Gość: as IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:34 a to chodzi o "lub czasopisma?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp no panie stec, spelnil sie pana sen. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:40 do ataku !! panie stec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: no panie stec, spelnil sie pana sen. IP: *.176.203.62.cust.bluewin.ch 26.07.04, 22:14 Mam nadzieje, ze to tylko poczatek. I ze skonczy sie tym iz ten zlodziej Biesiada trafi do pierdla! To prawdziwa szumowina udajaca arystokrate! ex-zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Mój sen też się spełnił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:02 Tylko wolałbym by ten wyrok był prawomocny, ale jest jużzorbiony pierwszy krok w celu usadzenia tego złodzieja jakim jest J. Biesiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z z Nowego Targu Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:04 Mam nadzieję, że trwający od kilkunastu miesięcy skandalwkońcu się kończy. Szkoda tylko, że sąd nie nadał wyrokowi klauzuli natychmiastowego wykonania. Teraz zacznie się przepychanka odwoławcza, a w międzyczasie rozgrabianie pozostałego majątku. A tak na marginesie, to mamy b. kiepskie prawo skoro skarb państwa nie ma kontroli nad sposobem wydawania pieniędzy z dotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Oddalił wniosek o nadanie rygoru natychmiastowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek wykonalności. Wyrok nie jest prawomocny. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast kiedy to bagno skończy się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:26 ci biedni kibice siatkówki biorą udział w tym przedstawieniu, a siatkarze coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 26.07.04, 23:11 WKOŃCU KTOŚ SIĘ ZAINTERESOWAŁ TYM ZŁODZIEJEM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK ZŁODZIEJA ZA KRATKI!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 26.07.04, 23:17 KIEDY TAK W KOŃCU BĘDZIE????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Janusz Wołodyjowski IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 01:04 kibice, wpłacajcie na kaucję dla Janusza Bieiady - Małego Rycerza. Nic się nie stało , Biesiada, nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korgo Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 05:44 Czy Zarząd nie był aby z Ordynackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Jak zawiesil skoro nie ma rygoru wykonalnosci? IP: *.comcor-tv.ru 27.07.04, 07:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator PZPS wybierze teraz kolesia JB czykogos normalnego IP: *.comcor-tv.ru 27.07.04, 08:02 Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl Re: Sąd zawiesił PZPS! 27.07.04, 08:07 nadal ktoś twierdzi że sport to tylko czysta gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurrr Re: Sąd zawiesił PZPS! IP: *.zamosc.mm.pl 27.07.04, 08:29 hehe, najwyższa pora, teraz czekamy na zawieszenie Acosty, oby szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad KOLEJ NA PZPN i pozostałe łajdackie spółki IP: *.ras10.nynyc-t.alerondial.net 27.07.04, 15:59 Mój sen nie może się jeszcze spełnić. Gwoli sprawiedliwości łajdaczka Biesiadę należy pozbawić wszysrkiego, tj. całkowicie z posiadania mnienia, praw obywatelskich na zawsze, no i na dożywocie. Szkoda, że to trwa w nieskończoność. Przydała by się tu talmudzka metoda zastosowana przez swych aktywistów za czasów terroru berii, lenina, zorina (Katyń). Mój sen się spełni po likwidacji i rozliczeniu łajdackiego PZPN. Czas na to. Odpowiedz Link Zgłoś