Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom przegrał z Maccabi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:39
    Chciałbym pogratulować Prokomowi/Kijewskiemu/znakomitego zakupu jakim jest
    polak Nordgaard ,kolo grał przez 17 min i trafił aż 1 raz za trzy na 5 prób i
    3 razy sfaulował.Osiągnięcie znakomite ,to już lepszy był Bacik aha H.Wardach
    jest gotowy do gry w Prokomie ,przynajmniej nie będzie tak partolił jak
    wspomniany przeze mnie polak J.N. gratki za beznadzieję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kusy Prokom przegrał z Maccabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:40
        anwil!!tylko anwil!!
      • Gość: PlasticBug Re:Prokom przegrał z Maccabi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 21:40
        Autor mowi prawde ... do przerwy bylo niezle ... strata 11 pkt z TAKA DRUZYNA
        to nic .... ale II polowa to porazka PROKOMU na calej linii .... nie ta kasa
        i nie ta liga niestety .... i juz nie te lata .... nie czarujmy sie ...
        PROKOM do mlodzieniaszkow nie nalezy ....
      • Gość: Sobee Macabi to zbieranina z NBA IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 03.11.05, 21:57
        Czy ten Murzyn na zdjęciu to też Żyd?
        • johndoenj Lomza moze byc lepsza od Maccabi!!! 03.11.05, 23:10

Jak jakis klub koszykarski w Lomzy wylozy 20 milionow dolarow na zbieranine
          koszykarska z USA, Litwy i Serbii to bedzie lepszy od Maccabi Tel Aviv!!!
          Tu sie licza tylko pieniadze a nie jakis klub z Izraela czy Belgii...

John Doe

Clifton, NJ USA
        • Gość: henry Re: Macabi to zbieranina z NBA IP: *.red.bezeqint.net 04.11.05, 15:23
          Chcialbym wiedzic ile polakow gra wsopocie?
          Dla panskej wiedzy chcialem poinformowac ze sa zydzi czarni tez, ktorzy
          pochodza z panstw afrykanskich
          Wdruzynach izraelskich graja tez obcokrajowcy ale trenerzy sa zydzi, niestety w
          polsce to nie tak bo sa tez trenerzy obcokrajowce tez zydzi z izraela
      • Gość: eljan Re: Prokom przegrał z Maccabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:03
        Może i zbieranina z NBA a Prokom to co taki polski??? Polacy zdobyli 20 pkt z
        tego sam Wójcik 17 jest się czym chwalić .
      • Gość: fupo polakom gratulujemy eljana IP: 82.160.248.* 03.11.05, 22:14
        polakom gratulujemy eljana.chlopcze jeszcze bedziesz dziekowal za ten
        zakup.ciekawe jak dlugo ,,siedzisz'' w koszykowce.ja daje ci 13 lat zycia i
        jeden rok w koszykowce.albo sory dwa czy trzy, od kiedy prokom zostal mistrzem.
        • Gość: eljan Re: polakom gratulujemy eljana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 07:56
          do fupo pupo czy jakoś tam,jak zacząłem chodzić na mecze koszykówki to ty kolo
          skakałeś z jajka na jajko jeszcze w wylęgarni więc zanim coś napiszesz to się
          zastanów ,a tak na marginesie kibicuję dłużej Prokomowi niż ty ciamajdo.Znalazł
          się znawca
          • Gość: fupo Re: polakom gratulujemy eljana IP: 82.160.248.* 04.11.05, 14:40
            niespodzianka frajerze-ja prokomowi nie kibicuje,w ogole jestem z innego miasta
            koszykarskiego, a kto sie ma zastanawiac ten niech sie zastanawia.,,TAAAAKI''
            znawca koszykowki, ze przekresla zawodnika po jednym meczu.i kibic od siedmiu
            bolesci.raz nie wyszlo i juz be zawodnik.duzo sie musicie nauczyc.polska liga
            to nie euroliga, tutaj mozecie pojezdzac wszystkich, tez do czasu, ale jednak,
            a w eurolidze dostaniecie z kazdym(prawie).wiec jol
            • Gość: fupo Re: polakom gratulujemy eljana IP: 82.160.248.* 04.11.05, 15:31
              a po za tym kiedy ten twoj prokomik powstawal ja juz dawno kibicowalem
              Śląskowi.wiec kto ma myslec?
      • Gość: sialalala ile bylo? IP: *.chello.pl 03.11.05, 22:23
        nie widze w tej relacji wyniku wogole...
      • Gość: zainteresowany a gdzie wynik końcowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:26
        • Gość: fasolek 95:68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:29
          www.euroleague.net/
      • Gość: pyt @@@ !!! Re: Prokom przegrał z Maccabi IP: 5.1R* / 194.117.134.* 03.11.05, 23:57
        gazetowi nadredaktorzy, superfachowcy, analizatorzy, czytacze gry!
        może dalibyście coś tak błahego jak wynik spotkania ?
      • Gość: Czarny Bodzio ma wrzody na kapsku IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:13
        tak to prawda
      • Gość: Czarny Bodzio ma wrzody na kapsku IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:13
        tak to prawda
      • Gość: Czarny zwycięstwo z leszczami IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:17
        Juniorzy "BRYZY" Reńsko wygrali z leszczami ze SMERDNICY 3:2.
      • Gość: Dawid Nowak Pogoń Szczecin, po puchar polski IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:23
        Rok temu Puchar byłby portowców, gdyby sędzia był sprawiedliwy z Wisłą Kraków.
        W meczu Pogoń-Wisła był remis 1-1, w rewanżu przegrywała 1-0.W około 85 min.
        Pędził sam, na sam Edi.Edi zrobił zwód, a Majdan złapał go za nogę w polu
        karnym. Gdyby sędzia założył okulary byłaby jedenastka. W tym roku nikt im nie
        przeszkodzi w walce o puchar polski.
      • Gość: gr Re: Prokom przegrał z Maccabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:56
        a tak sie puszyli wielka mi druzyna . maja tyle pieniazkow ale i tak przegrali
        z zespolem z wyzszej polki. jak dla mnie to to prokom jest duzo
        przereklamowany. no ale coz prokom to tylko prokom
      • Gość: Ania Re: Prokom przegrał z Maccabi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.11.05, 11:34
        Szanowna redakcjo prosze czytać własne texty przed zamieszczeniam ich na
        stronie! Ostnaio pod zdjęciem był podpis " Piłkarze Prokomu...." a dziś "
        Goran Jagodnik a za NICH Anthony Parker" . Takie proste błędy łatwo zauważyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka