w
      tej grupie!
      • Gość: ollo Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: *.icpnet.pl 31.08.09, 19:41
        z tego co widzę to kolega zbiig nie cieszy się z nieszczęścia wasilewskiego,
        tylko wspomina o tym, że wasyl nie był aniołkiem na boisku i ktoś wreszcie
        pokazał mu jak to jest z tej drugiej strony. Wasyl grał ostro to i z nim tak
        pograli. Oczywiście z czysto ludzkiej strony jest mi go żal zbiigowi pewnie też
        (chociaż nie wiem).
        • Gość: kuppi Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:11
          jak komus jest kogos zal to nie pisze "nie zycze powrotu do zdrowia" czy tam
          innych chamstw...
          a tobie gratuluje staniecia w obronie internetowego trola:D
    • Gość: Piotrek Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje... IP: *.ds7-k.us.edu.pl 31.08.09, 18:56
      Wesprzyjcie Wasyla na Facebooku:
      www.facebook.com/search/?q=anderlecht+&init=quick#/group.php?gid=126713362865&ref=mf
      stop bandytom na boiskach!
    • Gość: Plaka Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje... IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 19:14
      Wasyl trzymaj sie!!! tego gnoja do konca roku minimalnie powinni
      zawiesic !!!
    • Gość: Piotrek Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 19:29
      Tak ci śmieszno głupi polaczku?
    • maz-46 Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operacje... 31.08.09, 19:52
      To oczywiście koszmarna kontuzja, ale Wasyl to twardziel i wyjdzie z tego.
      Czeka go jednak wiele cierpienia i długie leczenie.
      Mam nadzieję, że naszą reprezentację to tylko zmobilizuje i wygrają najbliższe
      mecze. Zagrają dla niego, jestem o to spokojny.

Nie rozumiem, skąd u niektórych na tym forum tyle nienawiści. Jak można być
      tak bezdusznym? Zgroza...
      Fakt, że Wasyl grał dość ostro, miał nawet przydomek "czołg", ale nikomu
      krzywdy nie zrobił, nikomu zdrowia nie zrujnował. Ten Witsel to zwykły brutal
      i mam nadzieję, ze zostanie srogo ukarany za swój czyn.
      Eduardo da Silva też miał podobnie zmasakrowaną nogę i wyszedł z tego, teraz
      gra i strzela gole dla Arsenalu. Jego kontuzja była koszmarna, oprócz złamania
      miał uszkodzone więzadła i zmiażdżoną torebkę stawową. Jego stopa została
      niemalże oderwana od reszty nogi.
      Komunikaty z Belgii mówią na razie o otwartych złamaniach obydwu kości. Nic
      nie wspomina się o innych uszkodzeniach. Kości się zrosną, z tym nie będzie
      problemu. Oby tylko nie było innych powikłań. Jeśli to tylko same złamania, to
      być może zdąży na mundial.
      Powodzenia w walce z czasem. Trzymaj się, Wasyl!
    • bestmisio44 stan zdrowia to stan naszej piłki,czyli beznasziej 31.08.09, 20:41
      i żenada do śmiechu doprowadzająca.Jedyna nadzieja w naszym kochanym
      benchakerze który jak wspaniały heros uzdrowi naszą piłkę nożną i będziemy
      mistrzami świata i odrazu europy.
      • Gość: qqq Re: stan zdrowia to stan naszej piłki,czyli bezna IP: 213.199.238.* 31.08.09, 20:57
        bestmisio44 napisał:

> i żenada do śmiechu doprowadzająca.Jedyna nadzieja w naszym kochanym
        > benchakerze który jak wspaniały heros uzdrowi naszą piłkę nożną i będziemy
        > mistrzami świata i odrazu europy.

Wolałbyś żeby naszą repre trenował trener z cudowną polską myślą szkoleniową coś a la Zieliński?A może chcesz żeby Lato został trenerem,albo Skorża,a może Kasperczak?
        Byłoby wtedy to samo co z naszymi klubami.
    • alzg Jaka kara ?? 31.08.09, 21:24
      Czytałem, że ma dostać miesiąc kary zawieszenia, uważam to za skandal,
      sprawiedliwy byłby miesiąc !!!
      Albo nakazać temu katowi grać w Wiśle Kraków, to było by już w sumie
      okrucieństwo...
    • sagi2007 Wasilewski 31.08.09, 22:14
      Oczywiście życzę powrotu do zdrowia, do gry, do formy.

Co do krytyki Wasilewskiego - nie znam przypadku aby to on komuś
      nogę złamał.

A w szanse biało-czerwonych na mundial wierzę, dla malkontentów
      dodam - wasilewski też wierzy i też będzie kibicował Polsce, taki z
      niego walczak.

www.pogonlwow.pl
    • Gość: znajde gnojka Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac IP: *.chello.pl 31.08.09, 23:53
      ku... znajde tego witsa ch...a jebanego ku... pojade do tej jebanej belgii
      wpie... mu kku... nie podniesie sie czarnuch jebany nie mam nic do murzynow
      ku... ale tego bym zajebal w piecu ku... na popiol zjeba

sorry za bluzgi ale jestem wku...ony ..
    • badjuk Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac 01.09.09, 14:59
      Pamiętacie podobną kontuzję Henrika Larssona... wyszedł z tego i
      jeszcze piękne bramki w MU strzelał.

• jwoj Re: Kontuzja Wasilewskiego Czekają go dwie operac 01.09.09, 19:51
        a może by tak zakazać wślizgów? bo ja widzę więcej szkód niż z pożytków,skończą
        się wślizgi,skończą się poważne kontuzje.
        Ale nie.... bo straci na tym dynamika,bo ludzie to lubią jak jeden drugiego
        wjeżdża korkami w nogi.
        Może być tak skończyć z rozpaczą nad Wasilewskim? wiadomo że kontuzja
        paskudna,ale trafiła kosa na kamień.Znalazł się jeszcze większy brutal od niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka