Gość: robmaz IP: proxy / 217.11.142.* 12.10.02, 11:17 A gdyby tak Rosja straciłaby w grupie JEDNEGO seta więcej... Już by nie grali ... a zamiast nich może my????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maras Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia IP: proxy / *.bresa.com.pl 12.10.02, 12:33 Może nie jednego straciła ( bo przeciez na pewno nie z Tunezją) a jednego mniej zyskała ( predzej ten jeden set z Francją ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 22:32 To juz niewazne, wazne by chlopai zagrali tak jak w finale Ligi Swaitowej i sprali kanarki, choc powtorka jest zawsze trudniejsza niz ten pierwszy raz . Ale jestem dobrej mysli. Za to chuj dw dupe naszej TVP, ktora zupelnie olala kibicow i gowno z mistrzostw pokazuje, a ponoc final i polfinaly mialy byc nawet na zywo. Po chuja trzymaja w takim razie jeszcze w Argentynie komentatora?? Wczasy mu zafundowali??? Pizdy jebane ! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.10.02, 13:41 stary nie bulwersuj sie tak, mecze są w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 16:33 Widzialas gdzies polfinal Rosja-Francja?!? A wiec oswiec mnie gdzie go pokazywali, gdyz o wskazaneh we wszystkich gazetach porze 12.45 w sobote - retransmisja pokazali jakies motogowno. Podonmie dzis mial byc mecz o trzcie miejsce o 11.45 w pasmie regionalnym lecial zas ten klocek Komorowski. A wiec dzie sa te mecze?!? Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia 13.10.02, 23:23 Tez sie wkurzylem na matolkow z TVP :((((((( Olewka na calego wydali kapuche na transmisje a tymczasem gowno pokazuja od momentu jak nasi musieli sie spakowac! TVP coraz bardziej wkurza ludzi, i coraz mniej mam ochote na placenia abonamentu. Jak dzis nie bedzie finalu na zywo to moga zapomniec o abonamnecie:)) Pozdr. Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Nie taka "Czwórka" IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 22:34 Nie wyobrażałem sobie takiej pierwszej czwórki tego turnieju.Nieoczekiwana była dla mnie porażka Włochów. Uważani przez większość za głównych pretendentów do zdobycia tytułu, odpadli zbyt szybko. Oczywiście zbyt szybko jak na tą drużynę, naszpikowaną gwiazdami światowej siatkówki.Myślę że wielką rewelacją tych Mistrzostw była Francja. Drużyna która skazywana była na pożarcie już po pierwszej rundzie, zdobyła w Argentynie brązowy medal.Pokonała w pięknym stylu Jugosławię.Plavi sprawili przykrą niespodziankę.Myślałem że bracia Grbić i spółka spokojnie wejdą do finału,a tu tylko czwarte miejsce.Chyba jak na tą drużynę to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: Nie taka 'Czwórka' IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 23:43 Przynajmniej juz wiemy,ze rok temu w Łodzi nie dostalismy po głowie od byle kogo,ale od tych,którym awans ewidentnie się należał(w przeciwieństwie do nas?) i którzy teraz mają 3 drużyną na swiecie. Co do samego finału to preferuję Kanarki.Dużo bardziej podoba mi się ich styl gry,a nie takie łupanie,jak u Rosjan.Jak widać i jeden i drugi sposób, jest na tyle dobry,żeby byc w światowej czołówce,ale ta "wesoła siatkówka",jak to kiedyś styl Brazylijczyków określił Zarzycki jest o niebo ciekawsza i bardziej spektakularna,więc obstawiam ich zwycięstwo. Tak sobie myslę,że gdyby Polacy wreszcie się określili,co grają(bo teraz grają mętlik-może stąd te nieporozumienia)z naszą siatkówką zaczęłoby się dziać lepiej...Może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Nie taka 'Czwórka' IP: *.tlsa.pl 17.10.02, 14:56 jacy fachowcy takie prognozy. niespozianka bo brazylia wygrala z wlochami, sensacja jak brazylia wygrala z jugoslawia.....hehe. brazylia wygrala w zeszlym roku lige i to w stylu raczej niezlym, w tym roku byla w finale i nagle sensacja, ze wygrywa z wlochami i jugoslawia jak zreszta w tym i poprzednim roku. trzeba byc ineligentnym inaczej, zeby to uwzac za sensacje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomdi Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia IP: proxy 14.10.02, 07:09 a jednak Brazylia 3 Rosja 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: MŚ siatkarzy. Finał Rosja - Brazylia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 20:29 A jednak!Niesamowicie mnie to cieszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś