Dodaj do ulubionych

Sąd zawiesił PZPS!

IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:34
a to chodzi o "lub czasopisma?"
Obserwuj wątek
    • Gość: mp no panie stec, spelnil sie pana sen. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:40
      do ataku !! panie stec.
      • Gość: siatkarz Re: no panie stec, spelnil sie pana sen. IP: *.176.203.62.cust.bluewin.ch 26.07.04, 22:14
        Mam nadzieje, ze to tylko poczatek. I ze skonczy sie tym iz ten zlodziej
        Biesiada trafi do pierdla! To prawdziwa szumowina udajaca arystokrate!
        ex-zawodnik
    • Gość: ss Mój sen też się spełnił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:02
      Tylko wolałbym by ten wyrok był prawomocny, ale jest jużzorbiony pierwszy krok
      w celu usadzenia tego złodzieja jakim jest J. Biesiada.
    • Gość: Z z Nowego Targu Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:04
      Mam nadzieję, że trwający od kilkunastu miesięcy skandalwkońcu się kończy.
      Szkoda tylko, że sąd nie nadał wyrokowi klauzuli natychmiastowego wykonania.
      Teraz zacznie się przepychanka odwoławcza, a w międzyczasie rozgrabianie
      pozostałego majątku.
      A tak na marginesie, to mamy b. kiepskie prawo skoro skarb państwa nie ma
      kontroli nad sposobem wydawania pieniędzy z dotacji.
    • Gość: Janek Oddalił wniosek o nadanie rygoru natychmiastowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 18:12
      • Gość: Janek wykonalności. Wyrok nie jest prawomocny. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 18:13
    • Gość: Piast kiedy to bagno skończy się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:26
      ci biedni kibice siatkówki biorą udział w tym przedstawieniu, a siatkarze coraz
      gorzej.
    • Gość: marek Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 26.07.04, 23:11
      WKOŃCU KTOŚ SIĘ ZAINTERESOWAŁ TYM ZŁODZIEJEM!!!!!!!!
    • Gość: MAREK ZŁODZIEJA ZA KRATKI!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 26.07.04, 23:17
      KIEDY TAK W KOŃCU BĘDZIE?????
      • Gość: wierny kibic Janusz Wołodyjowski IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 01:04
        kibice, wpłacajcie na kaucję dla Janusza Bieiady - Małego Rycerza.
        Nic się nie stało , Biesiada, nic się nie stało.
    • Gość: korgo Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 05:44
      Czy Zarząd nie był aby z Ordynackiej?
    • Gość: observator Jak zawiesil skoro nie ma rygoru wykonalnosci? IP: *.comcor-tv.ru 27.07.04, 07:23
    • Gość: observator PZPS wybierze teraz kolesia JB czykogos normalnego IP: *.comcor-tv.ru 27.07.04, 08:02
    • tani.net.pl Re: Sąd zawiesił PZPS! 27.07.04, 08:07
      nadal ktoś twierdzi że sport to tylko czysta gra :)
    • Gość: jurrr Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.zamosc.mm.pl 27.07.04, 08:29
      hehe, najwyższa pora, teraz czekamy na zawieszenie Acosty, oby szybko!
    • Gość: erad KOLEJ NA PZPN i pozostałe łajdackie spółki IP: *.ras10.nynyc-t.alerondial.net 27.07.04, 15:59
      Mój sen nie może się jeszcze spełnić. Gwoli sprawiedliwości łajdaczka Biesiadę
      należy pozbawić wszysrkiego, tj. całkowicie z posiadania mnienia, praw
      obywatelskich na zawsze, no i na dożywocie. Szkoda, że to trwa w nieskończoność.
      Przydała by się tu talmudzka metoda zastosowana przez swych aktywistów za
      czasów terroru berii, lenina, zorina (Katyń). Mój sen się spełni po likwidacji
      i rozliczeniu łajdackiego PZPN. Czas na to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka