Gość: dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 21:07 a szkoda:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbychu Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: 62.181.188.* 23.05.03, 21:19 Musial byc swietny meczyk.Zreszta Anwil-Slask tez jest super. Juz bedzie druga dogrywka.Slucham sobie w radiu jakbym kurwa zyl 30 lat temu.Taka zabawa bo kurwa TVP dala 2 minutowa relacje live w sporcie po wiadomosciach.Inteligencja jebana w dupa. Nigdy nie zaplace im abonamentu chujom i basalajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Prokom IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 23.05.03, 21:21 Kto powstrzyma tych dwóch zawodników: Jagodnik i McNaull? Odpowiedz jest prosta tylko sedziowie mogą tego dokonac. Jeszcze Prokom sie nie poddal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwilowiec ]:-> Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.toya.net.pl 23.05.03, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwilowiec ]:-> Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.toya.net.pl 23.05.03, 21:36 ANWIL W FINALE !!!!!!! CPJŚ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 21:55 Wrocław płacze:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.03, 10:13 Gość portalu: anwilowiec ]:-> napisał(a): > ANWIL W FINALE !!!!!!! > > CPJŚ ;] No tak ..chlopaki z wloclawka klasy nie maja i jedyne na co was stac to CPJŚ.....szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgboy Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: sopot:* / 192.168.0.* 23.05.03, 21:51 Gratulacje dla Anwilu z Sopotu. Mam nadzieje że spotkamy się w finale. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rade 3:0 ANWIL NAJLEPSZY JEST... IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.13.* 23.05.03, 22:17 POZDROWIENIA DLA JACKA W. I JEGO MIZERNEJ EKIPY SLE KIBIC ANWILU! OSIEMNASTKA ODWOŁANA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujo Anwil - Śląsk 96-93 IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.36.* 23.05.03, 22:18 Po cholerę Schetyna ściągnął tego popaprańca Colsona, ten facet może sobie w streetballa pograć w stanach, a nie doprowadzać do ruiny taka drużynę jak Śląsk. Colson chyba nie wie co to jest gra zespołowa a Winnicki niech spada do jakiejś szkolnej drużyny , najlepiej nie mającej sekcji koszykarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekz Re: Anwil - Śląsk 96-93 IP: *.stacje.agora.pl 25.05.03, 16:04 Gratulacje dla Anwilu. Ponizej podalem adres do TVP. Ja juz im cos "milego" napisalem. Zachecam Was rowniez (wiem, ze to moze okazac sie trudne ale lepiej bez wulgaryzmow). dzial.kontaktow.z.widzami@tvp.pl maciekz Odpowiedz Link Zgłoś
tracymcgrady Re: Polonia - Prokom 87:96 23.05.03, 22:53 jaka wiocha co za plama przerzucam sie na noge ps colson nikt cie nie nauczył że koszykówka to taka gra w której gra sie zespołowo i sukces zależy od wszystkich ?? śląsku kochany wielu sie na tobie zawiodło 18 brak widać do zwyciestw jeszcze nie dorośliście blech żałosne powiem wam co teraz myślą kibice ... CAŁĄ POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:54 anwil polonia sopot i slask sa gowno warci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek ANWIL MISTRZEM IP: *.chello.pl 23.05.03, 22:58 mecz byl niesamowity,nie rozumiem,ze przy zatkanych kanalach radiowych i inetrentowcyh,nasza TV ma wciaz za mala ogladalnosc i nie pokazala TAKIEGO MECZU!!! nawoluje do nieplacenia abonamentu TV! pozdrawiam kibicow Anwilu z Włocławka i Swiata!!! pokazcie klase i nie dajcie sie sprowokowac! Anwil pokazal klase i honor! Urlep jest prawdziwym profesjonalista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Porażka Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 23:33 Schetyna został ukarany, a dla Śląska skończyła się definitywnie pewna era. Drużyny nie buduje się na jeden sezon. Żeby ten zespół mógł uzyskać dawny poziom, musiałby zostać zmieniony zarząd, a to jest niemożliwe. Dlatego mam nadzieję, że ci najlepsi zawodnicy, tacy jak Maciek Zieliński, czy Dainius Adomaitis, dotąd wierni klubowi, w końcu zrozumieją, że dopóki Idea ma takiego prezesa, nie ma szans, aby w zespole panowała normalna atmosfera oraz stabilizacja i zmienią barwy klubowe. Uważam, że za dzisiejszą porażkę nie jest odpowiedzialny tylko pan Winnicki, który objął stanowisko pierwszego trenera w połowie sezonu, ale przede wszystkim Ci, którzy doprowadzili do takiej sytuacji, również poprzez wprowadzanie ciągłych zmian w składzie drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Porażka Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.03, 10:40 Jestem kibicem Śląska i cieszę się z porażki. Może dzięki niej coś się zmieni. W chwili obecnej Śląsk nie ma żadnej koncepcji kadrowej - przypadkowi zawodnicy przychodzą i odchodzą, nie czując żadnych więzi z klubem. Colson z Earlem trochę pograli, trochę zarobili, a w przyszłym sezonie będą grać w lidze japońskiej albo gdziekolwiek indziej. Druga sprawa to trener. Tak beznadziejnego szkoleniowca Śląsk nie miał dawno. Prawziwych trenerów poznaje się nie po tym, jak zaczynają, ale jak kończą. A niskorosły bufon kończy fatalnie. Powinien być drugą osobą po Schetynie na wylocie z klubu. I mam nadzieję, że będzie i w przyszłymm sezonie znów będę kibicował Ślaskowi, bo tymczasem wolę sobie pójść na żużel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Sędziowie IP: *.visp.energis.pl 23.05.03, 23:56 Niesamowite ,ale prawdziwe!Polscy sędziowie potrafią sędziować .Czy zauważyliście ,że z żadnej ze stron nie ma narzekań na sędziowanie?Brawo sędziowie oby tak dalej!(dotyczy meczu Anwil-Idea) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka GO PROKOM!!!!! IP: *.brzezno.univ.gda.pl 24.05.03, 00:08 Go go go!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radwan Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.sgh.waw.pl 24.05.03, 03:25 anwilllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a prokom to ciecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vgr Re: Polonia - Prokom 87:96 IP: *.nsm.pl 24.05.03, 09:33 Gość portalu: radwan napisał(a): > anwilllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > a prokom to ciecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe, zobaczymy jak będziesz jęczeć po 4 meczu finału, gdy Prokom będzie miał 4 zwycięstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwaran jestem za Prokomem! IP: *.kom / 10.103.2.* 24.05.03, 11:08 wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan z Ursynowa Polonia czyli sukces ma wielu ojców. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 11:35 Jestem kibicem Polonii Warszawa i pamiętam sytuację która była w klubie kilka lat temu. Totalny brak kasy i pogłoski o rychłym rozwiązaniu drużyny. Na szczęście znaleźli się zapaleńcy z firmy WARBUD którzy postanowili zrobić coś z niczego. Początkowo większość kibiców odbierała to jako szaleństwo no bo jak tu mówić o planach na mistrza Polski w ciągu kilku najbliższych lat skoro drużyna jest w niższej klasie i ma przeciętnych zawodników. Minęło trochę czasu i okazało się że powstała w Warszawie solidna drużyna która walczy teraz o finał. Jeżeli nie będzie w finale i przegra 3-2 to i tak jestem zadowolony. Już półfinał to dla mnie duży sukces. W każdym razie jeżeli odpadniemy to życzę mistrza i Prokomowi i Anwilowi myślę że w finale zobaczymy kawał dobrego kosza. A kończąc chcę nawiązać do tytułu tego artykułu. Gdy Polonia była w dołku nikt nie wyciągał pomocnej dłoni poza WARBUDEM i kilkoma mniejszymi sponsorami, a sala świeciła pustkami. Wczoraj natomiast zabrakło biletów i wiele osób odeszło z niczym. Cieszy że zwiększa się liczba fanów, ale smuci fakt że wiele osób wchodzących na zaproszenia zapewne było na meczu po raz pierwszy i przyszli tylko po to aby pochwalić się że byli na półfinale tak jakby to oni dokonalitego cudu. Mój apel jest następujący. Drodzy różni oficjele. Nie zajmujcie miejsc na sali w sytuacji gdy nie wiecie czym się róźni rzut za trzy od rzutu za dwa. Na widowni powinni siedzieć sponsorzy i kibice, a nie osoby przypadkowe. Jak macie przychodzić na mecz tylko po to aby tracić swój czas to grzecznie podziękujcie za zaproszenie i nie zajmujcie miejsc, tym bardzie że jeżeli nie wejdziemy do finału to ponownie na mecz przyjdziecie dopiero za rok. POzdrawiam wszystkich fanów kosza w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 24.05.03, 14:08 Zapraszamy na stronke! WKS MISTRZEM JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anv Re: WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.toya.net.pl 24.05.03, 17:17 juz mistrzem nie bedzie cpjś :P Odpowiedz Link Zgłoś