Gość: . IP: *.dyn.optonline.net 07.01.04, 00:08 czy Niemczykowi sodowa uderzyla? wygrali z Rosja i juz gada ze beda najlepsi na swiecie.z calym szacunkiem ale w przyplywie euforii rozne zeczy sie gada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: *.chelmnet.pl 07.01.04, 00:23 To zobacz gdzie Polki były rok temu i gdzie przed tym, jak kadrę objął Niemczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: *.promax.media.pl 07.01.04, 00:27 Chłopie trener dobrze gada!!!! Wspaniały 2 lata i nic pare pojedynczych sukcesow a tu pol roku mistrz europy rok i mistrz olimpijski no moze przesadzam ale i tak jest dobrze. Wole ogladac babki jak rozwalaja rosjanki niz na naszych panow co sie mecza z Niemcami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.01.04, 00:37 niemczyk chyba nie jest polakiem bo nie jeczy, nie uzala sie i wierzy w swoj zespol, oby takie nastawienie panowalo we wszystkich naszych zespolach niezaleznie od dyscypliny, dosc juz pieknych przegranych i zwycieskich remisow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarsis Wola walki to jest to!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTomek Wola walki to jest to!!!!! IP: 67.71.186.* 07.01.04, 02:14 Jak bym trenowal takie dziewczyny to codzienie bym sobie konia walil,a tak zostaje mi tylko moja stara Gienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: 213.77.7.* 07.01.04, 09:13 Niemczyk to facet z charakterem, podziwiam go za upor i konsekwencje. Tak trzymaj Pan, Panie trenerze. Jestem zdecydowanie na TAK !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter nie wiem dlaczego ale ja temu facetowi wierze IP: 217.96.50.* 07.01.04, 10:40 lubie ludzi pewnych siebie, znajacych swoja wartość a on taki jest.dlaczego ma mówic ze ma nie byc sukcesu-polki ograły juz takie ekipy jak włochy,usa,rosja.zna sie na tym co robi i dlaczego mu nie wierzyc.nikt nie stwiał na mistrzostwo europy a jednak.z niczego zrobił sukces i niebede z dziwiony jak siatkarki pojada do aten i tam namieszają-w koncu nie są niepełnosprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgio Re: nie wiem dlaczego ale ja temu facetowi wierz IP: *.sulejowek.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 11:01 Facet zna sie na rzeczy i wie co mowi. Poza tym wiara w sukces jest potrzebna bo jesli sie nie patrzy na sprawy optymistycznie to lepiej od razu zrezygnowac a nie pieprzyc ze chcialo sie dobrze ale nie wyszlo. To chyba domena wiekszosci polskich trenerow. A jesli Niemczykowi sie nie uda to i tak wszyscy go beda krytykowac niezaleznie od tego co mowil na poczataku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timmy Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: 80.51.74.* 07.01.04, 13:16 Alez z ciebie debil! Polki sa mistrzyniami Europy - Rosja nie byla tam nawet na podium. Ale oczywiscie u nas zawsze sie znajda tacy, dla ktorych sukces to totalny przypadek, a normalka to branie w dupe od kazdego sredniaka. Na szczescie Nieczyk i dziewczyny maja w dupie opinie takich jak ty. Bez pozdrowien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: *.lubzel.com.pl 07.01.04, 14:27 A co niby ma mówić? Że jesteśmy słabi czy tacy sobie? Jak się chce wygrać to trzeba przede wszystkim uważać się za najlepszego na świecie. Każdy kto myśli, że może być pokonany, przegra prędzej czy później. Tylko pewny siebie może wygrać. Oczywiście przy tym nie może być głupi i lekceważyć przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Szkoda, że w PŚ szło nieco gorzej... IP: *.nask.waw.pl 07.01.04, 15:20 jedno zwycięstwo i już sodówa do głowy oderza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.01.04, 15:24 Fantastyczny mecz Polek, gratuluje i czekam na olimpiade. Chociaz fantastyczna gra Polek to jedno a trener to druga inna sprawa. Nie kwestionuje pana Niemczyka kwalifikacji zawodowych, ale nie jestem zbudowany jego ostatnim i tez innych wywiadach. Wedlug mojej opini jest bardzo arogancki. Wydaje mi sie ze postawil woz przed koniem, i to on wielki trener (nawet jesli jest), to wygral, dajcie mi rok to wam pokaze itd. Sadze ze pokazac to moga dziewczyny, a nie pan Niemczyk. Na pewno ma w tym swoj udzial, ale gdyby byl moze bardziej skromny i mowil wiecej o tym co dziewczyny osiagnely dzieki swojej pracy i talentowi a nie jego jego "wielkosc" bylaby bardziej doceniana przez innych. Nie mniej jednak trener na pewno zasluzyl na gratulacje ale niech ich sobie sam nie rozdziela. Z powazaniem Atos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goghv Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: 80.51.36.* 07.01.04, 16:42 Przeczytaj uwanie wywiad i zauwaz ze on powiedzial ze "mozemy byc najlepsi". No i niech beda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Brawo Niemczyk ! IP: *.provider.pl / 192.168.5.* 07.01.04, 16:52 Dla mnie Niemczyk jest fantastycznym trenerem,jakiego nie mieliśmy od czasów Wagnera.Z drużyny, która się mieściła ledwie w dziesiątce europejskiej, stworył zespół, który gra na najwyższym poziomie światowym. Niemczyk posiada olbrzymią wiedzę, a przy tym jest człowiekiem podejmującym odważne, niekonwencjonalne decyzje chociażby personalne. Przy Nim byli nasi siatkarze, a obecnie komentatorzy telewizyjni tacy jak Drzyzga czy Ambroziak to półgłówki. Większość ich komentarzy i opinii po paru minutach gry nie sprawdza się, a decyzje podejmowane przez Niemczyka , zgoła odmienne od proponowanych przez ww. pseudoznawców , podjęte w ferworze walki okazują się trafne. Niemczyk zna swoją wartość i dlatego pozwala sobie na odważne, kontrowersyjne wypowiedzi. Mnie one nie drażnią. Lubię czytać wypowiedzi szczere pozbawione wszelkiej kurtuazji. Niestety podejrzewam , że nie doczekamy obiecanych przez trenera sukcesów, gdyż grono niekompetetnych działaczy, dziennikarzy- ignorantów i ciemna masa kibiców (w tym internautów) doprowadzi po jakimkolwiek potknięciu drużyny do dymisji trenera. Oby to nastąpiło jak najpóźniej , bo chcę jak najdłużej oglądać wspaniałą grę naszych dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Brawo!!! IP: *.uni.lodz.pl 07.01.04, 16:58 Andrzej Niemczyk jest super, takich wyników w siatkówce żeńskiej nie było nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCHUSA Re: Brawo!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.01.04, 18:11 Kochane dziewczyny.Historycznie rzecz ujmujac nie bylo IV Rozbioru Polski.To nasze je "porozbieraly"najpierw supermocarstwo zza Buga a dzisiaj superpotega zza Odry dostaly od naszych w dupe.... Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n24 Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: *.crowley.pl 07.01.04, 17:19 well Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: 195.205.152.* 08.01.04, 09:03 Grają świetnie poza jednym wyjatkiem. Naprawdę nie wiem co robi w kadrze pani Mróz??? Ona nie reprezentuje nawet poziomu kadry B! A świetna Liktoras grzeje ławę. Chyba cos tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Andrzej Niemczyk dla Gazety: Jesteśmy jak sap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 19:50 Panie Andrzeju, gratulacje za wszystkie sukcesy, nie zawsze wychodzą zamierzenia ale tak jak w życiu, nie załamujmy rąk i cieszmy się z każdego sukcesu. Pozdrowienia i ucałowania dla Pana wspaniałych dziewcząt powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś