Dodaj do ulubionych

Lozano - przełom dla Polski

IP: *.net.autocom.pl 18.01.05, 21:11
Amen!
Obserwuj wątek
    • Gość: CVC WIERZYMY W CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:33
      tak więc potrzebujem szeroki sztab trenerski ale jak znam polaków rzadzacych
      byle gdzie w polsce to guwno bedzie a nie sztab bo dla nich sa wlasne tylki a
      tak tylko beda traci kase na wieksza ilosc asystentów,psychologów itd. biesiada
      guwno zrobił to niech posprzta puki moze byc dobrze.
      • Gość: STL Re: WIERZYMY W CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 19.01.05, 10:29
        BEDZIE DOBRZE!!!...MUSI BYC!!!
    • Gość: czekaj a dla steca psychiatra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 06:56
      nie chwal dnia przed zachodem słońca cieciu!
      • Gość: nobo heh, dokladnie :-) IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 19.01.05, 11:00
        wychodzi z niego wielkie zakompleksienie, jakoby Lozano mial wniesc nowe
        techniki treningowe i takie inne dyrdymaly :-) a polscy siatkarze to grajkowie z
        ligi trzepakowej :-) Niemoge jak to czytam :-) Ze niby Lozano zmieni caly
        krajobraz Polskiej siatkowki, albo ze trenerow mamy najgorszych na swiecie. Co
        to za opinie ja sie pytam?
    • Gość: ek Jak nie pisze o p. nożnej to nawet da się to czyta IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 19.01.05, 09:35
    • Gość: yan Re: Lozano - przełom dla Polski IP: *.ifd.uni.wroc.pl 19.01.05, 10:02
      Redaktor Stec tak sie zna na naukach scislych jak na siatkowce. Lozano, podobno
      superfachowiec, nie dostrzegl polskich reprezentantow we wloskiej lidze. Kto
      wie, moze rzeczywiscie lepiej by szukal w kraju, choc Swiderski i Golas maja
      jeszcze troche kariery przed soba. A co do spedzania dni w hali sportowej..
      trzeba jeszcze miec czas na myslenie, bezmyslna praca tez nie daje dobrych
      wynikow.
      • Gość: mart Re: Lozano - przełom dla Polski IP: 80.72.38.* 19.01.05, 14:45
        Yanie (Yano?)
        Lozano powiedział tylko że Polacy nie grają w żadnej z tych lig o najwyższe
        laury. To, niestety - mimo znakomitych występów Świdra - ciągle prawda. To
        Świder ciągnie swój klub w górę, a nie odwrotnie. Byłoby dobrze, gdyby Gabrych,
        Prygiel, Świder czy Gołaś nie tylko grali w najlepszych ligach świata, ale
        walczyli w nich o mistrzostwo a potem o najwyższe laury w siatkówce klubowej.
        Myślę, że taka była intencja przywołanej wypowiedzi Lozano
    • Gość: greg psycholog dla steca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:11
      idź kolego do psychologa poznawczego niech nauczy cię zarządzania emocjami i
      poznaniem CIECIU
      • tyggg Mimo wszystko zgadzam się z autorem artykułu 19.01.05, 19:49
        • Gość: optimus prime hehehe ale wy głupi jesteście! IP: *.chr17.1000lecie.pl 19.01.05, 20:04
          no cóż. z załozenia mój post miał byc kulturalny, ale taki nie będzie. niestety
          znowu Polskie ciulejzy (czyt. niektórzy forumowicze) potrafią tylko psioczyć na
          wybór nowego trenera. tak ciecie! jak mam pewną rekę przy serwisie, to nic mi
          głowy nie zaprząta. jak czuję, ze każdym atakiem moge rozerwać siatkę, to mam w
          dupie z kim gram. ale taki nobo to już od wczoraj p-erdoli, ze polska myśl
          trenerska jest wspaniała i że Lozano nie jest nam potrzebny. otóż jest. a
          zwłaszca jego profesjonalne podejście do pracy, którego nie sposób odnależć od
          lat w polskiej kadrze. a ty yan-ie tak głupi jesteś, ze do podstawówki powinni
          cię wysłac, zebyś czytać ze zrozumieniem się nauczył. Lozano zna 6 siatkarzy,
          którzy grają lub grali we włoskiej lidze. więc czytaj dokładnie ciulu, a nie
          opluwaj wszystkich wokoło. stec niezwykle często piprzy w swoich felietonach.
          ale tym razem niesposób się z nim nie zgodzić.
          pozdrowienia Panie Lozano
          P.S. przepraszam za słownictwo wszystkich normalnych na tym forum.
          • Gość: Syfon Re: hehehe ale wy głupi jesteście! IP: *.chello.pl 20.01.05, 15:22
            O rany optimus prime, ale mi ulżyło, dzięki za tę wypowiedź.
            • Gość: kemotdoman Re: hehehe ale wy głupi jesteście! IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.01.05, 20:25
              No wszystko pięknie ładnie - ale nazywanie polskich trenerów najgorszymi to chyba nadużycie... Pan Stec to na siatkówce sie nie zna, śmiem twierdzić i nie wie co w trawie piszczy... Polscy trenerzy 2 krotnie zdobyli w niedalekiej przeszłości Mistrzostwa Świata juniorów... Wiec na Pana Steca miejscu zastanowiłbym się 2 razy nastepnym razem gdy bede krytykował tak ostro polskich trenerów... Swoją droga też wierze iż Lozano pozwoli przekroczyc Polakom barierę piątego miejsca w światowej siatkówce :]
    • Gość: co za ulga optimus i syfon cieszą się bo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:41
      do tej pory mysleli o tym , że sa "inni" a tu prosze okazuje sie , ze jest ktoś
      taka samo głupi i nie są sami:-)
    • Gość: do p.Steca redakto Re: Lozano - przełom dla Polski IP: 193.111.144.* 23.01.05, 18:02
      Niestety redaktor Ambroziak nie żyje .Mógłby on zabrać głos w tej sprawie.Pan
      niech lepiej pozna dyscypline dopiero póżniej się wypowiada.

Jeśli trener Lozano będzie miał takie środki jak nasi trenerzy to zrobi
      dokładnie to samo co nasi trenerzy.
    • Gość: kiść Re: Lozano - przełom dla Polski IP: *.eltronik.net.pl 24.01.05, 17:28
      teraz argentynczyk a betony niech sie gonia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka